Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pofee
csendes tag
Kioktatni?
Még véletlen sem...
Valóban a cikkben te H-IPS panelt említesz,
de én meg ezt olvastam az Oázis Computer honlapján,
amire nem mellesleg te is hivatkozol a cikk végén...
[link]A lényeg, ha a kis NEC valóban ennyire jobb,
és ráadásul olcsóbb is több mint 30k-val,
akkor nem is kérdés hogy melyiket válasszam
Köszi!

-
cousin333
addikt
Talán hülye kérdés, és lehet, hogy valahol benne is volt az írásban, de kikapcsolt állapotból mennyi ideig tart, amíg bejön a kép? Például annál a monitornál ez van vagy 10 mp (gyártó logója, képváltogatás... stb.) Azért kérdezem, mert ha elmegyek a gép elől, általában lekapcsolom, a lassú visszakapcsolás viszont idegesít.
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
Viszont akkor kérdeznék egy nagyon... szörnyet. Hátha.
Mi az istenért nem tudok tekerni 1080p-s filmben? Beletekernék a közepébe és meghal az egész. Ennyire gyenge lenne a gépem? Vagy ez minek a fügvénye?
Nagyon kevés filmet tudok egyedül mégegyszer megnézni. És amióta megvan a fullhd-s monitor azóta szinte csak azt nézek. De hogy mennyire éles a kép... sokszor csak nézek mint a moziban

nyugdíjas: Hát? milyen filmeket tartasz meg?
-
Drenadar
veterán
-
HUNNIA1920
őstag
Ok, akkor átrendezem a szobát, esetleg veszek egy új házat, amiben olyan szoba is lesz, ami HD kompatibilis.
Ja és néztem közelről is HD - t, ami tényleg szép, csak nekem felesleges. Persze nehogy azt higgyétek, hogy igénytelen lennék, pusztán szeretem felmérni, hogy mire van és mire nincs szükség.
Na meg a hitelekbe ne menjünk bele, mert akkor biztosak lehettek, hogy teljes fronton fogok támadni.
Aki hitelt vesz fel, az meg is érdemli.Nyugdíjas kolléga szólt, hogy a inkább közelebbről vizsgáljuk a témát, így akkor én itt abba is hagynám. Én se szeretném, ha a cikkemet tele írnák nem oda való dolgokkal.
-
HUNNIA1920
őstag
"Szóval, innentől kezdve az avi felejtős, mert minek, ha egyszer lehet sokkal jobb is..."
Na azért ez elég meredek kijelentés. Lehet 10 - 20 év múlva már HD korban fogunk élni, de ma jelenleg ha egy HD monitort arra akarunk használni, amire hivatott, akkor gyakorlatilag semmire se tudjuk használni. Filmekből elég kevés HD felbontású van, játékok már támogatják, csak éppen hardver nincs hozzá, amivel megfelelő sebességgel lehetne futtatni.
Pl.: egy HD film az úgy kb. 8 - 12GB - ot foglal, míg egy .avi 0.7 - 1.4GB - ot. Szerintem ez is elég jól bizonyítja, hogy ma melyikre is van igény. Szóval a HD esetében minőség a mennyiség rovására megy.
Pont ezért kérdeztem, de akkor ezek szerint lehet nézni kisebb felbontásba élvezhető minőségben is. Csak ha esetleg ilyen monitor akarok venni, jó tudni, hogy mire is számíthatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
- Apple asztali gépek
- Hogwarts Legacy teszt
- Gitáros topic
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Formula-1
- Samsung kuponkunyeráló
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)