Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• macilaaci

csendes tag

Sziasztok! A következő problémával fordulok hozzátok: Sajnos a telóm nem kapcsolódik 4G hálózathoz, és szerintem ezzel összefüggésben az akksit is rohadt gyorsan (12óra alatt) meríti. Akksi, sd card, sim card kivéve-berakva de semmi változás. Volt már valakinek hasonló gondja? Gyanítom hardveres probléma, esetleg LG Mo. lépett-e már ilyenre bármit? A készüléket '16 augusztusban vettem egyébként. Köszi!

• macilaaci

csendes tag

(#2784) macilaaci
    Erősen ajánlott az FR = Factory Reset (a rövidítés jelentése, és maga az Android upgrade előtti és utáni FR is le van írva a téma-összefoglalóban.)
    Megvásárlás után egyből fel kellett volna tenni a 6.0-s Androidot LG Bridge-el, (ha OTA-n nem ajánlotta). Így sajnos újra be kell laknod a telefont.
    Vagy próbáld ki anélkül, saját felességre. Lehet, hogy fog működni, de ha esetleg anomáliákat tapasztalsz, akkor ne csodálkozz. Jobb a békesség, avagy az FR....

Nos elvégeztem a frissítést, hál' Istennek semmilyen anomáliát nem tapasztalok, ugyanakkor volna itt egy probléma ami már az előző OS-en is jelentkezett és a frissítés sem oldotta meg: A Smart settings használatához kéri a Hely megadását amit viszont sehogy nem sikerül aktivizálnom, konkrétan szürke háttérrel fut. Próbáltam Wifi ill. GPS nélkül és velük külön is, ill. olyasmit olvastam, hogy bizonyos tanúsítványokat kellene törölni. Erről valami infó? Vagy használjak Taskert oszt jónapot...?

Mellesleg a frissítés tapasztalatom (ill. ahogy az le is vagyon írva) szerint igen jótékonyan hatott a sebességre, ujjlenyomat olvasóra, akkura az egyéb plusz okosságokról nem is beszélve. :C

• macilaaci

csendes tag

Nos sajnos ki kell igazítsam korábbi önmagam ami a fényszivárgást jelenti, ugyanakkor azt hittem ennél sokkal komolyabb lesz a dolog. Volt már ennél sokkal durvább telefonom is ilyen szempontból, mondhatni az android hőskorából. Konkrétan szemből semmit nem látni a v10-en csak egy bizonyos lapos szögből észrevehető a dolog az is csak addig amíg a másodlagos kijelző fénye el nem halványodik. Nekem ez annyira nem zavaró.

Más. A készülék feldobta a 6.0-ás V20 frissítést. Nincs tapasztalatom az efféle frissítésekkel úgyhogy ismét a segítségeteket szeretném kérni. A telefont már belaktam, nem szeretnék mindent újratelepíteni ezért az első kérdésem az lenne kell-e mindenképpen FR-t csinálni (mert ha jól gondolom ez Factory Reset-et jelent)?
    Illetve mielőtt lenyomom a "piros gombot" egyéb jó tanács a feltöltött akkun és a 6gigán kívül?
    THX

• macilaaci

csendes tag

Kicsit megkésve de köszi a válaszokat. Gondoltam a következő hozzászólásomban már tulajdonosként jelentkezhetek be. Ma reggel megérkezett a "kicsike", kb. 10 percem volt, hogy körbenézzem meg leellenőrizzem a számlát mert rohannom kellet melózni, fú rohadt lassan telt a munkaidő :) alig vártam, hogy hazaérjek! Mint egy ovis :)

Nos az első benyomásaim: fúaztakettéb.szottk.rvaéletbe! :) Mondjuk a sim-et holnap még cseréltetnem kell kisebbre, de így is lenyűgöz a masina. Az akksi 38%-on volt amikor beleraktam, délután 5-től este 9-ig folyamatosan buzeráltam, WiFi, kékfog, GPS minden bekapcsolva így merült le 7%-ig most töltődik. Elsőre nem rossz azt hiszem. A DAC-ot ill. a fényképező nyalánkságait még nem tudtam kipróbálni élesben de a másodlagos képernyőről már tudok nyilatkozni: azon túl, hogy nagyon hasznosnak találom, jelentem egyáltalán nem tapasztalom a sokat emlegetett fényszivárgást, konkrétan zéró. :C

A vas villámgyors, azonnal ugrik mindenre, a memóriából rögtön visszaugraszthatóak az alkalmazások.
    Nos hirtelen ennyi. Nextelshoptól jött egyébként.

Még pár percig újabb várakozás... aztán ismételt nyomkodás :D

• macilaaci

csendes tag

Sziasztok! Hosszas keresgélés-, és a topik olvasgatása-, no meg a készülék tudása miatt V10 vásárlása fog hamarosan történni. Ezzel kapcsolatban lenne két kérdésem: 1.nextelshop-ról vélemény? 2. Mivel jövő hónapban érkezik a V20 nem tudom érdemes-e kicsit várni a V10 megvásárlásával, van-e valakinek tapasztalata arra vonatkozóan, hogy mennyit esik általában az előd ára ilyenkor? Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés