Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17351) - = Zk = - válasza FRENK1988 (#17339) üzenetére


- = Zk = -
félisten

Az megvolt. ;]

Karma.
Ok. Köszönöm.

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

(#17352) stewe780 válasza janos666 (#17348) üzenetére


stewe780
őstag

802.11g: 2,4 GHz-en működő eszközök, a 802.11b-vel sok tekintetben megegyezik, a routerek nagy része mindkettőt támogatja. Előnye, hogy nagyobb sávszélességet képes átvinni, hátránya pedig, hogy a távolság növekedésével lényegesen romlik a hatásfoka és érzékenyebb az interferenciára. Átviteli sebessége max. 54 Mbit/s. wiki

A második rész miatt gondoltam, hogy esetleg nekem jobb vételem lehet a b módban. Ahhoz hasonlítva írja a g-nél, hogy a távolsággal lényegesen romlik a hatásfoka. Meg aztán zavar is van nálunk rendesen. Bár az is lehet, hogy menet közben nem is tud módot váltani. :F

A biztonságról csak annyit, hogy a mac szűrésről azt olvastam, hogy nem sokat ér. A kódolatlan csomagok tartalmazzák a cél mac címét, könnyen kiolvasható.

OpenWRT- linket köszi. Sajnos idő hiányban nem tudtam még ilyennel foglalkozni, egyszer talán elszánom magam, és közelebbről megismerkedek a routeremmel :D

A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.

(#17353) fateless válasza dionaea (#17350) üzenetére


fateless
veterán

GPS-es telefonok közül most nálam egy Samsung i780 van régi iGO 8-cal, valamint egy Nokia 5800. Ezek mellé beraktam feleségem 5230-át és kipróbáltam őket együtt (Dunántúlon).
Semmi baj nem volt a Nokia Maps-szel azon kívül, hogy töredezetten beszél a "kis hölgy", nem olyan egybefüggően, mint a Nav'n'Go terméke. (Pedig dicsérnem kéne ez utóbbit, mivel ott dolgozik a barátom - nehogy már elveszítse a munkáját)

Egy Sygic vagy egy Garmin pedig 20k (csak Mo persze olcsóbb), szóval nem mindegy.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#17354) janos666 válasza stewe780 (#17352) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Akkor próbáld ki B módban, abból baj még nem lehet. (Bár szerintem ez olyan, mint mikor az N-es sávszél is csökken a jelerősség romlásával, de még sokáig gyorsabb, mint a G elméleti maximuma, ami még szintén csökkenne, ahogy romlik a jelerősség...)
Ez az OpenWRT egy firmware, ami fut egy rakás routeren, kb. annyiból tart telepíteni, mint gyári firmware-t frissíteni, csak újra be kell konfigolni utána. (Ha régi már a router, akkor amúgy sem áthatna neki egy firmware frissítés, és ha már csinálod, akkor szerintem többet ér rögtön OpenWRT-t feltenni...)
Igen, tudom, hogy nem túl biztonságos, de egyetlen szomszédról tudom elképzelni, és ő is tudja, hogy én tudom, hogy csak ő lehetne... De elégségesnek érzem, mivel ha venné is a fáradtságot ellopni egy MAC címet, és kifigyelni, hogy mikor tud vele csatlakozni (nyilván olyan időszakban, mikor jellemzően ki van kapcsolva az adott gép, különben feltűnő lenne, hogy ledobálja...), akkor is csak a netet tudná lopni. Az otthoni hálózaton administrative sharing megy (teljes r/w hozzáférés minden partícióhoz, és fullos joggal tudok nyitni távoli asztalt is), de persze jelszóval van ellátva az admin fiók (ha már úgy is automatikusan jelentkeznek be, akkor jó hosszúval), és minden gépen van software-es tűzfal, és vírusirtó, tehát a gépekben nem igen tudna kárt tenni. Ahhoz ki kéne valahogy hámoznia az admin jelszót, de tudtommal a windows azért mégiscsak titkosítja az ilyen jellegű hálózati adatforgalmat, mint a jelszavak. A routeren szintén van jelszó, és tűzfal, de ha már routert akar hackelni, akkor régen bajban vagyok a titkosítással is, hisz az is feltörhető, ha valaki nagyon akarja. CUDA-val egy napon belül megvan...

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#17355) FRENK1988 válasza dionaea (#17350) üzenetére


FRENK1988
veterán

csak másolgatni kell és kb ennyi :DDD

Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)

(#17356) stewe780 válasza janos666 (#17354) üzenetére


stewe780
őstag

Lehet, hogy a gondolatmeneted megállja a helyét, tehát, hogy jelentősen csökken a sebesség, de van honnan, mert a g lényegesen gyorsabb. Kíváncsiságból azért kipróbálom a b módot is, majd jelzem, hogy volt-e valami érezhető javulás esetleg romlás.

Azért megnyugtat, hogy mindannyian adunk egy esélyt a hekkereknek. :DDD Te kódolatlan wifin nyomod, én a legmagasabb titkosítást beállítottam, amit enged, viszont nem frissítettem a routerem szoftverét még soha. 1,5 vagy 2 éves nem tudom.

A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.

(#17357) Kleroo válasza dionaea (#17350) üzenetére


Kleroo
veterán

A garmint szerettem,csak tudtommal leállt a fejlesztése.
A sygicet nem ismerem. milyen térképeket használ? jó az "eligazítási rutinja"?

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#17358) dionaea válasza fateless (#17353) üzenetére


dionaea
őstag

Évek óta használom a navit telón, igazából most kezdtem tesztelni a mapsot, sygicet, ndrivot.Hát a sorrend nálam első a sygic. (Elégedett vagyok vele teljesen jó lehet pár dologban kicsit furán visz de rendszeres használat melett nem okozott még komoly csalódást, Ndrive a második: szokatlan. de jó pontosan mutatja a dolgokat. kicsit kevés beállitás benne de ugyancsak használható. Nem igazán navigál félre az első 2 helyezet, igaz nem egy út vonalat adnak 250km s szakaszra de az eltérés bőven túrés határon belül. Maps hát nekem szépen visz hang semelyiknél nincs fent. nekem ne beszéljen bele. Viszont össze vissza navigál. Annyira hogy nem lehet elképzelni sem. sztem ez javitható, ha javitják akkor teljesen jó (3.04 van fent nekem) Ha az újabbakban javitották akkor csak azt tudom mondani tipikus nokia 2009-2010 es felfogás. Adjuk ki a szart hogy a user befogja.
még 1 észrevétel. Szerintem tökéletes navigáció nincs mobilra. Teljesen használható a sygic ndrive. Sygic házszámma nem mindig pontos de nem is visz el kukutyinba. Ndrive teszt alatt van eddig tetszik de csak főutas naviban és bp n használtam. Garmin felejtős.

[ Szerkesztve ]

(#17359) FRENK1988 válasza dionaea (#17358) üzenetére


FRENK1988
veterán

Garmin?
Kleroo: Nokia maps térképeit használja (TeleAtlas)

[ Szerkesztve ]

Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)

(#17360) tariattila


tariattila
veterán

üdv az uraknak!
ha valaki n97 mini-re vágyik akkor 5800-át beszámítok ! :B

(#17361) jety91 válasza tariattila (#17360) üzenetére


jety91
őstag

HTC Desire-t jobban elfogadnék a mini helyett :DD

(#17362) stewe780 válasza tariattila (#17360) üzenetére


stewe780
őstag

:C Azta! Ennyire hazahúz a szíved? Szurkolok neked!

A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.

(#17363) tariattila válasza stewe780 (#17362) üzenetére


tariattila
veterán

5800-t kerestem de nem volt szép és amihez volt 8GB kártya...
ami az enyém volt azt pedig 45 ért mem.k. nélkül nem akartam visszavenni...

maradt ez a szép mini... de nem kell a qwerty nekem...így a vég cél a tubi
tubi or nát tubi :DDD

jety91: jaja a desire az nem cseresznyézett egy tálból a minivel

(#17364) Kleroo válasza tariattila (#17360) üzenetére


Kleroo
veterán

Neked nyújtott bármivel is többet mint a gadgetes kezdőlap,és a qwerty? Az 5800-hoz mérve?

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#17365) tariattila válasza Kleroo (#17364) üzenetére


tariattila
veterán

több hely a C.-n kb 230MB cserébe kevesebb ram (boot és összes progi bezárás után!) kb 40MB

a kijelző u.a. ,súlyban több (jobb anyaghasználat elég sok fém)

talán mint ha a wifije érzékenyebb és stabilabb lenne... gps az nagyon jó (de nekem az 5800-al sem volt gondom...)

hát kb ennyi... akinek fontos a qwerty és szeretne némi fémet és nem szereti a "szappantartó peremet" annak tudom ajánlani! :B

(#17366) MuzikJunkie válasza Kleroo (#17357) üzenetére


MuzikJunkie
aktív tag

Sygic Mobile Maps 10 a legújabb! Korábbi verziók is simán verték szerintem a Nokia Maps-et, de ez abszolút. Ráadásul már épületeket is megjeníti, mint az iGo8. :K Korrekt cucc.

Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)

(#17367) Kleroo válasza MuzikJunkie (#17366) üzenetére


Kleroo
veterán

Kipróbálom :)
Egyébként Már az OVI maps is tud ilyen épületmegjelenítősdit :)

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#17368) vtorok válasza FRENK1988 (#17359) üzenetére


vtorok
tag

Szerintem a Nokia a Navteq térképet használja (Ndrive is), a Teleatlast meg a google maps.

(#17369) Kleroo válasza tariattila (#17365) üzenetére


Kleroo
veterán

Hát ez nem sok :)
Ez örömmel tölt el,hogy drasztikusan kevesebb pízbe kerül az 5800 és mégsem annyival rosszabb(sőt...kb csak másabb...).
Azt kifelejtetted hogy a kamerája lényegesen jobb a mininek. (legalábbis az 5800nak nem az erénye,de az elvárhatót azért hozza :) )
Viszont az 5800nak tudtommal sokkal fejlettebb zenei része van(hangkeltő chip,hangszórók)
A v50-es szofttal nekem 68megabájt volt a telón a szabad ram indítás után,nem babrálva.
Talán az leszögezhető,hogy a mini tényleg csak a qwerty miatt drágább(drága mechanika),valamint a minősége azért jobb lehet(bár én azzal tökéletesen elégedett vagyok,de sztem nekem csak mázlim van ezzel a példánnyal.)

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#17371) Nfsman válasza MuzikJunkie (#17340) üzenetére


Nfsman
csendes tag

Értem, majd próbálkozunk! :) Köszi a segítséget.

újabb kérdés :D... a telefon belső hangszórójával lenne "gondom" (szal nem a sztereó kihangosító hangszórók), telefonálás közben borzasztó tompa/mély az emberek hangja, mintha a magas hangot teljesen eltűntek volna belőle, így sokszor alig értem mit mondanak. ilyennel találkozott már valaki? mitől lehet? hardver vagy szoft. hiba? :S

Get the cool!

(#17372) tariattila válasza Kleroo (#17369) üzenetére


tariattila
veterán

hangminőségre szerintem max a kihangositásnál szembetűnő a különbség
egyébként meg az 5800 kicsit jobb mélyátvitelben az n97 pedig magasban...de ez csak rendes fülessel jön elő
/vagy valakinek még azzal sem/
mindenesetre kapacitiv kijelzők után ez elég siralmas főleg érzékenységre

Nfsman: szerintem az hangszoro hiba

[ Szerkesztve ]

(#17373) dawheeler válasza tariattila (#17372) üzenetére


dawheeler
tag

Télleg, nokiának volt valami konkrét indoka, hogy ezzel a vacak rezisztív kijelzővel áldotta meg az 5800-át, vagy csak nem volt a technika birtokában? Nokia szervízben aztmondták, hogy azért ilyen, hogy a hosszúkörmű nők is tudják kezelni. Én megkérdeztem, hogy vajon hány hosszúkörmű nő használ nokia okostelefont, az össz használóhoz képest. Erre nem tudtak reagálni.

nekem már lassan fél éve ilyen telóm van, de azóta is nagyon bánom, hogy megvettem...az új szoftverekkel valamivel jobb lett, de még a menü is szaggat görgetés közben...egyedüli mentségére szolgáljon az, hogy baromi jó minőségű az mp3 lejátszó, szerintem lazán földbedöngöli akármelyik más mobilt ilyen téren. Viszont sajna brumi, vacak anyaghasználatú, és borzalmas az irányítása. Ja és a processzor is baromi gyenge...Vártam volna 1-2 hónapot és már van egy csomó jó androidos teló ilyen árkategóriában amik sokkal jobbak.

(#17374) NSC


NSC
csendes tag

Üdv!

Olyan kérdésem lenne hogy milyen progit kell feltelepítsek ahhoz hogy az opera vagy a gyári böngésző meg tudja nyitni a videókat egy oldalon?Azt vágom hogy van külön alkalmazás youtube-ra, de jó lenne ha más oldalakon is lejátszaná a videót.

Internetes rádióra tudtok mondani vmi okosságot?Olvastam az LCG Jukebox-ról meg s60 internet rádióról de nem akarok szignózgatni,nincs vmi alernatív megoldása?
pl olyanra gondolok hogy mikor a böngészőbe megnyitom az adott oldalt és ráklikkelek az online lejátszásra...és nem történik semmi.elment vmit, de nem tudom hova és hogy azt hogy lehet lejátszani.

kösz a válaszokat

(#17375) dawheeler válasza NSC (#17374) üzenetére


dawheeler
tag

Nem fogja lejátszani. A symbian korlátozottan kezeli a flasht, és a legtöbb online videólejátszó a teljes 9.0ás klienst akarja.

netrádió kliens: ha nem akarsz szignózni, vedd meg ovi storeból:)

[ Szerkesztve ]

(#17376) Quasi_modo válasza NSC (#17374) üzenetére


Quasi_modo
nagyúr

de nem akarok szignózgatni,nincs vmi alernatív megoldása?
PC-n szignózni pár másodperc. Hackelt mobilon meg semmi.

valami

(#17377) old rocker válasza dawheeler (#17373) üzenetére


old rocker
veterán

Rápacsáztál. De javaslom,növeszd meg a hüvelykujjadon a körmöd.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#17378) Inarus válasza Quasi_modo (#17376) üzenetére


Inarus
addikt

Mobilon szignózni is pár másodperc Freesigner-rel. Főleg hogy "batch-szignózás"-t is tud.

(#17377) old rocker Megint a körömnövesztős téma? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#17379) stewe780 válasza Nfsman (#17371) üzenetére


stewe780
őstag

Megnyugtató olvasni a hozzászólásod! Nekem ugyanez volt a legnagyobb gondom mikor vettem a telcsit, ugyanezt kérdeztem, mint te:
12028
12091
12093

A többiek meg nem értették miről beszélek :F Pedig ez ilyen! Azóta meghallgattam másik 5800-at is és ugyanilyen a hangja. Kicsit nehéz hozzászokni, de mikor már vagy két hónapja megvolt a telefonom egy hívást átadott a feleségem, és az ő 6300-ával beszéltem valakivel. Brrrrr, komolyan azt hittem, az a telefon tönkrement. Mármint a 6300. Annyira megszoktam 2 hónap alatt az 5800-at, hogy szörnyű volt az én régi telcsim. Hidd el megszokod, és utána már a többi lesz nagyon fura.

[ Szerkesztve ]

A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.

(#17380) tariattila


tariattila
veterán

tényleg van már netrádió?? (ezek a store-os srácok.. mindig kitalálnak valamit...)

és nem a realplayerrel kell bohóckodni? :U mindjárt rá is nézek...

stewe: nekem nem volt nyomorékhangú a telefonom...szerintem akkor hangszóró széria lehet mint pl. a kijelző is... nem lehet?

és itt ólálkodik ez a körmönfont srác is??? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#17381) stewe780 válasza tariattila (#17380) üzenetére


stewe780
őstag

Biztosan nem! Én januárban vettem, akinek meg meghallgattam az 5800-át az vagy egy évvel korábban de minimum fél évvel. Szóval ez ilyen. Nem rossz, kristálytiszta. De mélyebb tartomány. Azért nem fogjátok fel, mert lehet, hogy a komolyabb telefonok mind ilyenek, csak a 6300 meg lefelé és társaihoz szokott fülnek természetellenes. De tényleg, most már nekem a régi telefonom nagyon fura, rendesen mintha valami rossz lenne benne olyan a hangja.

A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.

(#17382) edk-


edk-
őstag

Még mindig a Nokia Messaginggel van bajom. Csak akkor hajlandó lehozni a leveleket, ha a küldés-fogadásra nyomok. Magától nem. Beállíthatok akár 15 percenkénti szinkronizálást, akár azonnalit (ez lenne a PushMail, gondolom), nem csinálja.

Jött hozzá egy frissítés a múlt héten, azóta a hozzáférési pontok saját menüpontba kerültek, nem egy szinttel beljebb vannak, mint addig.

"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://cutt.ly/edkelado

(#17383) edk- válasza edk- (#17382) üzenetére


edk-
őstag

Ilyen nincs. Megírtam a fenti posztot, erre most bepottyan egy mail magától. Remélem, így marad!

"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://cutt.ly/edkelado

(#17384) tariattila válasza edk- (#17383) üzenetére


tariattila
veterán

próbáltad már az EMOZE nevű push mail progit?

szépen beépül a gyári üzenetkezelő menübe mint ha ott hoztál volna létre egy fiókot...
ráadásul ingyenes és megkockáztatom, hogy jobb is mint a nokiamessaging

direktben tudod telepíteni m.emoze.com oldalról...

próbáld ki! remek!

(#17385) Kleroo válasza tariattila (#17384) üzenetére


Kleroo
veterán

EMOZE barom jó!
több maeilt kezel egyszerre,tökéletes beépülés. még a küldési opciókhoz is berakja magát(küldés:Bluetooth mellé)

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#17386) vtorok


vtorok
tag

Sziasztok!

Ezidáig igazából csak egy dolgot tudok mondani, ami tényleg zavaró, ennél a telefonnál, az pedig az, hogy ha egy számot kell tárcsáznom, és elég gyorsan pötyögöm be, akkor nem csippan minden leütésre. Ezért nagyon sokszor kell javítanom, mert azt hiszem, hogy nem érzékelte a lenyomást, hollot igen, csak nem csippant, mert "túl" gyors voltam! :( Ki lehet próbálni: a tárcsázóban nyomogasd egymás után vmelyik számot, és meg sem fog nyikkanni, csak az első leütésre.

Ti is tapasztaltatok ilyet, vagy ez is csak a régi szoftnak köszönhető?

Ja, és még valami: érdekes módon pl. sms írás közben ilyen gond nincs, ott akár milyen gyorsan pötyöghetek, szépen csipog folyamatosan. ????

[ Szerkesztve ]

(#17387) varga.balazs válasza vtorok (#17386) üzenetére


varga.balazs
aktív tag

hát szerintem ez attól függ, hogy mi lassíthatja a telefont. nekem például msn-ezés közben szokott előfordulni, hogy néha vmit nyomok és nem ír. szóval előfordul az mindenhol. addig jó ameddig nem szokod meg az érintőképernyőt, mert addig legalább lassabban pötyögsz és akk tuti siker:D

(#17388) jety91 válasza vtorok (#17386) üzenetére


jety91
őstag

Én nem tudok olyan gyorsan betárcsázni egy számot sem amire nem reagálna rezgéssel a telefon(Nálam nincs csippanás).

(#17389) ono88


ono88
csendes tag

Sziasztok!

Egy olyan problémáéval fordulnék hozzátok, hogy van egy mappa vagy könyv jelző amit nem tudok törölni a telóról. Ezt úgy sikerült elérnem, hogy szoftverfrissítésre vittem a telefonom (kártyafüggetlen) illetve az édesapám feleségéét (amely vodafonos). Előtte content copierrel lementettem mind a 2 telefonról mindent. Megvolt a frissítés és az én telefonomra véletlenül az édesapám feleségének a tartalmát töltöttem fel. Vodafonos menüje lett az én telefonom nak is. Végül utána felraktam az sajátomat, de 2 mappa megmaradt a vodafonos menüből. Vodafonos zenetár illetve VF Search néven. Ha rákattintok ezekre egyből fel akar castlakozni a netre.(ebből gonoldom hogy könyvjelző de mappa ikonja van, de ha nem így van javítsatok ki). Szóval hogyan tudnám ezeket törölni?
A másik, hogy az aksi olyanokat csinál, hogy este lefekszek fullon van. Mire reggel felkelek és bekapcsolom a telót addigra pedig 3 egység eltűnik. MIért lehet ez?

(#17390) vtorok válasza jety91 (#17388) üzenetére


vtorok
tag

Ha rezgőre állítom az érintőképernyőt, akkor nálam sincs gond, de ha pittyegősre (amit jobban szeretek, és szerintem kevesebbet is fogyaszt), akkor rossz. Ki érti ezt.

(#17391) tariattila válasza ono88 (#17389) üzenetére


tariattila
veterán

csinálj hard resetet és a telefonnak megfelelő mentést rakd rá vissza... :K

(#17392) Nfsman válasza stewe780 (#17379) üzenetére


Nfsman
csendes tag

Hát... értelek, akkor kénytelen leszek így elfogadni. Egyébként tényleg nem rossz, kellően hangos, nem röcsög, de mégis furcsa a Sony után, ami ugyan baromi halk volt, de tisztább hangot adott. Na mindegy, majd hozzászokok :) Egyébként azért vetődött fel bennem a kérdés, mert haveromé mintha egy fokkal több magasat adna és érthetőbb a beszéd. Szal. furcsa.... :S

Get the cool!

(#17393) dionaea


dionaea
őstag

pannonra itt a v50 es szoft :C

(#17394) deka10 válasza vtorok (#17386) üzenetére


deka10
senior tag

Valahol láttam olyan beállítást, hogy írás sebessége, az lehet hogy megoldaná a problémád. Ha gondolod utánna nézhetek.

Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!

(#17395) deka10 válasza deka10 (#17394) üzenetére


deka10
senior tag

Megnéztem sajna nem jó úgy se.

Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!

(#17396) janos666 válasza vtorok (#17386) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Én it tapasztaltam hasonlót, úgy hívom hasztalan és idegesítő feature. :DD
Software frissítés utáni hard reset után első dolgom letiltani a képernyő hangokat és regéseket. Úgy is nézem a képernyőt, mikor gépelek, és látom, ha elütök valamit, az ilyen visszajelzés semmit nem ér. Attól, hogy csippan és rezzen, még nyugodtan félrenyomhattál, de ha nézed közben, hogy az van-e a szerkesztősorban, amit írni akarsz, akkor ugyan úgy látod azt is, ha kimaradt egy karakter...).

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#17397) apollo12


apollo12
veterán

heló érdemes ezt a szoftver frissíteni V 21.0.025 ?

(#17398) tariattila válasza apollo12 (#17397) üzenetére


tariattila
veterán

érdemes persze! csomó újítás és a kijelződ is érzékenyebb az újabbakkal...

(50-esnél jár a verzió...)

[ Szerkesztve ]

(#17399) vtorok válasza dionaea (#17393) üzenetére


vtorok
tag

Hát nálam még nem... Akkor a 40-es kimarad?
Neked navi van vagy Express Music?

[ Szerkesztve ]

(#17400) tariattila válasza vtorok (#17399) üzenetére


tariattila
veterán

miért a navis az nem xpress music ??? :F

na jó tudom, hogy te a PC-ra gondoltál de akkor is... a navis is XM...csak +nav.edition... :U

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.