Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
senior tag
válasz elttiL #16482 üzenetére
E-mailre továbbra is azt mondom, hogy használd a Smartmail-t. Anno próbáltam a Loigicmail-t is, de az tényleg egy kalap... Gmail appot meg csak kíváncsiságból kérdezem, hogy hol találtad? Úgy tudom, hogy egy pár éve már nem elérhető, én is széttúrtam érte a netet úgy másfél éve, mikor megvettem a telót, de nem akadtam rá. Most már ugyan nem kéne, a Smartmail teljesen jó, gyakorlatilag a gyári levelezőklienset használom. Szóval tényleg csak kíváncsiságból: Hol lehet ráakadni?
Smartmail-ről tényleg azt mondják, hogy fizetős (nem havidíjas, csak egyszer kerül pénzbe), én meg is vettem volna (bár akkor még nem tudtam valójában milyen), de elég sokat kerestem, mire nagy sokára ráakadtam valahol. Onnan meg csak letöltöttem és telepítettem, gondoltam talán majd ott kér kódot, vagy inkább, hogy vegyem meg. Aztán nem szólt semmit, csak működik másfél éve hibátlanul Lehet, hogy most akaratomon kívül bűnöző vagyok, de örültem, ha valahonnan le tudom vadászni.
Szervizkönyvekkel nálam nem kellett semmit mahinálni, Telenornál vagyok feltöltős, az előző tulaj más szolgáltatónál volt, és újra is telepítettem már többször is, mindig megjött minden szükséges. Más szolgáltatóról nem tudok nyilatkozni, de szerintem csak a Tré szivat.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest