Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Gondolom nem a directx-es hangot akarodd összehaosnlítani, hanem asio vagy wasapi kimentettel
Persze, hogy nem. Asio-t használok, természetesen win alatt is, de még az én gagyi Musical-Paradise MP-302D dac-ommal is sokkal jobbnak hallom a linux alatt.valami 64bites linuxot ki akartam réges régen próbálni Lehet ez a baj, hogy réges régit próbáltál ki.
csak nálam van egy pár specifikus dolog, ami miatt a végén kell a win Ez sajnos egy létező probléma, nagyon is. Engem is ez tart meg a winen munkaidőben, mert van pár kötelező programom, amik igénylik.

-
imibogyo
veterán
Semmit nem magyaráz. 3-5×ös különbségek nem lehetnek.
Napi szinten használom mind a két rendszert ugyanazon gépen. Win7 10-12s leállás (nics szétbarmolva), Fedora 2-4s. Nekem ez a tapasztalatom, neked más. Nincs ezzel baj.
Hangkártya részen butus
Nem DAC-ot használsz ugye? Szerintem nem. Linux alatt, OSX-hez hasonlóan sokkal jobb a hangminőség egy bizonyos eszköz-minőségi szint felett, a winnel ellentétben nem nyúlnak bele a hangfolyamba.amikor a céges doksikat kell szerkesztenem ahhoz nem jók az alternatív irodai programok Ez felhasználás függő. Mivel én XML-ben és PDF-ben dolgozom a céges doksikban, így egyáltalán nem érzem hátránynak a linuxot, sőt.

A puppy gyorsabb, de az megint más tészta. Nem utolsó sorban asszony és húgom is tudja használni, amíg az ubuntut nem Ez nem tudom, hogy nekem szól-e, én biztosan nem szoktam fényezni az ubit és nem is használom. Fedora user vagyok.

-
Én alapból rühelek mindent, ami a képeimet katalogizálni akarja
LR-től meg nem estem hasra.
Látod, amúgy a Linux pont arra való, hogy csak használni kell.
A Kubuntu a gépemen atomstabil, ami a Win7-ről nem mondható el. Meg is látszik, utóbbi mennyit van használva. buherálni ritkán buherálom, akkor sem azért, mert baja van, ahnem mert valami plusz cucc kell.
Az átlagusernek, aki nem gamer, meg ritkán van két kártyája (még). -
Nekem képekre a Gwenview + jobb gomb-megnyitás mással-Gimp szépen bevált.
Az ACDsee-ben is kell kattintani, ha szerkeszteni akarsz
A VGA órajel berhelés, több kártya, meg driver kérdés elsősorban. Az Nvidia control Center is szegényesebb Linuxon, mint kéne. Az Nvidia írja a drivert. A Linux hibája ez? :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei E5785Lh-22c hordozható Wi-fi Router, 4G/LTE
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Persze, hogy nem. Asio-t használok, természetesen win alatt is, de még az én gagyi Musical-Paradise MP-302D dac-ommal is sokkal jobbnak hallom a linux alatt.

LR-től meg nem estem hasra.