Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#23027) PHenis válasza eventus (#23023) üzenetére


PHenis
senior tag

Mi hiányzik ami nincs gyárilag? Semmi sincs gyárilag a ne zavarjanakon kívül.
Én a Z10-emen 4 profilt használtam és NFC-vel aktiválgattam őket (tök gyors volt és kézre eső, NFC tag az asztalon, kocsiban, ágy mellett):
Munkahelyi, Otthoni, Autó, Néma.
Értelem szerűen otthon ne zizegjen a céges mail, a hívás csörögjön ki de ne hangosan, autóban ne villogjon a led meg rezegni sem nagyon kell a tartóban stb... tök jól be lehetett konfigurálgatni.
Most meg huzigálhatom a hangerőket ha hazaérek/beérek a munkába. mome : Azt a progit kipróbálom, köszi :-) Szerk.: Nem találom, melyikre gondolsz?

Az értesítési led téma: BB-n úgy volt, hogy villog, megnézem a tárgyat és ha nem találom fontosnak akkor ott hagyom olvasatlannak, de nem villog tovább. Itt el kell huzigálnom az értesítési sávról az összes értesítést, hogy ne villogjon, utána meg persze elfelejtem. De mindegy ez már csak az én nagyon kis rétegproblémám szerintem. Megszokás kérdése, de akkor sem tetszik.

"inden problémára van egy (vagy több) program." Ja, tele reklámmal, meg fut a háttérben meg értesítéseket küld meg mittomén...

Azt, hogy az összes platformnak külön programja van, már nem is merem említeni. (Gmail, Outlook, fb chat, hangouts...) A hangouts-nak az értesítési hangját még nem találtam meg, hogy hol lehet átállítani... Ha elindítok egy videót és még betöltés előtt eszembe jut, hogy ez hangos lesz és le szeretném halkítani akkor a hangerő gombra a csengőhangot kezdi el tekergetni. Ezt ki találta ki... Ja, meg a Youtube videók nem mennek a háttérben. Mondjuk ez már a BB-n sem ment a végén valamiért.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.