- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sziasztok srácok, 1.21.81 verzioju bedrock server telepítő Linux alá honnét lehet letolteni? Switchen életerő verzió van, ezért nem látja a oroxmoxon futó MC szervert local lannal
Köszi
Bali -
-
Amur
addikt
válasz
Sanyaaa26 #27157 üzenetére
Igen ez a PH-s csapat kiöregedett.. Én is ebbe öltem a legtöbbet, és a mai napig játszom, de már szerveren nem látom értelmét, mert van hogy kéthetente inditom el az aktuálisan összedobott hangulathoz illő modpackot. nincs semmi rendszer már benne. három gyerek mellett, ennyi is csak ezért mert a legkisebb aktivan tolja, apja örökségébe lépve kb. minden másnap összedob egy modpackot magának/de van hogy nekem dedikálja/
-
kisi
aktív tag
válasz
Alusky #27155 üzenetére
Az uttóbbi egy évben nekem sem futott már szerver
Ha valakinek kellenek azok a mentések, amiket én futtattam, még megvannak.
Ha komolyabb érdeklődés lenne még utána, akadna pár ember, aki játszani akarna, a Husky még megvan, csak energiatakarékossági okokból ki van kapcsolva..
Ha jól tudom, Sanya futtat még most valamit, de hogy mit, azt tőle kellene megkérdezni.
A vintage storyt tudom ajánlani, hasonló, mint a minecraft, de ugyanakkor más is...
Keményebb, túlélősebb.. -
Alusky
senior tag
válasz
MasterDeeJay #27154 üzenetére
Az még az volt amit a Taliga előtt csináltatok, szerintem az első PH szerver. Az tényleg marha régi, több mint 10 éves mert mikor én játszani kezdtem már évek óta nem futott. Taliga után meg egy ideig ment a Magyar Kocka Kraft amíg le nem kapcsolták. Aztán átvette a Hungarian Gaming Network, de ők is leállították, azóta nincs PH szerver csak amit 1-1 player futtat.
-
válasz
UDPSendToF #27153 üzenetére
Én is inkább mint hobbiként írogatok dolgokat mint játszanék.
Bővítettem a weblekérdezőt modokkal azaz a szerverből kérdezi le élőben a betöltött modokat verzió szerint és kiszedi az összes infót.
https://vintagestory.hu/Elkezdtem egy live mappot de horror megcsinálni, sokkalta nehezebb mint minecraftnál. Itt SQL-be Blobként tárol chuck-okat. A legegyszerűbben lehetne amúgy a játékbeli térképből de teljesen játéktől függetlenül akarom generálni.
Ez nekem egyfajta kihívás.Volt talán 10 éve egy nagy PH vanilla szerver, megvannak valahol a filejai is mentve de nyilván ma már nem hiszem hogy betölthető lenne a modern verziókba.
-
UDPSendToF
tag
válasz
MasterDeeJay #27152 üzenetére
Sokat igazából már Minecrafttal sem játszok, szóval ez így leírás alapján nem olyan, ami nekem való.
Csak úgy benéztem ide, mert rémlett valami, hogy régen voltak itt szerverek, még talán vanilla Minecraft is online térképpel, de ahogy látom, azok már rég kihaltak.
-
válasz
UDPSendToF #27151 üzenetére
Terrafirmacraft az ötletadója. Csak telerakva minden mással, meg persze grafikus motor modern fejlett. De nem is ajánlott mindenkinek mert idegörlően nehéz és összetett.
Moddolását most tanulom. -
UDPSendToF
tag
válasz
MasterDeeJay #27150 üzenetére
Érdekes, köszi a választ.
Első ránézésre mielőtt rákerestem volna, simán olyan volt, mintha egy faszán összerakott modpack lenne textúrákkal.
-
válasz
UDPSendToF #27149 üzenetére
Ez amiatt van mert kompatibilis a szerver lekérdezője, ugyan az a portot is használja.
-
UDPSendToF
tag
válasz
MasterDeeJay #27096 üzenetére
Eltartott egy kis ideig, mire rájöttem, hogy ez egy külön játék lenne, nem Minecraft szerver...
Valamiért Minecraft kliensben megadva az IP-t betölti a szerverlistában normálisan, persze csatlakozni már nem tud.
-
Alusky
senior tag
Írjátok be a Google keresőbe, hogy Minecraft és nézzétek mi jön fel alul, kattintsatok rá.
-
LadaLord
aktív tag
Sziasztok!
Nem vagyok otthon Minecraft témában, ezért kellene segítség. Unokaöcsikémnek akarnám megvenni szülinapjára, de ahogy nézem a microsoft store-t, van ez-az.
A kérdésem az lenne, hogy ha ezt megveszem, tudja-e PC-n játszani:Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv,
T. -
Logan_M
csendes tag
Sziasztok, egy régi magyar mapot keresek, asszem szökés a redstone templomból volt a címe. Kb 2015 környékén játszottuk egyik osztálytársammal (hát na, rámtört a nosztalgia..).
10 éve nem játszottam vele, és már kétszer annyi alkalommal raktam újra a windowst szóval esélytelen hogy megtalálom saját gépen szóval ezek az emlékeim maradtak meg róla:
Survival, max 4 fős map volt, első pályán lávában kellett parkourozni fáklyákért aztán egy ender stone labirintusban kellett megtalálni egy kapcsolót, meg volt valami ház egy lapis lazurisból felépített mezőn, a "budin" keresztül kellett megtalálni a mezőről a kiutat, meg asszem volt valami vaskockákból összerakott börtön aminek a menzájáról kellett kiszökni (vagy lehet keverem egy másik mappal?)
Ha az emlékem nem csal innen szettem le, volt angol és magyar változata is. De tényleg, nagyon régen volt, nem hinném hogy megtalálja valaki de hátha
előre is köszönöm
-
icemad
nagyúr
Megszűnt a hivatalos vr támogatás...
-
Alusky
senior tag
A Minecraft oldaláról már nem lehet megvenni, vagy miért jobb 3rd party oldalakon keresztül? Sokat spórolni se lehet rajta, mert alapból sem egy 30 ezres játék.
-
PeL
addikt
válasz
dokee78 #27138 üzenetére
A Prism Launcher-ben semmilyen kulcsot nem kell beírni, oda majd az accountod kell, amire meg lett véve a játék. A kulcsot ahogy mondtam a Windows Store-on belül kell aktiválni, azt a Windows Start menüjéből eléred pl. Oda is be kell majd jelentkezned azzal az accounttal, amire be szeretnéd aktiválni a Minecraft kulcsot.
-
PeL
addikt
válasz
dokee78 #27136 üzenetére
Eneba oldalon ha jól emlékszem nem kell regisztrálni, a vásárlási bizonylatot viszont meg kell tartani, amit kapsz emailben, ha ne adj isten bármi gond lenne a kulccsal.
Most tulajdonképpen hol tartasz? Megvetted már a játékot és sikerült regisztrálni MS accountra a kulcsot amit kaptál?
-
PeL
addikt
válasz
dokee78 #27133 üzenetére
Az amit linkeltem teljesen jó. Bekereteztem zölddel hol találod az olcsóbbakat.
Ez is kulcsot ad, amit a Microsoft Store-ban be tudsz aktiválni miután bejelentkeztél oda a fiókoddal, utána akár a store-ból letöltött, vagy egy külső, netről letöltött launcherben (én pl. Prism Launcher-t használok) bejelentkezel a microsoftos fiókoddal amelyikre regisztráltad ezt a kulcsot, ebben letöltöd azt a verziót amelyiket szeretnéd, és már tudsz is játszani. Én utóbbi megoldást javaslom, a gyári launcher nem túl jó ha modolni is szeretnél később.
-
dokee78
félisten
A teljes Minecraft játékot hol lehet megvásárolni a legkedvezőbb áron?
-
icemad
nagyúr
válasz
norbi1416 #27129 üzenetére
Szia. Sajnos az androidos /honoros minecraft felépítése totál homály nekem, de az AI adott pár tippet. Talán segít:
**Megoldás a Minecraft világok biztonságos szinkronizálásához és felhőbe mentéséhez:**
### 1. **Világok átvitele a tabletre:**
- **Állítsd be a Minecraft tárolási helyét a tableten:**
- Nyisd meg a Minecraftot, menj a **Beállítások ➜ Tárhely** részébe, és válaszd ki a **Külső tárhelyet** (ha SD-kártya van) vagy **Alkalmazás tárhelyét**. Jegyezd meg a kiválasztott lehetőséget.
- **Másold a világokat a tabletre:**
- **Ha Külső tárhely van kiválasztva:**
- Csatlakoztasd a tabletet a számítógéphez USB-n keresztül.
- Navigálj a tableten a következő mappába:
`Honor Pad 8/Android/data/com.mojang.minecraftpe/files/games/com.mojang/minecraftWorlds`.
- Másold ide a 92 világot tartalmazó mappákat a számítógépről.
- **Ha Alkalmazás tárhely van kiválasztva:**
- Használj egy fájlkezelő alkalmazást (pl. **Solid Explorer**, **FX File Explorer**) a tableten.
- Lépj a következő útvonalra:
`Android/data/com.mojang.minecraftpe/files/games/com.mojang/minecraftWorlds`.
- Engedélyezd a fájlkezelőnek a hozzáférést az Android mappához, ha szükséges.
- Másold a világokat ide a számítógépről (pl. Google Drive-on keresztül).
- **Ellenőrizd a fájlengedélyeket:**
- Győződj meg róla, hogy a másolt mappák olvashatóak és írhatóak a Minecraft számára. Ha szükséges, módosítsd a jogosultságokat a fájlkezelő alkalmazásban.
---
### 2. **Szinkronizálás Xbox Live felhővel:**
- **Jelentkezz be a Microsoft-fiókba:**
- Nyisd meg a Minecraftot, és ellenőrizd, hogy a fiókbeállításokban a fiad Microsoft-fiókja van-e használatban.
- **Szinkronizáld a világokat:**
- Nyisd meg **minden egyes világot** a tableten (rövid időre elég), hogy a Minecraft felismerje és feltöltse őket a felhőbe.
- A feltöltés után a világok elérhetők lesznek bármely eszközön, ahol be van jelentkezve a fiók (pl. Xbox).
---
### 3. **Biztonsági mentés kiegészítő lépései:**
- **Manuális mentés felhőszolgáltatásra:**
- Másold a teljes `com.mojang` mappát rendszeresen Google Drive-ra vagy OneDrive-ra. Használhatsz alkalmazásokat (pl. **Autosync for Google Drive**) automatikus mentéshez.
- **Világok exportálása .mcworld fájlként:**
- Ha a tableten létrehozott világokat is szeretnéd menteni, használd a Minecraft **Export World** funkcióját (világbeállításoknál). A .mcworld fájlokat töltsd fel a felhőbe.
---
### 4. **Hibaelhárítás:**
- **Ha a világok nem jelennek meg:**
- Ellenőrizd, hogy a tárolási hely (külső/belső) egyezik a másolt mappa útvonalával.
- Próbáld újraindítani a Minecraftot vagy frissíteni a játékot.
- **Ha írási engedély hiányzik:**
- Android 11+ esetén használj ADB-t a fájlok másolásához:
`adb push /számítógépes/mappa /sdcard/Android/data/com.mojang.minecraftpe/files/games/com.mojang/minecraftWorlds`.
---
### 5. **Jövőbeli védelem:**
- **Xbox Live szinkronizálás használata:**
- Mindig játsz online módban, és nyisd meg minden új világot, hogy automatikusan felkerüljenek a felhőbe.
- **Rendszeres manuális mentések:**
- Készíts biztonsági másolatot a `com.mojang` mappáról havonta, és tartsd meg a .mcworld fájlokat.
Ezzel a módszerrel a 92 régi világ és az új világok is biztonságban lesznek, és bármikor elérhetők a tableten, Xbox-on, vagy akár egy jövőbeli eszközön. 😊Nem tudom segít e, remélem igen.
-
norbi1416
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek kérném egy hatalmas probléma mielőbbi megoldásában.
A 9 éves, különélő fiam kb. 2 éve kezdett el játszani androidos telefonon a Minecraft-al. Amikor velem volt, akkor a nálam lévő Xbox One S-re telepített verzióval játszunk.
Kis idő elteltével jött az igény arra, hogy egymással, egymás világaiban is tudjunk játszani. Ekkor csináltam neki MS fiókot és szerencsére a világai is megmaradtak neki. Innentől kezdve minden szépen működött.Karácsonyra vettem neki egy Honor Pad 8-at, azért, hogy ne a telefon kis kijelzőjét bámulja. Letöltöttem a Minecraftot, beléptem és a világok sehol nem voltak.
Az Xbox-os verzióban nem is kérdés a világok mentése, hiszen még menüpont sincs rá. Bezzeg az androidos verzióban lehet választani, hogy külső tárhely vagy az alkalmazás legyen a mentés helye. Nem tudom, hogy gyárilag milyen beállítással települt a telefonra, de a kérdéses időpontban külső tárhelyre volt állítva. Gondoltam, hogy ez nekem lesz probléma, a telefont madzaggal rádugtam az asztali gépre és átmásoltam a „com.mojang.minecraftpe\files\games\com.mojang” mappa tartalmát.
A minecraftWorlds mappa 92 világot/mappát, a resource_packs mappa pedig két almappát tartalmaz. Miután a másolás véget ért jött a tablet és a probléma. Mégpedig az, hogy a tablet nem engedi írni a megfelelő mappát. A topikban rákrestem importálásra, világokra, mindre ami eszembe jutott, persze gugliztam is, de sajnos nem jutottam egyről a kettőre. Voltam telefonos boltban is, de ők sem tudtak okosat mondani.
Hogy csavarjunk a problémán, azóta a gyerkőc új világokat csinált a tableten mind alkalmazásban, mind külső tárhelyen is. Persze egyszerre csak az egyik beállítás világai látszódnak. És azóta a drága, jó anyukája számomra ismeretlen okból gyári visszaállítást csinál a telefonon, így már csak nálam van meg a 92 világa.Különélő és halálra szivatott apukaként mindenfajta lehetőség kiemelt jelentőséggel bír számomra. Hiszen amíg kb 100km távolságból együtt Minecraftoztunk addig is folyamatosan beszéltünk egymással telefonon! Ez pedig nagyon jó volt!
Azt szeretném megoldani, hogy a korábban mentett 92 világa és az azóta készített néhány új világa egyszerre elérhető legyen a tableten, de ne a készüléken legyen tárolva, hiszen azzal bármi történhet. Legyen felhőben…
Azt ne kérdezzétek, hogy miért kellett 92 világ, mert ezt ő sem tudta elmondani.Bármilyen megoldás szóba jöhet és előre is köszönöm a segítséget.
-
-
PeL
addikt
válasz
Dyingsoul #27124 üzenetére
Extrában lesz térképed, minimap is (állítható / kikapcsolható), meg tudsz vele létrehozni waypointokat és azokhoz bármikor oda tudsz teleportálni is ha előzetesen engedélyezted a cheateket ("Allow Cheats = ON") a játékban, mikor létrehoztad a mapot. Utólag is lehet engedélyezni, de az úgy már eléggé macerás, bele kell nyúlni a mentésbe editorral.
-
Alusky
senior tag
válasz
Dyingsoul #27124 üzenetére
Vannak erre is mini modok ahogy a Sleeping bag az alvásra, bár nem tudom név alapján. Mi a tech modok gépeivel szoktuk ezt a teleportálást csinálni, de neked nem szükséges egy komplett techmod ehhez, túlzás lenne.
Esetleg command blockot letenni és abba csak egyszer kell beírni a koordinátát, utána meg gombot odatéve redstone jelet kap és megnyomva hazadob. Vagy ugyanígy az a lépő kapcsoló és akkor csak ráállni kell és hazadob. Elfelejtettem a nevét...
Pressure plate, nyomólap.
Csak ugye ezek fixen ott maradnak, tehát inkább bánya és ház között működnek jól.
-
Dyingsoul
veterán
Bocsi félreérthetően fogalmaztam: Nem alvás miatt szeretnék az ágyhoz tp-zni, hanem a bázis miatt, kipakolni, hazavinni a cuccokat. Azt már hallottam hogy bevett szokás magunkkal vinni barkácsasztalt, de ha meghalok akkor kiesnek a cuccaim és ezért szeretek időnként kipakolni.
Szóval valami /home szerűséget keresek de nem akarok koordinátákkal szöszölni, azt láttam, hogy van parancs rá, de mindig be kellene pötyögni a koordinátákat és ezért ki sem próbáltam. -
Sanyaaa26
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy szerveren, mégpedig a Stacia 2 expert pack-al, egész kellemesnek néz ki, van benne nehezítés de játszható bőven, nem az orrvérzős fajta, de nem is a két hét alatt endgame.
Lenne olyan akit érdekel? -
kopee1980
tag
Sziasztok!
A fiam játszik eredeti minecrafttal kreatív módban, azonban az utóbbi időben a játék úgy tölt be neki, hogy kiírja hogy 100 % de a játék "lefagy"? és a világ nem jön be. Viszont a túlélő mód elindul. Mi lehet az oka ennek?
-
Dyingsoul
veterán
válasz
icemad #27118 üzenetére
Persze, ezt megértem. Ezért is írtam azt, hogy hasonlóan noob játékost keresek. Akár olyat aki mostanság gondolkozott a játék megvásárlásán, első alkalommal való kipróbálásán.
Gondolom nincs sok millió ilyen ember, de gondoltam teszek egy próbát itt a fórumban, hátha van ilyen ember.
Egy próbát megért azért.Hátha lesz még valaki aki csak úgy benéz a topikba és rámír.
#27119Alusky: Igen, te jól érted miről lenne szó esetemben, mit keresek!
Legfőképpen azért is mert egyedül kicsi uncsi azért. Na nemmintha, elkreatívkodok én egyedül is survival-ban, de mivel a vanilla azért eléggé sandbox élményt nyújt.
Egyébként pár modot már fel is tettem, de ezek csak kinézetet módosítanak:
Faithful 64x-et és egy BSL shader packot.
Még egy ágyhoz való teleportálásra keresek megoldást. A ring of return modot kipróbáltam de induláskor crashel tőle a játék... Nem találtam megoldást arra egyelőre és 21.1.5-tel játszom, ez a legfrissebb client. Esetleg erre ha tudtok valami megoldást az érdekelne. -
Alusky
senior tag
válasz
icemad #27118 üzenetére
Írta, hogy kezdőt keres akivel ketten kiismerik a játékot.
Igazából itt nem nagyon van senki aki vanillázik, aki van azok is össze-vissza játszanak időben, szóval nem valószínű. Szóban tudunk segíteni, vagy leírni a startolást a játékban mondjuk vasszettig meg egy alap kicsi házig és onnan már ismeri a mechanikáját és tud vele haladni. Gondolom azt se szeretné, ha minden le lenne spoilerezve a játékkal.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Alusky #27116 üzenetére
Hát oké, de pont ezt írtam: olyan embert keresek akivel lehet együtt játszani, nem szervert, nem közösséget, hanem egyént. Azt, hogy mikor érünk rá meg lehet beszélni, de pont ez az, hogy valakivel együtt szeretnék játszani és nem úgy, hogy másnap már meg van építve ez meg az.
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Minecraftot nemrég vettem meg, sosem játszottam vele korábban csak tudom mi az.
Ha van esetleg olyan olvasó aki hasonlóan noob mint én de chillesen szeretné felfedezni a játékot akkor dobjatok privátot. Van discordom szóval tudunk beszélgetni is közben. -
kisi
aktív tag
3D, popcorn, üdítő... Érdekes, itt a Szombat 4órási kezdés ellenére voltak kb 20-an a teremben, szülőket is beleszámítva. (Watford plaza)
Tökéletesen hozza azt, amire szánták: A gyerekek szórakoztatására..
Nagyjából a 6-12 éves korosztály van vele megcélozva szerintem...
Tegnap megnéztük, a gyereknek tetszett, az a lényeg... -
icemad
nagyúr
Nagyon off, de csak megkérdezem... A filmet moziban nézitek meg, streamen (ha lesz), vagy teljesen kimarad?
-
-
kisi
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #27104 üzenetére
Jól néz ki
A koordináták lekérdezése más, mint a játék koordinátarendszere?
A játékban a -34 115 9058 -on állok, a weblap szerint :
Kisi
Hőmérséklet: 1.5 °C
Koordináták: (X: 5086, Y: 115, Z: 3938) -
Igaz eléggé nagy verzióváltás volt.
Egy tisztább lekérdezést felraktam a weblapra. -
kisi
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #27102 üzenetére
Jó ötlet a map, a többi gondolom , ujjggyakorlatnak, mi hogy működik.
A net7 -net.8 váltás elmaradásának okka több októl függ:
Egyrészt, 2023 végén álltak át .net4 ről, és elég problémás volt az átállás, a 3.féltől származó dolgok miatt. Nem volt könnyű az váltaniuk.
Amíg nem jelentős a különbség a verziók közt, nem akarnak váltani.Továbbá addig nem akarnak magasabb verzióra váltani (Nem biztos, hogy a 8 lesz az) amíg, az egyéb külsős, 3. feles könyvtárak, nem stabilak.
A másik okuk az, hogy van legalább 10 külsős dolguk, amik egy része nyílt forráskódú, és önkéntesek által karbantartott.
Ki akarják várni, amíg teljesen stabil, zökkenőmentes váltás nem lehet, mert figyelembe kell venniük a sok dolgot hozzá :
- különböző op rendszereken való kompatibilitás, problémamentes működés, (win10, 11, linux, MacOs, És Arm64(AppleSilicon))
- A külsős könyvtárak stabilak, és frissültek.
- A harmony Patching zökkenőmentesen kell fusson, hogy a külsős modok is támogatottak legyenek.Mondjuk linuxon így szívás, mert a net7. felrakása már nem igazán működik, komoly szenvedés, míg sikerül egy nem támogatott, egyszerűen nem letölthető 7-es verzió felbarkácsolása...
A wiki sem segít benne, a dotnet 7 helpje nem túl friss, a letöltési linkek nem igazán elérhetőek...Pld linux mint dotnet7 - re..
Dotnet 8-al meg nem igazán akar futni Mint alatt, mindíg hátast dob a telepítése, rossz net verzió hibaüzenettel... (ennyit a visszafele kompatibilitásról.)(*szerk most olvasom, hogy óssze lehetne valahogy hozni a runtimeconfig.json szerkesztésével de lusta vagyok próbálkozni vele...)
Így meg hiába próbálnák a leírás alpján, nem fog menni..
Mondjuk a flatpak verzió fut, ha épp elérhető abban a verzióban, mint a szerver...Jelen pillanatban az 1.20.05 elérhető, míg a rendes kliens a z 1.20.06 nál tart...
Az 1.20 -ra átállásnál azt hiszem az 5-ös verzióig nem is jött ki flatpack, csak az 1.19-re..Na ez így kicsit zavaros katyvasz, de fáradt is vagyok, meg jól is esett egy kis esti söröcske...
-
válasz
MasterDeeJay #27101 üzenetére
Iszonyatosan sok mennyiségű adat van még, páratartalom, talajnedvesség... Visszábbveszek kicsit mert egyszerűen nincs szükség ennyi mindenre.
Évszakot kiírattam még, de csak az északi féltekre mivel esélytelen hogy valaki a délire is elmenjen 1 millió blokk a pálya mérete.
Napot nem irattam ki szerintem az is felesleges.
-
Nekiálltam egy szerver statusnak de nem csak annyi lesz hogy ki online hanem minden amit csak ki bírok nyerni. Azaz dátum, időjárás, eső, szélirány, és persze ezt mind adott játékosra vetítve. Aztán esetleg online map és azokon jelölni ezeket valós időben, beleérve a felhőket.
Minden lekérdezhető egész profin pár sor kóddal. C# .net7-ben íródott (bár nem értem miért nem .net8-ban van a játék)
Teszt szerveren már működik egy része a kódnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged