- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
válasz idegen lény #998 üzenetére
Viszont aki pc-n ms store-ban jól bevásárolt játékokból olcsón, és szeretne esetleg upgrade-t de rájön hogy egy épkézláb gpu árából One X is kijön néhány plusz játékkal az nagy eséllyel inkább veszi az utóbbit. PC GAMING nálam a bányász lázzal gyakorlatilag 0-ra redukálódott, igaz Steam híján én PS4-re váltottam, az a néhány PC exkluzív játék meg elfut a HD 4600-on is. Compile-hez meg nem kell gpu.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
idegen lény
őstag
De ezeket miért hívjuk még mindig exkluzívoknak? Az exkluzív azt jelenti, hogy csak egy platformon játszható, legalábbis egy bizonyos ideig. Hívjuk őket MS-játékoknak, vagy bárminek, csak ne exkluzívoknak, mert nem azok. Ezzel csak degradáljuk a szó jelentését. Én például ma vettem egy használt alap gamer SFF-t egy One árának töredékéért, ötven rugóért. Ennél többet jelenleg egyszerűen nem ért meg nekem az a pár használható cím One/PC-re és böngészésre stb. De százezerért ma már egy új gépet is össze lehet rakni új részekből, amivel már élvezhető szinten lehet játszani a mai játékokat, köszönhetően a 2200G/2400G-nek. Minek kéne még nekem MS konzol? PC-re jellemzően olcsóbban jelennek meg az új játékok, illetve hamarabb olcsulnak, úgyhogy ne mondjátok, hogy mindegy nekik, hogy melyikre veszik többen őket. És ahogy egyre elérhetőbb árúak lesznek a gamer PC-k, úgy fog visszaszorulni az MS konzolok iránti kereslet. Szerintem ez a legnagyobb hiba, amit az MS elkövetett, és ezzel elindított egy lavinát, ami végül a saját konzolágazatát fogja maga alá temetni. Majd veszek egy PS5-öt is, és akkor már minden klasszis/exkluzív játékkal képes leszek játszani a nintendók kivételével, akármelyik platformra is jelenjenek meg.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Wesder
félisten
haxiboy
Na meg nekik oly mindegy hogy W10-en vagy Boxon jàtszàk a Horizon 4-et, vagy a Gears 5-öt.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Polllen
nagyúr
válasz Carlos Padre #988 üzenetére
Ez oda-vissza igaz. MS még ledobhatja az exkluziv bombát, amire a Sony válaszolhat szolgáltatás fejlesztéssel. Bár ugye most hír, h lehet streambox lesz az egyik új Xbox variáns.
Amúgy játékra még jó lenne látni a leosztast, mert user szinten az exkluziv ugyanolyan kifizetődő, mint a szolgáltatás jelenleg.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz Carlos Padre #986 üzenetére
Ha azt feltételezzük, hogy az ms és sony felhasználók aránya 1:2, akkor nagyságrendileg a jövedelem is 1:2, szóval ugyanúgy teljesítettek. (Igen, tudom van 4% különbség, de ettől a nagyságrend szerintem még ugyanaz.)
-
Carlos Padre
veterán
Másik topikból hozva, és rossz topikba rakva először:
For the full fiscal year, Microsoft reported gaming revenues of $10.35 billion, up 14% year-over-year. For comparison, Nintendo posted revenues of ¥1.06 trillion ($9.7 billion) for its last fiscal year, while Sony's Game & Network Services segment reported full-year revenues of ¥1.94 trillion ($17.29 billion).
Microsoft's revenue is based on: Hardware (XBOX ONE, Peripheals), Game sales disc+digital, Windows Store, Live, Gamepass, EA Access Subs, Minecraft (which may account of a huge chunk of this revenue btw)....
Nintendo's revenues is based on: Hardware ( Switch, Wiiu, 3DS, Nes Classic etc.), Pokemon Go, Mario Run/Mobile, so it explains alot, Nintendo Software sells alot to their base with great attachments.
Sony's revenue is based on: Hardware (PS4, VR, Peripheals), Game sales disc+digtial, PS PLUS, PS NOW.
Azért az jól látszik, hogy van még merre fejlődnie a Sonynak.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
carl18
addikt
Ha a következő generációs konzolokon lehet GTA 6-ot Billentyű egér kombinációval játszani engem kilóra megvettek
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
haxiboy
veterán
válasz idegen lény #981 üzenetére
A gyári OS is Linux alapú az hogy valaki csinál valamilyen exploitot kihasználva olyan kódot ami fut egy gyakorlatilag standard utasításkészlettel rendelkező x86 CPU-ra teljesen más tészta.
Az xbox one-n a Windows egy erősen specifikus variánssa fut ezt se úgy képzeld el hogy minden ami megy PC-n az menni fog ott is. Sőt UWP alkalmazások, amik elvileg erre lettek kitalálva hogy minden platformon jelen legyenek sem mind elérhető xboxon. Jó példa erre amikor egy srác megírta az első UWP torrent klienst és xboxon ez azóta sem elérhető...
Általános használatra mindegyik megfelelő szerintem, intenzív böngészési élményhez inkább a PC-t választanám (bár tudtommal az xbox is támogatja az egér billentyűt ebben a helyzetben, magyar ékezetes karakterekre Ps-en se számíts bár lehet azóta változott a dolog).
Nem szeretnék beszállni a vitába, de ha csak a játék felhozatalt nézem akkor a ps jobb választás, xbox nem tud felmutatni olyan exkluzívot ami érdekelne, vagy ne lenne alternatíva a Japánoknál.
De egy komplett pc kiváltására a jelenlegi formában - szerintem - ha nem kizárólag játék a fő szempont alkalmatlan bármelyik konzol. Ezek tényleg arra vannak kitalálva hogy haza érsz leülsz a, TV elé, fogod a kontrollert, kinyújtod a lábad miközben jól elterülsz a kanapén /fotelben és tolsz néhány óra akármit anélkül hogy egyszer is anyáznod kéne hogy miért nem megy megint rendesen, allitgatod a grafikát mert éppen az a játék nem úgy fut ahogy kéne stb. Na meg cheaterek sincsenek maximum a cronus és egyéb nem licenszelt hardvert használók akik nem csalnak csupán előnyből indulnak az egér - billentyű kombóval vagy jobb hotassal ilyesmi, de egy tapasztalt játékos nekik is elkeni a szájukat.
Lényeg a lényeg, magamból kiindulva a konzolos játéknak más a feelingje és sokkal kevésbé idegesít fel egy bukott meccs mint mondjuk PC-n.
-
idegen lény
őstag
Linux? Akkor ezt a cikket nem értem. De ha Linux, akkor a One nyilván jócskán felülmúlja böngészési élményben a Windows-zal. Már csak azt kéne tudni, hogy mire használható One-on a Windows. Tán még a böngészős játékok is mennek rajta? Minden oldalt meg tud nyitni, minden képet, minden videót? Hány ablakot bír el a memóriája? Bővítményeket lehet rá telepíteni, stb.?
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
haxiboy
veterán
válasz idegen lény #979 üzenetére
Ps4-en speckó Linux fut, jegyzettömböt nem láttam, de talán hangjegyzetet lehet csinálni.
Böngészni lehet vele, nem egy nagy élmény de elmegy, YouTube van a bárhol máshol megszokott YouTube TV gui-val.
Reklámblokkoló nincs, de egy konzol eleve nem a PC kiváltására van kitalálva hanem gamingre, minden más az csak extra.
Viszont azonos minőségű játék PC-n drágább így pedig egy low-cat pc+konzol ugyanazt az élményt nyújtja.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
idegen lény
őstag
Arról tudnátok-e írni, hogy ezek a nextgen csodák böngészésre mennyire használhatóak? Én a laptopom is csak böngészésre, YouTube-nézésre, és ha valamit fel szeretnék jegyezni, akkor még a Jegyzettömb(ök)be szoktam írogatni, másolgatni ezt-azt. Van-e hasonló funkció rajtuk, illetve le lehet-e ezeket menteni pendrive-ra?
A One-on ugye Windows 10 fut, a PS4-en mi? A One-on lehet-e használni Chrome böngészőt, a PS4-en milyen böngésző fut? Billentyűzetet és egeret lehet-e hozzájuk normálisan használni? Nem játékra, csak böngészéshez. Arra lennék kíváncsi, hogy képesek-e már kiváltani egy nagyon alap PC-t, feltételezve, hogy az kizárólag ilyen alap funkciókra képes? Persze ennél minden PC többet tud, de nekem elég lenne ennyi is. Reklámblokkolót lehet-e rá telepíteni?
-
.LnB
titán
-
Frawly
veterán
válasz mike1334 #937 üzenetére
Így van. A használt vétel a kiadó szemében épp úgy nem hoz bevételt, mint a warez. Pont ezért nem lehet steames játékot sem eladni, max. csak gift-ként venni/küldeni valakinek, de egyébként ha megvetted, nem adhatod tovább. Pont azért, hogy mindenki vegye meg. Meg ha valami miatt elveszted az acc-ot, akkor vegyed meg még egyszer azokat, amikkel játszol. Mindig is pofátlan lehúzásnak tartottam, mert ha veszel egy hardvert, azt el tudod adni, a szoftvernek sem kéne másnak lennie, hiába nem a szoftver jogait veszed meg, csak a bérleti/használati jogát, azt is engedni kéne továbbadni.
A MS is ezért erőlteti az OEM-et, hogy a géphez legyen kötve, így ha másik gépet veszel, az után is pengesd ki szépen a MS-adót. Anyagi tönkremenés lenne nekik, ha mindenki csak egyszer venné meg, és ugyanazt a telepítést hordozná és upgrade-elné a gépek között. Épp ezért drága a dobozos Windows is, meg ezért van korlátozva a USB/Windows To Go használat is. Persze újabban ezzel az EU szembemegy.
-
hajbel
addikt
Igénytelen munka szinte mind, 0 történettel, 0 értelemmel, régi játkelemek újrahasznosításával, tele buggal és technikai problémákkal. Ha feleannyit költenének még fejlesztésre, mint marketingre, talán valami norális játékot is kiadhatnának, mint a Far Cry 3.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Dvix
senior tag
Látom .LnB már megcsinálta magának a külön topic-ját ezzel a cikkel! Ügyesen, tegyük hozzá. Jó kis beszélgetések vannak itt.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Konkrétan az igénytelenségről beszélgetünk. Ne ugorjunk át a tágabb értelemben vehető minőségre.
Melyek az ubisoft igénytelen játékai, amik amúgy sikeresek lettek? Feltételezem több ilyet is tudsz, vagy nem általánosítanál. És ezek miben igénytelenek?Több iparos munkát is letesznek az asztalra, de egyik sem igenytelen. Az, h most ez neked tetszik vagy sem, tök mindegy. Valami nem attól lesz igénytelen, hogy kinek tetszik, hanem attól, hogy mennyire igényes a megvalósítás.
-
mike1334
veterán
Nekem sincs, sose multizok, ahhoz sokkal több idő kellene. Tavaly vettem egy 3 havit black friday alatt, azóta se aktiváltam, el kellene adni, de mindig akciós, így nem érné meg amúgy a 200 ftos akciónál mindig veszek, de csak az aktuális játékok miatt.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Wesder
félisten
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #956 üzenetére
És aktívan hasznàlod is?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Carlos Padre #955 üzenetére
Köszi!
Csak rémlett valami, olyan régen volt már. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz mike1334 #952 üzenetére
Egyáltalán nem így volt.A MS akarta és így beleszart a saját palacsintájába.
Csak egy példa.
Itt még volt arc
Többit keresd meg te ha akarod.
Amúgy (#951) Def26 hozzászólása tökéletes.Régen így kezdte a kedvenc konzolotok gyártója.Mára láttuk mi lett belőle.Emlékszem egy hírre, mikor a MS bejelentette a használt piac eltörlését xbox oneon, akkor az akkori Sony fejest lefényképezték hogyan cserél egy játékossal ps4 dobozos játékot... Sajnos nem találom googleen a képet.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Azért úgy érdekelne hogy hàny Box tulajnak nincs Goldja. Most is csak 9ezer volt az éves Gold hàla a MasterCard promóciónak + promo nélkül is lehet szerezni 12-ért mondjuk HA-n, bàr az a 18 sem sok, ha lebontod havira, ami ugye 1500ft.
-
mike1334
veterán
válasz ProEvoFan #949 üzenetére
Nem feltétlenül igaz. Voltak rá utalások, hogy a Sony is ezt tervezi, csak az MS hamarabb beleszaladt a pofonba, így gyorsan korrigáltak, és úgy adták elő, hogy ők végig támogatni akarták. Kétértelmű, bizonytalan, ellentmondásos nyilatkozatokat adtak, még egy olyan technológiát is szabadalmaztattak, ami megakadályozta volna a lemezek második gépen történő felhasználását... egyszerűen annyi történt, hogy az MS elkapkodta a bejelentését (bár őket még félreértették, de ez most mindegy), a Sony meg gyorsan reagált és úgy hozta ki, hogy sose akartak ilyet..
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz ProEvoFan #949 üzenetére
én is így emlékszem. Akkoriban túl nagy volt a szájuk, használt játék eltörlése, kötelező kinect, offline nincs játék, árszabása, na meg játékokról sem volt sok szó, csak a sports, sports, tv,tv.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz idegen lény #948 üzenetére
Rosszul tudod.Csak a MS akarta, a Sony nem.Ez az egyik dolog, amiért sokan megutálták a MSt és közrejátszhatott az xbox gyenge eladásaiban is.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Nem warezolható játékok? Létezik ilyen kategória? Ha a Sonyn vagy a MS-on múlna, már rég nem lehetne a játékaikból használt piac. Ezt a generációt mindkettő úgy kezdte, hogy ezt beszüntetik, csak a tömeg nyomására változtattak, nem jótékonykodásból. A legszívesebben bevezetnék a csak egyszer használatos, önmegsemmisülő lemezeket, de nem akarok tippeket adni nekik.
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
válasz mike1334 #946 üzenetére
Érdekes téma. Ha főiskolás koromban, amikor egy petákom nem volt, nem warezolom le a Stalkert, ma nem lenne meg három verzióban, mert nem játszom volna az fix. GOG, Steam, gyűjtői díszdobozos kiadás. Viszont konzoloknál a dobozos csere-bere legális. Ha a gyártók károsnak tartják majd beszüntetik a következő generációban. Szerintem a PC-s tábor konzolvásárlására károsan hatna. Ez megint személyes tapaszt. Nem tudom, hogy van-e ok-okozati összefüggés a játékok igényességét tekintve, de pl. PC-re is elérhető, warezolható közegben igénytelen alkotások születnek (Ubisoft), míg a nem warezolható játkok (exkluzívok, pl. Forza, Horizon, Last of Us) sokkal igényesebbek. Vajon véletlen ez?
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
mike1334
veterán
válasz ProEvoFan #945 üzenetére
Ha tetszik a warez játék, és multizni akarsz, akkor megveheted a játékot. Van róla és tanulmány, hogy a wareznek nem feltétlenül kedvezőtlen a hatása az eladásokra, sőt...de mondom, nem támogatom, csak azt mondom, hogy alapvetően a kiadó szempontjából nem nagy a különbség. Az meg külön téma, hogy mennyire baráti hozzáállás, hogy ami régen eredetileg a játék része lett volna, most kivágott tartalom és csak dlcként érhető el...még el is fogadnám ezt, ha az alapjáték árát csökkentenék. Amúgy ez a dlc téma is csak azt támasztja alá, hogy a kiadók szerint sincs különbség a warez és a használt között, így akarnak a használton is keresni...annyi a különbség, hogy a használtnál van rá esély az adott játék kapcsán. Bár, akiket én ismerek és használt játékot vesznek, azok nem vesznek dlc-t, mert azt nem lehet tovább adni. De persze ez nem reprezentatív, csak személyes tapasztalat.
-
->Raizen<-
veterán
válasz mike1334 #943 üzenetére
Warez igy is ugy is rossz de ma mar vitathatatlanul elony. Es nagyobb tomeghez jutnak el a jatekok es megtobben vesznek igy eredetiben a multi miatt. Vagy mert lerojak a tiszteletet fejlesztok elott, tamogatjak oket, vagy mer kenyelmesebb ps storebol letolteni
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Ha egy valaki megveszi boltban a lemezt, és utána millióan megveszik second hand....? Abból indulsz ki, hogy többen warezolnak, mint ahányan használt lemezt vesznek. De mindegy is az arány, az első eladás számít csak, a többi mindegy.
Nem stimmel a hasonlat, mert ez nem etikai kérdés, hanem gazdasági, és nem a felhasználó szempontjából kell nézni, hanem a kiadójéból. A warezzal ugyanazt kapod, nem "koppintást".
De nem a warezt akarom jobb színben feltüntetni, hanem csak annyit mondok, hogy a használt sem jobb gazdaságilag, mint a használt játék a kiadónak.
-
haxiboy
veterán
válasz mike1334 #941 üzenetére
De az első eladás(ok) léteznek, de az 1 példányt megvesz valaki majd millióan letöltik kicsit rosszabb nemde?
Állításod szerint nagyjából az jön le hogy egy eredeti Gibson gitár vagy másolat egyenértékű egy második tulajdonos számára.
-
mike1334
veterán
A második eladás a kiadó szempontjából nem létezik. Tök mindegy ebből a szempontból, hogy a második ember használtan veszi vagy letölti.
Amúgy nem a használt piaccal van bajom, szvsz, ha megvettem, akkor el is adhatom, tök mindegy, hogy játék vagy autó...csak azt mondom, hogy nem "jobb" ez a megoldás sem....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
haxiboy
veterán
válasz mike1334 #937 üzenetére
A használt piacon kapható lemezt valaki 1x megvette teljes áron...Autót sem veszel mindig újat...pedig az autógyártóknak sem érdeke a használt piac...
Tény a warez inkább a jogtalan használatbavétel kategória, autót sem lehet ellopni mert a tulajdonjog nem száll át rád...
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz Carlos Padre #938 üzenetére
Tudom, de nem a legjobb megoldások. MS-nél volt (van) tervben, hogy a digitális játékokat is "visszaveszik". Gondolom csökkentett áron és úgy, hogy csak a storeban lehetne levásárolni a visszakapott pénzt. Nem tudom mikor lesz belőle valami, már ha lesz, de szvsz egész jó megoldás lenne a problémára. A másik a stream.
-
mike1334
veterán
A kiadó szempontjából a használt piac kb ugyanaz, mint a warez. Ebből sem lát egy forintot sem. Ha a konzolt is használtan veszed, és csak használt játékokat veszel, akkor nem vagy "jobb" a gyártó szemében, mint az aki warezol. Ezért nem szoktam érteni, mikor a warezzal szemben a használt piacot említik, mint olcsó, de jobb megoldást...
(A mögöttes tartalmat értem, az mégse "lopás" /a warez sem teljesen, szürke zóna, más kategória, mint a lopás jogilag/, de a kiadónak/gyártónak a szempontjából nincs különbség...)Most is, mint mindig...nem támogatom a warezt, és mindenkit lebeszélnék róla..
[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
válasz ->Raizen<- #933 üzenetére
Nyilván bedőlt De ennek mi köze van ahhoz hogy valaki warezol?
ÉN jelen helyzetben kifizettem a hardvert, azzal meg azt csinálok amit akarok.
Aki meg tört játékkal játszik az gyakorlatilag LOP...egyébként meg...valaki megveszi a gammer pc-t több 100k-ér aztán sajnálja az OS-t megvenni, használjon linuxot, játsszon DRM-free vagy f2p játékokkal.
Menj be egy boltba aztán zabáld fel a péksütiket, aztán ha jön a biztonságiőr akkor mondd neki hogy van hozzá törés szóval nem is lopás.Konzol esetében meg alapból nem értem a felvetést hogy legyen már feltörve. Veszel egy játékot a jatekaim.hu-n valakitől, használtan, töredék áron, aztán eladod majdnem ugyanannyiért ha végig vitted húha...jó drága volt.
-
haxiboy
veterán
válasz frankdelgado #737 üzenetére
Csak gratulálni tudok ha számodra ez a húzóerő. Én támogatom PC-n az összes féle DRM megoldást, nagyon remélem néhány éven belül már a single player játékok is "online" mennek majd...
-
félisten
+Halo master chief collection ! nemrég végeztünk vele gyerkőccel. Osztott képernyőn végignyomni ezeket a részeket szenzációs volt, valamint grafikailag is szépen rendbe tették. GOW szintén nagyon jó ! forza is. ezeket megéri végigtolni mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
F_Peter
őstag
válasz Carlos Padre #928 üzenetére
Ezt sem tudjuk igazán.
Amúgy a sonynak se így se úgy nem kell versengenie a szolgáltatásik terén, mivel az exkluzívok is eladják a konzolját.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #928 üzenetére
Csak felvetés volt, nekem bőven elég a 30-40M is.
-
hajbel
addikt
válasz Carlos Padre #926 üzenetére
Pl. gamepass és hogy 2 platformon meglegyen minden játék. Így a haverokkal konzolon multizhatok, singleben pedig élvezhetem a jobb irányítást, grafikát PC-n. Ja és a Horizon
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz frankdelgado #899 üzenetére
(#922) RudY válasza idegen lény (#921) üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
RudY
addikt
válasz idegen lény #921 üzenetére
Akkor ezt próbáld: Ultimate Game Sale – 2018. Nyár
-
Carlos Padre
veterán
válasz mike1334 #898 üzenetére
Korábban az volt a gond, hogy 90%ban bc játékokkal volt feltöltve, amikhez ingyen vagy egy kis marék apróért hozza lehet jutni, ennek ellenére a világ nyolcadik csodájának volt/van beállítva, mert a "Microsoft köröket vér a Sonyra szolgáltatások téren". Most, hogy a Microsoft B listás játékai is belekerültek egy fokkal érdekesebb már, így megéri az akciós árat.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
F_Peter
őstag
Ahogy máshol írtam, én kizártnak gondolom hogy boxon ennyivel nagyobb legyen a vásárlási kedv (akár ennél, akár az ubisoft esetén, vagy bármelyik másik esetben).
Inkább azt mondom hogy nagy a sumák az eladott boxok számát illetően (illetve nem sumák, csak hagyják a téves becsléseket szárnyalni).[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Amennyi MS cím van, GP nélkül se kellene túl mélyen a zsebünkbe nyúlnunk. (ezt csak viccnek szántam, nem trollkodásnak.)
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
RudY
addikt
Minden új MS cím PlayAnywhere lesz és Game Pass alá kerül, amit sokszor félárhoz közel is meg lehet venni.
-
hajbel
addikt
Hír
"As for those Game Pass titles, those are getting an upgrade as well, as the system’s catalogue is expanding with even more big games being made available on launch. These include huge upcoming first-party titles like Forza Horizon 4, Gears of War 5, Crackdown 3, and Halo: The Master Chief Collection."A Forza Horizon 4 egy Play Anywhere cím, tehát lehet majd nyomni gépen. Remélem, hogy addig marad $9.99 a 3 havi előfizetés. Lehet, hogy Októbertől egy kicsit félre lesz téve a PS
-
jerry311
nagyúr
PS3-at vettem pár PS exkluzív cím miatt, azokkal játszottam, aztán vissza PC-re.
Ha van party akkor néha tolunk rajta a Mortal Kombat-ot, de ideje nagy részében csak gyűjti a port. -
.LnB
titán
válasz mike1334 #902 üzenetére
Lehet arra is fogom eltolni a trial-t. Mivel nem Japán, nem fizetek érte, így jó lehet két hétig.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz mike1334 #898 üzenetére
Részemről nem volt ilyen. Azt írtam ha jól emlékszem, hogy a jó játékokért hajlandó vagyok fizetni. Én néztem PC-n a GP-t. De még a 14 napos trial-t se lőttem el. Mert melyik játékért tenném? De PC-re más a GP mint Box-ra ezt is tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest