- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
válasz
fasirTTT #1684 üzenetére
Szívesen segítek.
De választ adni nem tudok mindenre. A kamera fotózásra működik. filmfelvételhez is, az imént próbáltam ki, de meg ne kérdezd, hogy HD-t tud-e. Én inkább rendes fényképezőgépet használok, ha fotózni akarok, ez csak a végszükség lehet.
A Wi-Fi teljesen OK. A 3G úgyszintén. A BT-t csak olyankor használom, ha másik telóval kell kommunkálnia, de pl. telefonálásra, zene hallgatásra nem tudom választ, mert nincs is BT headsetem, így ki sem tudom próbálni. Az appok, amiket használok, hibátlanul mennek rajta, de ez semmit sem jelent, ha te másokat használsz. és ennek nagy az esélye :-)
A billentyűzet is jól működik, én is az anysoftot használom. Egy hibája van, de ennek szerintem semmi köze a CM7-hez-
Ha írok egy emailt (erre a K9-et használom), akkor a mondat elejére csak úgy tudok ékezetes nagybetűt tenni, ha összecsukom, és azt az egy betűt tapizva írom be. A kisbetűkkel, és az ékezet nélküli nagybetűkkel nincs ilyen gondja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Futás, futópályák
- Macska topik
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest