Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pofee
csendes tag
Kioktatni?
Még véletlen sem...
Valóban a cikkben te H-IPS panelt említesz,
de én meg ezt olvastam az Oázis Computer honlapján,
amire nem mellesleg te is hivatkozol a cikk végén...
[link]A lényeg, ha a kis NEC valóban ennyire jobb,
és ráadásul olcsóbb is több mint 30k-val,
akkor nem is kérdés hogy melyiket válasszam
Köszi!

-
cousin333
addikt
Talán hülye kérdés, és lehet, hogy valahol benne is volt az írásban, de kikapcsolt állapotból mennyi ideig tart, amíg bejön a kép? Például annál a monitornál ez van vagy 10 mp (gyártó logója, képváltogatás... stb.) Azért kérdezem, mert ha elmegyek a gép elől, általában lekapcsolom, a lassú visszakapcsolás viszont idegesít.
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
Viszont akkor kérdeznék egy nagyon... szörnyet. Hátha.
Mi az istenért nem tudok tekerni 1080p-s filmben? Beletekernék a közepébe és meghal az egész. Ennyire gyenge lenne a gépem? Vagy ez minek a fügvénye?
Nagyon kevés filmet tudok egyedül mégegyszer megnézni. És amióta megvan a fullhd-s monitor azóta szinte csak azt nézek. De hogy mennyire éles a kép... sokszor csak nézek mint a moziban

nyugdíjas: Hát? milyen filmeket tartasz meg?
-
Drenadar
veterán
-
HUNNIA1920
őstag
Ok, akkor átrendezem a szobát, esetleg veszek egy új házat, amiben olyan szoba is lesz, ami HD kompatibilis.
Ja és néztem közelről is HD - t, ami tényleg szép, csak nekem felesleges. Persze nehogy azt higgyétek, hogy igénytelen lennék, pusztán szeretem felmérni, hogy mire van és mire nincs szükség.
Na meg a hitelekbe ne menjünk bele, mert akkor biztosak lehettek, hogy teljes fronton fogok támadni.
Aki hitelt vesz fel, az meg is érdemli.Nyugdíjas kolléga szólt, hogy a inkább közelebbről vizsgáljuk a témát, így akkor én itt abba is hagynám. Én se szeretném, ha a cikkemet tele írnák nem oda való dolgokkal.
-
HUNNIA1920
őstag
"Szóval, innentől kezdve az avi felejtős, mert minek, ha egyszer lehet sokkal jobb is..."
Na azért ez elég meredek kijelentés. Lehet 10 - 20 év múlva már HD korban fogunk élni, de ma jelenleg ha egy HD monitort arra akarunk használni, amire hivatott, akkor gyakorlatilag semmire se tudjuk használni. Filmekből elég kevés HD felbontású van, játékok már támogatják, csak éppen hardver nincs hozzá, amivel megfelelő sebességgel lehetne futtatni.
Pl.: egy HD film az úgy kb. 8 - 12GB - ot foglal, míg egy .avi 0.7 - 1.4GB - ot. Szerintem ez is elég jól bizonyítja, hogy ma melyikre is van igény. Szóval a HD esetében minőség a mennyiség rovására megy.
Pont ezért kérdeztem, de akkor ezek szerint lehet nézni kisebb felbontásba élvezhető minőségben is. Csak ha esetleg ilyen monitor akarok venni, jó tudni, hogy mire is számíthatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)