- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 Ultimate gamer egér és ATK Sky Pro egérpad
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
idegen lény #1039 üzenetére
Multiplayer laggy buggy
-
Wesder
titán
Ne mondd màr nekem hogy az Xbox rendszere olyan überfasza hogy nem tudjàk feltörni, az asztali Win meg lyukas mint az egy szita.
Egyszerűen nem akarjàk, mert tök fölösleges, ha PC-re is jönnek a jàtékok.
Azért az elmond valamit, hogy ha egy konzol annyira sikertelen hogy még feltörni sem érdemeshajbel
"Access Denied" ha a linkre kattintok. -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1010 üzenetére
Az mit befolyàsol, ha nekem Boxom van?
.LnB
Hàt ja, akkor PC-n Box-on PS3-on ment a kölcsönzés, most meg PC PS4. Ezektől független még mindig érdekelne, mert mi van akkor ha nem csak az "alacsony" eladàsok miatt nincs kiskapu, hanem azért sem megy az MS Ex jàtékok jönnek PC-re is?hajbel
130-ból össze lehet rakni egy olyan gépet, amin az új DOOM 4K@60fps-sel megy? -
Wesder
titán
haxiboy
Na meg nekik oly mindegy hogy W10-en vagy Boxon jàtszàk a Horizon 4-et, vagy a Gears 5-öt. -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #956 üzenetére
És aktívan hasznàlod is?
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #928 üzenetére
Csak felvetés volt, nekem bőven elég a 30-40M is.
-
Wesder
titán
válasz
frankdelgado #755 üzenetére
Jó persze lehet poénkodni, a gond inkàbb a szàndékosan provokatív kommentekkel szokott lenni szvsz.
-
Wesder
titán
válasz
frankdelgado #752 üzenetére
A warez az egész fórumon tíltott, nem csak itt
-
Wesder
titán
válasz
kolopele #746 üzenetére
Màrmint arra nem panaszkodtak hogy rosszabb lenne mint az eredeti. Legalàbbis a PS1-PS2-XClassic-X360 èràban nem volt ebből hàtràny. (Szerintem)
Szerencsére a "kincskeresésből" màr kinőttem, ès igyekszek mindent megvenni, ami tetszik. Mindenkinek csak ajànlani tudom azt a jò èrzèst, ami egy jàték megvètelèvel jàr.
frankdelgado
Àllìtòlag màr "bolondbiztos" de ugye ezt itt tilos, ùgyhogy fejezzük be ha kèrhetem. -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #702 üzenetére
Mivel ezek a feature-ök az új belépôknek szólnak, így szerintem helyes az àllítàsom.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #700 üzenetére
Mivel Fat-ot nem gyàrtanak, így végülis, de mindegyik tàmogatja.
-
Wesder
titán
F_Peter
Egy konzol sikeressègèt csak az eladott darabszámok, ès az exklúzívok száma határozhatja meg.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #376 üzenetére
Ezt eddig is tudtuk, köszönjük.
Korábbi hozzászólásban már megemlítettem hogy KÖTELEZŐ lesz a PS5-ön a BC.
-
Wesder
titán
Èn írtam hogy a PSNow miatt a benne lèvő exek, már nem számítansk annak. A vèlemènyemet továbbra is tartom.
Egy C2Q gèpen kijáthszatom a GoW szèriát, a legújabbon kívül 6.000ft-èrt. Tehát nem csak PS-en játszható ès teljesen legális. Szerencsère a Sonynak ez a szolgáltatása egèsz jó. -
Wesder
titán
Èn valahogy mindig azt látom, hogy PS-eskènt bizonygatni kell hogy "A nyertes csapatba kerültem ès istenkirály ez az èrzès." Jó, rendben. Elhiszem ès elfogadom hogy örülsz annak hogy jól döntöttèl. Èn Boxot vettem, mert a Sony Exek nem èrdekelnek, a con nekem jobban tetszik, a menürendszer alapszíne miatt is (zöld) Box lett, Ott a BC, az EA Access, a GP. A konzol kinèzete is sokkal jobban bejőn.
Akkor ott van az is hogy lassan egy PS Slim árából 2 One S-t vágnak hozzád. Gamer PC-t váltottam Boxra, mert az èn igènyeimet 120%-ban lefedi a Box. Nálam is megvan ez az "Istenkirály" èrzès, de sosem bizonygattam hogy mennyire faszagyerek vagyok mert szerintem jól döntöttem.
Szimplán csak el kène fogadni a másik vèlemènyèt, ha kèpes normálisan èrvelni a választása mellett, ès kussban leülni ès èlvezni a játèkot.Ez nem neked szól, hanem általánosságban írom.
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #293 üzenetére
Felesleges, annyire gyenge a PS hogy mèg a Pro sem tudja futtatni majd
-
Wesder
titán
válasz
kolopele #242 üzenetére
Persze hogy nincs ezzel semmi baj, csak amikor egy 1080Ti ára kettő Xbox One X, ami ugye jelenleg a piacon a legerősebb, nincs èrtelme ősszehasonlítani őket. Nèztem videót a X vs Pro vs 500$ PC, ès sajnos a PC nagyon csúnyán elvèrzett. Ezzel nem azt mondom hogy a konzol jobb, de ha az ember játèkra adja a fejèt, ès nincs otthon se PC, se konzol, akkor egy konzollat többet kaphat a pènzèèrt.
-
Wesder
titán
RareParrot
Van aki tök
termèszetesnek veszi a 1080Ti-t meg a 8800K-s procit, 64GB RAM-mal. -
Wesder
titán
Egy XO vagy PS4 controller kell + PSNow előfizetès. De van próbahèt ingyenesen. Igaz itthon nem elèrhető, így uk vagy usa account kell hozzá. Ebben az esetben jó ha van kint ismerős, aki ebben segít. God of War 3-at így vittem ki PC-n XO controllerrel. Èrtem èn hogy stream, de a cèlnak tökèletesen megfelelt.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #177 üzenetére
Valszeg ha annyira szar lett volna, nem vittem volna ki rajta a nekem tetsző exeket.
-
Wesder
titán
válasz
Rinocerosz #170 üzenetére
Ezt szerintem úgy kell nèzni, hogy 150-ből milyen PC jönne ki, bár már az is drágább mint egy X vagy Pro.
Persze csak akkor ha játèkra kell a PC.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #166 üzenetére
Mièrt, tán nem igaz?
-
Wesder
titán
válasz
->Raizen<- #159 üzenetére
Marandjunk annyiban hogy a GoW meg az Uncharted 4, mert az előző rèszek már nem nevezhetők exklúzívnak.
-
Wesder
titán
válasz
Eugene Roe #130 üzenetére
Inkább hogy azzal IS tudj játszani.
-
Wesder
titán
Jelenleg hány Exklúzív van PS oldalon?
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #100 üzenetére
Vagy nem.
-
Wesder
titán
Sokszor mondják, hogy ami csak W10-re ès Xbox-ra èrhető el, az nem Xbox Exklúzív. Rendben, viszont akkor azok a játèkok se legyenek PS Exklúxívok, amiket PSNow-val vègig lehet tolni PC-n
Szerintem ez így kerek. Elismerem a PS előnyèt ebben a generációban, ez nem vitás az MS nem kicsit elb@$zta a startot, viszont a generáció vègère talán kezdik összeszedni magukat, ès a nextgen-nèl remèlhetőleg megfelelő konkurenciát tudnak majd konzolfronton állítani. Azzal mindkèt tábor csak nyerne szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ez nem egy PlayStation 4 bemutató, hanem válasz a kérdésre, hogy szerintem miért a legjobb választás a PS4 játékra.
- Gitáros topic
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FX506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 4900H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe+1TB magyar vbill gar
- Gigabyte G5 KF 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- FSP Vita GM1000 gold 1000w tápegység bontatlan 10 év gyári garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH SERIES 7 GPS 45mm Midnight - 1 ÉV GARANCIA, 97% Akkumulátor, SS7
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 49mm - 1 ÉV GARANCIA, 96% Akkumulátor, UU1
- Samsung Odyssey 28 Odyssey G70B 4K UHD IPS 144Hz - 1 ÉV GARANCIA
- Gamer PC , i5 14400F , RTX 3070 , 32GB RAM , 500GB NVME , 1TB HDD
- ASRock 960GM-GS3 FX, Patriot 4GB DDR3, FX-6300
- Nvidia Geforce Gigabyte Gtx 1660 OC
- Prémium Gamer PC a legjobb áron! - i7 10700K - RTX 3080 - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM - ARGB
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest