Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
válasz apatyas #23809 üzenetére
És igen, ez volt a baja, már megy. Az első címtartományból a másodikba akartam hogy küldje a második routernek, ami hülyeség. 192.168.1.1 -ről a 192.168.1.2 -re kell küldeni.
[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
Amur
addikt
válasz apatyas #23815 üzenetére
Letöltöm, összemókolom, de nem megyek fel. Arra végképp nem lesz időm hogy kétszer is elkezdjem.
Majd ha "élesbe" megy akkor megyek.
Legyen Greg bátyó pakkja nem bánom.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
válasz apatyas #23815 üzenetére
Nem sikerült müködésre bírnom.
Átmásoltam a mappa tartalmát eggyel feljebb ahogy írtad, de a betöltéskor megfagy a greg api initialization 2/109nél.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
válasz apatyas #24047 üzenetére
Azon még James játszott anno, őnála láttam. Akkor még nem volt kiflifejű pávagyerek. Tényleg nem is láttam a fejét vagy három éve, megnézem most mi a helyzet.
Hát férfi lett belőle, érdekes. Kicsit visszafogottabb páva fejjel, ez már haladás. 336ezer feliratkozó az manapság nem sok. 9 hónapja nem volt új videó. Wow, akkor a YT karrierjének annyi ezek szerint.
Meglesem MesterMC oldalán megvan-e még.
Ahha, rögtön az elején rám akar sózni 2000Ft-os rang vásárlást, jó igen, ezért is köptük le világ életében a MesterMC-t.
Hmm, kikerült az oldalról a neve. Ezek szerint kinőtte a kilenckedést. Megkomolyodott? Na ez se hátköznapi egy jutúbertől, ez becsülendő. -
törölt tag
-
apatyas
Korrektor
válasz apatyas #24069 üzenetére
Új klienssel:
[Download]
.msi elindít, blabla next next. Érdekes mód, már a program files x86-ba is szemetel, de a fő cuccok maradnak az %appdata% -ban ahogy látom.
Forge Installer az installert kell letölteni, nem a launchert.. én is belefutottam véletlen... Elindít, next next.
MC elindít, forge kiválaszt az installations alatt:
, elindít. MC betölt, kilép. Van mods könyvtár az %appdata% -ban, oda
Biomes O Plenty weblap -ról az 1.14.3-as .jar letölt, (a link a mostani legfrissebbre mutat, de ez később változhat) a jar file bemásol a mods könyvtárba.
MC elindít, forge elvileg kiválasztva maradt, elindít, mods gomb alatt látszik hogy mi van bent: (mindjárt bemásolom telefonról, ebből a kliensből rossz a printscreen)
Single player vagy akármi, új gém, kiválasztani a Biomes O Plentyt a világgenerálás előtt.
Voilá:[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
vaakuum
addikt
válasz apatyas #24069 üzenetére
Köszönöm, sikerült. Valamiért a forge installt a játék loadere akarta megnyitni, nem pedig a java[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Egon
nagyúr
válasz apatyas #24134 üzenetére
Dedikált vga van a gépben, egy GeForce 560GTX.
Jobban belegondolva, még single channel esetén is leginkább az ssd (no meg persze a proci) lesz a szűk keresztmetszet, szóval majdnem mindegy hogy single vagy dual. Viszont kérdés számomra, hogy az adott konfiguráció tekintetében, profitálnék-e bármit is 12 GB memóriából, 8 gigához képest (mint mondottam, az erőforrás-figyelő alapján inkább a proci a szűk keresztmetszet."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
apatyas
Korrektor
válasz apatyas #24136 üzenetére
Most másoltam ki tviccsről, enigmatica 2 expert esetén:
"Requirements
You will need to allocate at the very least 5GB of RAM to Minecraft to run this modpack. 6-8GB is recommended."
Korábban nem emlékszem, hogy láttam volna ezeket a javaslatokat.pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
janos1988
addikt
válasz apatyas #24149 üzenetére
Védés, world border van? Vagy esetleg minden közös?
Meg de jó lenne, ha nem lenne hamar törölve, szeretnék egyszer már a végére jutni.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
apatyas
Korrektor
válasz apatyas #24202 üzenetére
Helyesbítek, Minechem. Arról nem nyilatkoztam hogy retro vagy nem, csak ez is Nihilo mentes.
Most néztem, van belőle 1.12.2 átirat is, más csinálja, még havi frissítések jönnek.[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
válasz apatyas #24270 üzenetére
Én a sima default skyblock változatot próbáltam (remélem ph!-s szerveren is az alap marad). De most kreáltam egy olyan világot amit írtál. Simán engedte a flint craftolást 3 gravel-ből. Igaz kreatívba adtam a gravelt magamnak. De gondolom előállítani is olyan könnyű, mint az alap skyblockban.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
kisi
aktív tag
válasz apatyas #24471 üzenetére
nem tudom, bár gyanús, hogy előtte napokig nem crashelt...
Szimplán lehet, hogy pár embernél már kevés a ram...Haverkulum : Elírás, az akart lenni..
Mentés után szerintem meg lehetne próbálni, valamelyik előzőben javítottak valami crash dolgot is... Mondjuk, amennyire nézem foglalkoznap a packkal rendesen, 3-4 hetente jön frissítés belőle...Nem tudom mennyire gond, de más verziójú forge is kell neki...
Amúgy milyen ram kell a szerverbe? Van itt a szekrény mélyén pár közepesen régi szerver cucc, táp, vinyó, ram, stb.. pár Hp szerver volt pakolgatva előző évben, olyan pár gépből csináljunk egy jobbat akcióban...
[ Szerkesztve ]
-
kisi
aktív tag
válasz apatyas #24487 üzenetére
Egy hibát találok, bár az szerintem általános bug, nem a mi szerverünkkel függ össze:
Applied energetics-es tárolórendszerbe be lett téve néhány papírdobozba csomagolt szörnyspawner, későbbi felhasználás céljából, na azok kivehetetlenül begyógyultak a rendszerbe... se ki, se semmi...
ha időm lesz, talán megpróbálom egy üres vinyóra tenni, és talán valami exportbuszos megoldással kiszedhető... az a baj, hogy a 3. szervert kezdtem telepakolni winyókkal, szóval kiszűrni hogy a kb 20-25 winyó közül melyiken vannak...
lusta vagyok... -
apatyas
Korrektor
válasz apatyas #24490 üzenetére
A
/fill ~-3 ~-3 ~-3 ~3 ~3 ~3 air 0 replace torch
mukodik. De ugyanez az electric light 0 vagy 3-al meg mindig nem,
Data tag parsing failed: Expected '{' but got 't' at: t<--[HERE]pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
apatyas
Korrektor
válasz apatyas #24519 üzenetére
Vélemények, bármi más frissíteni való a nyitóban?
Amur: a linket is beleírtam már akkorra.
Ugye majd úgy kell, hogy egy új hsz-ba a teljes összefoglalót beleírni, és azt fogja vki modi átmásolni előre?[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
válasz apatyas #24519 üzenetére
Jó ötlet ezt belerakni, sok kérdező kapásból megtalálja benne a választ.
Illetve a link amit adtál egy korábbi hsz-ben, ahol kiválasztja hogy hol,milyen platformon szeretne játszani, szintén hasznos lehet!A játékosok nevei törölhetőek az összefoglaló végéről. Itt nincs jelentősége, nem fogjuk ez alapján keresni a másik fórumlakot.
Esetleg pár ismertebb kliens linkje mehetne a modpackok elérhetősége miatt.[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
apatyas
Korrektor
válasz apatyas #24522 üzenetére
Ja, csak át kell menni megint a buy gombon, de aztán megmondja, hogy már megvan.
#owned
Érdekesség, hogy .jar installer/launcher már nem elérhető, csak az .msi .exe vagy csomagkezelősöket adja ki. Az újabbik wines launcher meg nem lopta be magát a szívembe, mert mindenhova szétpakolja magát. Ez már a vég.pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
haverkulum
aktív tag
válasz apatyas #24523 üzenetére
Én ezért kezdtem el Technic launchert használni Egy modpack van ahol visszatérő játékos vagyok, a TheClassicPack, az is ezen a platformon van + sima vanillát is tud indítani, ráadásul nem az %appdata% mappába szemetel hanem könnyen állítható hova telepítse az instance-okat Ja és nálam +pont, hogy linuxon is megy így laptopon is fel tudok nézni ha olyanom van
na nem mintha az elmúlt 3 hónapban lett volna időm Minecraftozni
-
nyikszi
őstag
válasz apatyas #24530 üzenetére
Szia! Kösz, értem, illetve nem De a múltkor valami kiegészítőket látott az Xbox oldalán, amiket le lehet tölteni, persze jó magyar forintért. Na mindegy, még egy könyvet kell igazából vennem neki és letudva az ajándékozás, ezt meg ha nagyon akarja, majd letölti és kifizeti a zsebpénzéből (Amit úgyis tőlünk kap )
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
törölt tag
válasz apatyas #24540 üzenetére
Ez Maki háza és kapott ő is Meka portált.
Itt vannak a futott pakkok, ha valakinek nehéz elhelyezni melyik volt a Karma. Jó lenne, ha kitöltenétek az elmaradottakat, mert egy év eltelt már azóta.
2015 december:
Infinity Evolved expert /1.7.10
*Project Ozone /1.7.10
Karma /1.7.10
*Donutcraft /1.10
Infinity Evolved skyblock expert 1.7.10
*Direwolf /1.10
Project Ozone 2 kappa -> titan /1.7.10
Farming Valley /1.10
*All the mods 2 /1.11
Foolcraft /1.10
Age of Engineering /1.10
Direwolf /1.12
GT NewHorizons /1.12
Modern Skyblock 3 /1.12
Sevtech Ages /1.12
Foolcraft 3 /1.12[ Szerkesztve ]
-
kisi
aktív tag
válasz apatyas #24569 üzenetére
Szerintem egész jó lett, de fog ez még egy kicsit alakulni..
Pld javasolnám a kézi telepítésnél nem csak az aktuális forge verziót kiemelni, mert néhány modpack csak a megfelelő verzióval fut, ami nem feltétlenül az aktuális legújabb.Szerintem bele kellene írni, hogy pld ha nem fut, akkor a cruse oldalán érdemes csekkolni a verziót, hogy mit kér..Más:
E2e : Szerintetek milyen quarryt lenne érdemes használni, ami nem terheli le a szervert a gyorsaságával?
Gyk most wireless energyvel, ender chestbe dolgozna deep&dark-ban, dragonite ore és egyéb finomságok után...
Nem akarnám túlzottan leterhelni vele a szervert, de jó lenne belátható időn belül dolgozó verzió belőle, nem akarok teki-vel szórakozni...
A jelenlegi a RFtools os builder, quarry carddal. kb 25 darab szélerőmű küldi neki a kraftot...[ Szerkesztve ]
-
-
apatyas
Korrektor
válasz apatyas #24631 üzenetére
Megtalaltam ugyanezt a hibat githubon, nincs reakcio, a bejegyzes decemberi.
Szerintem az egyik ilyen lampa belso informacioja megzavarodott, es azert dob hibat. Ha kezben tudnam a csomagot, nekiesnek kigyakni megint a lampakat. Nagy melo.. Erdekes modon, a block=minecraft:air egesz sok hibauzenet resze amiben osszetett blokkok mellett van, eselyes hogy valami mas alapveto mod okozza a dolgot, nem az eio.
Ha a deepdark torlese nem oldja meg, megprobalhatjuk a modpack frissiteset, ha meg futja ra erod.. Javitottak par hibat azota a modokban, nem talaltam szerintem ezzel osszefuggot, de remenykedhetunk.
Ha azutan se megy, akkor szavazas jon.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Black Ops 6
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest