Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
elttiL
senior tag
válasz eventus #16494 üzenetére
Haha. Sose tanultam. Mondjuk ha arra gondolok (gonoltam volna) vikiliksz még akár ki is találhattam volna
A nagyobb bajom az hogy gyakorlatilag nincs terero a 9810-en ott ahol az s4 minin vigan (sajnos otthon). Igy hetvegen nemigen vagyok elerheto. Csupaszon van, nincs tokban. -
elttiL
senior tag
Bereggeltem par bb-s forumra. Kerdes: a laked firmware a bb-nel mit jelent? Mint androidnal a root?
-
Peti78
őstag
válasz lezerpiramis #16490 üzenetére
a verziószám 6.0.0.358 nem gondolom, hogy van korlátozás, ugyanaz az előfizetés van mint ami nekem. Ez nem az én telefonom, hanme a menyasszonyomé. Meg nem tudom, de szerintem az előfizetésnek nem kellene szerepet játszania a wifi-nél.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
lezerpiramis
őstag
válasz Peti78 #16487 üzenetére
Alt + jobb Shift + H kombinációra kiírja (alk. verziószáma).
Wi-Fi-n mennie kellene az App Worldnek és a böngészőnek - hacsak nincs valami szolgáltatói korlátozás, esetleg IT Policy a telefonon. Javaslom, hogy ments egyet Desktop Software-rel, majd csinálj egy factory resetet így, avagy Desktop Software segítségével így.
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
válasz lezerpiramis #16486 üzenetére
Adatszolgáltatás engedélyezve van, mobilnettel tud csatlakozni. Hol tudom megnézni melyik OS van rajta? Egyébként szerintem az előbbi, mert az előző tulaja nem hinném hogy frissítette volna
-
lezerpiramis
őstag
válasz Peti78 #16485 üzenetére
Adatszolgáltatás engedélyezve van a telefonon? A régi BB-knél a Data Services-nek bekapcsolva kell lennie, mert ha ki van kapcsolva, az a Wi-Fi-t is lelövi, nem csak a mobilos adathálózatot.
Illetve OS 5 vagy OS 6? Ha előbbi, akkor a Hotspot böngészőt kell kiválasztani a böngészőkonfigurációk közül, majd el is kell menteni.
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
sziasztok!
Most jutottam hozzá egy 9300 hoz, és a következő nehézségbe botlottam. Wifivel próbálok castlakozni a nethez, írja is, hogy csatlakozva van, de amikor az alap böngészőt, vagy abb app storet akarom megnyitni, akkor azt írja, hogy nincs internetkapcsolat. Van valami spec beállítás amit meg kell lépni? A wifi WPA2 ha ez számít valamit[ Szerkesztve ]
-
Tamy
senior tag
válasz elttiL #16482 üzenetére
E-mailre továbbra is azt mondom, hogy használd a Smartmail-t. Anno próbáltam a Loigicmail-t is, de az tényleg egy kalap... Gmail appot meg csak kíváncsiságból kérdezem, hogy hol találtad? Úgy tudom, hogy egy pár éve már nem elérhető, én is széttúrtam érte a netet úgy másfél éve, mikor megvettem a telót, de nem akadtam rá. Most már ugyan nem kéne, a Smartmail teljesen jó, gyakorlatilag a gyári levelezőklienset használom. Szóval tényleg csak kíváncsiságból: Hol lehet ráakadni?
Smartmail-ről tényleg azt mondják, hogy fizetős (nem havidíjas, csak egyszer kerül pénzbe), én meg is vettem volna (bár akkor még nem tudtam valójában milyen), de elég sokat kerestem, mire nagy sokára ráakadtam valahol. Onnan meg csak letöltöttem és telepítettem, gondoltam talán majd ott kér kódot, vagy inkább, hogy vegyem meg. Aztán nem szólt semmit, csak működik másfél éve hibátlanul Lehet, hogy most akaratomon kívül bűnöző vagyok, de örültem, ha valahonnan le tudom vadászni.
Szervizkönyvekkel nálam nem kellett semmit mahinálni, Telenornál vagyok feltöltős, az előző tulaj más szolgáltatónál volt, és újra is telepítettem már többször is, mindig megjött minden szükséges. Más szolgáltatóról nem tudok nyilatkozni, de szerintem csak a Tré szivat.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
elttiL
senior tag
válasz lezerpiramis #16480 üzenetére
Üdv. A kontaktok végül is átmentek ennek a segítségével: ABC Amber Vcard Converter. Gmail.com-ról vcf kimentése, onnan ezzel a konverterrel megnyitottam, kijelöltem az összes nevet és külön van egy BB gomb, amire. ipd fájlt kreál. Onnan már a BB Desktop Sotfware-el be lehett vinni. (az ipd a BB saját formátuma, de biztos tudjátok).
A BIS szerintetek a cég 30-40 előfizetése mellett lehet hogy erre az én 1 db számomra ingyenes lesz? T-s a kártya. Egyébként kalandnak szántam a BB-t az s4 mini helyett. Valahogy túl sokat nyomogattam a mini-t, túl nagy figyelmet szenteltem neki. Pillanatnyilag többet izélem a BB-t, és sajna kicsit eredménytelenül.Ja, az ékezetekkel még bajom van, @&#łŁ$ߤ jelek vannak helyettük a névjegyekben.
Nektek egyébként milyen BB van?
[ Szerkesztve ]
-
lezerpiramis
őstag
válasz elttiL #16479 üzenetére
Service book hiányzik (több is vélhetően), ezek 90%-a BIS/BES megléte esetén jön meg. Ezek amolyan előre konfigurált beállítások/profilok az egyes funkciókhoz. BIS-sel tud a telefon kontakt- és naptárszinkront is Gmail-fiók esetében.
Szerintem rendeld meg, anélkül szvsz nincs értelme régi BB-t nyüstölni.
-
elttiL
senior tag
No hát megvan a 9810-em. Csilli-villi fóliás szépség. matt ezüst vagy milyen színű.
Kérdés(ek): fájdalommentes contakt áthelyezés android-ról, v google fiókból hogyan?Idáig jutottam: összes.vcf-ből az elsőt beteszi a névjegyek közé. googlesync-et feltettem, naptár sync megtörténik aszem (de legalábbis nem fail a vége), a kontaktoknál viszont fail, próbáld újra. BT-n az összes.vcf-et átküldve ulyan mintha megcsinálná (% elmegy 100-ig), aztán megáll hogy megszakítva.
olvastam utána hogy .csv-be kirakva és ilyen formában betolva a BB-re kell ezt csinálni. Valóban?Logicmail: feltéve, hiba nem volt, (gmail-t akarok rácsinálni) 3 db mail-t letöltött és slussz (csillió levél van fent)
gmail, imap beállításokat csináltam meg. /szívtam vele hogy miért utasítja el a gmail a lekérést, aztán benéztem a gmail-re a webes felületről és írta kb 10xhogy lehet, illetéktelen hozzáférés történt és hogy mi a hejjzet. ráböktem, hogy dehogy illetéktelen (igaz, hogy nyavajog, hogy most aztán nagyon védtelen a gmail (kell ettől tartani egyébként?), no ezután nem adott hibát már, de hát csak 3 levél van letöltve...gmail app: szedtem egyet a netről, feltettem, de már az elején beáll: először APN hiba volt, aztán érvénytelen szerverválasz, egyeszer angol egyszer magyar hibaüzi a
A "valamilyen book" hiányzik neki, minden indulásnál szól érte. Tudom, hogy a smartmail miatt van, ebbe a történetbe még nem ástam bele magam. A smartmail fizetős ugye? valamit vhonnan letöltöttem, az van fent de a csomagban volt bat file is, én csak az ota mappában levő dolgot telepítettem fel.
Ha a billentyűzetről írok be egy jelszót, akkor csak csillagot ír be, nem 1 mp-ig a beírt karaktert, mint az érintőgombos bevitelnél. Ez valahogy megoldható lehet? kisbetű-nagybetű, alulvonás is van a jelszavaimban és kicsit szar úgy használni (lehet meg kell tanulnom az alt capslock használatát tanulnom ), hogy a jelszó beíráshoz inkább összecsukom a telót, és utána a lezáró gombbal feloldom és beírom az érintő felületen a jelszót, ahol látom is hogy mit írok.
Pillanatnyilag ennyi.
-
eventus
veterán
Nem is azt mondtam, hogy most van frissítés, hanem hogy korábban lett-e frissítve (aminek a 10.3 flat ikonja van). Másik: World megnyit, feltrol swipe, általános, World frissítés. Saját adatait frissíti le ekkor.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
eventus
veterán
World frissítve lett? Erre a 10.3 ikonosra.. Én sokáig nem tettem meg (borzalmas az az ikon a 10.2 többi mellett) és jelzett össze-vissza mindent. Aztán véletlenül rányomtam, majd megszűntek ezek az anomáliák.
-
nagyúr
-
nagyúr
Reggelt! Látom, nem bírtál aludni.
Bemész a World-be, és a saját alkalmazások és játékoknál van egy "Elérhető" fül. Ott lesznek a mobilról letörölt alkalmazásaid, mert a szerver erre még emlékezik. Na, onnan kellene azokat kitörölni. Hosszan nyom és kuka.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
m3tr0
őstag
Sziasztok, 3 törölt alkalmazásról még mindig kapok értesítést.
Próbáltam myworldből törölni, de arról,hogy lejárt az ingyenes licenc és töltsem le a fizetős verziót naponta megkapom az üzenetet.Mi erre a megoldás?Annyira idegesítő.
-
lovace
aktív tag
válasz Polarstar #16466 üzenetére
Ma már nem igényelhető, csak valamilyen light változata. Azt hiszem abban már "csak" 3 óra a lebeszélhető. Szerencsére nekem maradt a régi.
Egyébként mivel nincs BB-s ismerősöm (bár egyre több embernek tetszik a környezetemben) elsősorban az adatbővítés miatt szerettem volna előfizetni, de akkor lehet, hogy nézek majd egy sima mobilinternet csomagot.eventus
Nem mondanám, hogy nem ez a világ. Az egyetemen ahol nagyjából minden második hallgató színes bőrű volt már alkalmam megfigyelni, hogy a szokásos felszerelésük: macbook, ipad, OS10-nél korábbi BB. A magyar hallgatók körében kevésbé elterjedt, de azért már láttam néhányat.
Tökéletesen megfelel a mi igényeinknek is ez a készülék és ha megfelel miért ne használnánk? Legalább gyarapítjuk a felhasználók - nem túl tág - körét, még ha időnként az alma rohadtabbik felét is képviseljük a tudatlanságunkkal vagy az androidos appok hajkurászásával. -
lovace
aktív tag
bigsee
A honlapon azt írják, hogy akkor írnak jóvá 1100 Ft-ot, ha már van mobilinternet díjcsomag előfizetésed. Nekem nincs, tehát vagy az egészet ki kellene fizetnem vagy előfizetnem mobilinternet díjcsomagra és akkor járna a kedvezmény.eventus, hagel
Amíg tudok mutatni egyetemi diákot nem szívesen váltanék. 300 órát lebeszélhetek ingyen 3 szám felé, ezen kívül a 2800 Ft-os havidíjat teljes egészében telekom irányába, ha ez elfogyna 18 Ft-ért hívok 30-ast, 28-ért egyéb számot. A számlám soha nem megy 3000-3200 Ft fölé, mivel akivel sokat beszélek beállítom a 3 kedvenc közé és máris van egy 300 órás keretem.Az az opció kizárt, hogy esetleg rosszul tudta Levente (már ha tényleg így hivják), akivel beszéltem a telekom honlapján és esetleg mást mondanak a 1430-on?
-
-
lovace
aktív tag
Most beszéltem a Telekom honlapon egy chates ügyintézővel. Arra lettem, volna kíváncsi, hogy a jelenlegi - Like300 - díjcsomagom mellé mennyiért tudnám igénybe venni a BIS-t. Titkon bíztam benne, hogy úgy járok, ahogy már páran előttem, hogy netalántán még ingyen is megkaphatom, de a 690 Ft-os BlackBerry Instant E-mail 3 sem esett volna még annyira rosszul, de amikor az ügyintéző bejelentette, hogy az én díjcsomagom mellé csak a 2100 Ft-os csomag rendelhető eléggé meglepődtem. Ezzel az összeggel majdhogynem megdupláznám a havidíjam, ami nekem már sok.
Létezik ilyen? Legjobban annak örülnék, ha lenne itt olyan, aki szintén Like díjcsomagban van és mellé igényelt BIS-t, de természetesen bárki másnak a véleményét is szívesen meghallgatom! -
Peti78
őstag
Üdv!
A Smartermail, illetve a ActiveSync alkalmazásokhoz kell BIS?[ Szerkesztve ]
-
Tamy
senior tag
válasz elttiL #16458 üzenetére
E-mailre a Smartmail-t javaslom a Logicmail helyett, beépül a rendszerbe, így a gyári levelezőklienst használja, viszont nem kell hozzá BIS Böngészővel kapcsolatban csak Telenorról tudok nyilatkozni, ott megy BIS nélkül is, de a saját véleményem az, hogy sokat nem vesztesz vele, ha a Te szolgáltatódnál esetleg nem menne.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
elttiL
senior tag
válasz lezerpiramis #16457 üzenetére
Ha a kezemben lesz akkor visszatérünk ezekre a dolgokra.
-
lezerpiramis
őstag
válasz elttiL #16456 üzenetére
Szolgaltatotol fugg, hogy a gyari browser mukodik-e, es ha igen, hogyan. Opera Mini menni fog.
Hivd fel a szolgaltatodat, mondd el a leendo parametereket, aztan rogzitett hivasban mondja meg neked valaki, hogy mi fog mukodni Nagyon sok mulik BB eseteben az operatoron is, foleg akkor, ha a bongeszorol van szo.
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
Jó, akkor mindenki okos
(#16448) soldi3r: és milyen jó böcsületes dolgozók is voltak
[ Szerkesztve ]
-
lezerpiramis
őstag
Attol, hogy tudtad regisztralni, meg nem biztos, hogy nem lovik le x het/honap mulva... csak csendesen sugom meg
[ Szerkesztve ]
-
elttiL
senior tag
válasz eventus #16445 üzenetére
köszönöm a választ. ... valami cégcsoportos flottás akármink van, így nem hiszem hogy ez nekem opció lenne, mármint a BIS. VAlószínű, hogy amikor próbára jöttek a telók akkor volt rajta minden jó szolgáltatói szolgáltatás aktiválva, nem egyszerűen simet raktunk bele oszt had menjen, henem már sim-mel jöttek. Eladok egy használt tabletet, és feldobta egy potenciális vásárló, hogy adna egy 9810-et... És én elgondolkoztam ezen az ajánlaton. Boldog boldogtatalan androiddal és iphone-al járkál, és elgondolkoztam azon, hogy mi lenne, ha lenne egy ilyen telóm. Ha nem jött volna ilyen lehetőség, sosem jut eszembe
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz elttiL #16444 üzenetére
Logicmail program ami segíthet neked, de mindenképp javasolnék BIS opciót. Sokkal gyorsabb és egyszerűbb a készülékkel használni az emailt. Nekem volt 9810, nagyon szerettem. Alap netcsomagod menne a logicmail, de a böngésző nem, kell az opera mini. De ha megfelelő trafia csomagod van, akkor van kedvezmény a BIS opciora.
[ Szerkesztve ]
-
elttiL
senior tag
Üdv! Korábban került hozzám próbából két BB telefon (sok előfizuja volt a cégnek, hát adtak kettőt 1-2 hónapra kipróbálásra) egy 9810 illetve egy Bolt (számkódot most nem tudom). Akkor T-s előfizetéssel használtam, email részét egyáltalán nem. Tetszett, igaz messze nem ilyen tudású telefonom volt, akkor vmi szétcsúsztatható LG.
Ajánlottak egy 9810-et megvételre, szép, fóliás st. Kérdés, hogy ha most is T-s előfizuval BIS nélkül használnám 500 megás mobilnettel, miről kellene lemondanom? gmail-re vannak átirányítva a céges emailjeim (nem a Pentagonnál dolgozom), xls vagy pdf állományokat néha megnyitok rajta, telefonálok, fényképezek, játszom kicsit (ezek azok amit most csinálok az s4 minivel) Miben lenne kevesebb a 9810? Amit tudok: sms-ezni könnyű, a fényképezője hát nem igen jó, jóval kevesebb app van. A gmail-os rész az mennyire gázos jelenleg ezeken a telefonokon (mivel hogy x éve nem frissitik a gmail app-ot) stb. -
eventus
veterán
válasz Peti78 #16441 üzenetére
Kérdezni? Inkább Te mgad nézd meg, hogy az akksi alatt van-e PIN számmal rendelkező fehér matrica. Mert ha nincs, akkor lopott a gyárból és nem lehet BIS/BES hálózatra regisztrálni. Gombokat érdemes még kipróbálni, hangszórókat.
-
Peti78
őstag
válasz Lasliegrand #16440 üzenetére
Köszi!
Egyébként van valami specifikus dolog amit érdemes megnézni, megkérdezni az eladótól mielőtt megveszem?Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Lasliegrand
tag
válasz Peti78 #16428 üzenetére
Én 9780ról váltottam 9900ra. A 9900 topicjában a legfrissebb hozzászólásom pont erről szól, de röviden 9900 ! :-)
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Egyet értek. Annyit hozzá tennék, hogy biztonsági szakemberek egybehangzó véleménye szerint a nyílt platformok biztonságosabbak - mert mindenkinek lehet betekintése rálátása, így lehetetlen az pl. NSA-nak kiskapukat észrevétlenül beépiteni - mint a zárt rendszerek. Engem nem nyugtat meg a Google, BlackBerry v. az Apple, mikor kijelentik, hogy ők nem...
Mondom ezt úgy, hogy BB-t és iOS-t használok.[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz Peti78 #16437 üzenetére
Mai világban a 9900 jobban használható. 9700 alap dolgokra csak sajnos, még a 9780 telefonom böngészője is egy nulla Hívás, sms, MAIL!!!, ezekre tökéletes. Azonban az agyonbonyolított BBM 9700/9780-ra teljesen használhatatlan. Töröltem és egy korábbit tettem fel, most szuper. 9900 inkább! Igaz gyengébb az akksi, de attól függ mire kell
-
-igu-
addikt
válasz lezerpiramis #16432 üzenetére
Az ár szolgáltatófüggő, nem tudom, melyik cég sarcol. Amennyire tudom, Magyarországon csak előfizetés mellé lehet igényelni.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Peti78
őstag
-
Peti78
őstag
Üdv ismét!
Nem tudom, hogy ez-e a megfelelő topic, de az a kérdésem, hogy melyik éri meg jobban?
Blackberry 9900 24.000 Gondolom ez is BOLD, bár nem tüntették fel (doboz és IMEI szám van)
BlackBerry Bold 9700 20.000 Fóliázott, töltő egyebek ehhez is van,A leírás és a képek szerint azonos állapotban vannak, függetlenek.
Előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
Olvasd el a cikket, amihez ez a fórum kapcsolódik
-
Köszi srácok a válaszokat. Akkor már a BB sem a régi. Bár akit akarnak szerintem úgyis lehallgatnak. Nem szerettem volna BB-t venni, mert bá tetszik a rendszer de számomra van jobb alternatíva is. Igazából a működésére voltam/lennék kíváncsi.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
jcage
tag
Azt azért tegyük hozzá, hogy az a nagyfokú biztonság csak akkor volt meg, amikor ténylegesen a BES szervereken keresztül ment a régebbi OS-ekkel a kommunikáció. A BES-hez valóban nem volt régen hozzáférése a különböző hatóságoknak, de ez egyrészt a múltté, plusz az új OS-ekkel már kell külön biztonsági megoldást is használni, hogy valóban hozza az elvárásokat. Pl. SecuSmart.
Én is szeretem a BB-t, OS4.x óta használom, de aki vett egy sima Q5/Z30-at és használja simán a Telenor/Voda/Telekom hálózatán, az nem sokkal kap több védelmet, mint a többi telefon.
Aki meg nagyon sumákolni akar, az megoldja IOS alatt is, vagy más platformon.szerk: a Merkel és társai témához meg pl. ezt javalott olvasgatni. Kicsit más az árfekvés, ha már biztonságot is akarunk az akciós 50k-s z10-hez képest.
[ Szerkesztve ]
A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet...
-
-
Sziasztok!
Az mennyire igaz, hogy a BB-ket nem vagy sokkal nehezebb lehallgatni, mint a konkurens (droid, ios) eszközöket?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
soldi3r
veterán
Vartam a Passport megjeleneseig, de valahogy nem vagyok biztos benne, hogy azt kellene valasztanom a 9900 utan a Z30-cal szemben. Van aki mar hasznalja egy ideje? Mi a velemenye rola? Vagy most meg varjak a Classicra?
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Adott egy BlackBerry Cruve 9300, aminek az elsodleges billentyuzete angol, a másodlagos meg arab. Magyar szoftver fut rajta. lehet vele ékezetes betűket írni? Ha igen, hogyan?Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
domel
tag
Hi! Akkor elvileg idén frissül a BB operációs rendszere 10.3-ra, és ugyanazokat fogja tudni a Q5-öm mint a passport? Igazából engem csak a magyarul diktálás érdekel : D
-
lorencz
tag
Boldog új esztendőt mindenkinek.
-
bigsee
addikt
Ez a BBM Meetings BES függő? Vagy kilehet használni valamit belőle anélkül is...?
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
eventus
veterán
válasz Lasliegrand #16403 üzenetére
Van külön tok hozzá, ennyi. Autóm burkolatát is lecserélhetném egy mustangéra, de nem lesz az igazi.
-
eventus
veterán
válasz Lasliegrand #16398 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest