Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MC Pite

veterán

válasz imibogyo #5 üzenetére

Semmit nem magyaráz. 3-5×ös különbségek nem lehetnek, max ha valaki balfék módon minden programnak mindent hagy és szétszemeteli a rendszert. De még szétbaltázva sem tűnik az 5× gyorsabb leállás reálisnak. Én ubuntuztam több gépen, asztaikon és notikon is.
    Megint van a nagygépen (most hogy nincs raid nagyságrendekkel könnyebb felrakni, bekonfigolni), de valahogy elég ritkán indítom. Hangkártya részen butus, amikor a céges doksikat kell szerkesztenem ahhoz nem jók az alternatív irodai programok, meg persze a nyüves csak exploreren rendesen megjelenő weblapokat sem csípem hogy nem tudom megnézni (tudom, nem a linux hibája). A szokásos (a telefonom, gps-em, nyomtatóm, scanner) cuccok meg persze nem mennek, úgyhogy idővel mindig restart volt belőle.

A puppy gyorsabb, de az megint más tészta. Nem utolsó sorban asszony és húgom is tudja használni, amíg az ubuntut nem - plusz a puppy működni a szokott, olyan még az életbe nem volt hogy akár 10éves gépen is minden működne rendesen bármelyik ubuntuval (12eseket még nem próbáltam, de csodák nincsenek - max az hogy a 60-200 megás pendrivról futó puppyban hogy a gyíkba működik?!).

A netbookos os választásról általánosan: Meg is érdemli aki rárakja a warezos ultimatet :R
    Az emberek valahogy sose tudják mire mi kell :U

szerk: Egyetértek Abuval, urbanlegendeket nem kéne beleírnia cikkbe. Max biztonságosabb. De teszem hozzá, hülye user úgyis beszed valamit, aki meg már nem 'bétás' felhasználó elég nehezen szed össze rakoncátlan dolgokat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés