- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A2 Platinum ex, illetve most X-Fi. Van DAC-om, de nem is próbálkoztam vele linux alatt.
Gondolom nem a directx-es hangot akarodd összehaosnlítani, hanem asio vagy wasapi kimentettelA puppy nem neked, csak úgy. Fedorával még akkor ismerkedtem, amikor valami 64bites linuxot ki akartam réges régen próbálni, aztán amikor 1 napom ment rá hogy az eégrgörgőt működésre bírjam, kicsit olvadt a lelkesedésem...
Átlagusernek netezésre jó; csak nálam van egy pár specifikus dolog, ami miatt a végén kell a win, és a komolyabb elmélyülésnek így nem sok esélye van. Sőt, hifihez is inkább xp ment (legál), mert symbianhoz klienst próbáltam jópárat (foobarhoz elsősorban), de ami tetszik is nem tudom mennyi melóval, vagy összehozható-e linux alatt, csak win-es leírásokat találtam hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest