- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
35-40 centi összesen egy mATX ház, ha ennél 40-el kisebb, az már valóban ici-pici.
Na mindegy, kinek a pap kinek a lánya, 210K körül van HP noti HD5650-el, és azzal is lehetne úgy játszani, mint a 4830-al Full HD-be, és ebben az árban van egy windows 7 is, amit az asztalira is meg kell venni.
Viszont vicce, hogy ezt én mondom, mert én soha nem játszanék notin, úgyhogy ebből a szempontból megértem a nagy monitort, és a billentyűzetet.
Persze, nem rossz, én csak azt nézem amik előttem van, azok meg csak nyes adatok, itx-es gépet nem raktam össze, mert végűl lemondtam róla, pedig majdnem megtörtént, de még idejében jöttek a kicsi, okos média lejátszók, amik rengeteget spóroltak nekem. Szóval egy i3-as noti is 5650-el 4giga rammal, win7-el 220K, illetve ez a konfig is ennyibe van.
Érdemes szem előtt tartani, hogy gyakorlati tapasztalatom nincs, csupán a számokat látom, ez alapján mondom, hogy ma nem érdemes itx konfigot építeni. És ez persze csak az én szokásaimon alapuló vélemény, tehát másnak, meg valószínű az nem jó, ami nekem bevált.
(#21) kovy79
20-30K egy A.C. Ryan példáúl, ami mindent tud egy kiadós mozizáshoz, ezen felül jó NAS-nak, és torrentnek, vagy ftp-nek. Nem kell rá külön windows, és nem kell kodekekkel tökölni, és sok olyan felhasználó is könnyedén kezeli, aki nem tud magának gépet összerakni.
Játékra, meg ugyan úgy egy erős asztali kell, mint egy htpc-mellé.
Ezért is kérlek, hogy ne haragudj rám, mert nem ellenségeskedni akarok, és amúgy az is fontos dolog, hogy magunk elégedettek legyünk azzal, amit összehozunk, és ha ez Nállad összejött az már nehezen forintosítható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Android szakmai topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- További aktív témák...
- OMEN 17-ck2778ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro Max 256 GB fekete USA AppleCare+
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Hibás Ayaneo Next Lite 512GB-os kézikonzol!
- P1 Gen3 15.6" FHD IPS i7-10850H Quadro T2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest