Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
PB re valaki tud egy normális videó lejátszó progit?
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
nagyúr
válasz Sobriety #16286 üzenetére
Nem kell parázni. Régen az adat drága volt. Tömörítve ment többnyire minden.
Ezért akkor még annak használatához kell a BIS.Ezt megváltoztatta a 3G, meg a wifi és az új dijcsamagok.
A cég is változtatott. Az új oprendszerrel kivonult a kötelező előfizetés is. Értelme nem volt már, főleg, hogy eleve tervbe volt a terjeszkedés.
Nem kibaszás volt ez a régi tulajokkal, hanem egyfajta fejlődés.
Ha ezzel nem értesz egyet, akkor ne vegyél régi mobilt.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-igu-
addikt
válasz Sobriety #16286 üzenetére
Azt hiszem, az időben ugrálás te kezdted az OS5 megemlítésével.
A Q5 és a Q10 szerintem jelenleg nem túlárazott, de nem akarok a zsebedben kotorászni, mindenkinél más a határ a készülékre szánt összeg tekintetében.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Sobriety
tag
válasz Polarstar #16282 üzenetére
Volt már, az érintős volt, igen, szeretnék nyomógombosat, de csak ha elérhető BBM, előfizetés nélkül. Nem emelném ezt ki így és nem hajtanám ennyire, ha nem nyitottak volna a másik két világ felé, tehát gyk. 'mindenki' eléri már, épp csak az nem, aki a klasszikus BB vonalat preferálná hardveresen is. Meg jóllehet nem is maradnék le sokmindenről BBM nélkül, de ugye azért érezzük, hogy csak arculcsapás ez a régiekkel szemben.
(#16285) *iguana* jó, tehát akkor NINCS ilyen lehetőség. Szerintem pontosan értetted a kérdésemet.. Nem ér ez így, hogy ugrálunk az időben. Igen, van mostani billentyűs is, viszont olyan mértékben túlárazott, hogy akkora fan azért talán mégsem vagyok.[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
válasz Sobriety #16281 üzenetére
OS5-re ugyanúgy érhető el az ingyenes BBM, ahogy a korabeli androidot vagy ios-t használó készülékekre. Sehogyan.
A BlackBerry az OS10-zel vezette ki a kötelező BIS-t, és ez UTÁN tette lehetővé más rendszereken is a BBM használatát. Olyan dolgot kérsz számon a cégen, ami nem hiba, hanem érdem.
Egyébként van BB10-et futtató QWERTY billentyűzetes BlackBerry (vagyis ingyenes BBM elérhető), jelenleg 3 típus, a negyedik hamarosan érkezik.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
amperaki
tag
van valakinek arra ötlete hogy miér nem megy a viber és a z im+ pro a 9810es telón ami eddig ment? wifiről megy a viber és néha kapok mobeilneten is üzeneteket de küldeni csak wifiről tudok az im+ pro hiba üzenetet ír ki (code 10) bejelentkezéskor és semmi
eddig ment mind a kettő a szolgáltató nem tiltja a telefont reszeteltem újratelepítettem a progikat a viber kb 10percig megy utána megint nem
amperaki
-
Sobriety
tag
Sziasztok. Jól értem akkor, hogy a ma már klasszikusnak számító, fizikai gombos BB modellek egyikén sem elérhető a BBchat, míg minden máson igen? Android, iOS. A félkarú óriás, meg az előfizetés frázisait így hagyhatjuk is. Tehát semmi megoldás, ha valaki a gombokra bukik és ki is szeretnél használni azokat nem érintős készülékkel?
-
hermanyi
addikt
válasz kekkola #16277 üzenetére
Nem hihetetlen . Amúgy én a Q5-el is meg vagyok elégedve Igaz ha Z10-em lenne ami a fúl tapi miatt teljességgel lehetetlen ,azt már biztos falhoz vágtam volna a 16 órás üzemidő miatt .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Cheesy
őstag
Eladova válik a 9900-m. Mit érdemes rajta beállítani mielött meghirdetem? Úgy értem a következő tulaj akadás mentesen tudja birtokba venni. A BIS-t holnap mondom le, bár ennek nem sok köze van az eladhatosaghoz mert magához az előfizetéshez tartozó szolgáltatás...
www.vakbelmutet.hu
-
hermanyi
addikt
Minek a skype ha van BBM ? Jobb hang és jobb képminőség . Tessék téríteni
De tényleg nem használod sokat .
Nekem a Q5 úgy ,hogy reggel 7-kor húzom le a töltőről este 10-re kb 20-30%-on van .
Napi kb 1 óra teló , 3 email fiók szinkronizálás (10-20 db email írás) Folyamatos wifi +kék fog és BBM .szerk : Asszony piros ötöse simán 2 nap . Igaz nem sokat használja .
[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
Nyilván túlreagáltam,mert bár bután hangzik de nem ehhez vagyok szokva.
Szintén bután hangzik,hogy a 3GS-sel példálóztam,de mivel az van még itthon mást nem írhattam.Annyit tettem,hogy a router titkosítást átállítottam WPA2-re,továbbá felfedeztem,hogy a router rendszerideje nem jól volt beállítva.
Nyilván user error, csak erre gondol az ember legkevésbé amikor több éven keresztül nem volt probléma ezzel.A másik eszköz hibája pedig a készülékben volt,garanciában csinálták de azt tovább is adtam,ennek majd 3 éve.Azzal csak arra akartam utalni,hogy az is egy új készülék volt elég nagy összegért vettem meg hibásan...azt hittem most is úgy jártam.
-
XSiGma
aktív tag
Z3 probléma:
A telefonnal nem tudok semmit csinálni jelenleg,írnám be a sim pin-t de csak a számokat mondja a rendszer a hangszóróval,nem írj a mezőbe se.Ma reggel még tökéletesen működött minden, aztán hirtelen valami megváltozott,nem igazán reagál az érintésekre,helyette különböző mondatok hangzanak el a telefonból,annak függvényében hogy épp mire nyomkodok.A felső sávot pl. simán le tudtam húzni,de ott már hiába nyomtam bármire,nem történt semmi.Lehet hogy valami kisegítő módot aktiváltam?
Maga az érintő működik egyébként.
Hard resetre megfejtést egyelőre nem találtam.Mi lehet ez?
-
nagyúr
válasz abcukistván #16257 üzenetére
Ha USB, márpedig az - akkor igen.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
abcukistván
tag
Sziasztok!
8520 töltőjével tudnék 9790-t tölteni?
Köszönöm a válaszokat előre!
-
m3tr0
őstag
Megint ugyanazt csinálja..a faszom kivan de komolyan mondom.
Most ez mi a szar? Látja a hálózatot, "A kapcsolat a hálózat hibájából megszakadt.Ha nem szűnik meg a hibajelenség,forduljon a rendszergazdához."Nem hiszem el,hogy BB-nél is ilyenek miatt kell szopni, küldhetem vissza gariztatni.
-
m3tr0
őstag
Srácok az lehet,hogy automatàn àllìtòdik néha a fényerő?
-
-igu-
addikt
BB 10 alatt hol lehet kikapcsolni a Facebook szuletesnapi ertesitot? Itt pruntyog nekem egesz nap. A HUB-ban megjelenik es nem talalok olyan opciot, hogy "jol van, lattam, maradjal csondben".
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
m3tr0
őstag
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
beteszem ide is háha jön rá válasz.
Tegnap kaptam meg a Z3-at,tökéletesen ment,este bekapcsolva letettem( WiFi off) ma reggel nem volt hajlandó felmenni WiFire, kapcsolatot látta nem nem tudott kapcsolódni a 3GSe-m ugyanakkor szó nélkül felment.
Sokadik próbálkozás után,újra indítás után felment.
Ez szoftver gyanús(bár nincs frissebb elérhető verzió) vagy valószínű a készülékkel lesz gond?Köszönöm!
-
-
törölt tag
Üdv!
Egy használt BlackBerry 9300-t vettem második telefonnak. BIS/BES nem volt lényeg a vásárláskor sem, most sem az, viszont az már kiderült, hogy a telefon be van regisztrálva BIS-re. Ha esetleg a SIM, amelyikhez aktiválták a BIS szolgáltatást, átkerül másik BlackBerry telefonba, akkor automatikusan inaktiválódik a 9300-ás telefon PIN-je és akár regisztrálható lesz később BIS/BES valamelyikére?
Nem tudom, hogy érthetően fogalmaztam-e meg a kérdésemKöszönöm
-
-
XSiGma
aktív tag
Hirtelen felindulásból rendeltem egy Z3-at,szerintem kész felüdülés lesz a 9320 után
-
HellGreg
őstag
válasz kekkola #16226 üzenetére
Tisztában vagyok vele, de annyira nem vagyok oda az androidért, azért gondolkodom a Blackberryn. Bár abban meg hangszínszabályzó nincs, a többi dolga viszont tetszik... Jelenleg egy Iphone4-em van de annyira lassú már azzal az egy maggal, hogy megőszülök tőle. Ergo bármi jobb már szinte...
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, gyors kérdés,
Érdemes a Z3-at megvenni 43K-ért black friday keretében?
Gyorsan kell döntenem nagyon fogynak a cuccok
Köszi előre is
-
nagyúr
Két hete???
Majd fél éve!
Elsőnek a fogyasztói, majd a céges piacról is végleg...
Gondolom nem sokat találkoztál a boltokban BlackBerry emberkével. Én annál többet csamcsung, Sanyi, nokedli illetve eldzsi, asusos, levonós emberkével.[ Szerkesztve ]
-
mope
tag
Lehet tudni, hogy a Telekom miért vette le az összes BB készülékét (már lassan két hete) az árlistájáról? Kérdeztem az ügyintézőt, először azt mondta, hogy nem is tűnt fel neki
[ Szerkesztve ]
Mondtam is Tóninak „grat az új repülődhöz” Ő csak annyit mondott: „hát nem az enyém, de azért köz”
-
kekkola
senior tag
Shortcut creator nevű progival mappáról is tudok shortcut-ot kirakni? És dropboxban (bármilyen felhő tárhelyben) lévő mappáról/fájlról is?
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
nagyúr
válasz lezerpiramis #16218 üzenetére
Asztali mód eleve ki van kapcsolva. Arra ügyelek.
-
-
nagyúr
válasz eventus #16215 üzenetére
Fura amit mondasz. Az index nekem az elejétől mobilban tölt.
Az Origo hajlamos nem mobilba bejönni alkalmasint, illetve el-eltünnek az origo mentett al oldalai. Havonta újra kell mentegetni őket. De csak ezt, mást nem.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
eventus
veterán
-
domel
tag
Jól megszívatott a telefonom, 10 perces böngészés alatt leszívta az összes adatforgalmam (vacak 150 MB). Az feltűnt hogy a teljes weboldalt betölti, pedig a weboldalnak van mobilos verziója (pl.: m.index.hu), mégsem ez utóbbit töltötte. Asztali gépen nézem, hogy az index.hu 20,5 MB, 444.hu 25,5 MB (egy címoldal újratöltés 7 MB), szóval így hamar lemegy az adatforgalmam.
De miért nem telefonként azonosítja magát a webböngésző? Hol lehet ezt állítani? Sehol? Androidos telefonom kapásból az m.index.hu-t tölti be, a BB miért bénáz? (BB Q5) -
kovike
tag
válasz Lasliegrand #16210 üzenetére
Ha lenne...
ez volt nekem is az első gondolatom...Mert te aztán rohadtul értesz a telefonokhoz!
-
kovike
tag
Milyen app van pdf olvasásra OS6-ra?
Mert tegnap szembesültem vele, hogy képtelen rá és nincs benne gyárilag semmilyen PDF olvasó program...[ Szerkesztve ]
Mert te aztán rohadtul értesz a telefonokhoz!
-
nagyúr
Van olyan naptár, ami naponta több bejegyzést is kezel, úgy mint a gyári?
-
Ketoiz
csendes tag
Sziasztok! Miert csinalja azt a telefon, hogy lezaras utan egy par mp utan magatol feloldodik? Curve 9320
-
Lasliegrand
tag
válasz lezerpiramis #16204 üzenetére
Innen nézve nem látom sérültnek, persze ez nem jelent semmit... Ráadásul az is rémlik, hogy apám panaszkodott időnként a hálózat stabilitására... lehet, hogy az ennek az előszele lehetett? Pedig úgy megörültem ennek a szépségnek...
Vajon megéri javíttatni? -
lezerpiramis
őstag
Hasznal olyasvvalaki 9720-ast, akinek van/volt masik WiFi-s BB-je is? Nalatok mennyire eros a WiFi? 2 db 9720-as is jart mar nalam, de a regebbi BB-khez (8520, 9300, 9700, 9780) kepest mindkettonek eleg gyenge a WiFi-je 30 cm-re van a vodas MiFi, es nem max. a WiFi-jel... Mig mas telon (Z10, i5, i6+, droidok) az... Nalatok mi a tapasztalat?
-
lezerpiramis
őstag
válasz Lasliegrand #16202 üzenetére
Nem serult meg valamelyik kis pocok a SIM-foglalatnal?
-
Lasliegrand
tag
sziasztok!
Megörököltem Jóapám BB 9900-asát, de valamiért sem az én Vodás, sem a barátnőm Telenoros, sem apám új Telekomos Simjével nem akar menni, hiába kapcsolom be a mobilhálózatot és hiába próbálok az elérhető hálózatok közül vodásra menni, csak SOSt jelez a térerőnél... (új simet kapott az új telójához, a régi számával, így nem tudtuk újra kipróbálni az original simmel a telót, de eddig aktívan használta azzal, gond nélkül). A teló eredetileg Vodás volt, de függetlenítve lett. Van valami teendő új simek esetén a 99esnél? Mert pl a korábbi 9780amban akkor cserélek simet, amikor akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest