Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HerrMajor
csendes tag
Hello fedves fórumozók, MM1 MM2 MD1 MD2 MD2G tulajok! Mostanában sokat lógok az oldalon, olvasom a hozzászólásaitokat, és a segítségeteket kérném!
Androidos telefont szeretnék, és a Motorola is benne van a pakliban. Számomra a legfontosabb a WI-FI Internet Flash playerrel, fullosan ahogy kell, a gördülékeny kezelés, a filmnézés is beletartozik, zenehallgatás, szoftveres szabadság, fényképezés/videofelvétel. Játékok annyira nem fontosak, de jó ha vannak, dokumentumok kezelése is fontos.
A kérdést maga az a tény vetette fel, hogy nincs sok különbség a két Milestone ára között (15k Ft árkülönbség), és valamelyik mindenképpen esélyes volt a vételre már egy ideje - abban az esetben ha most valamelyikük továbbjut innen
ÁRBAN Most őszintén a Milestone 2 többet tud annyival, hogy + 15-20 ezret adjak ki érte? Az 1-nek is fel lehet húzni a prociját - amúgy meg mindkettő régi, elavult szoftverrel érkezik, tehát moddolás nélkül nem éri meg nekem sem a Milestone 1 sem a 2-es.
Ha azokat a hibákat, amelyek időközben felmerültek a készülékekkel kapcsolatban software-esen ki lehet javítani, sőt kisebb ráncfelvarrásokat is lehetőség nyílik a telefonon végezni - hogy az jobban tartsa magát a mai elvárt sebességekhez, trendekhez - akkor még mindig benne vagyok, hogy megveszem a Milestone-ok egyikét.SZOFTVERESEN A Milestone 2 meddig fejleszthető, moddolható tovább? Nehéz dolog pl. CM7, vagy CM9 rátétele? Milyen kompromisszumokkal jár ez? Pl. hallottam, hogy néhány modnál a kamera nem megy; stb. 1-1 ilyen moddal a két milestone ugyanarra a szintre emelhető majdnem, nem igaz? Pl. a Milestone 2-n jobban elfut a CM9 (ICS 4.0.3)?
Szeretem a Motorolát, de nem akarok ismét olyan elfogult lenni, mint amikor anno a V9-emet 60k-ért megvettem és többet vártam el tőle mint amennyit tudott - így kénytelen voltam beérni azzal hogy szép és tele van kompromisszumokkal - mert akkor asszem a kinézete fogott meg. A végén emiatt kettétörve lelte halálát - most már zombiként műkszik, néha bekapcsolom a flipnélküli RAZR2-t de a hideg kiráz tőle hogy még mindig lehet rajta telefonálni.
De légyszi beszéljetek le róla, ha marhaságot akarok elkövetni ezzel, én ezeket a telefonokat hajlamos vagyok a kiadatásuk-korabeli termékpalettához viszonyítani. AZÓTA akarom őket, MIÓTA kiadták. És azt a minőségi-feelinget is szeretném, amit a V9-em keltett - de nem a rossz belső árán. Mert akkor könnyen végezhetik ezek is kettétörve. Akkor pedig nem hiszem, hogy működni fognak.
Érveket, ellenérveket, akármit. A ti válaszaitok döntik el, hogy a kettő közül melyik jut tovább.
Húh kicsit sok lett, bocs. Köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple MacBook
- Parfüm topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- OpenWRT topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest