Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedii
aktív tag
Haaat nagyjából hajnalig b*szakodtam a bbm-el, h osszejojjon.. végül nem hiszem, h az én probalkozasaim miatt, de osszejott végül. Sikerült hozzaadni a partnert és még is kapta az üzeneteket. Eeeeeees reggel boldogan küldöm az első bbm uzenetet,h végre üzemel.. erre bumm, nem kapja meg.. megneztem mindkét telefonon volt adat szolgáltatás szóval passzolom. Agyrem az egész. Ilyenkor hova lehet fordulni? Szerviz? Mert nagyon fájó, h az egyik legjobb szolgáltatás cseszik működni. Vagy lehet, h tmobil elofizetesnel van a gond? (most váltottunk 4g re bist fizetem) valaki? Otlet?
-
zedii
aktív tag
na van valakinek ötlete, h miért nem tudok két telefon között bbm kapcsolatot létesíteni? gyári visszaállítás és korábbi kontaktok mind törölve lettek az ID-k ből, tehát úgymond clean volt a rendszer. Mindkét készüléken frissítettem a wordből az appokat majd beléptem a bbm-be. ott új partner hozzáadása.. aztán meghívó elküldve és semmi. egyik készüléken (Classic - Q10) sem jelenik meg az értesítés ,h meghívtak bbm-be. volt restart q10-él akuk ki, de nem oldott meg semmit...
Q10 -en 10.2.2 fut. classicon az elérhető legfrissebb. (korábban jól működött már a két kontakt, igaz akkor os7 - os10 között)[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #17094 üzenetére
Ezt passzolom.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
-igu-
addikt
válasz sz.balazs.95 #17094 üzenetére
...
Ha feketére gondoltál, azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
sz.balazs.95
veterán
De! Innen már megy!
De ez a háttér merre található?
Illetve ennek az a verziója, ami a lezárási képernyő?
(Az egy kicsit színesebb a háttérhez képest)Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
kutga
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #17092 üzenetére
Itt sem?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
sz.balazs.95
veterán
nem működik a letöltés; beírom az e-mail címem, erre azt mondja, hogy valami hiba történt.
Kérdés #1: Ezek az eredeti fájlok, amik a mobilon vannak? Úgy értem nem esetek ilyen-olyan tömörítés, konvertálás, stb. áldozatául?
Kérdés #2: A gyári háttér miért nem szerepel ezek között?
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
kutga
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #17090 üzenetére
-
sz.balazs.95
veterán
Sziasztok!
Az OS 10.3-ból hogy lehet kinyerni a gyári háttereket?Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
papeti01
senior tag
sziasztok,
z10 rol valtortam wp-re , de mennek vissza... szeretnem kerni a tanacsotokat, melyik a best buy ezek kozul, illetve erdemes-e a leap-re varni?
q10 feher uj 2 ev gar: 215,40 €
z30 fekete uj 2 ev gar: 305 €
z3 fekete uj : 220 €a feher q10 jo, nez ki? nem nagyon csajos? a z30 erosebb a q10 nel?
z10 kizarva az akku miatt, q5 nem jon be, a tobbire nincs penzem...elore is koszi.
[ Szerkesztve ]
#proudfather
-
littledon
tag
akkor csak hardveresen lehet vagy hogy működik? Valahogy lehet szoftveresen is úgy tudom...
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
kutga
nagyúr
-
littledon
tag
Sajnos jelenleg nincs nekik lte...
Egyébként T-mobile-os Z10-re feltudok itthon tenni független szoftvert amelyikkel elfogad bármilyen simet? Mert ha igen akkor ezek között is nézek nem csak függetleneket...
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
Ical
csendes tag
Újabb készülékekben az új SIM rendben működik (Curve / Q5) szóval nem az aktiválás a gond. Az új okos telókhoz fejlesztet kártyát kaptam a régi típus nem volt nekik. Már ott jeleztem a problémát, hoztak egy régi tesztkártyát meg egy régi NOKIA telefont. A NOKIA-ban ment az új kártya, az én régi telómban működött a régi tesztkártya szóval "a hiba az ön (én) készülékében van". Gondoltam írok a fórumra hátha tud valaki valami trükköt?
Azért Köszönöm!
-
Ical
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, van egy régi 8320-as BB-m, nagyon szeretem elnyűhetetlen, alap dolgokra használom. A probléma: SIM-et kellett cseréltetnem viszont a készülékbe helyezve "elérhetetlen SIM" üzenetet kapok. A SIM azonosítóját kiolvassa a készülék, de ennyi. Próbáltam másik 8320-ban, de ugyanez a jelenség, A szoftver az utolsó 4.5.0.182-es. Kérdés: lehet ezen segíteni vagy a készülék elavultsága miatt kuka?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.Laci.
-
littledon
tag
Partnero GSM-el mik a tapasztalatok? Egyik barátom LTE Z10-et szeretne vadászni lehetőleg újonnan garival, lehetséges ez valahol még? Sufniban nem szívesen akarunk venni. Z30-ról is volt szó de sajnos már az sincs Berryboltban... A legjobb hivatalos blackberry garanciás telefon lenne természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz eventus #17063 üzenetére
Igen, mindenki kérdezi itt is, felénk.
Kinyomtuk, de ott maradt.
Be kellett csukni rendesen a programot, hogy legközelebb ne legyen ott.
Mellesleg idegesítő tényleg.
Sőt egyszer új partnerként "jelentkezett be" a World! Letiltottam egyből!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
eventus
veterán
Tegnap jött egy BBM üzenetem, csipogott a telefon, nyoma nincs. Aztán megtalálom a csevegéseknél a tetején külön sávban: új üzenete van - címmel. Friss BBM bla bla reklám. Azonban nem tűnik el a sàv. Más is kapott? Itt két telefonra is jött. BBM reklám nagyon beindult.. Egy dolog, hogy némán megjelenik a frissìtésekben program ajánló, de hogy már csipog is + sáv már sok.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
kutga
nagyúr
válasz WinstonWolf #17059 üzenetére
Érthetetlen. A Q5-ömre sincs. Marad a droidos verzió, az általad említett fórumban leírtak szerint.
-
kutga
nagyúr
válasz WinstonWolf #17056 üzenetére
A BB World verzióval mi a probléma?
MOD
axis08
Tartalomfogyasztásra nem a billentyűzetes BB lesz a legjobb társad, inkább munkára valók. Ilyen felhasználásra teljes érintőst vennék. Üzemidőben azért ezektől se várj csodát.[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
válasz WinstonWolf #17056 üzenetére
Nos, nem olvastam tovább annál a hsznél amiben a problémafelvető jelezte, hogy megoldódott a dolog. Hogy innentők mi lehet a probléma, azt a nálam okosabb emberek majd megmondják, bár én még egy factory reset-et mindenre kiterjedően, hátha...
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
WinstonWolf
senior tag
válasz Peti78 #17055 üzenetére
Jó reggelt!
Megpróbáltam a SNAP-et is. Ugyanaz az eredmény. Lejön a Viber, feltelepítem, de nem lehet aktiválni. A kód amit küldenek egy az egyben nem működik.
Ugyanabban a fórumban írta valaki, hogy csak a 2.3.5-ös verziós Viber az, ami működik.
Nos tényleg. Ez működik, be lehet aktiválni. De használni a Classicon olyan, mint sajtreszelővel rejszolni. Megfagy, fekete kijelző jön csak, az üzenetek alig-alig könnek át.
Szóval Viber+Classic=fail.
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
Peti78
őstag
válasz WinstonWolf #17054 üzenetére
[Ebben] azt írják, hogy tedd fel a Snap-et, hogy hozzáférj a google play-hez, onnan letöltöd és jó lesz.
A Snap-hez itt egy video.[ Szerkesztve ]
-
WinstonWolf
senior tag
válasz hartyi #17052 üzenetére
Na feladom.
Feltelepítettem a Cobalt féle Play store-t. Ott azt mondja device not supported.
Majd kerestem egy apk filet (na jó többet is) feltettem, minden frankó, de nem lehet aktiválni. Hiába írom be a kódot nem működik. Mindig azt írja rossz a kód.
BB Classic az eszköz. Be kell látnom nem megy.
Jó éjt.
-
hartyi
tag
válasz axis08 #17050 üzenetére
Javaslom, hogy kezd az ismerkedést egy Q5-ttel (pont van is egy eladó példányom, mert nemrég váltottam Passportra). Most már nagyon olcsón beszerezhető és tökéletes megtapasztalni a BB élményt, mielőtt egy nagyobbra váltasz. Szvsz most a Classic a legjobb vétel, ha meg tudod fizetni. A Passport elég extrém méret, de egy övtáskával nem kell aggódni a hordhatóság miatt.
-
hartyi
tag
válasz WinstonWolf #17051 üzenetére
Valahonnan próbáld letölteni csak az apk állományt. Google: Viber apk Rátolod a telefonra és fájlkezelőből elindítod. Meg fogja kérdezni valszeg, hogy engedélyezed-e a külső forrásból származó programok telepítését. Azt le kellene okézni. Így nagy eséllyel menni fog.
-
WinstonWolf
senior tag
Sziasztok!
Nagyon restellem, nem szoktam ilyent csinálni előre is elnézést kérek érte. Lehet itt van a válasz a fórumban a kérdésemre, de egyszerűen nincs időm végigbogarászni...
De. Nem értek ehhez a rendszerhez (BB). Viszonylag rövid határidőn (Holnap dél) belül varázsolnom kell egy működő Vibert Blackberry Classicra.
Ha valaki tudna segíteni ebben, akár úgy is, hogy ad egy elérhetőséget, ahol - akár angolul is - le van írva mit hogyan kell csinálni nagyon megköszönném.
Kerestem a Google-ben de csak olyanopkat találtam, hogy valami Cobalt store-ból kell betölteni, de azt már sehol nem találtam mi is az a Cobalt store.
Köszönöm előre is!
-
axis08
csendes tag
Sziasztok, kérlek segítsetek egy nagy döntés meghozatalában. Nagyjából elegem lett a fél napos android üzemidőből és a csili-vili szifon tucatfone-ból. Persze ez mind szubjektív vélemény. Szóval Blackberry-t szeretnék venni, de melyiket.
Első jelöltem a Q10: egetlen egy félelmem van, hogy a 3,1 " kicsi lesz tartalomfogyasztásra, leginkább hírolvasás és FB. Szerintetek? A kisebb képernyőn mennyire lehet jól kezelni a menüt vagy netezni kezelőgombok nélkül?
Második jelöltem a Classic, ami kb 2x annyiba kerül éd baromira nagynak tűnik, persze a plussz sor bill és a 3,5" miatt. De pont ez szól mellette.
Mennyire lehet érzékelni a kettő közötti különbséget? Igazából mindenhol azt írják, hogy a Classic nem hozott túl nagy változást a Q10-hez képest. Ez mennyire igaz?
A haramdik jelöltem a z30, ami tetszik, de nincs rajta bill és lapátfonnak tűnik, úgyhogy valszeg Ő lenne az utolsó alternatíva
Passport formája bejön, de nem egy farmerbarát méretLeginkább összevetve a q10-re hajlok de a Classic is szóba jöhet, így nagyon szeretném a Ti véleményeteket is kikérni.
-
littledon
tag
Fú köszönöm! Na e felett átsiklottam. Mindenesetre akkor is bugos. Megnyomom és gondolkozik visszadobja stb akkor ennek sem kellene így lennie? Full smooth másoknál ez a rész?
Más egyebet egyébként nem tapasztaltam minden tök fain üzemidő hang semmi különbség. Hangerő gombokat nyomogatva megszünt a hangerő ugrálása is ami igencsak idegesítő volt. Összességében fullos és stabil. Egy visszaállítást mondjuk megérdemelne mert eddig egyik frissítésnél sem volt mindig csak ráfrissítettem OTA-n.
-
littledon
tag
Mostanában nem követtem annyira a topic életét így bocsi, hogyha már volt.
Fentről lehúzva a gyorsbeállítások sávot a profilnál ha nem az "írásra" hanem az ikonra nyomok akkor normál és silence mód között váltogat csak tehát ha vibrate only volt akkor is silence lesz. Eddig ugye az általam használt utolsó két profilt váltogatta most viszont fixen csak a normál és silence között. Szerintem baromi gagyi a régi után + bugos ez az egész rész nálam Q10-en (10.3.1. OTA és nem volt semmiféle visszaállítás).
Bár szerintem tuti nem egyedi eset de mivel nem olvastam vissza így leírom. Másnak is ilyen? (együtt tudok vele élni, inkább csak amolyan jelzésként írtam ha még véletlenül nem volt, hogy van ilyen is )
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
Olyan hibával találkozott mostanában valaki a 10.3-as frissítés óta, hogy a hívásnaplóból egyszer csak eltűnt minden előzmény?
-
BigBlackDog
veterán
Ez most felkeltette a kíváncsiságomat, kíváncsi leszek, hogy mikor jön ki. A normális méretű tapiképernyő és fizikai billentyűzet együttese azért nem hangzik rosszul.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Q5 3 nap? Én másfélnek is örülök. Mondjuk nálam folyamatos a mobilnet, este wifi, éjszakára töltőre rakom általában.
Ilyen felhasználással azért a Z10-nek is bírnia kellene egy napig, de sokkal jobb nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
A Z10-es topikban is feltettem a kérdést, de ott egyelőre nem érkezett válasz: Lehet váltanék Q5-ről Z10-re, egyedül az itt is már többször szapult üzemidő aggaszt valamelyest. Az én felhasználási szokásaimmal (pl. napközben csak néhányszor bekapcsolt wifi és mobilnet, éjszaka "éjszakai mód") a Q5-öm átlagban 3 napig húzza, a Z10 hasonló körülmények mellett vajon meddig bírná?
-
kutga
nagyúr
válasz eventus #17031 üzenetére
Nekem a Q5 érzetre nem lassabb mint akármelyik korábbi telefonom, sőt. A hw részéhez nem igazán értek, nekem az az elsődleges hogy gördülékenyen menjen az OS. Tapicskolós BB-t még nem próbáltam, és ezt sem fogom, 5 coll nekem már túl nagy, lehet alatta akármilyen vas.
MOD
astreno
Milyen készülék a tiéd? Nálam a fb teljesen hektikus, van hogy egész jól megy, van hogy napokig nem küld értesítéseket. Külön messenger appot nem telepítettem, arról nem tudok nyilatkozni, a hubot használom. Mivel csak egy kontaktom akad, akivel rendszeresen csetelek, és vele megy a BBM, inkább együtt élek vele, megoldást nem fogsz találni.[ Szerkesztve ]
-
astreno
csendes tag
Sziasztok!
Van némi problémám a facebookkal a telefonomon. Nem tudja betölteni a profilképeket a kontaktjaimhoz. Illetőleg csak olyan 5-10% körül jelennek meg a képek. Beszélgetni a Messenger for facebookot használom és ott is ez a hiba. Nem tölti be a profilképeket. Az a vicces, hogy random rendelkezem azokkal a képekkel, amiket betölt egyik/másik alkalmazás. Tehát valamit lehet betölt a messenger, de az nincs meg a kapcsolatoknál és fordítva is.
A Messenger for facebokkal továbbá olyan problémám is van, hogy nem jelez a led, ha kapok üzenetet, pedig mindenhol engedélyezve van és az üzenet meg is jelenik a lezárt képernyőn, de csak ha megnyomom a bekapcs gombot (vagyis magától nem villan fel a kijelző, hogy üzenetet kaptam). Normál profilban az a alkalmazásonkénti jelzéseknél be van húzva a LED.
S még nem kaptam választ a (#16954)-es hozzászólásomra sem.
-
eventus
veterán
Tepsi mánia egy divat. Azonban proci téren nem trendi a cég Meddig lesz még ez a 3 éves hw? Nem pörög sokat a cpu, de mégis érezni, hogy nem gyors. Majd a fizetős reklám mentességből futja új vasra.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
sasa134
addikt
BlackBerry Leap [link]
Avanti Roma
-
DuDieHUN
aktív tag
Viber 10et miert nem lehet telepiteni bbw-bol? Azt irja bem tamogatott eszkoz, pesig ugy tudom Q5-on is mennie kellene, legujabb OS van rajta
-
Peti78
őstag
[Erre ] esetleg tud valaki mondani valamit?
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #17018 üzenetére
OS10 eszközökre nem kell BIS. Minden működik rajtuk mezei mobilnettel.
MOD
Peti78
Ez neked is szól. Leegyszerűsítem. Itt van egy lista arról, hogy mi működik BIS nélkül mobilnettel, illetve mi ami wifin. Annyi kitétellel, hogy a gyári BB alkalmazások (BBM, email) értelemszerűen nem működnek.[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Tulajdonképpen azért nem tudok dönteni egyértelműen a BIS mellett, mert még ebben az évben lecserélem a 9900- at Classicra.
Azért nem egyszerű (vagyis nagy kiadás), mert rögtön kettőt kell venni, a menyasszonyomnak is egyet, neki is 9900 van. A Classic-on pedig megy a skype, és egyes fórumokon azt olvastam, hogy a BBM is megy BIS nélkül. Ez utóbbi információ mennyire helytálló?Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
jcage
tag
WIFI-n talán megy. Nekem mondjuk mindig volt BES/BIS 4.x-től kezdődően, illetve amikor nem volt egy teszt erejéig, akkor csak a szo*ás volt garantált, a működés viszont nem...
A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet...
-
jcage
tag
OS10 előtti készülékekhez a BIS/BES használata erősen javasolt a későbbi szívások és anyázások elkerülése érdekében.
A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet...
-
Peti78
őstag
Most kérdezek egy vadat! 9900 hoz kell BIS a BBM-hez?
-
-
kutga
nagyúr
válasz Peti78 #17004 üzenetére
Idézet a cikkből:
Nincs 3DES tikosítás, nincsenek policy lehetőségek, nincs semmi egyéb extra.
Tehát a BIS a jövőben sem lesz biztonságosabb.
És ha engem Noiával kapnak el, akkor amiatt van?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest