- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
A2 Platinum ex, illetve most X-Fi. Van DAC-om, de nem is próbálkoztam vele linux alatt.
Gondolom nem a directx-es hangot akarodd összehaosnlítani, hanem asio vagy wasapi kimentettelA puppy nem neked, csak úgy. Fedorával még akkor ismerkedtem, amikor valami 64bites linuxot ki akartam réges régen próbálni, aztán amikor 1 napom ment rá hogy az eégrgörgőt működésre bírjam, kicsit olvadt a lelkesedésem...
Átlagusernek netezésre jó; csak nálam van egy pár specifikus dolog, ami miatt a végén kell a win, és a komolyabb elmélyülésnek így nem sok esélye van. Sőt, hifihez is inkább xp ment (legál), mert symbianhoz klienst próbáltam jópárat (foobarhoz elsősorban), de ami tetszik is nem tudom mennyi melóval, vagy összehozható-e linux alatt, csak win-es leírásokat találtam hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Netbook kategóriában szvsz a Linux az egyértelmű győztes, a cikk bemutatja a telepítést USB meghajtóról.
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest