Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Amennyi MS cím van, GP nélkül se kellene túl mélyen a zsebünkbe nyúlnunk. (ezt csak viccnek szántam, nem trollkodásnak.)
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mike1334
veterán
Á ezzel meg az a baj, hogy azt sugallja, hogy igazából a PS csak arra jó, hogy évi 1-2 exkluzívval játszhass, de amúgy inkább a gamer pc minden másra, míg az xboxos szívesen játszik mindennel a konzolján...veszélyes gondolatok ezek
(Amúgy csak viccelődök, hétfőn fejeztem be a God of Wart, azóta meg Forza Horizon 2 megy...mondjuk azon kevesek egyike vagyok, akinek a 3 hangulatra jobban bejött, hiába nem európai volt a helyszín...de hétvégén valószínűleg megint PS lesz egy rövidebb játékkal, vagy az order 1886, vagy a Valiant hearts, vagy a CoD ww2 kampánya...még nem tudom, szóval én mindkettővel teljesen jól elvagyok, ezt ezért, azt azért kedvelem )
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
laposonly11
senior tag
De hiába magyarázol egy PC-snek, aki életében nem volt konzol közelében, amíg nem próbálja ki, és nem veszi észre hogy 5 óra görnyedés után kezd fájni a karja, nyaka, gerince, miközben joypaddal, 12 óra után egyik sem fáj, legfeljebb a szeme fárad, addig csak hitetlenkednek.
Ordo est anima rerum.
-
.LnB
titán
Nincs hozzá köze.
Anaren91:mivel az a kommented nem válasz volt, és nem is írtad le, hogy mire reagálsz. Így ezt én nem tudhattam.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Xaels
félisten
Ez nem pontos adat. Mivel a megosztott profilok és a többször továbbadott lemezes példányok nincsenek benne. Pl. haverral meg vannak osztva a profiljaink és én mindent digitálisan veszek. Neki egy forintjába nem került a GOW és így az eladási listán sem szerepel. Sokan vannak akik így veszik felesben a játékokat. Pontosabb lenne ha egy alap trófeát tudnánk megnézni hányan szerezték meg.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
F_Peter
őstag
-
hajbel
addikt
Egyáltalán elmagyarázná nekem valaki, hogy az eladott példányoknak mi köze a játékosok szokásaihoz? Szerintem semmi. Nálunk az irodában az 5 PS-ből 2 van használva, illetve a kettőből egy már el is lett adva. Tehát azt feltételezni, hogy nyugati kultúrákban használják az emberek, amit megvesznek, badarság. A legeladottabb multis cím a Fifa 18, ami már 10 hónapja piacon van, feleannyi példányszámban sem kelt el, mint a 3 hónapja piacon lévő GOW, ami nem is a legkelendőbb játékok egyike. Ebből tényleg az következik, hogy mindenki multizik PS-en. Nekem személy szerint mindkettő megvan.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest