Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Á ezzel meg az a baj, hogy azt sugallja, hogy igazából a PS csak arra jó, hogy évi 1-2 exkluzívval játszhass, de amúgy inkább a gamer pc minden másra, míg az xboxos szívesen játszik mindennel a konzolján...veszélyes gondolatok ezek
(Amúgy csak viccelődök, hétfőn fejeztem be a God of Wart, azóta meg Forza Horizon 2 megy...mondjuk azon kevesek egyike vagyok, akinek a 3 hangulatra jobban bejött, hiába nem európai volt a helyszín...de hétvégén valószínűleg megint PS lesz egy rövidebb játékkal, vagy az order 1886, vagy a Valiant hearts, vagy a CoD ww2 kampánya...még nem tudom, szóval én mindkettővel teljesen jól elvagyok, ezt ezért, azt azért kedvelem
)
-
laposonly11
senior tag
De hiába magyarázol egy PC-snek, aki életében nem volt konzol közelében, amíg nem próbálja ki, és nem veszi észre hogy 5 óra görnyedés után kezd fájni a karja, nyaka, gerince, miközben joypaddal, 12 óra után egyik sem fáj, legfeljebb a szeme fárad, addig csak hitetlenkednek.
-
Xaels
félisten
Ez nem pontos adat. Mivel a megosztott profilok és a többször továbbadott lemezes példányok nincsenek benne. Pl. haverral meg vannak osztva a profiljaink és én mindent digitálisan veszek. Neki egy forintjába nem került a GOW és így az eladási listán sem szerepel. Sokan vannak akik így veszik felesben a játékokat. Pontosabb lenne ha egy alap trófeát tudnánk megnézni hányan szerezték meg.
-
F_Peter
őstag
-
hajbel
addikt
Egyáltalán elmagyarázná nekem valaki, hogy az eladott példányoknak mi köze a játékosok szokásaihoz? Szerintem semmi. Nálunk az irodában az 5 PS-ből 2 van használva, illetve a kettőből egy már el is lett adva. Tehát azt feltételezni, hogy nyugati kultúrákban használják az emberek, amit megvesznek, badarság. A legeladottabb multis cím a Fifa 18, ami már 10 hónapja piacon van, feleannyi példányszámban sem kelt el, mint a 3 hónapja piacon lévő GOW, ami nem is a legkelendőbb játékok egyike. Ebből tényleg az következik, hogy mindenki multizik PS-en. Nekem személy szerint mindkettő megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- További aktív témák...
- 4gen i5 és i7 félkonfig
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS Ryzen 9 PRO 7940HS RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gyári dobozos NZXT H7 Flow RGB (2024) gamer üveg oldalfalu ház!!!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 3 hónapos Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum +21 hónap garancia!!!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest