Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
A BB alkalmazásos topicban érdeklődtem, hogy működik-e a 1Password app. Kaptam választ de azt is hozzá tették hogy a gyári jelszókezelő is van olyan jó. Tudna valaki linkelni videót róla? Meglesném működés közben.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
domel
tag
Kezdek türelmetlen lenni a Q5-ös telefonomra beígért 10.3-as frissítés miatt. Lesz ebből valami? Már lassan eltelt a harmada a februárnak is... Láttam van itt 1-2 emberke aki maga frissített 10.3-ra, nekik is frissülni fog 10.3-ra, ha megjelenik a hivatalos verzió? (hivatalos 10.3-ra)?
-
errrtu
aktív tag
válasz bigsee #16792 üzenetére
Köszönöm a választ!
Időközben leszedtem egy alkalmazást amivel excell-be kimentettem a kapcsolataimat plusz egy outlook szinkront is ráengedtem! nem is értem, hogy eddig miért nem néztem ezt a lehetőséget! Onnan már csak meglesz valamilyen úton
Most vacilálok, hogy Q10 vagy z10? Próbálok pro/kontra vonalon dönteni de mivel az idő is sürget nagy a nyomás
OnePlus3
-
kutga
nagyúr
válasz icezozo #16795 üzenetére
Nem a 4G-vel van gond, én eleve 2G-n használom a telót, ráadásul vodás kártyával. Az IMS nem az amire én gondoltam.
Az én problémám az, hogy a kis stilizált BlackBerry-logó a térerő ikon mellől hosszabb-rövidebb időre eltűnik, wifin, mobilneten egyaránt.
Most kövezzetek meg, de én üzenetküldésre vettem a telefont. Az még oké, hogy késik a fb, max megnézem asztalin. Kitaláltam hogy akkor menet közben használom a BBM-et, de valami rejtélyes okból az is ledobál és hiába küldenék, csak a piros kis órát látom. Az külön poén, hogy sokszor a böngésző sem tölti be az oldalakat. Sok bosszantó apróság, és tartok tőle nincs rá megoldás.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Térerő ikon mellett a kis BB jel mit mutat? Valamiféle kapcsolat? És vajon miért megy el ötpercenként? Onnantól fogva mondanom sem kell nem megy a BBM.
A hálózatnál továbbá IMS szétkapcsolva a státusz, mondjuk annak nem biztos hogy köze van a dologhoz.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
bigsee
addikt
válasz errrtu #16777 üzenetére
Ha még aktuális: készítesz egy G fiókot - Konfigurálás/Fiókok - és ott megadod neki a partnerek-naptár-email szinkront. Kis idő múlva oda felteszi a dolgokat. Amit ez új gépen le tudsz szippantani, ugyanezen az útvonalon...
Amit Hagel írt, az csak BBOS7-nél él, mert csak ott van backup a Protect-en keresztül. BB10-en csak telefon helyzet megállapítás van. A Protect-es visszaállítás nem igazán egészséges, baj esetén visszarakja a zűrt okozó dolgot is, más készülékre meg egyenesen ellenjavallt egy adott mentés leküldése...
#16786 Asound: az adatfigyelés csak 10.3-tól van benne.
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #16790 üzenetére
Jogos, nekem pont autóba kell.
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #16787 üzenetére
Offline térképre pedig droidos Sygicet használok.
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #16787 üzenetére
Sajnos nem teljesértékű a Play támogatás, nálam a droidos netbank kliens nem indul el az istenért sem.
-
BigBlackDog
veterán
Ezer hála, ez egy hasznos dolog! BKK futár app így már működik tökéletesen, TightVNC kliensnek pedig a VNC Viewer lett a kiválasztott (PocketCloud kicsit szeszélyesen működött). Google drive még nem az igazi, PlayClouddal látok mindent, viszont a szerkesztés és visszaszinkronizálás az nem nagyon megy. Natív androidos drive, illetve táblázatok app nem működik. Előbbi elszáll, ha meg akarok nyitni egy drive doksit, utóbbi meg "hibát észlel" indítás után. Mondjuk ezen még talán túlteszem magam valahogy.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz astreno #16784 üzenetére
A Push lényege nagyon egyszerűen az, hogy ha valami új elem érkezik az adott fiókodba, a szerver értesítést küld a telefonnak, mire az letölti. A másik az úgynevezett Pull, amikor te mondod meg az eszközödnek hogy mikor lépjen fel a szerverre hogy megnézze van-e ott új elem. Nyilván Push esetében csak akkor történik adatforgalom, ha új elem van.
A MA-s teszteknél az első amit megnézek, az az akkuidő, a net viszont tele van panaszokkal a Z10 akkus üzemidejével kapcsolatban.
Gyári adatszámláló a beállítások-adatkezelés alatt van.
BIS/BES nem kell neked, ezekről bővebben a témaindító cikkben olvashatsz.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Kis türelmet kérünk, jönnek a válaszok.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
astreno
csendes tag
Ezeket megtettem. Csak a 2g megy, meg a wifi. A szinkronizálási idő elég sűrű, de nem gondolom, hogy ez jelentené a megoldást. A push... hááát aaaaz... őőő... az mi is? A fényerő meg úgy van beállítva, ahogy az kell. Várom a 10.3.1-es os frissítést, amúgy a telefonom szerint, meg szerintem is naprakész vagyok. Azért furcsa ez az egész, mert olvastam a mobilaréna tesztjét, és ők nem panaszkodtak a hardverhez képest amúgy nekem is papíron elég karcsúnak tűnő aksira, sőt nagyon elégedettek voltak és másfél napra határoztak meg a tapasztalataik alapján az akkuidőt. Bár ez az SLT-1-es verzió volt, de a 2-est még jobbra tippelték.
A gyári adatforgalom számlálót hol találom?
A BIS szolgáltatásokkal miket lehet beállítani? Valószínűleg nem fog érinteni, de ha már ilyen telefonom van, legalább legyek tisztában a lehetőségeimmel. Így tanul az ember...
-
kutga
nagyúr
válasz astreno #16781 üzenetére
Vegyél egy másik telefont.
Viccet félretéve, ha még nem tetted volna meg, pakold fel a legfrissebb OS-t, kapcsolj vissza 2G-re ha nem használod a mobilinternetet, használj wifit ahol tudsz, vedd vissza a fényerőt, a képernyő időtúllépését, kapcsold ki a felesleges rádiókat (NFC, BT), ahol lehet, használj push-t, az egyes fiókok frissítési időközét állítsd nagyobbra, stb.
A Z10-ben szvsz egész egyszerűen alulméretezték az akkut, egy Q5, Q10, Z30 mindenképpen jobb lehet.
Adatszámlálóra nem jó a gyári?
A BB-k alapból természetesen nem feltörhetetlenek mivel már ezek is a 'rendes' mobilhálózatot használják, nincs bennük semmi trükk. Persze vállalati környezetben, BES szolgáltatással más a helyzet, de azt nem vágják hozzád a boltban.
[ Szerkesztve ]
-
astreno
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni egy-két Blackberrys dologban. Nem rég vagyok büszke tulajdonosa egy z10-nek. Ez az STL-2-es verzió. Elsősorban azt szeretné megtudni, hogy milyen beállítás eredményezi azt, hogy 12 óráig bírja az aksi. Ha használom (pl. netezek, de semmi kiugró igénybevétel) akkor ki is kapcsol, ha csak egy-két telefon, semmi több, akkor is 20%-ra lemegy az energia. (kb. 12 óra alatt) Ez így normális (bízom benne, hogy nem)? A készülék zsír új, gyári aksi, minden. Ha a 3 és 4g-t kikapcsolom minimálisan javul a helyzet, de továbbra sem elfogadható.
Másik: ti milyen adatforgalom számlálót használtok? Töltöttem le a BB World-ről is egy ingyenest, a 1Mobile-ról is, de egyik sem akarja számolni az adatmennyiséget. Futnak, a beállításokat el tudom végezni, de nem számolnak...
Friss BB-ként nincs tapasztalatom a BB speciális szolgáltatásokkal. Esetleg valaki össze tudná foglalni, hogy mit kell az alatt érteni, hogy a telefon "biztonságosabb"? Nehezebb lehallgatni, feltörni, ilyesmik...? Mi az az APN beállítás?
Válaszaitokat előre is köszönöm (főleg az aksiproblémát érintőeket)!
-
errrtu
aktív tag
válasz Polarstar #16778 üzenetére
Sajnos nincs! Megörököltem ezt a készüléket (Curve) mert tönkrement az akkori cégesem. Tulajdonképpen nem használtam másra mint telefonálásra. A kapcsolataimat mentettem el benne precízen minden lehetséges információval együtt. Ez az ami kellene belőle mert a telefont kukázom a sok random újraindulás (most már beszélgetés közben is) és a lapát tenyerem miatt. Igazság szerint nem tudom még, hogy mire váltok, de ettől függetlenül kellenének az adatok. Valószínű beruházok egy z10-re (a z30 túl nagy nekem) amire gondolom a költözés pofon egyszerű de ha mégsem akkor meg vagyok lőve! Teljesen életképtelen vagyok ezen a rendszeren ezért értetlenkedek....
Előre is köszönöm a segítséget
OnePlus3
-
BB9360
aktív tag
Gondom van a gmailes naptár szinkronnal. Be van kapcsolva, elvileg minden ok lenne, de a bejegyzések száma: 0, és tényleg nincsenek megjelenítve a gmailes fiókhoz tartozó naptárbejegyzések.
Egy másik fiók telepítésekor nem jöttek át a partnerek sem, a naptárbejegyzések sem, töröltem, majd újra hozzáadtam a fiókot, megjöttek a partnerek, és a naptár is.
De ezt a fiókot, amivel a naptár gondom van nem merem törölni, mert a naptár kivételével jól működik, és félek, hogy egy újra telepítéskor duplikálódnak a partnerek...
Van vkinek ötlete? Vagy a T felületén töröljem, tegyem vissza, nem lesz duplikáció és megoldódik/megoldódhat a naptár kérdés (is)?
-
nagyúr
válasz errrtu #16777 üzenetére
Kedves Ertu...
Ennek van egy sokkaksokkaksokkal jobb útja is!
Ha van BIS-ed (én feltételezem) akkor a Protekt átvisz mindent hiba nélkül egyszer és mindenkorra az új mobilodba.
100%.
Ha van használd. Ha nincs akkor a Link!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
errrtu
aktív tag
Sziasztok!
BB7-ről milyen megoldással a legegyszerűbb költözni más os-re?OnePlus3
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #16770 üzenetére
Google Playhez itt van minden ami kell, felpakolod, onnantól a Play Áruházból tudsz letölteni. Nagyjából mennek is az alkalmazások.
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #16772 üzenetére
Nos, ha megoldod, azzal kereshetsz pénzt!
-
BigBlackDog
veterán
válasz Polarstar #16771 üzenetére
Ezt a navfree-t kipróbálom, köszönöm a tippet. Eddig egész bejövős a rendszer, tetszik, hogy néhány dolog alapból elérhető, amit androidon eddig csak külső alkalmazás, mod segítségével tudtam megoldani, viszont nincs telemtömve mindenféle spyware-rel, meg reklámappal.
Viszont azt jól olvastam több helyen is, hogy nem lehet kikapcsolni a jelszavak elrejtését teljesen (minden karakter beírás után még kb. 1 másodpercig látszik az adott karakter)?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #16770 üzenetére
Sokat nem tudok ezekről.
BKV akkor megy, amikor akár - összevissza. Ritka, hogy valami követi a menetrendet. (nem kell semmi program, majd jön, ha akar)
Mávra ott az Elvira neten.
Ezt a térképet nem ismerem, mi a Navfreet használjuk.
A gyári az pfff!
Ja! Sok boldogságot hozzá![ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Mai naptól úgy tűnik, hogy én is beléptem a BB tulajdonosok közé (ugyan egyelőre csak próba jelleggel, de eddig eléggé bejövős.).
Droidon volt néhány szeretett alkalmazásom, amik helyett szívesen használnék natív BB alternatívát, ha van. Ezzel kapcsolatban szeretnék némi segítséget kérni, lent látható a lista a "szolgáltatásokról" és az eddig használt droidos appokról.
1. Budapesti tömegközlekedés menetrend
- BKK futár app nem működik, Google szolgáltatásokat hiányol. Erre van esetleg megoldás?
- Budapesti Menetrend működik, de kicsit kevés dolgot látok a sok fejléc miatt.
2. Máv, Volán menetrend
- Menetrendek.hu appot hoztam át, egész használható
3. VNC kliens (egész pontosan Tightvnc)
- PocketCloud volt a kiválasztott eddig, de BB-n teljesen használhatatlan, nem menti el az előre definiált kapcsolatokat.
4. Offline, illetve online térkép
- Online gmapsot használtam. Van értelme/lehetséges használni BB-n is apk-ból telepítve?
- Offline használatra Humap volt és BB-n is egész korrekt.Persze lenne néhány egyéb kérdésem is, remélem nem probléma.
5. BlackBerry Worldben, telefonról keresve lehet a találatokat valahogy rendezni?
6. Gépről hogyan tudok telepíteni appot? Bejelentkezek a BB id-vel, majd rányomok, hogy download, ki is írja, hogy kezdeményezte a telepítést. Viszont a készüléken nincs semmi erre utaló jel, hiába indítom el a BBW-ot.
Előre is köszönöm a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
BB9360
aktív tag
válasz Polarstar #16762 üzenetére
Ez az ingyenes verzió. Nem az a bajom, hogy csak 3, hanem, hogy nem tudom kiválasztani, hogy melyik 3. Pedig a biztonsági mentésben biztos, hogy nem ez volt. Sajnos hiába installáltam le, hiába töröltem, ugye csak reinstall-lal megy újra fel, így a legelőször beállított 3 fiókkal rakja újra, meg újra.
Ugyancsak gond a gmailes naptár szinkron. Be van kapcsolva, elvileg minden ok, de nem jeleníti meg. A partnerek most gond nélkül jöttek, de a naptáradatok nem. Egy másik fiókkal nem jöttek a partnerek sem, töröltem, majd újra, megjöttek a partnerek, és talán a naptár is (azért talán, mert ha jól sejtem, ott csak 1 db bejegyzés volt, az át is jött).
Nem merem törölni a naptár kivételével jól működő gmailes fiókot, nehogy duplikálódjanak a partnerek... -
BB9360
aktív tag
válasz Polarstar #16760 üzenetére
Bocs, de nem értelek. Pont az a bajom, hogy van 6 fiókom, amiből nem az a három van az advanced os and led emailjei között, amelyik 3 nekem kellene.
A kontaktokból 3 db-ot lehet beállítani, ott persze egy sem volt (a visszaállítás/reinstall után), de ott felkínálja a törlést. Viszont az emalnél nem, ezért hozzáadni nem tudok, mert max 3 db lehet, de cserélni/törölni sem.... -
BB9360
aktív tag
Rakom újra az új gépre a dolgokat. Visszatettem az Advanced OS and LED-et, amiben vmiért 3 emailhez tartozó beállítások lettek (nem ezek voltak beállítva). Na most azt nem találom sehol sem, hogy hogyan tudnék módosítani ezen? Azaz, hogy másik címekhez tudjak led értesítést állítani. Már leszedtem, újraraktam, de hiába...
Van vkinek ötlete? -
Henka78
csendes tag
Sziasztok.
amennyiben olyan használt készüléket találtam amibe nincsen magyar menü, előfordulhat olyan eset, hogy semmiképpen nem fogok tudni tenni rá? Az itteni hsz-ból nagyjából megvan az elv, (bár valószínűleg egy "értő" emberre bíznám), de be lehet ilyennel "fürdeni"?
Köszönöm
-
icezozo
addikt
egyszerubb lenne betelefonalni mert orankent valtozik a keszlet.
http://qwankido.hu/
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #16747 üzenetére
Tartozékok, doboz, papírok, garancia hiánya.
MOD
hagel
Azok a készülékek nem a dolgozóknak vannak fenntartva?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #16747 üzenetére
Semmi. Csak! :-D
Mindenki annyiért adja, amennyiért elviszik.
Tegnap volt fent hibátlan Q10 a neten 22,5ért, csak mert azerty billentyűs.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
BigBlackDog
veterán
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #16742 üzenetére
Használt készüléket szvsz innen. Én dobozost vennék, papírokkal, ki tudja.
Az OS10-es telók is úgy működnek mint egy droid, nincs benne semmi trükk. Továbbá most már droidos appokat is tudsz rá telepíteni, én pl. navira is azt használom.
Fájlkezelő van, ha nem elég akkor ott a Total Commander. Böngésző jelszavakat meg tud jegyezni. Magentánál értelemszerűen nem kapsz használt készüléket, nem tudom van-e különbség én csak függetlent veszek.
Droidos alkalmazásokat nem hoztam át, nekem az egy szem navit leszámítva elég a gyári felhozatal (Q5-öt használok). Sebességre semmi panasz.
-
BigBlackDog
veterán
válasz Polarstar #16740 üzenetére
Köszönöm szépen a kifejtett válaszokat, kicsit akkor pontosítanék és kérdeznék még.
1. Használt készüléknél dobozos vagy a "csak töltővel, adatkábellel rendelkező készülékeket" is érdemes lehet választani?
4. Érvágásra akkor néhány lehetséges példa.
a.) Fájlkezelő van-e, klasszikus fájlkezelés működik-e? Akármilyen állományt meg tudok nyitni sima szövegként (akár txt, akár programkód, akár egyéb kiterjesztés)? Office dokumentum, pdf kezelés gondolom rendesen működik.
b.) A böngésző a jelszavakat, belépési adatokat képes menteni? (ez pl. nem minden mobil OS-en működött ugye még rendesen ~egy évvel ezelőtt. )
5. Egy független, illetve egy függő (magentás) készülék között van valami különbség (azon kívül, hogy az utóbbi válogatósabb sim kártyák tekintetében)?
6. Androidos alkalmazásoknál, ha az apk-n kívül át akarom hozni a program beállításait is, akkor ezt meg tudom tenni (hozzá tudok férni fájlrendszer szinte az androidos appok által használt data könyvtárhoz)?
7. Sebességre mit tud az OS10 (Q10/Z10 készüléken) egy SIII-as kategóriájú droidhoz képest?
Remélem nem haladtam meg még a kvótámat ezzel a mennyiségű kérdéssel, ismételten előre köszönöm a választ! -
m3tr0
őstag
Még mindig kapok ilyen értesítéseket 3 software-ről:
The trial period of Dictionary 10 is going to over in few days.
To continue updating your vocabularies, get the Premium version at a limited period offer of 60% off!!
Premium version have folowing :
1. Unlimited access to new words.
2. Add words to Favorite list.
3. No ads
and many more....Egyszerűen nem tudok mit csinálni,hogy ne kapjam már meg?!
Unistall volt,myworldből is eltávolítva... -
nagyúr
válasz BigBlackDog #16739 üzenetére
Hali! Akkor kezdjünk bele!
1. Használt BB készülék (Q10) vásárlásnál mire érdemes figyelni? Van esetleg valami "típushiba" vagy sajátosság? Garancia nélkül sem mennyire veszélyes dolog a használt BB vásárlás?
Nem kell parázni, ha a mobil egyben van, az előző tulaj használta (tehát nem egy "...rok bele, vedd meg!" kereskedő) matrica az alaplapon(belül az azonosító) rendben van. Garancia egy éves kor felett nem fontos, mert egy év a hardver gari, az után szoftver. A billentyű azért legyen rendben.
Magyar szervizek jók. Berryszervíz és Dr.Mobil (Nekem a Dr.Mobil van a közelbe, miért is mennék máshová?)2. BIS (BES) nélkül milyen szinten használható egy BB készülék (pl. Q10)? Van valami jelentősebb korlát, hátrány?
Telekomnál a BBM és Protekt nem megy BIS nélkül. Ennyi! Illetve a BBM megy a Wifin úgy is. Minden más rendben van.
3. Magentáéknál mennyire tűrhető minőségű a BIS? (Utóbbi hozzászólásokban relatív sokan panaszkodtak, ha jól olvastam, hogy pl. késnek a mailek)
Magenta kihozott 3 újabb BIS csomagot. De van a régi jó Instant E-mail is 1Giga. dijcsomagokhoz ez kényelmesen köthető és akkor ki bírod hozni jó áron. Nekem pl 690. Az elég jó.
4. Androidról érkezve fel kell készítenem magam valami nagyon nagy érvágásra esetleg?
Mire kell gondolnunk?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Mostanában erőteljesen gondolkozok BB-re váltáson (androidról). Milyen készüléket ajánlanátok, amin meg lehetne ismerkedni a BB OS-sel (első körben használt Q10-eket nézegettem a fizikai bill, illetve az áruk miatt)? Természetesen van egy rakat kérdés még a fejemben, kezdésképpen feltennék néhányat, ha nem probléma.
1. Használt BB készülék (Q10) vásárlásnál mire érdemes figyelni? Van esetleg valami "típushiba" vagy sajátosság? Garancia nélkül sem mennyire veszélyes dolog a használt BB vásárlás?
2. BIS (BES) nélkül milyen szinten használható egy BB készülék (pl. Q10)? Van valami jelentősebb korlát, hátrány?
3. Magentáéknál mennyire tűrhető minőségű a BIS? (Utóbbi hozzászólásokban relatív sokan panaszkodtak, ha jól olvastam, hogy pl. késnek a mailek)
4. Androidról érkezve fel kell készítenem magam valami nagyon nagy érvágásra esetleg?
Előre is köszönöm a válaszokat, üdv:BlackDog
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz detroitrw #16735 üzenetére
Asztali klienssel exportáld őket, importálg google fiókba, classicon meg szipkázd le onnan.
Én egyébként még mindig azt mondom SIM kártya a legegyszerűbb, igaz, több nekifutásra ha sok a névjegy.
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Hogyan lehet egy "Nokia Asha 302"-rol "BlackBerry classic"-ra legegyszerubben atpakolni a nevjegyzeket?
BT-n csak egyesevel lehet, sim kartyara meg nem fer az osszes teloszam
Nincs valami keszulekfuggetlen szinkronizalo alkalmazas?Elore is koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz hartyi #16731 üzenetére
A FB app nem érdekel, csak üzenetküldésre használom.
A miértre van ötletem, de inkább megtartom magamnak. Talán az új OS verzió javít rajta.
Még egy valami idegesít. Wifit nálam megy egész nap, irodában is van, otthon is, irodában nem valami jó, ezt a telefon is érzékeli és telerakja a hubot a korlátozott wifi kapcsolatra vonatkozó figyelmeztetéssel, kikapcsolni nem lehet. A térerő melletti wifi ikon éppen elég figyelmeztetés, elsőre is tudomásul veszem.
-
totj80
tag
Ugy láttam a berrybolt is QWERTY árul. Az pedig otthon talán a leghivatalosabb. Ebböl is gondoltam otthon az van.De mondom ,nem tudom,nekem aztán mindegy mi van otthon.
Hagel: egyáltalán nem keresek,ha kell azt nem otthon fogom megvenni. Ahogy irtad is,a sok ilyen-olyan billentyűs vackok amiket lehet ott kapni,ki tudja melyik honnan van.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Q5 FB fiók esetében nem tudok beállítani push értesítést az üzenetekre?
A legtöbbször az asztali klienshez képest percekkel el van maradva a telefon, mobilnet, wifi egyaránt. Sokszor még a manuális frissítés sem szipkázza le az aktuális állapotot. Nem mondom hogy használhatatlan, de nem ezt várnám egy BB-től.
-
Tamy
senior tag
-
Zsolti222
csendes tag
Sziasztok, én is gondolkodom egy Classicon, csak azt nem tudom, hogy itthon milyen bilentyűzet kiosztásút lehet venni? QWERTZ vagy QWERTY? (tudom, szoftveresen át lehet állítani).
[ Szerkesztve ]
-
-
Cheesy
őstag
Tudom factory resetelni a 9900-m úgy, hogy nincs benne SIM kártya?
Eddig hevert a fiókban A szolgáltatónál (Tré) már töröltettem a rendszerből még tavaly decemberben. Gondolom akor a leendő új gazdi minden probléma nélkül tudja majd használatba venni...www.vakbelmutet.hu
-
BB9360
aktív tag
válasz totj80 #16712 üzenetére
A partnero-nál 121k, ki tudja, hogy jobban jár-e az ember hazai fia a svájci bolti garival, mert gondolom, a kint 349,- -ért adott darab nem világ garis...
Az a szűk 20k persze még mindig 20%, de azért korántsem 40...Mindazonáltal a legfőbb kérdés, hogy a meglévő mellé érdemes-e venni (közgazdaságilag biztosan nem), mert ugye az ugyan működő, de elavuló biztosan nem lesz könnyen eladható, ráadásul tartva és nem használva holt teher...
-
kutga
nagyúr
válasz totj80 #16708 üzenetére
Pont van egy húgom Svájcban, kár hogy pont most vettem meg a Q5-öt.
Mondjuk ez még így is 100 felett jár, elnézve a mostani frank árfolyamot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest