Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Saját tapasztalat Mint-en: Epson M2400, HP Officejet 8100 Pro és Konica Minolta bizhub 350 megy Linuxról szépen. Meg valamilyen Samsung multifunkciós is, talán 4300. Amíg volt az itthoni gépen Linux*, addig emlékeim szerint a Canon IP1500 is ment, még ha egyszerűbb beállításokkal is, mint Win alól. A mostani beállíthatóságot nem tudom tesztelni, mert már az örök tintamezőkön van. A HP-knak úgy rémlik, elég jó a linuxos támogatottságuk.
*: próbáltam megkedvelni, de nem ment, na meg most már nem is állnék vissza Linuxra itthon sem, főleg mert az Excelt nem nagyon tudom kiváltani.
Maga az írás pedig jó

-
8th
addikt
Ubuntunál ha rá van dugva a nyomtató a gépre akkor már rendszer telepítés közben a háttérben a frissítésekkel együtt automatikusan leszedi és telepíti a nyomtatóhoz való illesztőprogramot mindenféle felhasználói beavatkozás nélkül. Win7-el anno hosszan kellett szórakozni mire a rendszer megtalálta a windows update webhelyen a hozzá való drivert és nagy kegyesen hajlandó volt letölteni/telepíteni. Konkrétan egy öreg tízensok éves HP 960c nyomiról van szó.
-
Dave™
nagyúr
Mondjuk nem tudom pl. ha van egy HP nyomtató, akkor a gyártók szoktak hozzá csinálni linuxos drivert is? Vagy ilyenkor megy a net túrása, hogy menjen a cucc?
A cikkből kiderül, legalábbis a gyakorlati része. Ez a "családtagnak jó lesz netezni" ugyan igaz, de továbbra is erős sztereotípia, részben ezért is született ez az írás, persze sokan olvasás helyett inkább csak kommentelnek

Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Byintek Love U14 Projektor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest