Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most hogy a télnek vége, elkezdtem termelni.
Kellene valami minimális gazdaság mármint kereskedelem. Mit szólnátok az alábbihoz:
https://mods.vintagestory.at/show/mod/59
ahogy olvastam:
4 coin 1 ingot azaz 1 réztömből lesz 4 réz pénz. (ki kell önteni)
Nekem most van felesleges rezem, azaz nem annyira felesleg de tartalékolom isten tudja mire. (még mindig flint toolokat használok)
Én inkább farmolok most már nagy mennyiségben flax-ot (full tailored gameson megvan, és ruhák is fullosak) és kaja is rohadásba megy annyi van (komposzt lesz). Áfonya meg extrém mennyiségben terem szóval bor olyan sok volt hogy télen csak azt ittam és nem is ettem mást, de persze kissé nehéz volt úgy játszani mindegy.
Viszont lehet más meg a kajával nem akar vesződni így eladnám a fölös dolgokat akár nyomott áron csak ne rohadjon meg. 300+ retek van ami nekem nem ér már semmit. Télig sokszáz liter bor lesz csak áfonyából.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest