- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz Carlos Padre #1045 üzenetére
Láttam már dolgozó angolt is hordani. Meg pakisztánit, meg afrikaiakat, meg tulajdonképp mindenkit, akik nem voltak se benefitesek, se kelet-európaik. Meg láttam ezzel szemben az utóbbi két kategóriából más márkákat hordani. Sokkal inkább ez nem azért van, mert nincs pénzük Opel helyett is Vauxhall van. Ugyanaz az autó, csak a másik felén van a kormány, minden más ugyanaz rajta, de a neve és az emblémája is más. A Slazenger a régebbi márka, valami 1881-es, míg a Puma 1948-as. Tehát pont, hogy a Puma nyúlta le ezt az egész logódizájnt meg egyszerűsített sportstílust. Viszont aki ezt nem tudja, annak fordítva fog lejönni, emiatt szerencsétlen ez a logós hasonlóság.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #1010 üzenetére
Az mit befolyàsol, ha nekem Boxom van?
.LnB
Hàt ja, akkor PC-n Box-on PS3-on ment a kölcsönzés, most meg PC PS4. Ezektől független még mindig érdekelne, mert mi van akkor ha nem csak az "alacsony" eladàsok miatt nincs kiskapu, hanem azért sem megy az MS Ex jàtékok jönnek PC-re is?hajbel
130-ból össze lehet rakni egy olyan gépet, amin az új DOOM 4K@60fps-sel megy?[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Polllen
nagyúr
válasz Carlos Padre #988 üzenetére
Ez oda-vissza igaz. MS még ledobhatja az exkluziv bombát, amire a Sony válaszolhat szolgáltatás fejlesztéssel. Bár ugye most hír, h lehet streambox lesz az egyik új Xbox variáns.
Amúgy játékra még jó lenne látni a leosztast, mert user szinten az exkluziv ugyanolyan kifizetődő, mint a szolgáltatás jelenleg.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz Carlos Padre #986 üzenetére
Ha azt feltételezzük, hogy az ms és sony felhasználók aránya 1:2, akkor nagyságrendileg a jövedelem is 1:2, szóval ugyanúgy teljesítettek. (Igen, tudom van 4% különbség, de ettől a nagyságrend szerintem még ugyanaz.)
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #956 üzenetére
És aktívan hasznàlod is?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Carlos Padre #955 üzenetére
Köszi!
Csak rémlett valami, olyan régen volt már. -
mike1334
veterán
válasz Carlos Padre #938 üzenetére
Tudom, de nem a legjobb megoldások. MS-nél volt (van) tervben, hogy a digitális játékokat is "visszaveszik". Gondolom csökkentett áron és úgy, hogy csak a storeban lehetne levásárolni a visszakapott pénzt. Nem tudom mikor lesz belőle valami, már ha lesz, de szvsz egész jó megoldás lenne a problémára. A másik a stream.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
F_Peter
őstag
válasz Carlos Padre #928 üzenetére
Ezt sem tudjuk igazán.
Amúgy a sonynak se így se úgy nem kell versengenie a szolgáltatásik terén, mivel az exkluzívok is eladják a konzolját.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #928 üzenetére
Csak felvetés volt, nekem bőven elég a 30-40M is.
-
hajbel
addikt
válasz Carlos Padre #926 üzenetére
Pl. gamepass és hogy 2 platformon meglegyen minden játék. Így a haverokkal konzolon multizhatok, singleben pedig élvezhetem a jobb irányítást, grafikát PC-n. Ja és a Horizon
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
mike1334
veterán
válasz Carlos Padre #894 üzenetére
- egyéb *
*megfelelő aláhúzandó, csak a kutyát nem érdekli.
-
mike1334
veterán
válasz Carlos Padre #871 üzenetére
Mert xboxon nincs mivel játszani...azért jön holnap az év legnagyobb akciója a storeban 700 játékra...
-
idegen lény
őstag
válasz Carlos Padre #788 üzenetére
Nem csak megjelenéskori értékelések vannak róla. De igazából nem változott az értékelése, egy jó játék, ami sokakat megérint érzelmileg, míg másokat nem. Ugyanolyan megosztó a játék, mint akkor volt.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #702 üzenetére
Mivel ezek a feature-ök az új belépôknek szólnak, így szerintem helyes az àllítàsom.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #700 üzenetére
Mivel Fat-ot nem gyàrtanak, így végülis, de mindegyik tàmogatja.
-
gianni85
veterán
válasz Carlos Padre #686 üzenetére
az xbox támogatja a freesync-et, 1440p felbontást, és most már a dolby vision technológiát.
szerk. jah és lejátssza a 4K Bluray filmeket
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Carlos Padre #554 üzenetére
Tényleg érdekesen jött ki, de azt azért tudjuk ugye, hogy multiban sokkal nehezebb csalni, mint single-ben?
-
Kicsimix
őstag
válasz Carlos Padre #689 üzenetére
Tehát ha nem új az xbox-om akkor nem vagyok normális. Kár, hogy nincs erről stat hányan lehetnek még így.
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Polllen
nagyúr
válasz Carlos Padre #686 üzenetére
Nézzük.
Az xbox-ra 2 év garancia van, a ps4-re csak 1 év garancia és 2 év szavatosság.
[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
válasz Carlos Padre #623 üzenetére
Sima komment akart lenni, elnézést hogy véletlenül rákattintottam a nevedre
-
F_Peter
őstag
válasz Carlos Padre #619 üzenetére
Nem az nem én voltam. Csak elmagyaráztam egy hsz-t hogy az aki írta hogy értette - mellesleg úgy hogy b magával a hsz-el nem is egyezik a véleményem - de erre te nekem kezdted el bizonygatni az eladásokkal.
-
kolopele
nagyúr
válasz Carlos Padre #619 üzenetére
Jó az XBOX, jó a PS4, jó a Switch, jó az 1080 Ti, jó lesz valószínűleg a PS5 is, stb. Mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt, akár többet is. Nem lehetne ennyiben maradni? Csak kérdem........
-
idegen lény
őstag
válasz Carlos Padre #554 üzenetére
Ja, ez jó volt! "Még multiplayerben is sajnos. " Sajnos sok a csaló bot PS-en.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Norb79
őstag
válasz Carlos Padre #449 üzenetére
Az RDR1 xbox1x ingyenes 4k patchét letagadni kerek perec, majd másokat hülyézni az klasszikus mondjuk. Csak így tovább!
-
F_Peter
őstag
válasz Carlos Padre #448 üzenetére
Ezt mondjuk senkinek nem címezted, ami jó, mert senki nem is állított ilyet. Az eszmecserét másról folytatták.
-
Gebriel
veterán
válasz Carlos Padre #433 üzenetére
Te flamelni jársz ide?
-
F_Peter
őstag
válasz Carlos Padre #433 üzenetére
A te általad levezetett dolog alapján még simán lehet hogy igazuk is van.
Az Ms eladási infói nélkül az elemzők felhasználják a még ismert eladásokat és az alapján "saccolgatnak" csak szépen tálalják. Így ha erősödik is one, ahogy anno a ps3 is tette, akkor sem lenne erről infó.
Az infó visszatartását meg nagyon jól tette az Ms. Persze, lehet arra gondolni, hogy azért mert ciki, de ennél az Ms számára sokkal jelentősebb dolgok lehetnek ennek a háttérben. Az Ms nem az a "hófehérke". Egy ilyen adat a pénzügyi jelentéssel és egyéb infókkal nagyon sok belső információra* világíthat rá.*sunda-bundázásra
-
Norb79
őstag
válasz Carlos Padre #430 üzenetére
Halljuk, halljuk!
-
gianni85
veterán
válasz Carlos Padre #416 üzenetére
Persze, hogy megnőttek a PS3 eladásai, a gen vége felé az összes xbox-os vett egyet a pár exkluzív miatt
Viccet félre téve... tuti adott egy nagy löketet az eladásoknak a kíváló PS+ kínálat, amit viszont nehéz elképzelni, hogy jövedelmező volt a Sony-nak. Én úgy tudom, hogy előző genben és a mostani gen elején is több játékot adtak el user-enként xboxon, mint ps-en, és ez sem egy elhanyagolható faktor, ha sikerességet nézel. Aztán mára már lehet, hogy nőtt a PS4 tábor vásárlási kedve, és ebben is leköröz mindenkit. -
F_Peter
őstag
És akkor most lehet a One sikeresebb mint a Ps4, és a sony csak számháborút nyeri meg? ☺️
-
Norb79
őstag
A mostani gen sikerességét a kötelező kinect, a +100 dolláros nyitó ár, és a lemezes csereberét megakadályozó gondolat kísérlet alapozta meg. Ha nem lövi magát nulladik másodpercben lábon az MS, akkor azért nem biztos, hogy ez így alakul.
Az előző genről meg természetesen tiszteletben tartom a véleményed, csak nem értek vele egyet. -
Norb79
őstag
válasz Carlos Padre #417 üzenetére
Azt is lehet, vagy feldolgozhatod a #387-es kommentben linkelt cikket.
-
Norb79
őstag
válasz Carlos Padre #396 üzenetére
-
Gebriel
veterán
-
F_Peter
őstag
válasz Carlos Padre #393 üzenetére
No, kettő dolog :
1. A konzol sikerét nem csak az eladásai hátározzák meg, hanem hogy mennyit fejlődik vagy csökken saját magához képest. Ezen kívül az sincs feltétlen arányban hogy a több eladott konzol több nyereséget termel (pénzt valszeg igen, de nyereséget már nem biztos), mert annyi áttételes bevételük van.Viszont
2. Én egy szóval sem mondtam hogy ez vagy az volt a sikeresebb, hanem egy másik hozzászólást próbáltam elmagyarázni neked, hogy mire gondolt, mert látszólag nem értetted... azt sem.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Carlos Padre #393 üzenetére
"Xbox One: 37.7m eddig" -én biztos forrásból tudom, h 37.9M! -de ez itt már nagyon off! Gyere át, beszéljük meg a One topikban!
Élni és élni hagyni
-
Norb79
őstag
válasz Carlos Padre #386 üzenetére
Mi ó Jajj? Lefordítsuk neked?
-
RudY
addikt
válasz Carlos Padre #381 üzenetére
Tényekről beszél, nem véleményt szajkóz. [link]
-
Norb79
őstag
válasz Carlos Padre #381 üzenetére
-
F_Peter
őstag
válasz Carlos Padre #382 üzenetére
Nem, hanem "nyertes". Értsd: arra utalt hogy generációról generációra váltotta egymást a két márka hogy melyik éppen a sikeres vagy kevésbé sikeres.
(381): Itt valami tévedés van szerintem. ☺️
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #376 üzenetére
Ezt eddig is tudtuk, köszönjük. Korábbi hozzászólásban már megemlítettem hogy KÖTELEZŐ lesz a PS5-ön a BC.
-
F_Peter
őstag
válasz Carlos Padre #377 üzenetére
Azt vágod hogy a "nyertes" konzolokat sorolja? Azért nem szerepel a ps3 mert a one sem szerepel.
-
Polllen
nagyúr
válasz Carlos Padre #204 üzenetére
Az nem exkluzív, amit több platformon is tudsz játszani legálisan.
-
mike1334
veterán
A PC csak közvetítő közeg, nem azon játszol és nem is lesznek részei a Windows ökoszisztémának
PS Now system requirements: Windows 7 (SP 1), 8.1 or 10
Jó csak komolytalankodok,de azért na...MS exkluzív op rendszer nélkül nem tudsz PS Now-val játszani
-
Norb79
őstag
Kell hozzá PS4-et venni, avagy sem? Mert itt arról szól a cikk, hogy miért vegyünk PS4-et. Na most ami benne van a PS NOW-ban azokért pont ne vegyünk, az a válasz, vagy nem?
-
Polllen
nagyúr
válasz Carlos Padre #194 üzenetére
Aham, tehát az, h pc-n tudsz játszani ps3 játékokkal, az nem ér, mert fizetni kell érte, keret program kell hozzá és nem lehet letölteni.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Carlos Padre #177 üzenetére
Így van. Csak egyszer etettem a trollt.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #177 üzenetére
Valszeg ha annyira szar lett volna, nem vittem volna ki rajta a nekem tetsző exeket.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #166 üzenetére
Mièrt, tán nem igaz?
-
mike1334
veterán
válasz Carlos Padre #100 üzenetére
Sokkal több játék van magyarul psre, mint xboxra. A "logikád" alapján aki buta/lusta, annak a PS jobb választás, mint az xbox. (Tegyük hozzá, hogy ennél nagyobb baromságot rég olvastam a fórumon.)
-
janeszgol
félisten
Senki nem utalja az exkluzivokat. Amit peldanak hoztal, olyan jatekok lehetnek a masik ket platformra is.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Mondjuk van olyan is, aki annyira buta vagy és/vagy lusta, hogy a magyart sem érti, vagy csak szimplán keveri a szavakat. Mert pl. én sehol nem látok olyan kommentet amiben bármelyik Sony exkluzív játék szarnak lenne beállítva, vagy hogy bárki utálná őket.
-
félisten
Szerintem meg nem utálják a PS exkluzívokat, ez csak ismét csak a ps fanatikus véred és az, hogy ismét nem tudsz értelmezni egyszerű mondatokat sem, félremagyarázod az egészet.
Az, hogy valakit nem érdekel( itt is ilyen véleményeket olvastam csak) egy egy játék nem jelenti azt , hogy utálja.Angol tudás hiánya miatt lebutázni, lelustázni valakit szintén téged minősíti.El sem tudsz képzelni olyan dolgot, hogy valakit szintén nem fog meg ez a világ vagy leszarja a Singleplayer játékokat az mellett hogy tökéletesen beszél angolul.
Ez a kijelentésed meg egyenesen vérlázító."Mert ha buta vagy és/vagy lusta tanulni egyszerűbb meggyőzni magadat, hogy a játék szar és nem te, innen meg már egyenes út az xbox vagy a pc masterrace. És ezeket az embereket aztán győzködheted a világ végéig."
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
F_Peter
őstag
Ugyan én csak hallottam, de többeknek éppen az volt az érv hogy ps-re több magyar nyelvű játék van.
Nekem szerintem egy magyar játékom sincs, ettől függetlenül nem fogtak meg a ps exek sem. Van persze olyan amire azt mondom hogy jó játék, csak nekem nem való (pl. Detroit) aztán van olyan is amit biztos tetszene, de évi 2-3 játékért meg nem vennék konzolt. De szidni sose szidtam.
Szerintem egy kicsit éppen az tehet arról hogy szidják őket, hogy sokan túl hypolják azzal hogy nem tudják elfogadni ha valakit nem érdekelnek vagy nem tetszett nekik.
Daleion: igen. Nálunk is inkább a multi megy az egész társaságban (30+), de már olyan 10 éve. ☺️
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Lehet benne valami.
Az én környezetembe azt vettem észre '~30 körüliek',hogy már PC-n se érdekli őket az ilyen Single Player sztori alapú játékok és pláne nem konzolon.
Régi haverok,volt munka társak pl csak BF1/Cod/Moba/Battle Royale azt annyi.
Nekik lenne rá Angol tudás csak simán nem érdekli őket.
Én meg már ott tartok,hogy képes vagyok MMO-t is egyedűl játszani inkább csak ne zavarjon senki.
[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
+1
-
Wesder
félisten
Vagy nem.
-
félisten
válasz Carlos Padre #96 üzenetére
értetlenségből -ismét- ötös.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest