- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Á ezzel meg az a baj, hogy azt sugallja, hogy igazából a PS csak arra jó, hogy évi 1-2 exkluzívval játszhass, de amúgy inkább a gamer pc minden másra, míg az xboxos szívesen játszik mindennel a konzolján...veszélyes gondolatok ezek
(Amúgy csak viccelődök, hétfőn fejeztem be a God of Wart, azóta meg Forza Horizon 2 megy...mondjuk azon kevesek egyike vagyok, akinek a 3 hangulatra jobban bejött, hiába nem európai volt a helyszín...de hétvégén valószínűleg megint PS lesz egy rövidebb játékkal, vagy az order 1886, vagy a Valiant hearts, vagy a CoD ww2 kampánya...még nem tudom, szóval én mindkettővel teljesen jól elvagyok, ezt ezért, azt azért kedvelem
)
-
laposonly11
senior tag
De hiába magyarázol egy PC-snek, aki életében nem volt konzol közelében, amíg nem próbálja ki, és nem veszi észre hogy 5 óra görnyedés után kezd fájni a karja, nyaka, gerince, miközben joypaddal, 12 óra után egyik sem fáj, legfeljebb a szeme fárad, addig csak hitetlenkednek.
-
Xaels
félisten
Ez nem pontos adat. Mivel a megosztott profilok és a többször továbbadott lemezes példányok nincsenek benne. Pl. haverral meg vannak osztva a profiljaink és én mindent digitálisan veszek. Neki egy forintjába nem került a GOW és így az eladási listán sem szerepel. Sokan vannak akik így veszik felesben a játékokat. Pontosabb lenne ha egy alap trófeát tudnánk megnézni hányan szerezték meg.
-
F_Peter
őstag
-
hajbel
addikt
Egyáltalán elmagyarázná nekem valaki, hogy az eladott példányoknak mi köze a játékosok szokásaihoz? Szerintem semmi. Nálunk az irodában az 5 PS-ből 2 van használva, illetve a kettőből egy már el is lett adva. Tehát azt feltételezni, hogy nyugati kultúrákban használják az emberek, amit megvesznek, badarság. A legeladottabb multis cím a Fifa 18, ami már 10 hónapja piacon van, feleannyi példányszámban sem kelt el, mint a 3 hónapja piacon lévő GOW, ami nem is a legkelendőbb játékok egyike. Ebből tényleg az következik, hogy mindenki multizik PS-en. Nekem személy szerint mindkettő megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ez nem egy PlayStation 4 bemutató, hanem válasz a kérdésre, hogy szerintem miért a legjobb választás a PS4 játékra.
- One mobilszolgáltatások
- Dark Souls sorozat
- EA Sports WRC '23
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Új, Bontatlan Toshiba 2.5" 1TB Canvio Basics (USB3.0 ~5Gbps) fekete külső winchester
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 16GB RAM/512 SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, garanciával, MacBook Pro Retina Touch Bar 13" Gray, 2018, i7-2,7GHz/16RAM/512GB SSD/magyar
- Kingston Fury Beast DDR4 2x8GB 3200Mhz CL16 RGB
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi 12 Pro 256/12GB / szép állapotban / 12 hónap jótállssal
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest