Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Mi ez az új BBM frissítés? Tudtok valamit??
Krekkberi sem írt róla.
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
krics
tag
válasz hermanyi #15492 üzenetére
Kosszepen mindenkinek a segitseget, sikerult belerakni a magyar nyelvet.Volt kozben 507-es error meg ez meg az, elszoszoltem vele vagy 4 orat a laptopon oszt megse ment, mar mindent kiprobaltam es az osszes karomkodast is, amit tudtam, mar elhasznaltam, amikor mondom nezzuk mar meg az asztali gepen is. A leirtaknak megfeleloen kb 20 perc alatt megcsinalta. Szal valamer a laptop nem engedte a dolgot, de a lenyeg, hogy magyar lett, ha nem holnap kellene leadnom a telot, akkor meg a bootlogo lecserelesebe is belekezdenek, mert Orange felirat helyett jobb volna mondjuk mas, de ido hianyaban most mar ez igy marad. Na, koszi meg egyszer, tovabbi jo ejszakat.
-
krics
tag
válasz lezerpiramis #15483 üzenetére
Na megint itt vagyok, elakadtam, megsem olyan egyertelmu a szitu, legalabbis nekem. Letoltottem a Vodafone Hungary nevu exe file-t, feltelepitettem a gepre, aztan mashol megtalaltam a BB Desktop Software telepitojet is es feltelepitettem a pc-re ezt is. Csatlakoztatva a telot usb-n keresztul, el is indul a desktop software, latja a telot rendben, appokat, os verzioszamot stb. Hol van ez a device manager resz amivel feltelepitem az OS-t a telora? Vegignyalaztam a desktop sw-t, de ilyen opciot nem latok.
-
krics
tag
válasz lezerpiramis #15483 üzenetére
Koszi, akkor neki is allok.
-
MODERÁTOR
válasz Polarstar #15463 üzenetére
Hát igen, írtam, hogy mindig szerettem volna egy 9810-et. Nézegettem is, amit a kolléga beírt, sőt majdnem írtam is neki egyet, hogy ne is hirdesse mert viszem (egyébként abszolút korrekt az ár, annyiért pikk-pakk el is fog menni, és a képen láthatóan baromi jó állapotban van, ami egy ilyen idős telefonnál nem kis dolog), aztán rájöttem, hogy kelleni fog az OS 10. Bár OS 7.1-esem pont nem volt, nem tudom miben több pontosan, mint a 6.
De a 10 pár dolga hiányzik, most hogy nincs Z10. Jó a 9780, de pár korlát megmaradt, ami zavar.
Jövő héten lesz új szifon bemutató állítólag, 24-én meg talán passport, szerintem úgy 3 hét múlva látjuk, hogy mi merre hány méter.Ha már erről van szó egyébként, akkor a 7.1 alatt ugye van már internet tethering?
[ Szerkesztve ]
-
lezerpiramis
őstag
Letöltöd azt az OS-t a számítógépedre, amely a telefonon van - vagy akár frissítheted is. Itt van egy rakás OS, lehet válogatni.
Letöltöd, telepíted a gépre, majd pedig a telefonra is a BB Desktop Software segítségével. Aztán a Desktop Software alkalmazáskezelőjével át lehet tenni rá magyar nyelvet.
-
-
krics
tag
-
Coq
aktív tag
OS5 van rajta ? Keresd meg a beallitasokat, azaz a villaskulcs ikont es ott a legordulo menuben egybol meglatod a nyelvekre vonatkozo opciot. Valaszd ki a magyart, es magyarul fog beszelni.
Szerk: ja, es persze a kepernyo alatt a BB jelre kattintva a felnyilo menuben le kell okezni (Save) a kivalasztast - csereben tenyleg azonnal atvalt magyarra.
Felteve, hogy az elozo tulajdonos nem torolte a felesleges nyelveket, akkor kisse bonyolultabb visszaallitani, de eloszor probald meg ezt.
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
csakany, egy cimbim keresere keritettem neki kulfodrol egy BB 9700 Bold tipusu telot. Tudna vki abban segiteni, hogy az angol nyelvu menubol hogy legyen a telon magyar menu? Koszi elore is
-
-
peyssou
csendes tag
válasz lezerpiramis #15472 üzenetére
tudod,kozel 14 kollegat nem tudok meggyozni,hogy miattam valtsanak...
viszont ha valaki tud mukodo vibert os5 ala akkor kerem ne tartsa magaba...
csak ujabbat talalok,azt pedig nem szereti a 9000..."az álszerénység részemről istenkármolás lenne..."
-
peyssou
csendes tag
válasz lezerpiramis #15470 üzenetére
jaja,ezt mond mag a tobbi kjollegamnak is,aki samu meg szifon fele vackon toljak az ipart...
nyo,megy szepen a cucc,megy a wifi is...
annyira nem is vagyo balf@sz...
[ Szerkesztve ]
"az álszerénység részemről istenkármolás lenne..."
-
Coq
aktív tag
válasz lezerpiramis #15467 üzenetére
Igen, en is probaltam zsonglorkodni vele, arra emlekszem, hogy a nem hasznalt nyelvek eltavolitasaval meglepoen sok memoria szabadult fel.
peyssou : akkor hajra !
[ Szerkesztve ]
-
peyssou
csendes tag
hello...
kb ezer eve bbzem,igy ha nem is vagyok magus es szoftverguru,mint felhasznalo talan annyit hozzafuzhetek,hogy NE akarj hazat/burkolatot cserelni bb-n...
az eredeti horror aron megy az utangyartott meg olyan otvar,hogy csak szenvedes lesz...
(8520on csereltettem egyszer hazat,hivatalos szervizben(!!!)3 darabot tortek el,mire egy osszeallt...)
keress normalis allapotut,ha teheted...feloff,es nem reklamkent,de az oktogonon van egy telefonos,ott lattam tegnap 5 vagy 6 szep allapotu 8520ast,olyan 5.000 forint korul vesztegettek oket...
vodasak voltak es tan fuggetlen is volt..."az álszerénység részemről istenkármolás lenne..."
-
tlala
addikt
Sziasztok, totál kívülállóként ill. Blackberry zöldfülűként jöttem tanácsot kérni.
Feleségem képtelen érintős telefont használni, a munkahelyén egy rövidebb ideig kapott egy BB-t, ami bejött neki. De sajnos elveszítette az állását, így most telefont keresek neki, mert a Nokiáját meg kimosta...
Sok pénzünk a helyzetünk miatt nincs rá, illetve a feleségem tényleg csak telefonálásra és az 1 db gmail fiókjára használná.
Nézegettem a használt BB-ket, szép állapotú 8900-ast találtam 8e Ft-ért amihez akkut kéne venni, illetve viharvert/kopott külsejű 9700-ast 10e Ft-ért, amihez meg házat kéne néznem...
Fogalmam sincs, hogy melyik készülék mit ér meg, vagy pl. megvehető-e a "jó minőségű utángyártott ház" ([link]), mit kell néznem/csekkolnom egy vásárlásnál (típushibák, stb.).
Kérlek segítsetek néhány tanáccsal.
Vagy esetleg közületek van valakinek eladó hasonló régi készüléke?
Vodások vagyunk, így vagy az, vagy független jöhetne szóba.Előre is köszönöm kedves segítségeteket!
-
vtechun
veterán
válasz lezerpiramis #15454 üzenetére
T-s, lehet meghirdetem vagy 23-ért köszi
-
peyssou
csendes tag
joreggelt...
urak,
lenne valaki budapesten,aki tudna segiteni egy 9000es ujrahuzasaban???
(4.6van rajta,nem szeretne rendesen a wifit se,a vibert se engedi telepiteni...)
eventus kollega sajna nem er ra..."az álszerénység részemről istenkármolás lenne..."
-
lezerpiramis
őstag
válasz BB9800 #15445 üzenetére
Egyrészt értelemszerűen nincs, másrészt mi értelme a BB-s service book-oknak, ha nincs a működésükhöz elengedhetetlen APN a kártyádon?
A gyári böngésződhöz kellene service book, amely a sima T-s mobilneten működteti a browsert? Egyébként ki lehet menteni a service book-okat, aztán vissza lehet tölteni biztonsági mentésből, ha jól emlékszem.
-
BB9800
csendes tag
Esetleg nincs olyan rom ami tartalmazná ezeket a szervízkönyveket?
-
KZP
őstag
válasz Polarstar #15442 üzenetére
Na, megoldódott a probléma, úgy látszik a régi kavart be az új mellett, ilyet még nem láttam. Hogy miért nem a régit frissítette... Köszi a segítséget mindkettőtöknek!
Más: 3%-os akksiról, kevesebb mint 1,5 óra alatt feltöltődött a gyári töltőjével 100%-ra, ez így egy nagy pirospont!
[ Szerkesztve ]
-
lezerpiramis
őstag
válasz BB9800 #15440 üzenetére
BIS-sel jön meg. Vannak olyanok, amelyek megjönnek a legtöbb készülékre BIS nélkül is - jellemzően azok, amelyeknek nincs köze a BIS-hez: wap, MMS, Wi-Fi stb., de ezek is csak akkor, ha az adott telefon és oprendszer támogatott a szolgáltató által, tehát ilyen szinten konfigurálva van. A 9650-est tudtommal senki sem árulta itthon, így nem csoda, hogy semmilyen service book-od nincs (ugyanez volt pl. a Stormmal egy ideig, ha valaki nem a Vodánál vagy a Verizonnál akarta használni).
-
BB9800
csendes tag
Sajnos szükségeltetik a t-s szervízkönyv mert az konfigurálja a készüléket Ezt mondták az ügyfélszolgálaton!Ilyet lehet találni valahol vagy csak a bis előfizuval lehet?
-
KZP
őstag
válasz Polarstar #15436 üzenetére
Oprendszer a legfrissebb, és a BBM-ből sincs újabb verzió az Appworld-ben... Ezért érdekes a dolog.
Szerk.:
Most találtam egy turpisságot: az Alkalmazás adatoknál még a 6-os verzió is szerepelt, meg mellette a legújabb, ugyanolyan néven. Ezek szerint nem frissítette az újabbra a teló, hanem csak mellé telepítette. Az ikonjuk meg egyforma, szóval lehet, hogy mindig a 6-os indult el. Most letöröltem mindkettőt,m mindjárt meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
-
lezerpiramis
őstag
válasz BB9800 #15432 üzenetére
Próbáld meg Socket-ről HTTP-re állítani, majd vissza az Opera konfigot (Haladó beállításokon belül van). Nálam ez néha megoldotta a dolgot anno, de azt is jó lenne tudni, hogy aktív-e a kártyádon az az APN, amellyel próbálkozol, kell-e felh.név jelszó stb. T-vel nem vagyok képben sajnos.
-
nagyúr
Valami gond lehet...
BBM-et és oprendszert tessék frissen tartani. Ha az alap van, akkor azt bizony frissíteni kell.
Még a múlt héten is találkoztam olyan Q10 használóval, akinek nem volt a csatorna benne a BBM-ben.
Ezek után lesz valami látható.
Ha extra gond van - keress meg: PIN: 24D6D661 vegyél fel a BBM-en.[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
válasz lugosi #15434 üzenetére
Persze, nincs is másik.
Rendben a BIS is.Új BBM csoportot létre is tudnék hozni, de csoportok között keresni nem lehet. Merthogy nincs is ilyen opció. Tehát nem tudom megkeresni pl hagel kolléga csatornáját sem.
Tehát a program működik, csak olyan, mintha a csatornák funkció hiányozna belőle.
-
KZP
őstag
Srácok, hogy a fenében lehet új csatornát hozzáadni a BBM-hez? Még a Z10-en fel is voltam iratkozva valamire, de az sem jelenik meg. A legújabb BBM van feltéve a telefonra. (9810) Sokfelé keresgéltem, de nem találom a megoldást...
-
BB9800
csendes tag
Leszedtem Feltettem az operát!Bis nélküli Tmobilos vagyok sima dominós!Az APN het próbáltam a wnw-t az internett, de nemtörténik semmi Mit csináltam rosszul?
-
lezerpiramis
őstag
válasz BB9800 #15429 üzenetére
Hat hasznalok BB OS-t, de BIS+BES-sel, mashogy szerintem nincs ertelme az alabb tapasztaltak miatt
Szedj le egy Opera Minit, rakd ra a telora Desktop Software-rel, aztan allitsd be a TCP/IP-nel az APN-t. Egyszerubb (es tartosabb), mint service bookokkal zsonglorkodni. Vagy fizess elo BIS-re, meglatod, megeri.
Sot! Ha 9650, akkod WiFi-n is leszedheted: m.opera.com
Egy pillanatra valamiert azt hittem, hogy a 9650 a Tour
[ Szerkesztve ]
-
BB9800
csendes tag
A telepítést már tudom hogy kell csinálni Valakinek nincs esetleg egy működő tmobile service bookja ?
-
BB9800
csendes tag
Nekem nemtud valaki valami okosságot mondani?
-
BB9800
csendes tag
Sziasztok!Szereztem egy BB 9650-es telcsit ami sprint szolgáltatós volt Nos ilyen szolgáltatókönyvet hogy tudok módosítani hogy működjön a mobilnet? (Nem bis!)
-
nagyúr
IFÁ-n kint lesz a Blackberry?
-
nagyúr
válasz Praetorianus #15422 üzenetére
Egyszer csak a rendszer kb délután fél négykor elkezdett pattogni nálam, onnantól minden rendben lett...
Vagy csak a látszat..
-
KZP
őstag
Nagyon tetszik! Sok telefonom volt már, többek között Z10-em is, de ez nagyon ott van, mind minőségben, mind használhatóságban. Már örülök, hogy ezt választottam.
Talált sok firmware frissítést, azaz feltettem egy újat, aztán mindig talált még újabbat. Az egyik után viszont néha működött a tapicskolás, néha nem, na akkor betojtam, de aztán a -valóban- legújabb szoftvert feltéve megszűnt ez a probléma és azóta nagyon jól szuperál a kicsike.7.1 Bundle 2807 (v7.1.0.1033, Platform 5.1.0.692)
Szerintem nem fogod visszaküldeni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Valami háborgás van a térerőben...
Vasárnap délutáni csatorna posztok pl ma villantak fel. Illetve nálam tetves lassú minden akár 3G, akár nem. Feltünő, hogy vánszorog minden.
Felétek?
Nekem telekom, BIS...[ Szerkesztve ]
-
Coq
aktív tag
Es milyen ? Meg vagy vele elégedve ?
En meg tegnap rendeltem egyet itt. Kivancsi vagyok, hogy milyen, ha valami miatt nem tetszene, azonnal kuldom vissza.
[ Szerkesztve ]
-
zedii
aktív tag
válasz lezerpiramis #15413 üzenetére
köszönöm. Esetleg van aki ilyet üzemeltet?
-
KZP
őstag
Én pénteken vettem a 9810-est egy hölgytől. Először ő sem tudta, hogy mi az a BES/BIS, amikor mondtam neki, hogy töröltesse ki a regisztrációját a T-nél. Szerencsére felhívta őket, ahol azt mondták neki, hogy minden oké. Így nekem is sikerült minden gond nélkül beregisztrálni a készüléket.
De tényleg kell erre figyelni vásárlásnál. -
lezerpiramis
őstag
Felhasznaloi szempontbol a lenyeg az, hogy lesz Balance-od: work es personal profil szetvalasztasa, nincs atjarhatosag a ketto kozott, mintha ket telefonod lenne. A Work Space full titkositast kap (kb. mint a regi BB-k a BES-en, a funkciok is nagyreszt megvannak, annyi, hogy a profilon belul a levelezes mar activesync-en megy, nem MAPI-n), illetve van valamilyen szintu tomorites is, a personal pedig olyan, mint egy BES nelkuli BB10-es telo.
Roviden ennyi A szolglatatonak nincs sok koze a dologhoz alapvetoen, a licenceket a BB-tol veszed, maga a szerver ingyenesen telepitheto (a BES10 licencelese eleg kusza nekem neha, utana kell olvasni, hogy epp mi az aktualis...). Van egy alap megoldas + egy Advanced, utobbi a dragabb (tobb policy van, iOS es Android is kaphat Work Space-t stb.).
Komolyabb magyar nyelvu leirasrol nem tudok
-
zedii
aktív tag
azt tudja vlki, hogy idehaza amúgy hogy néz ki a BES os10-re? egyáltalán nem vagyok vele tisztába. sem az árával, sem pontosan azzal ,h mit ad cserébe? addig oké ,h menedzselni lehet a telefonokat, de nem tudom ,h ez mobilszolgáltató függő vagy ...? ha van valami magyar teszt erről szívesen várom a linket. köszönöm,
-
Coq
aktív tag
válasz Xmodule #15409 üzenetére
Ha szabad egy megjegyzest tennem, maganszemelytol elegge rizikos BB-t venni. Itt a forumon is ha visszaolvasol, sok olyan esetet talalsz, hogy meg lehet jarni (pl. regisztralhatosaggal kapcsolatos problemak egesz sora) - de persze vannak jol sikerult uzletek is.
Inkabb nezz korul az ebay-en, vagy mashol a neten, de ott is inkabb cegek ajanlatait nezegesd, ahol garanciat is adnak a keszulekre. Lehet, hogy a 16K-nyi forint duplajaba is kerul, de erdemes annyit rakolteni egy jo esellyel problemamentes, jol mukodo BB-re...
-
Xmodule
őstag
Megneztem a telefont. Fura egy gyerek volt kicsit szerintem beteg is volt a fejével. Na de nem vettem meg mert össze vissza volt karcolás, oldalt a hangero gomb hiányzott. Ez volt a gyereknek szép állapot. Persze tudom lehetett volna venni rá új burkolatot de inkább hagytam. Új bill is kellet volna mert ami volt az ilyen arab betűs volt. Nem vártam csodát 16k ért inkább csak reméltem nem tudja a srác a piaci értékét a telefonnak vagy pedig nagyon kell neki a pénz. De most legalább életemben először volt a kezembe egy BlackBerry.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Sakab
senior tag
válasz hermanyi #15402 üzenetére
sorry sajnos nem én találtam ki...ha BIS el akarsz netezni gépen ami még párnapja itt képtelenségnek tünt akkor a telefonon is és a gépen is a blackberry.net apn-t kell használni. Mással nemmegy, próbáltam. A szenderd epc.tmobile.com ra volt állítva a telefonom és 4Gvel eléggé lassú volt a net, utána ahogy nézelődtem a BIS on PC után akkor találtam ezt:
Name T-Mobile US APN epc.tmobile.com, fast.t-mobile.com (for LTE devices)
Read more at: http://www.4gtricks.com/2013/04/t-mobile-4g-apn-t-mobile-4g-apn-settings.htmlMeglep, hogy friss BBsként mondom sorra itt az újsonságokat aszakiknak
lezerpiramis: A mikéntjét nekérdezd, azt tudom tudom a leírást ami alapján meg csináltam azt feltettem. Az alapján müködik nekem is és más sokaknak. Sebességgel nem lenne gond, sima netezésre teljesen alkalmas lenne, csak az a probléma, hogy 1-2 percenként ledobál és nem csatlakozik újból. Mert itt ugye nem a BB DM csatlakozik/tárcsáz behanem maga a PDAnet nevezetü progi, na és a telefon és a gép közötti kapcsolat folyamatos, viszont rendszeresen szétkapcsol. Emiatt a használhatatlanság határát súrolja. BT-vel meg nem sikerült összekapcsolnom. Mivel így is virtual Win 7 el próbálkozok OSX alatt, és nem nagyon sikerült még a BT driverért vmiért feltenni winalá.
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz lezerpiramis #15405 üzenetére
Majd kapunk választ remélem.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
-
daenerys
tag
Ti használjátok már a 10.3 firmöt? Miért nem megy alatta a BBM? :'''((((
-
hermanyi
addikt
Idéznélek : "Tmobil miért ne tudná BISen a 4G-t?9900ám van és 4G-m van most is. fast.t-mobile.com os apn-t kell beírni és 2x gyorsabb lesz mint a sima epc.tmobile.com-al, vagy a blackberry.net-el."
Most meg azt írod ,hogy "Blackberry.net apn"
Akkor döntsd el ,hogy : Blackberry.net apn avagy fast.t-mobile.com apn .Kicsit összevissza vagyok zavarodva.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest