Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  [Re:] Minecraft (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-01-31 10:30:54

LOGOUT.hu

A warez minden formában tilos a topicban!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16962) apatyas


apatyas
Korrektor

Kipróbáltam az FTB vendégcsomagok közt a legújabbat, valami Galaktikus Nukleáris túlélés (fejből írom már telefonról, kikapcsoltam)
Röviden: jópofa kezdés, aztán igen hamar borzasztó lesz. Galacticraft, Ex-Nihilo, Enderio, minechem, modular systems. Ebből még egész jó is lehetne, de mégse.
Sztori szerint az emberiség kipusztult, a Holdon ébredsz a nagyapád kis obszervatóriumában. GC Moon: moonturf, moondirt, moonrock ból van a terep, ore-k nincsenek) ezeket kell szitálni nihiloval és lesz anyag. Eddig volt jó. A nihilo stonehammer nem tör sóderré követ, se tovább homokká. Vas alig jön, homok híján üveg sincs egy csomó recepthez, flintből lehet minechemmel kiköhögni párat.. Többszörözni SAGmillen kívül mást nem találtam, a hammer 1,2x kutyafülét nem ér. Az alapvető gépek: alloy smelter, SAGmill, modular systems storage core mind a marsról származó fémet tartalmazzák receptjükben. A Hammering machine és a crusher irreálisan sok vasba kerülnek, utóbbi 8 iron plate ami darabonként 8vas egy vasblokk körül.
Fel-alá túrom a NEI-t, de nem találok alternatívákat. Valami alchemie izé lenne még amivel átalakítani lehet dolgokat, de ahhoz is mind egzotikus fémek kellenek. Rakétát összerakni esélyem sincs, az életben nem lesz annyi anyagom.
Ez így egyszerűen egy fos.

[ Szerkesztve ]

pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  [Re:] Minecraft (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.