- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
A VLC-vel nekem sem nagyon megy a tekerés, de még a lejátszás sem túlzottan (gyorsabb procival az utóbbi valószínű jobban menne). Vannak jobb codecek pl. h.264-re, mint ami a VLC-ben van... Pl. a CoreAVC pusztán prociból is gyorsabb, és talán már GPU gyorsított változata is van (bár a 8800-asban tudtommal nem teljes értékű a dekódolás-gyorsítás, de jobb, mint a semmi).
-
dezz
nagyúr
Szerintem codec függvénye. Vagy valamilyen kompatibilitási probléma van a codec és a lejátszóprogramod között. Meg aztán a procinak is alaposan meg kell dolgoznia a tekeréssel (nálam is nehézkes, de azért megy -- mondjuk nem szoktam széttekergetni a filmeket
). De ez kezd megint nagyon off lenni.
-
dezz
nagyúr
Nem írta, hogy csak arra kell. Másrészt, bár nyilván nem csak a látvány számít, de a HD-s filmek annyival teljesebb élményt nyújtanak, hogy jóval több megnézés után válik unalmassá ugyanaz a film. Régen voltak filmek, amit 10-20x is megnéztem moziban (nyilván nem egymás után), na hát itt is befigyel ez a dolog.
-
HUNNIA1920
őstag
Szia!
Ha vennéd a fáradságot és elolvasnád a #34 - es hozzászólásomat, mielőtt "felb*sznád az agyadat", akkor lehet értenéd minek írók ilyen "badarságokat". Hidd el, egészségesebb megoldás, nehogy nekem agyvérzést kapjál.
Visszatérve a lényegre, én a saját szemszögemből közelítettem meg a témát és úgy az átlag emberekéből. Most hogy neked mennyi a pénzed, meg hogy az átlagnak mennyi, az két külön téma lehet. Élvezettel olvasom az ilyen hozzászólásokat, hogy "mit sírtok, ma már egy 1TB - s winyó 20.000Ft, egy 24" - os monitor 60k". Igen ez lehet valakinek zsebpénz, amit apu a farzsebéből előhúz, valakinek egy havi kereset. Nem akarok túlságosan eltérni a tárgytól, de érdemes nyíltan, összetetten gondolkodni. Mindenből következik valami és mindenre utal valami.
Tehát érdemes az embernek néha végig gondolnia, hogy amit tesz (vesz), az ér e annyit. Tehát tényleg van e értelme ennek vagy csak felesleges pénz kidobás, amit a DVD és Audio - nál is említettem. Persze cd - s filmet vagy mp3 - ba zenét tudtommal nem lehet venni (boltban), ennek beszerzési módját nem ismertetném, csak szerintem ami haszontalan az felesleges.
Ja és hogy hol élek. A valóságban. Sajnos a szomorú valóságban.
Nem kívánok vitatémát indítani, örülök neki, hogy elégedett vagy a HD - vel, ebből is látszik, hogy különbözünk. Neked ami érték, az nekem hülyeség. Lehet csak nekem kéne változnom, de ma ezt így látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest