Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rvs

aktív tag

válasz hallador #167 üzenetére

"És a Windows 10 Pro 45 000 Ft-nyi indokom van rá, hogy miért ne azt használjam egy új gépnél... mint bármelyik más operációs rendszert, engem érdekel, hogy nem kell kifizetnem ennyi pénzt."

Ismét legyünk korrektek; ezért nem csak az OS-t kapod meg, hanem a supportot is. A bubuntu linux ingyen van, cserében gereblyézned kell magadnak a supportot, fórumból, levlistáról. A RHEL nincs ingyen, cserében van support. Nem egybites a linux világ sem ebben a témában.
    És igen, igaz, ezek a dolgok leginkább akkor jönnek elő, ha valaki ki akar lépni a zene-film-internet szentháromságból...

"Szóval az emberi lustaság nem egyenlő a jó megoldással, nem véletlenül tart a magyar emberek gondolkodása ott ahol. Tanulni kell, és nem azért mert az jó az államnak, meg másnak, hanem azért mert aki értelmesebb az spórolni tud vele... Aki nem annak marad a sírás, csak én erre annyira nem vagyok kíváncsi..."

Oké, tanulni kell, de ha produktív akarsz lenni, akkor nincs időd végigpróbálgatni n+1 opciót és egyszerűbb kifizetni a költségét egy alternatívának. Ez bizonyos esetekben működik, bizonyos esetekben meg nem.

@ Syl
    "És a fórumos beszélgetés is korrekt volt, egészen addig, amíg meg nem jelent pár bezzegavindóz arc..."
    Hát a bezzegalinuxos arcoknak kell az ellentételezés. ;) :D

Új hozzászólás Aktív témák