- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Semmit nem magyaráz. 3-5×ös különbségek nem lehetnek.
Napi szinten használom mind a két rendszert ugyanazon gépen. Win7 10-12s leállás (nics szétbarmolva), Fedora 2-4s. Nekem ez a tapasztalatom, neked más. Nincs ezzel baj.Hangkártya részen butus
Nem DAC-ot használsz ugye? Szerintem nem. Linux alatt, OSX-hez hasonlóan sokkal jobb a hangminőség egy bizonyos eszköz-minőségi szint felett, a winnel ellentétben nem nyúlnak bele a hangfolyamba.amikor a céges doksikat kell szerkesztenem ahhoz nem jók az alternatív irodai programok Ez felhasználás függő. Mivel én XML-ben és PDF-ben dolgozom a céges doksikban, így egyáltalán nem érzem hátránynak a linuxot, sőt.
A puppy gyorsabb, de az megint más tészta. Nem utolsó sorban asszony és húgom is tudja használni, amíg az ubuntut nem Ez nem tudom, hogy nekem szól-e, én biztosan nem szoktam fényezni az ubit és nem is használom. Fedora user vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged