Új hozzászólás Aktív témák

• idegen lény

őstag

válasz Polllen #992 üzenetére

De ezeket miért hívjuk még mindig exkluzívoknak? Az exkluzív azt jelenti, hogy csak egy platformon játszható, legalábbis egy bizonyos ideig. Hívjuk őket MS-játékoknak, vagy bárminek, csak ne exkluzívoknak, mert nem azok. Ezzel csak degradáljuk a szó jelentését. Én például ma vettem egy használt alap gamer SFF-t egy One árának töredékéért, ötven rugóért. Ennél többet jelenleg egyszerűen nem ért meg nekem az a pár használható cím One/PC-re és böngészésre stb. De százezerért ma már egy új gépet is össze lehet rakni új részekből, amivel már élvezhető szinten lehet játszani a mai játékokat, köszönhetően a 2200G/2400G-nek. Minek kéne még nekem MS konzol? PC-re jellemzően olcsóbban jelennek meg az új játékok, illetve hamarabb olcsulnak, úgyhogy ne mondjátok, hogy mindegy nekik, hogy melyikre veszik többen őket. És ahogy egyre elérhetőbb árúak lesznek a gamer PC-k, úgy fog visszaszorulni az MS konzolok iránti kereslet. Szerintem ez a legnagyobb hiba, amit az MS elkövetett, és ezzel elindított egy lavinát, ami végül a saját konzolágazatát fogja maga alá temetni. Majd veszek egy PS5-öt is, és akkor már minden klasszis/exkluzív játékkal képes leszek játszani a nintendók kivételével, akármelyik platformra is jelenjenek meg.

[ Szerkesztve ]

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

Új hozzászólás Aktív témák