Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
válasz idegen lény #1032 üzenetére
Próbáld ki a SwiftKeyt. Ezzel én egész jó wpm-et érek el, bár kell neki néhány hónap amíg megtanulja a dolgokat.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
haxiboy
veterán
válasz idegen lény #998 üzenetére
Viszont aki pc-n ms store-ban jól bevásárolt játékokból olcsón, és szeretne esetleg upgrade-t de rájön hogy egy épkézláb gpu árából One X is kijön néhány plusz játékkal az nagy eséllyel inkább veszi az utóbbit. PC GAMING nálam a bányász lázzal gyakorlatilag 0-ra redukálódott, igaz Steam híján én PS4-re váltottam, az a néhány PC exkluzív játék meg elfut a HD 4600-on is. Compile-hez meg nem kell gpu.
-
haxiboy
veterán
válasz idegen lény #981 üzenetére
A gyári OS is Linux alapú az hogy valaki csinál valamilyen exploitot kihasználva olyan kódot ami fut egy gyakorlatilag standard utasításkészlettel rendelkező x86 CPU-ra teljesen más tészta.
Az xbox one-n a Windows egy erősen specifikus variánssa fut ezt se úgy képzeld el hogy minden ami megy PC-n az menni fog ott is. Sőt UWP alkalmazások, amik elvileg erre lettek kitalálva hogy minden platformon jelen legyenek sem mind elérhető xboxon. Jó példa erre amikor egy srác megírta az első UWP torrent klienst és xboxon ez azóta sem elérhető...
Általános használatra mindegyik megfelelő szerintem, intenzív böngészési élményhez inkább a PC-t választanám (bár tudtommal az xbox is támogatja az egér billentyűt ebben a helyzetben, magyar ékezetes karakterekre Ps-en se számíts bár lehet azóta változott a dolog).
Nem szeretnék beszállni a vitába, de ha csak a játék felhozatalt nézem akkor a ps jobb választás, xbox nem tud felmutatni olyan exkluzívot ami érdekelne, vagy ne lenne alternatíva a Japánoknál.
De egy komplett pc kiváltására a jelenlegi formában - szerintem - ha nem kizárólag játék a fő szempont alkalmatlan bármelyik konzol. Ezek tényleg arra vannak kitalálva hogy haza érsz leülsz a, TV elé, fogod a kontrollert, kinyújtod a lábad miközben jól elterülsz a kanapén /fotelben és tolsz néhány óra akármit anélkül hogy egyszer is anyáznod kéne hogy miért nem megy megint rendesen, allitgatod a grafikát mert éppen az a játék nem úgy fut ahogy kéne stb. Na meg cheaterek sincsenek maximum a cronus és egyéb nem licenszelt hardvert használók akik nem csalnak csupán előnyből indulnak az egér - billentyű kombóval vagy jobb hotassal ilyesmi, de egy tapasztalt játékos nekik is elkeni a szájukat.
Lényeg a lényeg, magamból kiindulva a konzolos játéknak más a feelingje és sokkal kevésbé idegesít fel egy bukott meccs mint mondjuk PC-n.
-
haxiboy
veterán
válasz idegen lény #979 üzenetére
Ps4-en speckó Linux fut, jegyzettömböt nem láttam, de talán hangjegyzetet lehet csinálni.
Böngészni lehet vele, nem egy nagy élmény de elmegy, YouTube van a bárhol máshol megszokott YouTube TV gui-val.
Reklámblokkoló nincs, de egy konzol eleve nem a PC kiváltására van kitalálva hanem gamingre, minden más az csak extra.
Viszont azonos minőségű játék PC-n drágább így pedig egy low-cat pc+konzol ugyanazt az élményt nyújtja.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
haxiboy
veterán
válasz mike1334 #941 üzenetére
De az első eladás(ok) léteznek, de az 1 példányt megvesz valaki majd millióan letöltik kicsit rosszabb nemde?
Állításod szerint nagyjából az jön le hogy egy eredeti Gibson gitár vagy másolat egyenértékű egy második tulajdonos számára.
-
haxiboy
veterán
válasz mike1334 #937 üzenetére
A használt piacon kapható lemezt valaki 1x megvette teljes áron...Autót sem veszel mindig újat...pedig az autógyártóknak sem érdeke a használt piac...
Tény a warez inkább a jogtalan használatbavétel kategória, autót sem lehet ellopni mert a tulajdonjog nem száll át rád...
[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
válasz ->Raizen<- #933 üzenetére
Nyilván bedőlt De ennek mi köze van ahhoz hogy valaki warezol?
ÉN jelen helyzetben kifizettem a hardvert, azzal meg azt csinálok amit akarok.
Aki meg tört játékkal játszik az gyakorlatilag LOP...egyébként meg...valaki megveszi a gammer pc-t több 100k-ér aztán sajnálja az OS-t megvenni, használjon linuxot, játsszon DRM-free vagy f2p játékokkal.
Menj be egy boltba aztán zabáld fel a péksütiket, aztán ha jön a biztonságiőr akkor mondd neki hogy van hozzá törés szóval nem is lopás.Konzol esetében meg alapból nem értem a felvetést hogy legyen már feltörve. Veszel egy játékot a jatekaim.hu-n valakitől, használtan, töredék áron, aztán eladod majdnem ugyanannyiért ha végig vitted húha...jó drága volt.
-
haxiboy
veterán
válasz frankdelgado #737 üzenetére
Csak gratulálni tudok ha számodra ez a húzóerő. Én támogatom PC-n az összes féle DRM megoldást, nagyon remélem néhány éven belül már a single player játékok is "online" mennek majd...
-
haxiboy
veterán
válasz psycroptic #4 üzenetére
Már jóideje a PS4 tábort erősítem én is, abszolút nem bántam meg, PC-n csak moba-val játszok, sajnálom a GPU erőforrást játékokra pazarolni, keressen inkább pénzt
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest