Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eduba
aktív tag
válasz Manutd4ever #16599 üzenetére
Szerintem a szolgáltatódnál cseréltess sim kártyát.
Nem jó dolog ez a vagdosás.Kérj rendes mikro sim-et hozzá.
-
Manutd4ever
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy hónapja vásároltam kettő új, független Q10-est. Egyet a páromnak egyet pedig magamnak. A párom sim kártyája mini sim kártya volt,az én sim kártyám régebbi, nem mini sim volt. Telefonosnál vágattam ki, a kivágás után nézte hogy a chip széle le lett vágva. Betettem a készülékbe, működött is. A telefon többször csinálja azt, hogy az sms-eket nem küldi el, vagy nem tudok telefonálni illetve az internethez sem csatlakozik, pedig a térerő maximális. Illetve olyan is volt már, hogyha előhoztam a beállítások fő nézetét, akkor kiírja a szolgáltató mellé, hogy hanghívás nincs. A telefont ilyenkor újra indítom és utána működik rendesen. A kérdésem az lenne, hogy ez a telefon hibája lehet, vagy pedig a sim kártya lehet rossz? A másik készülék hibátlanul működik, gondoltam arra is, hogy pár napra kicserélem a készülékeket, hogy a gyári mini sim kártyával működik e rendesen.
előre is köszönöm a segítséget.
-
eduba
aktív tag
Szia!
Nekem van egy MiBand-em amit Q10-el használok probléma mentesen, igaz nálam a Q10-en 10.3.1 van.
Lépést számlál, alvás ciklust figyel, illetve értesítési funkciója is van, de ebből nálam csak a hivás értesítés működik (ha fut az app a telefonon, akkor amikor cseng a telefon rezeg a karkötő is)
Androidon tud többféle értesitést is pl. email, sms, appok stb.
Van külön topikja is, ott is körülnézhetsz.
-
domel
tag
Hi! Van valakinek okos karkötője, vagy valami hasonló? Gondolkozok egy karkötőn ami rezeg ha hívás van, de ugyebár androidos, 4.4 kell neki, és bluetooth 4. Nekem Q5 van, bluetooth nem gond, de kérdés, hogy az androidot hányasnak szimulálja a BB.
A google play-ből hogyan lehet alkalmazást letölteni PC-re? (hogy utána tovább vigyem BB-re)Üdv
-
theyfel
csendes tag
Sziasztok, meg tudnátok nekem mondani, légyszi, hogy melyik a legújabb op rendszer változat (BB OS 10) (Magyarországon, Vodafone - a készülék amúgy független) BB Q10-re? Az enyémen jelenleg 10.2.1.3062 van. Elérhető már a 10.3.x vag elérhető lesz vajon a közeljövőben? Köszönöm!
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. BB Q10 has gone. BB Passport forever... --- SG S7. Welcome BlackBerry KEYONE
-
Peti78
őstag
érdemes elgondolkodni azon, hogy mennyiben áll érdekében Kanadának elengednie a BB kezét. Vegyük figyelembe, hogy Obama készüléke is BB. Eladni Koreának? Nem hiszem
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
-igu-
addikt
Látom, megint a károgás megy. Valaki írjon majd privit, ha abbahagytátok - egyelőre én itthagyom a topikot. Sok évig voltam - néha talán hasznos - résztvevője a beszélgetésnek, de erre már nem vagyok kíváncsi.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
bigsee
addikt
válasz BB9360 #16572 üzenetére
Nekem azért furcsa ez, mert amikor a Z10-emet szervizeltettem, mindent a BB-re hárítottak, mondván nem ők - a T - szervizelnek, hanem elküldik javításra BB-hez (nem árulták el, hova...). Ha nem volt javítható, akkor fődarabcserével BB-től küldtek újat. Mondjuk ez lassan egy éve történt, lehet azóta változtak a dolgok...
Pl. tavaly két BB990-et is kaptam így, holott már bőven nem volt listában!
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
BB9360
aktív tag
Meglévő előfizetéshez. Van jelentősége?
-
BB9360
aktív tag
válasz BB9360 #16571 üzenetére
Megtörtént.
Viszont érdekes dolgot mondtak, nem tudom, hogy elhiggyem-e... Ha javítható a készülék (ami egy másik T-s szervizes szerint nem...), akkor örüljek, mert visszakapom javítva. Viszont ha nem javítható, akkor - mivel már nem árul a T BB-t - kapok egy "utalványt", amiért vehetek készüléket a kínálatból.
Ez vajon így van, nem tudjátok? Vagy tegyen fel ezt a kérdést a Telekom topikban?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
BB9360
aktív tag
Szervizbe adás előtt - lehet, hogy vissza se kapom a készüléket - érdemes mindent törölni (mentés után persze) a készülékről? Jelszóőrzőben lévő adatok miatt pl....
-
Ilidzser
tag
Sziasztok!
Ha unión belül veszek Blackberry készüléket, akkor arra a garancia érvényesíthető Magyarországon, vagy nem?
-
BB9360
aktív tag
Köszönöm, majd megnézem, ma mobilon vagyok.
A fő kérdésem: jól gondolom, hogyha a gmailes fiók hozzáadásakor bejelölöm a partnerek szinkronizálását, akkor újra berakja a parnereket? Viszont ha nem, akkor új partner hozzáadásakor nem lesz (ez a partnerlista) szinkronizálva? A már előtte is meglévő lesz? Vagy teljesen másként kellene gondolkoznom? -
BB9360
aktív tag
válasz sasa134 #16565 üzenetére
Ezzel kapcsolatban nekem is lenne egy kérdésem: ha törlöm a gmail fiókom, és újra hozzáadom, beállítom, hogy mennyi ideig hagyja a leveleket, a szinkronizálást, stb. Ha ekkor a partnerek (akik már szinkronizálva voltak) szinkronizálása is bekapcsolva van, akkor újra létrehoz egy partnerlistát. Ha nincs bekapcsolva, akkor - gondolom - nem, de akkor a továbbiakban lesz-e partnerszinkron?
Most pont azzal szenvedek, hogy jelezte a BB, hogy leállt a szinkron, ezért állítsam be újra, így lett egy újabb partnerlistam a meglévő adatokkal. Be volt jelölve a partnerek szinkronizálása... -
sasa134
addikt
válasz Etkinsz1 #16562 üzenetére
Nem törlődnek azok, csak nem mutat 1 hónapnál régebbi leveleket a kliens.
Amikor beállítottad az email fiókod, nem mentél rá alul arra az opcióra, hiogy "speciális". Itt be lehet állítani az email szinkronizálási időkeretet, Ez alapból 1 hónap. ha arra állítod, hogy "végtelen", akkor minden emailt be fog húzni és mindig elérehető lesz a fiókod összes levele. Ezt utólag már nem lehet módosítani, tehát töröld az email fiókod, add hozzá újra és állítsd be ahogy írtam.
Avanti Roma
-
Etkinsz1
újonc
Sziasztok!
Tud valaki segíteni nekem abban, hogy van egy z10-es készülék - a g-mailes üzenetek 1 hónap után törlődnek, be lehet valahol állítani, hogy ne törlődjön? Segítségetek előre is köszi!
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Ismét egy alapvető beállítás-kérdéssel fordulok hozzátok, Ti biztos tudjátok a választ, én már marom magam. A phone ikonra rákattintva ugyebár előjönnek a legutóbb hívott számok. Namármost, kezdek idegbajt kapni, mert a számok idegesítő nyuggertelefon hangot adnak ki. Ezt hogy lehet kikapcsolni? A betűk ugyanott nem adnak hangot... bold 9900[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz Localmatador #16556 üzenetére
hívd fel vagy írj a blackberryszervíznek, majd mondanak rá valamit...
Avanti Roma
-
gg72
veterán
-
Localmatador
tag
Sziasztok,
Egy Q5-öst használok jó ideje megelégedéssel. Ezen felbuzdulva nemrég Vettem ebay-en egy Q10-est. Gönyörű szép, szinte új: nem olvas SIM-et hibával hirdették. Megjött: hát persze, hogy nem olvas, a SIM tartó is hiányzik belőle, kiforraszthatták. A csavarokon látszik, hogy meg volt bontva a ház. Amúgy tényleg jó állapotú készülék, dobozzal, összes bontatlan tartozékkal, jó lenne használni, mert amúgy a SIM nélküli funkciók működnek. Tud esetleg szervíz ezzel a hiányossággal mit kezdeni, javítható? Vagy esetleg beszámítani egy másik, de működő Q10-be...? Szerintetek milyen opciók működnek és milyen költségekben gondolkozzak? Azt tudtam előre, hogy kell majd rá költeni, de nem gondoltam, hogy már belenyúltak.
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
-
Peti78
őstag
válasz sasa134 #16550 üzenetére
Rendben, de erre is választ kapok? Mert jelenleg ez a fontosabb, ugyanis összvissz 250mb adatforgalmam lehet.
"A màsik kérdés, ami talàn fontosabb az a következõ. Hol lehet kikapcsolni az adatforgalmon alapulò internetkapcsolatot? Mert amit ên talàltam, az magàt a mobil hálòzatot is kikapcsolja ergo sem hìvást kezdemènyezni, sem fogadni nem tudok."Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Peti78
őstag
válasz Polarstar #16548 üzenetére
Értem. Ez azért érdekes helyzetet teremt, ugyanis fizetek az mobilnetért, és milyen alapon nem tudom a facebookra használni ha akarom?
A màsik kérdés, ami talàn fontosabb az a következõ. Hol lehet kikapcsolni az adatforgalmon alapulò internetkapcsolatot? Mert amit ên talàltam, az magàt a mobil hálòzatot is kikapcsolja ergo sem hìvást kezdemènyezni, sem fogadni nem tudok.
-
Peti78
őstag
válasz Polarstar #16546 üzenetére
Akkor pontosítsunk valamit. Elképzelhető az, hogy ami a Telenoros előfizetésemben szerepel havi forgalom, azt BIS nélkül nem tudom használni arra amire akarom? Mert megy vele a fb messenger, illetve minden, kivéve a facebook. A BB world nem zavar, ami kell aztt úgyis wifin keresztül szedem le.
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Még akár lehetne ez is, de a bbwordlon keresztül töltöttem le többek között az operát , az FB messengert. Igaz, akkor volt wifi kapcsolat. Most akkor ezt vehetem úgy, hogy ha nincs BIS, és nincs a közelben wifi, akkor nincs internetem? De ahogy ezt leírtam, dobom is a kérdést, hiszen index, prohardver, fb messenger bejönnek.
Az FB már nem, arra azt írja, hogy "you are currently on a servce plan that doesnt support this application"...etc. Nem mintha azon lógnék, csak bosszant, hogy ha szeretném, akkor nem tudom megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Lejárt a szerk. idő, felvetődött hirtelen egy másik kérdés is. Mi a teendő, ha a BB worldhöz szeretnék csatlakozni, de azt írja ki, hogy győződjek meg arról, hogy kapcsolódjak a wireless hálózathoz és próbáljam újra. Nem értem, a szolgáltatóm által biztosított internet jelenleg van...
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Hali!
Báér volt már egy ilyen jellegű kérdésem, azt hogy lehet, (ha lehet) nbeállítani, hogy a FB és FB messenger valós időben jelezzen?Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Hoffy86
csendes tag
Köszönöm, az is nagy segítség. Közben találtam egy oldalt ahol felsorolják mely telefon típusok képesek kommunikálni a Bluetooth Smart Ready eszközökkel (a pulzusmérő mellkaspánt is ilyen). Szerencsére a listában benne vannak az újabb BB készülékek köztük a Passport is, remélhetőleg a Classic sem fog kilógni a sorból. A Polar Beat program Droidon és Almán fut és ezekre letölthető. Ha tudsz valami új infót, akkor kérlek szólj. Ui.: Magát a polar szoftver apk fájlját át tudom küldeni, ha szükséges. Köszönöm.
-
BB9360
aktív tag
válasz lezerpiramis #16537 üzenetére
Hehe, ettől féltem... Mondjuk azt eddig nem tudtam - mert nem használtam a gmail kontaktokat így a pc-n -, hogy ennyi féle képpen vannak az adatok...
Akkor a SIM-es kontaktokat is valahogyan át kellene rakjam. Azokat csak hoztam magammal a múltból...
Hálás köszönet!
-
lezerpiramis
őstag
válasz BB9360 #16536 üzenetére
Rakj rendet a Gmail-fiokban elso korben Mar ha ott akarsz tartani minden kontaktot. Utana letorlod a BB-rol a kontaktokat, majd visszahuzol mindent Gmail-bol. A lenyeg szerintem, hogy mindket szinkron meg legyen szuntetve, majd ujra beallitva, miutan torolted BB-rol a kontaktokat (+rend van a Gmail-fiokokban).
SIM-en szvsz nem erdemes kontaktokat tartani.
[ Szerkesztve ]
-
BB9360
aktív tag
válasz lezerpiramis #16535 üzenetére
Igen, legalábbis részben.
Ugyanis van egy privát gmailes fiók, és van egy céges - szintén gmailes, de céges.
A partnerek beállításánál 2x2 partnerlista (partnerek) van, ha rájuk kattintok, akkor partnerek tulajdonságai:
céges, bejegyzések száma X, itt nincs olyan négyzet, hogy vezeték nélküli szinkronizálás, pipa vagy nincs pipa
céges, bejegyzések száma: 0, itt van egy olyan négyzet, hogy vezeték nélküli szinkronizálás, pipa vagy nincs pipa
magán: bejegyzések száma: Y, itt van egy olyan négyzet, hogy vezeték nélküli szinkronizálás, pipa vagy nincs pipa
magán: bejegyzések száma: Y+Z, itt nincs olyan négyzet, hogy vezeték nélküli szinkronizálás, pipa vagy nincs pipa+ az adattartalom mind a magán, mind a céges partnerek esetén nem teljesen egyezik, pl. a legutóbbi tevékenységnél...
A desktop SW-nél valóban van lehetőség kiválasztani az adattörlésnél a törlendő adatokat, ott van address book és address book all. Namost az address book-ba bejegyzett adatok száma: a második magán fiók, azaz Y+Z, az address book all pedig a teljes, azaz X+Y+Z+0.
Tehát vagy csak az egyik magánt törlöm, vagy az összeset, magán1-et, magán2-t és a céges1-et (és kettőt, de abba 0 van)...
A gmailes kontaktoknál (webes felületen) vannak az én kontaktjaim, és a többi kontakt. Az én kontakjaim száma megyezik a BB-n lévő kontaktok számával (Y), de egy újabb M db van a többi kontaktnál (itt valamiért vannak átfedések, valakinek itt van az email címe, másik helyen a telefonszáma...).
Meg persze vannak a SIM kontaktok, de azokat ez nem érinti...
Na, akkor most mit is csináljak?
-
lezerpiramis
őstag
válasz BB9360 #16534 üzenetére
Gmail-es szinkronról van szó? Gmail-ben okés az összes névjegy, tehát nincs duplika? Ha nincs, akkor szerintem távolítsd el azt a Gmail-fiókot a BIS-sel használt email-fiókok közül, tehát ne legyen aktív a kontaktszinkron. Ezt követően BB Desktop Software-rel töröld le csak a kontaktokat (van szelektív adattörlési lehetőség, ha jól emlékszem), és utána állítsd be ismét a kérdéses Gmail-fiókot a kontaktok szinkronizálásával.
És persze az egész procedúra előtt ments egyet
-
BB9360
aktív tag
válasz lezerpiramis #16533 üzenetére
Köszönöm. Sajnos újra előjött egy probléma, amiben korábban sem tudott senki segíteni: ma reggel jött egy üzenet, hogy leállt a partnerek szinkronizálása,tegyem ezt, meg ezt. Megtettem, de nem kellett volna, vagy nem úgy, ahogyan. Most kétszer két partnerlistám van. Nem jó! Hogyan tudnám törölni, hogy ne legyen duplán?
-
BB9360
aktív tag
válasz lezerpiramis #16529 üzenetére
BES-em nincs, marad a Desktop.
Ha esetleg nem ezt a készüléket kapom vissza (sanszos), akkor a lementett adataimat az újra vissza tudom tenni? Mi van ha más lesz az OS?
-
-igu-
addikt
válasz BB9360 #16524 üzenetére
Igen, fent van a BlackBerry World-ben.
Most fizetős, én még a karácsonyi ingyenes időszakban szedtem le.
Tud felhőbe menteni vagy akár csak az SD kártyára.
Nem tudom, hogy a régebbi rendszereket mennyire szereti, Passporton működik jól.It can backup and restore the below contents. If the backup is scheduled, it would automatically run in background and backup below components to the cloud:
SMS and MMS
Contacts
Calendar
Reminder
Playlists
Music
Camera
Photos
Videos
Books
Documents
Express
Downloads
Print
Recorded Voices
Misc[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Hoffy86
csendes tag
Kedves BlackBerry felhasználók!
Érdeklődnék, hogy az új rendszeren van-e valakinek tapasztalata a Polar pulzusmérő órákhoz használható Polar Beat szoftverrel? Jelenleg egy HTC ONE M7-t használok ami ezen szoftver segítségével kommunikál a egy polar bluetooth övvel. Tervezem, hogy visszatérek a BlackBerry márkához és fontos lenne számomra, hogy az edzéshez továbbra is tudjam használni a szoftvert és az övet. Tudom, hogy a BlackBerry nem az a tipikus edzőtársnak használható telefon, de ezért nem akarnék 2 telefont megtartani, ha a BB is képes ezen feladat ellátására.
Előre is köszönöm a tapasztalatokat. -
BB9360
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy szervizbe kell adjam a készülékemet.
Mit javasoltok az adatokkal? Addig ok, hogy készítek egy mentést (arra gondoltam, hogy Protect-tel és Desktop SW-rel is), de a készüléken maradhat bármi, vagy inkább töröljem? Ugye az is benne van a pakliban, hogy nem a beadottat kapom vissza...
Hogyan csináljam, hogy ha akár másik típust kapok, akkor is problémamentesen mindent visszanyerhessek, és az adataimhoz se férhessem hozzá senki? Ha esetleg szükségem lenne valamilyen adatra a mentésből, azt milyen módon tudom kinyerni (pl. vmilyen partner adat vagy jelszó)?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Peti78
őstag
sziasztok!
Egyszerű kérdés a bold touch 9900 és a bold 9900 elnevezés ugyanazt a készüléket takarja?Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
elttiL
senior tag
válasz eventus #16515 üzenetére
Szia! Ma reggel ahogy kifordultam az "útra" 3G lett a telón, és azóta is van úgy látszik a lakásomat vhogy nem szereti. Egy full pucolást újraflash-elést csinálok rajta, hátha. Az érdekes az, hogy ha kikapcsolom a mobilhálózatot, és visszakapcsolom, akkor felmegy a kb. kívánt szintre néhány másodpercre, aztán átvált sos-ba. Relatíve közel a határ, korábban más teló küldözgetett üdvözöljük Horvátországban sms-eket, ahogy tök egyhelyben otthon voltam, de már egy ideje ilyen nem történik. Elvileg ma jön kollégámhoz a T képviselő és rákérdezek a BIS árára.
A 9810 felső némító gombja hogyan működik, mert én még nem jöttem rá. Megnyomom, és nem történik semmi. Vagy csak hívás közben lenne funkciója? Nem hinném. Leszedek egy manuált és átnézem. -
eventus
veterán
-
eventus
veterán
-
littledon
tag
Feltettem ezt a kérdést a Q10 topicban is de ott nem kaptam választ, hátha itt tud valaki segíteni...
"Nem tudjátok véletlenül hogy hogyan tudnám visszarakni a 10.4 és facebookot? Frissítettem a 10.5-re és igaz hogy smoothabb egy fokkal de ugyan azt csinálja Q10-en mint a 10.2-es talán, hogyha írok akkor a szovegfelajanlasnal egy nagy fekete sávot kihagy. Baromi idétlen és idegesítő, frissítés meg szokoevente 1x jön szóval addig nem akarom így hasznalni..."
Köszönöm!
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
9300 és 9900 készülékekkel kapcsolatban van kérdésem. Felraktuk rájuk a FB application-t, és a fb messengert, viszont az étesítések csak jelentős késésekkel jelennek meg a telefonon, és 30 percnél kisebb érték beállítására nem találtunk lehetőséget. Lehet ezt valahogy orvosolni?Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
elttiL
senior tag
válasz eventus #16506 üzenetére
Udv. An egy kis felreolvasas. Ahol full terero van masik telo ott a bb-n is lasd Pecs. A gond ott van ahol a masik telon van meg 1-2 csik a bb-n sos 0 terero. Itt mar hire hamva sincs a 3g-nek. A mobilnet tudom hogy szar itt. Nekem a tererovel van bajsagom. (Droidrol irok aminek a simje a bb be van)
-
eventus
veterán
válasz lezerpiramis #16505 üzenetére
Korábban írta, hogy 2g alatt van a telo.
Elttil: gépnél leszek, linkelet cuccokat hozza. Egyszerűbb, mint a droid. Nekem is volt zöld kuka
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest