Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
A VLC-vel nekem sem nagyon megy a tekerés, de még a lejátszás sem túlzottan (gyorsabb procival az utóbbi valószínű jobban menne). Vannak jobb codecek pl. h.264-re, mint ami a VLC-ben van... Pl. a CoreAVC pusztán prociból is gyorsabb, és talán már GPU gyorsított változata is van (bár a 8800-asban tudtommal nem teljes értékű a dekódolás-gyorsítás, de jobb, mint a semmi).
-
dezz
nagyúr
Szerintem codec függvénye. Vagy valamilyen kompatibilitási probléma van a codec és a lejátszóprogramod között. Meg aztán a procinak is alaposan meg kell dolgoznia a tekeréssel (nálam is nehézkes, de azért megy -- mondjuk nem szoktam széttekergetni a filmeket
). De ez kezd megint nagyon off lenni. 
-
dezz
nagyúr
Nem írta, hogy csak arra kell. Másrészt, bár nyilván nem csak a látvány számít, de a HD-s filmek annyival teljesebb élményt nyújtanak, hogy jóval több megnézés után válik unalmassá ugyanaz a film. Régen voltak filmek, amit 10-20x is megnéztem moziban (nyilván nem egymás után), na hát itt is befigyel ez a dolog.
-
HUNNIA1920
őstag
Szia!
Ha vennéd a fáradságot és elolvasnád a #34 - es hozzászólásomat, mielőtt "felb*sznád az agyadat", akkor lehet értenéd minek írók ilyen "badarságokat". Hidd el, egészségesebb megoldás, nehogy nekem agyvérzést kapjál.
Visszatérve a lényegre, én a saját szemszögemből közelítettem meg a témát és úgy az átlag emberekéből. Most hogy neked mennyi a pénzed, meg hogy az átlagnak mennyi, az két külön téma lehet. Élvezettel olvasom az ilyen hozzászólásokat, hogy "mit sírtok, ma már egy 1TB - s winyó 20.000Ft, egy 24" - os monitor 60k". Igen ez lehet valakinek zsebpénz, amit apu a farzsebéből előhúz, valakinek egy havi kereset. Nem akarok túlságosan eltérni a tárgytól, de érdemes nyíltan, összetetten gondolkodni. Mindenből következik valami és mindenre utal valami.
Tehát érdemes az embernek néha végig gondolnia, hogy amit tesz (vesz), az ér e annyit. Tehát tényleg van e értelme ennek vagy csak felesleges pénz kidobás, amit a DVD és Audio - nál is említettem. Persze cd - s filmet vagy mp3 - ba zenét tudtommal nem lehet venni (boltban), ennek beszerzési módját nem ismertetném, csak szerintem ami haszontalan az felesleges.
Ja és hogy hol élek. A valóságban. Sajnos a szomorú valóságban.
Nem kívánok vitatémát indítani, örülök neki, hogy elégedett vagy a HD - vel, ebből is látszik, hogy különbözünk. Neked ami érték, az nekem hülyeség. Lehet csak nekem kéne változnom, de ma ezt így látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
).
). De ez kezd megint nagyon off lenni.
Van, aki 2-3 havonta vesz egyet, hogy azon tárolja a filmeket (nagyrészt). És még csak nem is warezszerver üzemeltető.