Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hallador

addikt

válasz King Unique #163 üzenetére

És a Windows 10 Pro 45 000 Ft-nyi indokom van rá, hogy miért ne azt használjam egy új gépnél... mint bármelyik más operációs rendszert, engem érdekel, hogy nem kell kifizetnem ennyi pénzt. Hát ez van mások vagyunk... Úgy beszélsz a Windows-ról, mintha még a Microsoft fizetne, hogy az emberek használják... Persze vannak Microsoftos Evangelisták akik szerint nem is létezik más alternatíva semmire, csak hát ma már mikor az ember vesz egy Business gépet, akkor már keményen felszámolják a Windows árát, az az, nem 10 - 15000 a különbség a sima gép, és a Windows-os között...

Amúgy kb. kit érdekelnek a X-es programok, amikor desktopon mondhatni a Windows szoftveres támogatottsága a legjobb. Illetve nekem egyelőre nem nagyon kell semmi, ami csak a másik rendszer only. Max. pl. a Blackmagic tetszett meg teszteléshez, de Windowsra is natívan elérhető az AJA, ami elég hasonló. :))

Akkor most fordítsuk meg, kit érdekel a Windows, ha én a Linux-al is elégedett vagyok?

Egyébként a másik gondolathoz meg annyit, hogy az max. afféle féligazság. Nem kötelező senkinek A-tól Z-ig minden OS-t és programot végigpróbálgatnia csak azért, hogy elmondhassa milyen nyitott szemléletű. Illetve teljesen érthető, hogy ha valakit kiszolgál egy bizonyos rendszer és annak szoftverválasztéka, akkor nem akar erővel mást használni.

Szóval az emberi lustaság nem egyenlő a jó megoldással, nem véletlenül tart a magyar emberek gondolkodása ott ahol. Tanulni kell, és nem azért mert az jó az államnak, meg másnak, hanem azért mert aki értelmesebb az spórolni tud vele... Aki nem annak marad a sírás, csak én erre annyira nem vagyok kíváncsi...

Az emberi lustaságot ne keverjük össze a fejlődéssel, ezt láthattuk 1950 - 1989 között a vasfüggöny mögött, Magyarországon pedig még ma is ezek szerint itt ott a lustaság hova vezet...

Nem kell ráerőltetni senkire az egyik oldalt, ha az a másik ingyenes dologgal is elégedett... Ez van...

Új hozzászólás Aktív témák