Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Praetorianus
aktív tag
válasz lezerpiramis #14698 üzenetére
Bezzeg a 9900-ból kispórolták... Inkább lenne fél centivel vastagabb, nem zavarna.
-
Caldera1
tag
válasz daenerys #14686 üzenetére
Mi az, hogy vagy jó jön ki a gyárból vagy nem?
Az Android után valami stabil készülékre vágyok. Ne akadjon a rendszer, ne fagyjon le, a telefon meg legyen megbízható, jól összerakott készülék. A t-mobile webshopja szerint még Debreceni üzletükben van, sokat már nem tudok vacillálni, végülis kifutó készülékről van szó. -
domel
tag
Ami a használt telefonok árát illeti, én úgy vagyok vele, hogy ha bármilyen műszaki cikket megveszek és kiviszem a boltból, az már csak felét éri. Én Soproni vagyok, ez egy "gazdag" város, a fél város kint dolgozik Ausztriában, itt nálunk nincs ára a használt telefonoknak. Az eredeti kérdező Győri, az sem egy csóró város, úgyhogy... ez az egyik, a másik, hogy telefonokat adnak már 1 Forintért, ami végül marha drága lesz, de az emberek nem szeretnek gondolkodni (ez tipikusan a 75e Ft-ot keresők tábora). Én a Q5 telefonomat 65000 Ft-ért vettem, de ha el akarnám adni, kb 15-20e Forintért próbálkoznák első nekifutásra
-
daenerys
tag
Nagyon félreértettétek, hogy mit miért írok. A kérdezőnek szerettem volna segíteni, aztán hitvita lett belőle. 9900-t már lehet kapni Domino kártyás csomagban 60990 Ft-ért, újonnan. Az dobhat a telefon árán eladáskor, ha fehér színű, de az sem sokat.
A Z10-et szeretem, mert miniatűr PlayBook gyönyörű kijelzővel meg mindennel, de kicsit kiszámíthatatlan a minőségében, mint a Q5, van típushiba jópár (Q5-féle első-hátsó kamera gyári hiba gondolom ismerős mindenkinek, aki már fontolgatta a vásárlását! Ha nem, akkor ne nekem szegezzetek kérdéseket, hanem menjetek a google-re és nézzétek meg, milyen gyakori a probléma, mert nem egyedi esetről beszélek! Unom, hogy azért, mert nő vagyok, folyton megkérdőjelezitek, amit mondok. A Z10 hibáit meg inkább nem sorolnám, hamar jött ki, és kijutott neki a gyerekbetegségekből). A gyárból vagy jó jön ki belőle, vagy nem. Ki lehet fogni a jókat, de vannak jellegzetes gondjaik.
Most úgy jövök le, mint aki utálja a BlackBerryt, de nem utálom, csak én úgy veszek Berryt, hogy tudom, hogy nem tökéletes. Androidos készüléket nem is vennék, mert annak a hibáit, kompromisszumait nem vagyok képes elfogadni, ellentétben a Berryével.
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz aquamist #14677 üzenetére
Az új ,az övé karácsonykor már 2 éves lesz .
Én meg 45 ért vettem Q5-öt (vadi újat 2 hónapja)szerk:
(#14684) lugosi
csak ne BB APN-en legyen használva mert akkor nyista LTE[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
nagyúr
válasz Caldera1 #14682 üzenetére
Többnyire már a 100-2 kapható.
De a dolog egyszerű. Kérsz egyet, megnézed mi van a dobozon. A típus jelölés pontosan rajta van. Original dobozosnál nem fordul elő (kivéve Leila és Jemilla gsm! ) hogy más van benne.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Caldera1
tag
Sziasztok!
Androidról váltanék BB-re. Z10-en gondolkodom. Bocs, ha esetleg volt kérdés... nem tudjátok, hogy a T-mobilenál (még épp van náluk), valóban az STL100-2 verzió kapható?
-
Laurh
aktív tag
válasz icoj69 #14679 üzenetére
Amit daenerys írt arra reagáltam, hogy nem feltétlen értem mire érti a "kuka" kifejezést. (tudomásom szerint az általa preferált szeder boltnál is megfordult a 2-es modell, akkor a szeder boltban árult készülékek is "kukák"?) Tény, hogy az stl1es modellek esetében több volt a rendelenesség, de nekem pl 4 kollégám használja az 1es típust hiba nélkül.
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
Laurh
aktív tag
válasz daenerys #14671 üzenetére
Ezt mire alapozod? Telekomnál lehetett kapni stl1,2-t is.
(#14676) Ærni: Gsm boltba a legvégső esetben add csak be, mert nevetségesen alacsony ajánlatot fogsz rá kapni.
[ Szerkesztve ]
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
Ærni
tag
válasz lugosi #14670 üzenetére
Olyan 35-40 ezer körül szeretném eladni. Sokkal többet nem akarok engedni, de hát ha úgy van a muszáj nagy úr.
Még megpróbálom pár győr környéki csoportban meghirdetni facebookon, aztán hátha valaki ráharap.daenerys
A csere vagy beszámítás annyira nem játszik, mert most a T-nél lehet venni 79ért iPhone4S-t és nem hinném, hogy ott be lehet e cserélni vagy számíttatni a telót. Max esetleg keresek valami győri gsm boltot aztán ott KP-ra váltani, bár úgy hallottam szeretik lehúzni az embereket.Ha itt a fórumon valakit érdekelne az lenne a legtutibb.
-
hermanyi
addikt
válasz daenerys #14672 üzenetére
" Használtan 50 körül megy a SzederBoltban, szóval hivatkozási alapnak elég jó lesz még az a hely csere esetén "
Igen hivatkozási alapnak , de tudjuk nagyon jól ,hogy semmi másnak .
50 ért egy 9900 ami 1 éves azért vicc akármilyen jó teló is .Az a 35 amiért kint van az reális , az 50 nagyon vicc
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
daenerys
tag
Szívás lesz ez az eladás, mert ugyan újszerű a készüléked, de vidéki lévén rosszabb a piac, a postát meg nem szeretik fizetni a népek.
Én a helyedben inkább megnézném, KP-n kívül mire érdekel csere, és ott ajánlanám a telót. Használtan 50 körül megy a SzederBoltban, szóval hivatkozási alapnak elég jó lesz még az a hely csere esetén
-
Ærni
tag
Sziasztok!
Véleményetek szerint az alábbi karácsonykor múlt 1 éves Bold 9900-et mennyiért lehetne értékesíteni? Hardveraprón már feladtam egy hirdetést, de mondom megpróbálom itt is, mert itt javarészt csak szeder fanok vannak
Előre is köszönöm válaszaitokat
-
MODERÁTOR
válasz lugosi #14665 üzenetére
Visszaolvasva látom, hogy a lag jelenségét egy kicsit alábecsültem. Ha már x ideje megy, és elég sok app fut, illetve gondolom a memória kezd telelennni, akkor egy alkalmazásból való kilépésre megnyomom a note-on a középső gombot és nem történik semmi. 1-2 másodperccel később megnyomom újra, és akkor meg úgy érzékeli, mintha egymás után duplán nyomtam volna meg és behozza a hangvezérlést, vagy hosszú nyomásnak érzékeli és behozza a futó programok listáját. Az ilyen és ehhez hasonló marhaságok akkor tűnnek fel az embernek, mikor olyan rendszert használ mint az OS10, ahol ilyen hülyeségek nincsenek.
-
MODERÁTOR
válasz Crafter32 #14662 üzenetére
Nem akarok flémet, de a saját tapasztalataimat leírom. Az android szerintem nagyon jó. Ha el tud az ember fogadni bizonyos kompromisszumokat. Ilyeneket minden rendszernél el kell fogadni szerintem.
Van androidos telefonom, igaz ma már nem csúcs, de nem is a legalja (Note 2). Teljesen rendben van, de vannak "dolgai". Ha már BB topik és BB-kkel hasonlítjuk össze, akkor ami mindig feltűnik, mikor a Z10 volt a kezemben és a Note-ot használom, hogy sehol nincs a note/android reszponzivitásban a Z10/OS10-hez képest. Van, hogy Z10 használata után megnyomom a gombot a Note-on, hogy bekapcsoljon a képernyő, majd le is kapcsolom, mert megnyomom még egyszer, mert eltelt az az idő, ami alatt vártam hogy reagáljon, sajnos ekkora lag van benne pl ilyen téren. Szóval vannak jó és rossz tulajdonságai is. Pl ez engem is igenis tud idegesíteni az androidban. Mielőtt bárki is azt mondaná, hogy eggyel előbbi modell a Note 2 és már nem az aktuális csúcs, akkor arra azt mondom, hogy a Z10 is ugyanez, és nehogy már 4 mag ne legyen elég ilyen jellegű minimális dolgokhoz, hogy relatíve azonnal történjenek a dolgok. Szóval az android jó és kiszolgál mindaddig, amíg nem próbál az ember jobbat. -
hermanyi
addikt
válasz Crafter32 #14662 üzenetére
10.3 elvileg lesz a régebbi BB-kre is persze itt a Q5-10 Z10-30 és 3 ra gondolok. Igaz nagy csodát nem várok tőle ,de egy két idegesítő momentum remélem orvosolva lesz . Os 7 re valszeg nem váltanék igaz én OS5-röl léptem a 10 be , de asszony OS6 os telefonja kifejezetten irritált .
-
Crafter32
őstag
Ha az OS10 -re azt mondjátok, hogy néha nem tetszik ahogy működik akkor az android mennyire idegesítene? Én nem lépnék visszafelé azért. Classic 10.3 -mal megváltoztatja a dolgokat szerintem. Már csak árban legyen elérhető, bár ez mindenkinek mást jelent.
-
nagyúr
Félek tőle, hogy a Classic nem ugyan az a beltartalom lesz, mint Passportnál.
Pedig említve volt, hogy csak más a kaszni.
Nagy meglepi lenne, ha csak a Z30 "fogyasztás optimalizált" procija kerülne bele.
Még a kamera sincs pontosan lefixálva.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
FET-MEN
veterán
Os7 szuper. Nekem az előzővel soha nem volt gond. Most faternál van, én nála van,hogy 2 hónapig nincs restart(akksi ki-be boot) és nem fagy sem lassul. Ráadás szerintem még mindíg a blackberry legszebb telója. A többi már nem viszi az irányvonalat. Talán majd a Classik.
Iphone 7
-
-
FET-MEN
veterán
Hétfőn adják csak fel a boldomat.. Már most tülkön ülök..
Iphone 7
-
icoj69
tag
Természetesen LTE-s a Z10
BIS van. Szóval, ha átállítom az APN-t, akkor lesz 4G?iPhone 11, 2020 MacBook Air M1
-
eventus
veterán
válasz Praetorianus #14643 üzenetére
Na ezt megvárom
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
icoj69
tag
Sziasztok!
Működik valakinek T-Mobile háozaton Z10 4G-n?iPhone 11, 2020 MacBook Air M1
-
nagyúr
válasz Crafter32 #14636 üzenetére
Alapjaiban az ua. Mint Passport, csak kevesebb a kijelző nagyság, illetve a kamera nem combos.... sajnos... megjegyzem.
De a várható árakról van infóm!
Helló Nordikon kép is, kitől jött a füles! Szóval nem 299ezer lesz a nagy, és nem 240 a klasszik.Passport 600 dolcsi
Klasszik 350...
Plusz áfa, béfa, teho, hulladék megsemmisítési adó, plusz levegő adó és stadion adó... meg!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Crafter32
őstag
Do you think these specs will be good for this BlackBerry Classic ?
Screen Resolution: 720 x 720 with 3,5" screen size
RAM: 2GB RAM
Processor: 1.7 GHz dual-core (that's good)
Graphics Card: Adreno 306 GPU
Battery: 2600/2800 MAH
Camera: 8MP (Rear) 2MP (Front) with LED Flash (Maybe 10MP because they want better specs of Q10)
WLAN: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
Bluetooh 3.0/4.0 LE -
FET-MEN
veterán
Ismét vettem egy 9900-at. Legjobb a világon. Üdv újra srácok
Iphone 7
-
Tóth Thamás
csendes tag
Hali!Valaki nem tudja hol lehet Ballistic vagy hasonló csepp,por és ütésálló tokot venni blackberry-hez!Előre is köszi!
-
Tóth Thamás
csendes tag
Oksa!Akkor még várok!Köszi!
-
sasa134
addikt
válasz Tóth Thamás #14624 üzenetére
Ez egy alfa/béta verzió, nagyon kezdetleges, nem hivatalos. Fel lehet tenni, de még nem javasolt.
Avanti Roma
-
Tóth Thamás
csendes tag
Tisztelettel!A10.3-at láttam,hogy van aki letöltötte!Üzenetben kapta valaki,hogy lehet frissíteni vagy magunktól kell?Megcsinálni?
-
nagyúr
Újabb nap, újabb cikk a MA-n.
Újabb nyavalygások, hogy milyen sz.r a BlackBerry.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
SÖ
addikt
Használ valaki Q10-est rajtam kívül? Mert lenne egy kérdésem.
-
SÖ
addikt
válasz Bobby G. #14600 üzenetére
Concord? Ilyen noname gyártókat nem szabad észre venni! Ezek miatt van rossz híre a droidnak. Samsungot nem szeretem, de megbízható a táblái, és Nexus sorozatból válogass, gyártótól függetlenül. Lehetőleg Stock rom legyen rajta. Nexus 4-em volt, és arról is elmondhatom, hogy nagyon stabil.
-
SÖ
addikt
-
SÖ
addikt
válasz eventus #14592 üzenetére
Ezt most miért mondod. Nálam tökéletesen fut a droidos verzó. Jobb a hangminőség, mint GSM-en. Atom stabil, és annyit sem eszik mint az előző általam használt platformokon. Ha kilövöm a multitaskból, akkor is ott figyel a háttérben, amíg rendesen ki nem lépek. A legjobb megoldás amit valaha is használtam.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bobby G.
senior tag
Köszi a tippeket, próbálkozom...
-
littledon
tag
válasz Bobby G. #14600 üzenetére
Én úgy gondolom, ha android akkor Nexus. Első generációsat 30-35 ért árulják garanciával. Nem a legstabilabb és legprémiumabb cucc de kis odafigyeléssel az android is használható. Szerintem jelenleg inkább egy nexus mint egy playbook...
[ Szerkesztve ]
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest