Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz macilaci78 #14197 üzenetére
Billentyűzet koszolódás a panelon előfordulhat.
Szervíz, mert másként nem lehet kifújatni. Nem is érdemes, mert ami még nincs alászorulva, az bemenet még.
Nem fog hanyatvágni. De sajnos küldeni kell, ha ott nincs, ahol laksz.
Dr.Mobil.hu
Szederszervíz.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
macilaci78
nagyúr
BB Bold 9780 újabban olyan hibát produkál, hogy a j és k betűk benyomására is jk karaktert nyom le. Az igazán zavaró, hogy a hívásindító-fogadó gombra is ugyanezt a jk karaktert nyomja, ami azért bosszantó.
A telefon elmúlt 2 éves, szóval gari már nincs rá. Mit lehet ezzel kezdeni? Mennyibe kerülhet a javítása?
T-Online a szolgáltató, előfizu van.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hermanyi
addikt
válasz Polarstar #14189 üzenetére
Igen tetszik a Q5 de a 9000 az azért megmarad tartalék telonak . Be kell váljam az a 6 év amit vele töltöttem meggyőzött
Rádió meglepett de használni nem tudom fogom e . Sajnos nem vagyok a technika ördöge nekem a telefon annyit jelent kapcsolattartási eszköz . (hanghívás, email ,BBM ) nagyon kevés net)Asszonyt megpróbálom meggyőzni a pirosra D
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
nagyúr
-
-
SÖ
addikt
válasz Polarstar #14189 üzenetére
De optimisták vagytok! Bár csak úgy lenne.
(q10) Nekem az 1:1 arány nagyon bejön, mert sokat nettezek. Filmeknél necces. A Classic ebből a szempontból, ha jól kalkulálok, kb. meg fog felelni egy fektetett 5" 16:9-esnek. Az már nagyon jó. Mert, hogy a Classic 5" 1:1 lesz. Nagyon brutális. Ezt vagy utálni, vagy imádni lehet. Az a ronda de finom kategória.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz lugosi #14188 üzenetére
Nem hiszem, hogy veszélyes lesz. A 10.3 is meg fog érni egy plusz két aktív évet.
Gondolom a 64 bites architektura fog valamit változtatni rajta.A technika fejlődik. Ennyi.
Amúgy egy ismerősömnek tegnap jött meg a Q5. A 9000 után bejön neki. Fehérben is meggyőző a gép. A piros pedig nagyon vonzó. A rádió meglepte és örül neki.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MODERÁTOR
Ha jól látom elkezdtek pletykálni arról, hogy mikor lesz vége a jelenlegi generáció támogatásának.
http://crackberry.com/addressing-rumors-when-first-generation-devices-will-go-end-life
-
consono
nagyúr
De, átrendezed a sorrendet! Beállítások a keresésen belül, bővített, majd a google-n hosszan nyomva a toolbaron tudsz fel le rendezgetni.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
SÖ
addikt
Nem lehet valahogy likvidálni a Binget, és a Google-t beállítani keresőmotornak?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz lugosi #14177 üzenetére
Személyes megjegyzésem, hogy nagyon nagy szívás, hogy a BBM-hez a Telekomnál kell a BIS a BB10 telóknál. Adat ide, vagy oda - ez egy igen kellemetlen gyakorlat. Jó pár régi OS-es ismerős mobil váltáskor már megy is el a telekomtól. A Blackberrytől nem, csak a telekomol.
-
MODERÁTOR
Tehát még egyszer szögezzük le, OS 10-hez nem kell bis egyik szolgáltatónál sem az interneteléréshez.
Olvasd el pl os10-es telefonok tesztjét is, pl a Z10-ét.
Bis a telekomnál csak a bb messengerhez kell.Azt hittem ez a kérdés már ennyivel a Z10 megjelenése után nem merül fel, de mindig talál újat az ember.
-
SÖ
addikt
válasz lugosi #14175 üzenetére
Őszintén szólva már én sem tudom mi az igazság, mert fórumokon ezt írták. Mielőtt megvettem a q10-es - mivel Telekomos voltam - bementem a szolgáltatóhoz, és ott is azt mondták, hogy kell hozzá legalább (660Ft?) BIS előfizetés, hogy elérjem az emailjeimet. Pedig direkt mondtam, hogy OS10-rol beszélek és az már ingyenes.
Talán ebből több kiderül [link]
Nagyon nem bántam meg, hogy átmentem a Telenorhoz. . 990Ft-os netem van 100 MB. Hamar elfogy, de lassitanak. Lemertem: 170 mbps. Teljesen vállalható. Most jön a poén! Skype ugyan olyan tiszta marad, mint 7,5mbps sávszellesseg mellett.
Már megvan vagy 3 hónapja, de BBM hívást meg nem volt alkalmam kipróbálni.
-
SÖ
addikt
válasz littledon #14172 üzenetére
Telekomnál csak BIS-el van internet hozzáférés, sima netkapcsolat nem jó. Tehát kötelező a BIS előfizu. Ezért mantem át a Telenorhoz. Ott ki lehet használni a BIS ingyenes részeit, mert megy sima mobilnet előfizetéssel is. Telekomnál kötelező a BIS, szembe mennek a BlackBerry-vel.
[ Szerkesztve ]
-
littledon
tag
válasz Polarstar #14169 üzenetére
BB10 - Telekom, nincs BIS-em. Miért tudom használni a BBM Channels részét? Nem úgy volt, hogy nem működik a BBM BIS nélkül a Telekomnál, vagy ez csak a chat részére vonatkozik? Kiprobalni nem tudom mivel nincs 1 ismerősöm sem BBM-en... :S
[ Szerkesztve ]
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
SÖ
addikt
Én crossplatformos vagyok, már kinőttem abból, hogy márka vagy os függő legyek, így rálátásom van minden rendszerre, kivéve a WP. Egyenlőre kerülöm.
Tehát állítom, hogy a BlackBerry-nek van a legjobb és leggyorsabb gesztus vezérlése. Kommunikáción kívül másra sokkal jobb alternatívák vannak. Miért? Mert a saját alkalmazásboltja nem ér semmit, az Android appok telepítése kétséges, 3 féle minőségben.
1. Tökéletes
2. Fut, de nagyon bugosan. Lassan bootol, nehezen reagal.
3. Jobb esetben már a telepítésnél kiírja, hogy nem telepìthető, rossz esetben naivan feltelepül és jó droidos szokás szerint felugrik az alkalmazás leállt ablak minden egyes inditàsnàl. Érdekes, hogy nekem már indult újra ez miatt.A kijelző mérete is egy vissza tartó erő.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
nagyúr
Ahogy járok kelek az utcán és látom, hogy lányok, srácok Blackberry-znek.. Zene, face, Viber, sms..
Kérdezem őket a BBM-ről. Csak lesnek. Azt nem tudták elindítani.. Hát persze! Kell hozzá a régi vason BIS.
Itt nem érdemes tovább kérdezgetni őket... A döntő többség csak zenét hallgat rajta. Csórók, max kapták a mobilt. Zenére jó, írni jó rajta, de panaszkodnak, hogy "nagyon buta".Nem tudom kikkel szoktál találkozni, de én esem Curve-öt használó takarító nőkbe is. Nem csak Mercédeszes üzletemberekbe. Mondjuk az szép eset, ha egy mercédeszessel futnék össze a villamoson ülve.
-
-igu-
addikt
válasz Polarstar #14163 üzenetére
"Aki a régit használja, azoknak több mint 90%-a nem használja a BIS-t."
Tobbszor probaltam mar rakeresni erre az aranyra, de semmit se talaltam. Neked honnan van az infod, es mennyire vagy biztos benne? A kornyezetemben levo blekisek tulnyomo tobbsege hasznal BIS-t regebbi OS melle. Lehet, hogy en meritek rosszul...
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
nagyúr
válasz ToMmY_hun #14162 üzenetére
Kezdők inkább jobb, ha az új kollekcióból választanak.
Aki a régit használja, azoknak több mint 90%-a nem használja a BIS-t. A lényege a rendszernek pedig ott kezdődik. Kellemetlen nekünk, de nálunk speciel a feltöltőshöz nincs BIS. A világ "rosszabbul teljesítő" felén erre is van lehetőség.
Ez van.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz lezerpiramis #14161 üzenetére
Köszönöm a választ. Így lehet hogy mégis más platformot választok. Érdekes és jó a blackberry, de másodlagos telefon lenne és csak emiatt nem szeretnék előfizetni BIS-re, még akkor sem ha olcsó (690 HUF az 1 GB-os csomag)
C programmers never die, they are just cast into void.
-
lezerpiramis
őstag
válasz ToMmY_hun #14160 üzenetére
A teljesseg igenye nelkul: push email a gyari levelezoklienssel nem fog menni egyaltalan (illetve gyalorlatilag a gyari levelezokliens nem is hasznalhato); BB World, FB, Twitter es LinkedIn appok csak Wi-Fi-n mennek majd; BB Protect, BB Messenger, BB Maps, BB Travel egyaltalan nem fog mukodni.
Magyaran a BB lenyege veszik igy el.
[ Szerkesztve ]
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz lezerpiramis #14159 üzenetére
Konkrétan Telekomos, de természetesen olyan kártyával szeretném használni. Azt szeretném még megkérdezni, hogy BIS nélkül milyen szolgáltatásokról maradok le? Mivel második teló lenne egy SIM kártyával, ezért nem valószínű hogy előfizetnék rá.
-
ToMmY_hun
senior tag
Sziasztok!
Gondolkozom egy második telefon vásárlásán és mivel BB-m még nem volt soha, ezért valószínűleg ez mellett tenném le a voksom. Egy 9780-at néztem ki magamnak, mert olyan már volt a kezemben és tetszett is. A kérdésem viszont az lenne, hogy használható-e ez a típus magyarországi mobilhálózaton való internetezésre, illetve ennél a típusnál milyen korlátozásokkal kell szembe néznem?
Nagyon szépen köszönöm előre is a választ!
(Ha sokszor feltették már a kérdés, akkor egy linkkel is beérem az olvasnivalóhoz )
-
1697
tag
Sziasztok!A BBS en kivül elérhető a whatsapp vagy a viber a 9300 as blackberry-re?Köszönöm.
-
sasa134
addikt
Nem tudom, mennyire hiteles ez a roadmap (ha csak a Q5 és Z30 timingot nézem, akkor eléggé kétséges), de eddig 10.2.2-ről nem volt infó mértékadó forrásból. Fura lenne, hiszen már van 10.3 alpha, meg SDK , szóval én nem látom a helyét , valami pre-10.3 lenne, amit nem tudok értelmezni, mert már funkciók és design terén is továbblépett az OS fejlődés. Szerintem júli-augusztus 10.3 Leak, október-november pedig hivatalos 10.3.1/0.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
MLmot
tag
10.2.2-ről lehet vmit tudni? Milyen újdonság lesz benne?
-
őstag
Igen, választottam a Pop3-at, azzal se, és az Imap-al se megy.
Nem az első emailt állítom be, így még az se lehet, hogy valamit nem értek, vagy a kezdők szerencsétlensége gyötörne..Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
tar70
csendes tag
hello Srácok, a navfree tényleg nem ok, nagyon melegszik -sajnáltam a z10-et - talán majd változtatnak rajta, de addig nem használom
röhej, h. csámcsungon a bee on road meg zsír
a másik:
barátom 40.-re kapott végre egy BB-t, azt hiszem, egy Q5-öt, a legnagyobb gondja az, hogy és hol kell beállítani az aut. bill,zárat - nos én nem találtam meg , restellem....
köszi ha tudtok vmit -
SÖ
addikt
válasz XSiGma #14141 üzenetére
Pont itt a ph-n láttam 2 hónapja. Én is meglepődtem, mert 70-ért vettem, és nem top. De 60-ért már elég sok van.
skiny83
Ahhoz BlackBerry ID kell. Azt meg tudod csinálni, ha az előző tulaj törölte a ő ID-t a készülékről. Akitől vettem a Q10-t, még a jelszavára sem emlékezett. Amit a kolléga ajánlott, ahhoz meg kell hekkelni, hogy megkerülje a BlackBerry servert.[ Szerkesztve ]
-
skiny83
aktív tag
Köszönöm a gyors válaszokat!
Sajnos a céges előfizun nem tudok változtatni, szóval a bis kizárt.
XSiGma: Ez nem gond, sőt néha még külön jól is jönne ha nem jönnének automatice!
Viszont feltettem már a Desktop Service-t, de pont amikor frissíteni akaram OS6ra akkor írta ki az alábbit.
"A(z) BlackBerry® Device Software új funkciókat és a BlackBerry® megoldás jelentős fejlesztéseit kínáló bővítése csak aktív BlackBerry előfizetők számára elérhető."
..nem értek a gyémánthoz.. ..Antwerpenben terem?
-
XSiGma
aktív tag
válasz skiny83 #14135 üzenetére
Frissítéshez nem kell bis,letöltöd a számítógépedre a bb desktop software-t,csatlakoztatod a telefont és ott frissítheted.
Én sima mobilnettel használom a jelenlegi 9320-amat,nem kell feltétlenül hozzá bis.Az egyetlen hátrány hogy nem jönnek meg az értesítések sehonnan push módon,tehát neked kell manuálisan frissítened a gmailt,facebookot stb hogy üzeneteket/értesítéseket/stb. kapj. A whatsapp vagy viber sima mobilnettel is működik teljes értékűen (az üzenetküldő részük).Évek óta így használom a bb-jeimet,simán meg lehet szokni.
A céges email részt passzolom,de van arra is alternatíva talán.[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz skiny83 #14135 üzenetére
Úgy tudom az OS10 előtti rendszereket csak BIS előfizetéssel és az abban foglalt forgalmi kerettel használhatód, független attól milyen internet előfizetésed volt. Ráadásul a Telenornál nincs lehetőség előfizetni sem. Vegyél használt Q10-est már 50k-ert is van. Ott már nincs ilyen probléma.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
-
skiny83
aktív tag
Sziasztok!
Egyelőre teljesen kívűlálló vagyok, kérlek segítsetek.
Hozzájutottan egy használt Blackberry Curve 9300-hoz, és szeretném a trágya céges telefon helyett hasznáni.
OS5 van rajta, frissíteni nem tudtam 6-ra mert ugye nincs BIS szolgáltatásom.
A céges előfizuhoz jár 1 gb mobilnet, ezt gyakorlatilag csak emailezésre használom.Hirtelen olvastam mindenféle számlázási problámákról, a kérdésem az lenne, hogy fog-e bármi plusz költség jelentkezni ha netezek, illetve mitől esek el azzal, hogy nincs OS6-om?
Nagyon köszi!
Elnézést a láma kérdésért...nem értek a gyémánthoz.. ..Antwerpenben terem?
-
consono
nagyúr
Nálam megint szórakozik a wifi... Csak kikapcsolt mobilnettel megy :/
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
őstag
Indamail-t sikerült már valakinek beállítani OS10-en az emaileknél?
Nem akar sehogy se összejönni nekem.Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Mardor
tag
Hali!
BB10 alatt ki lehet kapcsolni a push e-mail funkciót? Tehát akkor kérdeze csak le a a leveleket, ha én akarom?
-
SÖ
addikt
válasz sasa134 #14124 üzenetére
Ez is igaz, és szerintem a szaksajtó nevezett prominens személye keveri az ürüléket, aztán amit nagy buzgalommal másolnak a megélhetési oldalak. Tehát ami felreértésre ad okot az az, hogy a BlackBerry Foxconnal gyártat telefont, de ezt úgy hozzák le, hogy a BlackBerry csak a nevét adja. Ez bruttó hülyeség szerintem, mert a kínai gyár nem önálló termék márka név (cég) A világ minden tájáról beérkező kész tervek alapján gyártja le alkatrészekből a megbízó cég termékét. Ha jól emlékszem, az Apple még a legfejlettebb gyártó sorokkal is támogatta a termelést. Miért? Mert olcsó a munkáért, és a fejlett technológiáknak köszönhetően a munkások 99% betanított dolgozó, vagyis nem kell szakképesítéssel sem rendelkezniük, csak rengeteg szorgon kezekkel a szallag munkához, ami felőröli az idegeket. A másik ok, amiért olcsó Foxconnban gyártani, az a ritkafémek megfelelő mennyiségű rendelkezésre állása.
Ergo a BlackBerry saját terveit viszi ki, ahogy az Apple, és abból készít telefont Kína. Szvsz. Annyi a különbség, hogy az Apple saját SoC-al, a BlackBerry meg tucat Snapdragon-t használ.[ Szerkesztve ]
-
littledon
tag
Lehet, hogy ez csak nekem ilyen nagy újdonság és "fontos" info de megosztom ebben a topicban is hátha valakinek hasznos lehet. A Q10-topicban már leírtam de az sajnos kevésbé pörög. A kérdésem az volt, hogy hogyan tudok Q10-en € jel helyett $ jelet írni azonnal (tehát hosszan nyomás nélkül). Jöttek a tippek, egyik sem vált be. A megoldás az lett, hogy azért ír az enyém € jelet mert QWERTZ kiosztású, amennyiben átállítom QWERTY-re már $ jelet ír € jel helyett, ebben az esetben Z helyett is Y ír természetesen...
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
MLmot
tag
válasz sasa134 #14124 üzenetére
Nem azzal van baj, hogy a foxconn gyártja, hanem hogy nem a BB tervezi.
A z3ra csak rá kell nézni, minden csati gomb egy oldalon van, ami pont az olcsó oemek tulajdonsága.
És oké hogy olcsó meg jól optimalizált, de ezért az árért azért már vannak combosabb telefonok.
Gondolom nem a BB nulla háttérszolgáltatása kerül többe.
Motorola moto e vagy g, minőség olcsón. -
sasa134
addikt
Attól, hogy a Foxconn gyártja még nem lesz valami élből rossz vagy gyenge minőségű. A BB mindig gyártatott, más, hogy most a design részt kiadja bérbe, de az nem azt jelenti, hogy nem szól bele, vagy épp nem lehet jobb mint a BB tervezésű telók. Itt van nem messze Bochumban az Eu design, és folynak itt is tervezési munkálatok bőven.
Várjuk meg a Z3-at, vegyük kézbe, nézzük meg. A korai hírek/tesztek szerint nagyon rendben van az összeszerelés.
Gondolom az Iphone esetén fel sem merül minőségi probléma, vagy kétely, pedig az Apple-nek sincs gyára, ő is gyártat (mondhatnám, hogy a shenzheni gyárban felmatricáznak egy kínai telefont almás logóval - hiszen valójában ez történik).
De ott a Nokia (izé, MS), aki gyakorlatilag csak a pár fő elemet rakja össze saját maga és flash-sel, a többi albeszállítóktól jött/jön (Nypro pl. meg egy csomó más), festve, szitanyomva, ragasztva stb. Ez bevett gyakorlat.Én az árképzést látom problémának - itt ez a felmelegített 9900, nem is értem, mármint az árat. Mit hisznek?
Olcsón kéne minél jobbat, vagy prémium szegmensben valami technikailag előremutatót alkotni. Nyilván a BB felismerte (vagy úgy tűnt, felismeri) , hogy előbbiben kéne sikeresnek lennie (Z3), szóval akkor ezt kéne nyomni, olcsón a Z3-at a legtöbb olyan piacra bevinni, ahol van keresnivaló.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
MODERÁTOR
válasz Polarstar #14118 üzenetére
Mármint 9720? Igazából ha nagyon kéne még egy telefon, mint ahogy nem kell, és valami miatt ragaszkodnék hozzá hogy az bb legyen, továbbá ahhoz is, hogy régi OS, akkor a 30-at nagyon max úgy tudnám érte kifizetni, mint bruttó 27% áfás magyar garis árat. Használ 0 perces, áfa nélküli gari kérdőjeles árat mint 30-at elképzelhetetlennek tartanék érte.
De őszintén megmondva jelenleg egyáltalán elképzelhetetlennek tartanám hogy újra régi OS-t használjak.
[ Szerkesztve ]
-
MLmot
tag
válasz sasa134 #14116 üzenetére
Azt ne felejtsük el, hogy itthon a dollárt 1az1be váltják eurora, szóval a 400$=400€+áfa.
Még rosszabb összeg jön ki!!!Hagel
Ennyiért amcsiban az amazonról újat rendelsz gari nélkül.Nagyon nem értem a BB-t.
SÖ
És nézd meg az újabbak még gagyibbak lesznek a faxconn miatt. Megveszik olcsón a kínai vackot rátesznek egy BB os-t és mindjárt 500$.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz sasa134 #14116 üzenetére
Bele sem merek gondolni mennyi lesz a Classic. A mostani Q10-emet 70k-ért vettem használtan, de független, és 10 hónap garival, amit ki is használtam. 1,5 hónapig cserélték benne kamerát.
A mostani vezér is beleesik abba a hibába, hogy túlbecsuli a végfelhasználói árat. De meg lehet nézni a régi BlackBerry-k masszív megepiteset és a mostani Z Q sorozatot. Tervezésben sehol sincsenek. Pont úgy lehetett volna követni a trendet, hogy közben megőrzik a hagyományos minőséget. A Z semmiben sem jobb megépítèsben mint az átlag droios társai. Azokhoz a lepattinthatós plasztik hàtlapokhoz meg semmi köze a régi minőségi BlackBerry-hez. A Q10-es partjainál lévő rés, rossz kialakitás sem a BlackBerry minőség példája. Hogy jót is mondják az os nagyon stabil, nem lassul be soha, igaz a droidos appokkal mèg birkózik. Ergo a pöbec működèséhez kell az erősebb hw. Itt szörszál hasogato hiànyosságokròl beszélek. -
nagyúr
válasz Crafter32 #14113 üzenetére
Nem hiszem, hogy negatív vagyok. Csak realista. Nem mi vagyunk a célközönség és kész!
Ellenben, ha így folytatják, akkor az elborult BB fan-ok is csak legyintenek erre és vesznek egy Jollát, vagy sanyit, vagy csamcsungot, vagy nokedlit vagy egy használt régebbi blekit és aztán "záródnak a pénztárcák!".Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
sasa134
addikt
Azért gyártják, mert maradt egy csomó alkatrész, így Chen úgy döntött , kiárulják őket. Ez még jól is sülhet(ett) volna el, ha egy vonzó árat álmodnak meg. Mondjuk pl 160-170 Eurót - nem többet. Arra azt tudom mondani, okés, kis nosztalgia hangulat, esetleg szép új dobozban, valami szép tokkal megspékelve - vonzó ajánlat, kis BB- revival. De így, 90k HUF-ért, csak egy ócska lehúzás.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
SÖ
addikt
válasz lugosi #14114 üzenetére
Pontosan így van. Lehet nosztalgiázni, de az OS10-es előtti rendszerek felülete nagyon a régi Symbiant idézi. Azt meg nem is értem, hogy miért gyártják újra a 9900-t. Talán mert egyszerűen nem megy a fejlesztés a BB-nek. Ráadásul arról volt szó hogy kap ráncfelvarrast. Én anno 60k-ért vettem OEM kiszerelésben.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Polarstar #14112 üzenetére
"Igen, ez lenne az az igért "módosítással aktualizált" 9900-es, ami módosítás nélkül lehet kapni a Z10 és van ahol a Q10 ára felett is. "
Akkor csak nem sikerült átalakulni a marketing osztálynak annyira, hogy a régi rossz döntéseket ne vigyék tovább.
"Pl megállapíthattuk, hogy a Curve helyett piacra dobott 9720 igen jó féle darab."
Csak az ára hóttotál irreális. 60 feltöltősben? Mikor a Z10 LTE és a Q5 70?!?
Ha a Q5 70, akkor ez hol kellene hogy legyen?Az a 9720 az idejét múlt OS-ével és a technológiai szintjével, kijelzőjével stb. lehetne egy nagyon maximum 30-35 ezer Ft-os belépő BB. De ennyi kéne hogy legyen a független ára. 60 ezerért sokkal korszerűbb / használhatóbb / versenyképesebb telefont lehet kapni, elképzelhetetlen számomra annak a készüléknek az árképzése.
Vagy a 9900 jöhetne ki függetlenül, aktív tokkal, prémium fülessel maximum 60-ért. Tehát maga a készülék nem ér annyit szerintem, csak fel lehet turbózni egy csomagot, ami annyit ér (pl egy olyan fülessel, mint amit a Sony Z2-höz adnak, aktív zajszűrős). Tudomásul kell venni, hogy a régi OS-es telefonok tudásban és működésben nem versenyképesek. Hogyan lehet őket azzá tenni? Árban. Gratulálok BB a 60e Ft-os 9720-hoz!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Crafter32 #14111 üzenetére
Igen, ez lenne az az igért "módosítással aktualizált" 9900-es, ami módosítás nélkül lehet kapni a Z10 és van ahol a Q10 ára felett is.
A kommentek alapján "nem fogadták kitörő örömmel" a hírt.
A hétvégi randin sokat beszéltünk "dolgokról". Pl megállapíthattuk, hogy a Curve helyett piacra dobott 9720 igen jó féle darab. Nagyon jó használni, és a gombsora tetszetős! Tovább is tart, mint a 9900.
Jönni kell hamarosan valami új gépes beharangozóval és az oprendszer fejlesztéssel. Nyakunkon az Amazon rendesen módosított, átépített felületű androidos mobilja. A beharangozók alapják Áll leesés és szem kikerekedés kiséri.
Nos, ez a "Waoooooooo!!!!" faktor mostanság "nem mondható el " a kedvelt cégünkről. Biztonság ide, integráció és HUB oda - a felhasználókat még mindig meg lehet etetni a 3D-vel.Akkor most passzol ide Jack Nickolson "Joker" kortes szövege is: "Ki az aki szeret titeket? Pénz, pénz, pénz.."
Szóval show-time kell! De nem az a szokásos "Kanada ünnepli a nagyszerűségét" hanem már szólni kellene nekik, hogy a világ nagy ívben lesza... a házon belüli ünneplést. Meg is jegyezte egy kanadához közel álló forrás...[ Szerkesztve ]
-
Crafter32
őstag
Újra van 9900, 400 dollárért hivatalosan?!
-
nagyúr
-
al-ma
csendes tag
Igen, automatikusan .
-
al-ma
csendes tag
Sziasztok!
Én Q10-t használok. Mindenhol jó a Wi-fi. Otthon ráadásul a jelszó mellett megy a MAC szűrés minden gond nélkül. -
nagyúr
Hamarosan BBM és BBM Channel cikk...
Nem, nem a BBM-en!
Itt lesz!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest