Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4201) David3 válasza DJ. Ru$y (#4200) üzenetére


David3
őstag

Aha, szóval ilyen házi mókolás útján... ódzkodom az ilyen levágom, kitöröm, beragasztom dolgoktól....

(#4202) Palibá válasza OPiiPO (#4196) üzenetére


Palibá
tag

Köszönöm! Sok új ismeretet gyűjtöttem a linked összefoglalóján, de sajnos nem minden kérdésemre adta meg a választ, tehát továbbra is várnám a nálam hozzáértőbbek válaszait! :)

Hajlítható, sőt, galacsinná gyűrhető YotaPhone-t mindenkinek! ;)

(#4203) MaxxDamage válasza David3 (#4201) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Én lehet sziloplast (épp egy csepp, szétkenve) vagy 2 oldalú ragasztó amivel próbálkoznék a ragasztás terén. (ha úgy van, könnyen szétszedhető) a SIM ha tönkre menne / nem válna be, azt lehet kérni a szolgáltatótól.
Az mSD-t (512GB) azt sajnálnám, ha baja lenne (meg 10 év gari / lifetime gyártói) így tuti nem reszelném, vagy ragasztanám olyan anyaggal, amitől sérülne (akár csak külsőleg is)

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#4204) OPiiPO válasza DJ. Ru$y (#4200) üzenetére


OPiiPO
addikt

meredek :)

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#4205) OPiiPO válasza Palibá (#4195) üzenetére


OPiiPO
addikt

Saját véleményem szerinte ezeknél a 6-8e Ft-s fejhallgatóknál azért illene valami komolyabbat tolni a V30 alá, ezeket hiába mókolod meg high-gain-ben maga a fejhallgató lesz a korlát a minőségi zenehallgatáshoz .
Egyébként ha megjelölnéd mire nem kaptál még választ, az megkönnyítené számunkra hogy mire adjunk választ :K

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#4206) koxmatyi


koxmatyi
tag

Sziasztok v30ra van olyan gcam ami tudja az éjjeli modot?

(#4207) DonMaster válasza DJ. Ru$y (#4200) üzenetére


DonMaster
addikt

van másik modszeris ami igaz kijön a telobol de nem kell szétizélni a sim-et és sdkártyát. bár akkroa vizálloság oda de valamit valamiért, ha kell mind 3 .
[link] ilyenre gondoltam,

[ Szerkesztve ]

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#4208) korpicschess válasza koxmatyi (#4206) üzenetére


korpicschess
veterán

Jó a kérdés, engem is érdekelne. Van egy port egyébként a cstark threadben xda-n, de ott a viewfinder bugos (full fekete), illetve csak a wide angle kamerát lehet vele használni. Jó lenne ha lenne valami gcam 6.1 alapú teljesebb értékű működő verzió. :)

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#4209) DJ. Ru$y válasza DonMaster (#4207) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

OMG. Sosem láttam még, hát előbb szedném le a chipet, mint, hogy ezt feltegyem a telefonomra kívülre... :DD

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#4210) DonMaster válasza DJ. Ru$y (#4209) üzenetére


DonMaster
addikt

ha tokban hordod akkor nem látszik. ha tok nélkül nyilván akkor igen, jobb a chipes. De ez a ragasztóshoz képest jobb megoldás.

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#4211) OPiiPO válasza DonMaster (#4210) üzenetére


OPiiPO
addikt

inkább ez mint a ragasztós-simvágós :K

mondjuk a V30+ esetében nekem elegendő a 128Gb ram, kb. 50Gb FLAC-ot szoktam tartani a mobilon (a 64Gb kártya szinte soha nem volt teli a V20-on)

[ Szerkesztve ]

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#4212) MaxxDamage válasza OPiiPO (#4211) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

SIM-et elvágod (leszeded a műanyag tokját/keretét), nem válik be, kérsz másikat szolgáltatótól. :K

128GB + 512GB = ha már lúd, legyen kövér! ;] :P :))

[ Szerkesztve ]

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#4213) Fred23 válasza Palibá (#4202) üzenetére


Fred23
nagyúr

Nem vagyok szakértő, de pár dolgot talán tudsz használni az alábbiakból.

Ha nagyobb az ellenállás, nehezebb meghajtani a fülest, tehát jobban szívja az akkut, illetve esetleg nem szól majd elég hangosan. A nagy ellenállás inkább a gyártók munkáját könnyíti, mert könnyebb jó hangminőséget elérni nagyobb ellenállás mellett. Kihívás az ellenkezője, vagyis hogy szuperül szóljon egy mondjuk 16 Ohm-os füles.
Személyes véleményem, hogy 32 Ohm fölötti fülest én nem nagyon keresgélnék mobilhoz, 50 Ohm felettinél meg már aggódnék, hogy túl halk lesz, illetve szívja az akkut. 32-t viszont ezek a modern mobilok biztosan szépen, hangosan meg tudnak szólaltani, fölötte viszont én nem is próbálkoztam soha. Szóval nagy ellenállású régi fejhallgatót én nem alakítgatnék át biztosan, szerintem vagy túl halk lenne, vagy esetleg még hangot se adna. Ha megveszed azt a 64 Ohm-os VER-900-ast, írhatnál ról, hogy' szól, elég hangos -e, kíváncsi lennék rá! Én nem merném megkockáztatni, de talán még határon belül van, és a mobil ki tudja hajtani.

Tippre pedig a "2x200Ohm-os magyar Gyártmányú BEAC fejhallgatók" vagy nem szólalnának meg mobilra kötve, vagy alig hallanál valamit max hangerőn.

A V30-ban jó DAC van, de YouTube-ra én nem vennék 20k fölötti fülest semmiképp, és flac-ra is megállnék valahol ezen az árszinten. Akinek nagyon fontos a hangminőség, az persze nyugodtan dobhat még rá kicsit, ha van rá keret... :)

[ Szerkesztve ]

(#4214) korpicschess válasza Fred23 (#4213) üzenetére


korpicschess
veterán

Az impedancia önmagában, mint mérőszám nem határoz meg semmit. Az érzékenységgel együtt már jobb sansszal lehet következtetni, hogy mennyire hajtja meg a fejest a telefon (értelemszerűen a nagy impedancia és alacsony érzékenység a legrosszabb kombó ebből a szempontból).
Mindenesetre a hangminőség és a hangerősség nem egy és ugyanaz, a meghajtást sem arra szokták érteni, hogy hangosan szól. Attól, hogy hangos, még lehet, hogy rossz.

Javaslom a hasonló kérdések feltételét a saját helyén, a fejhallgatós topikban. Itt most nincs időm hosszú válaszokra, de ott a srácok biztosan szívesen segítenek.

A 20k-s témával sem értek egyet, telefonon legtöbbször Spotify-t használok, ha úton vagyok. Az elérhető maximális minőség így is jó, pedig egy 100k-s in-ear fülhallgatót használok vele. Jobb fejhallgatóhoz azért már kevés, egy Oppo HA-2 simán megveri, de ott sem mondanám rossznak. Önmagában az ár nem sokat jelent persze, de a 20k az nagyon belépő kategória minden tekintetben.
A youtube, mint forrás persze szar, Spoti/Deezer, stb-hez képest is, több okból.

[ Szerkesztve ]

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#4215) Fred23 válasza korpicschess (#4214) üzenetére


Fred23
nagyúr

"Attól, hogy hangos, még lehet, hogy rossz."

Tény, de nem jellemző, illetve relatív, mi számít annak! A csúcskategóriás mobilok hasonlóan jól szólnak számomra, mivel a jellemzőik is úgy általában elég hasonlóak. (A V30 ilyen szempontból kivételes, mert papíron jelentősen jobb a konkurenseknél a benne lévő DAC.) A GSMArena tesztjeit szoktam csak nézni, nem vagyok hangbuzi, és számomra bőven jó az összes modern mobil teljesítménye, és sosem volt még 60$ fölötti fejhallgatóm, de ezt nem is igénylem. (Úgy mondom, hogy próbáltam már 500k felettit is ismerősnél, aki külön zeneszobát tart otthon; igen, szépen szólt az is, de az ár-érték arány számomra ott már viccesen rossz.)

Tényleg jó lehet az említett topik, csak nem biztos, hogy valaki annyira bele akar menni a témába! (Meg akinek a 100k-s füles kevés lehet, vélhetően mindennel tisztában van már úgyis.) :D

"a 20k az nagyon belépő kategória minden tekintetben"

Tutira biztosan igazad van, viszont szerintem az emberek 98%-át kielégíti egy 20k-s is, a 80k-s pedig nem szól 4x jobban!

V30-ról innen:

[ Szerkesztve ]

(#4216) csabili74


csabili74
aktív tag

Hali. Imeiből honnan tudom megállapítani, hogy eus vagy ázsiai, és hogy van e benne B20?

"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö

(#4217) korpicschess válasza Fred23 (#4215) üzenetére


korpicschess
veterán

Talán a take-home message, amit mondanék, hogy a zenét nem igazán lehet számokban mérni. Meg az erősítés is elég fontos, nem csak a DAC maga (a hangosságra egy példa, hogy például az Audioquest Nighthawk fejhallgatóm is bőven elég hangosan szól a telefonról, úgy, hogy nem is high gainben van, mégis jobb egy Oppo HA-2, és ezt számokkal elég nehéz leírni, az is Sabre alapú egyébként).
Ha valakit nem érdekelnek a részletek, akkor pedig olvasson el pár tesztet illetve ajánlót, ami nem fizetett hirdetés.
Ilyen ajánló árkategóriákra szabva van az említett topic összefoglalójában, de van head-fi-n, van zeosnak (akinek amúgy a youtube-os videó sem rosszak, de persz ez egy elég szubjektív terület, mármint a hang), és még sorolhatnám.

szerk.: még talán annyit, hogy sok mindenhez kell egy kis idő, míg rááll az ember agya, így a próba szerű hallgatások nem biztos, hogy olyan nagy élményt tudnak adni. persze ha valami nagyon rossz, az elég hamar kiderül. :)

[ Szerkesztve ]

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#4218) Sigma7 válasza Palibá (#4195) üzenetére


Sigma7
tag

Első: Van ilyen Thomson fülesem is és meglepően korrektül szól. Az av-online is ezen a véleményen volt, pedig náluk elég sok hifi füles megfordul.
Nem az ellenállástól függ a hangminőség. Az én Akg fülesem 120 Ohm-os. Összehasonlítottuk egy 60 Ohm-os Akg fülessel és csak annyi derült ki, hogy másképp szólnak, de egyik sem kerekedett felül.
Második: A régi Beac fülesek biztos hogy nem lennének jók. Amit ajánlottak talán, bár kicsit túl sok benne a műanyag, de ettől persze független a hangzás. De meghallgatás nélkül csak akkor, ha neten veszed és 14 napon belül vissza tudod vinni.
Harmadik, negyedik: Ilyen zenei forrásokhoz szerintem a Thomson is elég. De ha fejleszteni szeretnél akkor a fejhallgatós topicban mindig szóba kerülnek jó ár-érték arányú fülesek. Pld.: Omnitronic SHP-600 (HyperX Cloud néven is fut)

(#4219) Palibá válasza OPiiPO (#4205) üzenetére


Palibá
tag

Értem. Kipróbálom aztán ha nem nyújt többet mint a jelenlegi, akkor visszaviszem. Köszönöm a választ!

Hajlítható, sőt, galacsinná gyűrhető YotaPhone-t mindenkinek! ;)

(#4220) Palibá válasza Fred23 (#4213) üzenetére


Palibá
tag

Köszönöm szépen a hosszú és érthető választ. A BEAC-okat akkor nem is erőltetem, mert meggyőztél/meggyőztetek. 20K-nál többet én sem adnék fejhallgatóért, mivel tudom hogy nem komolyzenét hallgatok, és nem veszteségmentes anyagot. Jobbára gondolom elég nehéz is lenne a szájízemnek megfelelő muzsikákat nagyon jó minőségben megszerezni, de ha sikerülne sem biztos hogy jó szívvel áldoznám fel a tárhelyet 20-30x nagyobb fájlok kedvéért, mint jelenleg.
A VER-nek akkor adok egy esélyt, megveszem, kipróbálom, meghallgatom, és leírom majd a szubjektív tapasztalataim róla ide. Ha meg nem lesz elég a hangzásbeli javulás (ha lesz egyáltalán), akkor nyugodt szívvel lemondok róla. Azért bízom benne, hogy kellemes meglepetést fog okozni minőségben, és nem is lesz túl halk (a thomson-om sem szoktam 45-50es hangerőnél hangosabban hallgatni a teló 75ös skáláján, bár ha 2xes az impedanciája a VER-nek, lehet hogy azt 90-100-ason kellene, ami ugye meg nincs. A max 75ön az lehet olyan lesz mint ez 37-esen, de majd kiderül.)
Köszi mégegyszer!

Hajlítható, sőt, galacsinná gyűrhető YotaPhone-t mindenkinek! ;)

(#4221) Palibá válasza korpicschess (#4214) üzenetére


Palibá
tag

Köszi a tippet, beleolvasok abba a topicba! Gyanítom a Deezer sem olyan frankó forrás mint a veszteségmentes fájlok, de ez a max, amin én hallgatok, szóval feleslegesnek gondolnám a nagyon drága fejhallgatók/fülhallgatók használatát.

Hajlítható, sőt, galacsinná gyűrhető YotaPhone-t mindenkinek! ;)

(#4222) Fred23 válasza Palibá (#4220) üzenetére


Fred23
nagyúr

Tévedtem pedig abban, hogy a V30 ne szólna jól akár 150 Ohm-os fülessel, sőt, root nélkül be se kapcsol a minőségi DAC 50 Ohm alatt (!), most olvasgatok éppen róla! Nem tudod trükközés nélkül High Gain módba tenni, ha nem dugsz rá valami durvább ellenállású fülest, s így lemaradsz a jobb hangminőségről! Átlagos mobilokra igaz csak, amit írtam, nem erre a V30-ra, sorry! Szóval ha kedvet érzel az alakítgatásra, elméletileg megteheted.

Az viszont tény, hogy a QUAD DAC biztosan jobban szívja az akkut, és bár elméletileg rádugható 150 Ohm-nál durvább is, én nehezen hiszem el, hogy szépen, torzítások nélkül meghajtana mondjuk egy 300 Ohm-os fülest -de kíváncsian várom az esetleges cáfolatokat, ha vannak! :)

[ Szerkesztve ]

(#4223) Palibá válasza Sigma7 (#4218) üzenetére


Palibá
tag

Köszi a korrekt és tartalmas válaszod!
Igen, mielőtt megvettem, több mediamarktban is eltöltöttem jó sok időt a fejesek végighallgatásaival, és hihetetlen módon, meglepődésemre, számomra jobban tetszett a kis thomson produkciója, mint a nagy márkák 50 de akár 80 ezres fejhallgatóinak, tehát a teljes kiállított termékszortimentből ennek hangja állt legközelebb az ízlésemhez (egyébként máig sem értem miért, hisz 8x-10x drágábban azért elvárná az ember a fölényes alázást a többiektől). Emellé még szerintem nagyon jól is néz ki ez a barna és vaj színű (mű)bőr külső, kellemes selymes tapintású (mint bizonyos audikban a kapaszkodók, gombok) műanyaggal ötvözve.
Megveszem a VER-t és kipróbálom, bár a külső megjelenése nem tetszik, sem az anyaghasználata, de ha ott spóroltak, a hangminőség javára, akkor kár lenne élből elvetni.
Elmélyedek majd abban a fejhallgatós topicban. Bár sztem én nem vagyok az a tipikusan vájtfülű, de amíg látom illetve érzem az értelmét, és míg ésszerű határokon belül megéri a befektetést, kitolnám a határokat a füleim kényeztetését illetően :)
Kösz mégegyszer! :)

[ Szerkesztve ]

Hajlítható, sőt, galacsinná gyűrhető YotaPhone-t mindenkinek! ;)

(#4224) korpicschess válasza Fred23 (#4222) üzenetére


korpicschess
veterán

Mindkét módban az ES9218P végzi a jelfeldolgozást és erősítést. Az üzemmódjai különbözőek. Direkt összehasonlítás elég nehéz, mert ahhoz a különböző high impedance és low impedance módokat egymás után, azonos hangerőn kéne kipróbálni. Mindenesetre van valamekkora különbség talán, de még nem teszteltem annyira. Nem orbitális.

Palibá:
Sajnos MM-ben általában gagyi (ár/értékben) fejesek vannak kirakva, így a nagy árcímke nem tükrözi azt, amit a kategóriában tudnak esetleg a jobb darabok.

[ Szerkesztve ]

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#4225) Palibá válasza Fred23 (#4222) üzenetére


Palibá
tag

Köszi az update-et, és hogy képes vagy megkövetni magad, és értesíteni róla, ha félretájékoztattál. Ez nagyon becsülendő! :)
A BEAC-okkal kapcsolatban meg hát, lehet akkor megpróbálom majd összetákolni jack-esre, csak a kíváncsiság kedvéért, bár 2x200Ohm már nem viccel :D. De ha sikerül is a műtét, akkor is valószínűleg csak konnektor mellett tudok majd végighallgatni egy mixet :D
Köszi, beírom majd a tapasztalatokat, ha lesznek! :)

korpicschess: Igen, úgy tűnik, ebben van valami

[ Szerkesztve ]

Hajlítható, sőt, galacsinná gyűrhető YotaPhone-t mindenkinek! ;)

(#4226) Fred23 válasza korpicschess (#4224) üzenetére


Fred23
nagyúr

"Mindkét módban az ES9218P végzi a jelfeldolgozást és erősítést. Az üzemmódjai különbözőek."

Köszi az infót, akkor ez azért így egy jó hír! Meg még a fogyasztása sem tragikus.

(#4227) #33164544 válasza Fred23 (#4226) üzenetére


#33164544
törölt tag

Az biztos hogy szuperűl szól a telefon. :R
De miért kapcsol be a telefon,ha kikapcsolva szeretném feltölteni az akkumlátorát? :F
Ezt nem csinálta semmelyik Oneplus telefonom sem.
Nálad is csinálja ezt,vagy másnál is?

(#4228) DonMaster válasza #33164544 (#4227) üzenetére


DonMaster
addikt

Mindenkinel bekapcsol fogod repulo mod es akkor olyan mintha kilenne kspcsolva . ez mar nem az az ido amikor kikell kapcsolni. Nekem bekapcsolva a gyari tolto 2400mah tol bele ilyenkor es tenyleg 30p alatt 50%+ toltbele 1ora10p a teljes toltes ido 0% rol 100ra

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#4229) stemplar07 válasza Fred23 (#4222) üzenetére


stemplar07
őstag

Nem kell Root, elég egy 3,5-ös extender+75 ohm impedancia növelő, és Aux/High ba kapcsolható , ez a v10 óta így van .
150ohm még belefér HD660S .., HD650 ,300 ohm már necces a HD650-el is szépen szól a V30 de.. dinamika ,,hiányossá,, válik már . Torzításnak nyoma sincs . Több éves tapasztalatom alapján megéri trükközni az 50 ohm alatti fejesekkel , mert az LG szerint is a Quad SoC (régebben Dual) akkor adja a legjobb teljesítményt , és egy enyhe ,,V,, hangzást idéz elő ..(ami a fülek többségének kellemes )

(#4230) gretzky77 válasza koxmatyi (#4206) üzenetére


gretzky77
veterán

Sajnos én sem találtam még,lehet kell még egy kis idő míg megoldják!

iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Fiio FF3 & fiio ka3

(#4231) gretzky77 válasza Fred23 (#4222) üzenetére


gretzky77
veterán

Fentebb írta Stemplar kolléga,nem kell hozzá root! Illetve nekem Bt fejesem van amihez ugye van külön kábel ha netán lemerülne! Ha először a fejesbe dugom a kábelt és úgy a telefonra akkor high gainbe kapcsol! Ez nem nagy mókolás!

iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Fiio FF3 & fiio ka3

(#4232) unravel


unravel
őstag

Hali

Hamarosan csatlakoznék a topikhoz egy Turbadós, kék modellel.

- Ők is B&O fülessel adják ugye? vagy az nincs?

- Ez a B&O earphone van olyan jó mint egy Soundmagic E80? Utóbbi nekem jobban tetszik.
(most egy Rock Jaw Alpha Genius V2 agybadugósom van ami úgy tűnik kevés lesz a V30nak.)

- Ismeretlen számomra az Always On Display. Tényleg nem zabálja az akksit?

¯\_(ツ)_/¯

(#4233) MaxxDamage válasza unravel (#4232) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Igen
"Ez a B&O earphone van olyan jó mint egy Soundmagic E80? Utóbbi nekem jobban tetszik." --> Hogyan lenne már! :(

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#4234) #33164544 válasza DonMaster (#4228) üzenetére


#33164544
törölt tag

Ok értem,csak ez furcsa nekem hogy bekapcsol.
Kikapcsolva szoktam tölteni a telefonjaimat,meg ez is ajánlja hogy hetente kapcsoljam ki,vagy indítsam újra. :K

(#4235) MaxxDamage válasza #33164544 (#4234) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Ez egy "biztonsági" funkció.
Ha pl. Nem tudnád (manuálisan) bekapcsolni (valami miatt) akkor töltőre csatlakoztatva automatikusan bekapcsol. Bekapcsolt állapotban rádugod a töltőre és manuálisan kikapcsolod (és úgy is marad, míg be nem kapcsolod pl.)

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#4236) sonkuci válasza unravel (#4232) üzenetére


sonkuci
tag

hali.

1.) igen, azzal adják
2.) SoundMagic E80 sokkal(!) jobb, mint az amit adnak hozzá. nyilván nem a premium fülest kapod ingyér'.
3.) nem, nem zabálja az akksit, egy idő után pedig szerintem jobban meglehet szeretni, mint pl az értesitési ledet.

(#4237) monti0222w válasza unravel (#4232) üzenetére


monti0222w
addikt

Szia, nem, nem jobb a B&O füles sőt rosszabb mint az E80-n. Nem is hezitálnék rajta hogy azzal jön-e a telefon avagy nem! Jól fogod hallani az E80-nal is, de így sem lesz tökéletes vele, persze a nagy átlagnak megfelelő amit kihall belőle, de ha ennél igényesebb vagy, akkor bizony áldoznod kell rá több pénzt! Sajnos sokan nem hiszik el, illetve nem hallják ki egy 20-30 ezres füles és 100 ezres közt a különbséget, pedig van és ez csak hosszabb ideig tartó hallgatózáson derül ki. :K

(#4238) #33164544 válasza MaxxDamage (#4235) üzenetére


#33164544
törölt tag

Ok,értettem,bekapcsolva töltőre raktam,utána kikapcsoltam-majd bekapcsolt megint.
Mindegy,így marad akkor,ez legyen a legnagyobb hibája. :P

(#4239) gretzky77 válasza #33164544 (#4238) üzenetére


gretzky77
veterán

Nekem sem kapcsol be ha feldugom töltőre és úgy kapcsolom ki!

iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Fiio FF3 & fiio ka3

(#4240) MaxxDamage válasza gretzky77 (#4239) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Igen, az a helyes működés. :K

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#4241) #33164544 válasza MaxxDamage (#4240) üzenetére


#33164544
törölt tag

Képernyőképet hogyan lehet csinálni?
Nem találtam,a menüben erre való funkciót? :F

(#4242) korpicschess válasza #33164544 (#4241) üzenetére


korpicschess
veterán

Mint általában minden telefonon: hangerő le + power (vagy google.)

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#4243) gretzky77 válasza #33164544 (#4241) üzenetére


gretzky77
veterán

Fentről értesítési sávot lehúzod ott van egy olyan,hogy rögzítés!

iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Fiio FF3 & fiio ka3

(#4244) #33164544 válasza gretzky77 (#4243) üzenetére


#33164544
törölt tag

Értem,de ez csak egy részét rögzíti,vagy az egészet?
Azt hittem hogy három ujjat kell végighúzni.

(#4245) gretzky77 válasza #33164544 (#4244) üzenetére


gretzky77
veterán

Próbáld ki,de az egész képernyőt,akár jegyzetelni,jelölni is tudsz rajta és utána úgy menti el!

iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Fiio FF3 & fiio ka3

(#4246) aki03


aki03
csendes tag

Sziasztok!
Csatlakozom a fórumhoz, ma hoz a futár nekem is egy új ezüst színű készüléket.
Sok ismerős név van korábbi fórumokról, ugyanis G3-ról váltottam (alaplap 2,5 év után meghalt), előtte egy 4X HD-m volt.
DJ. Ru$y kolléga is ugyanezt az utat járta be, ha jól emlékszem :C

(#4247) #33164544 válasza aki03 (#4246) üzenetére


#33164544
törölt tag

Gratulálok hozzá,üdv a klubban. :C
Használjad egészséggel. :P

(#4248) MaxxDamage


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

A V30 széria hivatalosan csak 256GB mSD kártyát támogat?
Akkor mibe vettem az 512-t? :U
Gyártó 2TB -ot ír, de boltok és tesztek 256GB-ot említenek... akkor most kinek lehet hinni?

[ Szerkesztve ]

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#4249) stemplar07 válasza MaxxDamage (#4248) üzenetére


stemplar07
őstag

:) a 400GB-os Sandisk-et simán viszi nekem, szerintem az 512-t is fogja,..(ha nem valami gagyi)

(#4250) MaxxDamage válasza stemplar07 (#4249) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Köszi! :R
Nem gagyi, 10 év bolti garos / élettartam gyártói

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.