Új hozzászólás Aktív témák

• E2E4

aktív tag

(#2403) Ixion77
    Ez most kb. olyan, mint amikor megjelenik az autópiacon egy újabb Lexus. A régi is luxus, de az újabba talán még több mindent beletesznek, bár ettől még a V10 így is bitang jó maradhat. Nem kis erőfeszítés kellhet még jobbat kihozni a V10-től, mivel az szerintem minden idők egyik legjobb okostelefonja. Lássunk néhány lehetséges irányt:

1. Felső hangszóró rácsba bujtatott értesítési LED vagy a másodlagos kijelző olyan szoftveres "upgrade"-je, amely pl. a kijelző bal részén egy min. 160x160 pixeles színes felületet villant fel.
    Következmény: értesítések távoli érzékelési lehetősége

2. Újabb Soc (Pl. Snapdargon 821)
    Következmény: még gyorsabb rendszer. Nagyjából ennek nem sok gyakorlati haszna lenne, mivel a jelenlegi SoC a kiváló optimalizálással így is tökéletes, sőt "smooth"-abb sok más gyártó erősebb, de ezzel szemben hitványabb optimalizálású okostelefonjánál.

3. Még nagyobb elektromos kapacitás az akkumulátorban. 4000+ mAh
    Következmény: még hosszabb üzemidő / SOT. Jómagam a 6-8 órás SOT-al így is elégedett vagyok, de ha nagy szükésgem lenne rá, akkor egy 2,1 A-es kimenetű powerbank-el még elekromos hálózat hiányában is pikk-pakk feltudom tölteni a V10-et, szóval ezt sem érzem annyira szükségesnek.

4. Még jobb Hi-Fi minőség
    Lehet ezt még fokozni? :D

5. Külső hangszóró oldalról előre kerülése esetleg megkettőzése (alul/felül is egy) a HTC Boomsound-jához hasonló megoldással.
    Következmény: még jobb akusztikai élmény fej/fülhallgató nélkülözésekor. (Persze a mostani megoldás is jó.)

6. IP 67 (68 :D ) vízállóság
    Csak hogy ez is legyen... :P

7. Az LG által kifejlesztett, kijelzőbe integrált ujjlenyomat érzékelő első gyakorlati megvalósítása. :D

(#2411) LógaGéza
    Próbáltad már a Csak eszközkezelők (Csak GPS) opciót?
    Ott is ugyanezt a hibát tapasztalod?

(#2413) Litván Zongora
    Most próbáltam ki. Nekem egyből kéri a jelszót a "Wi-Fi hotspot beállítása"-nál.

Utána meg is jeleníti ezeket:

Wi-Fi Név
    SSID adás (pipa)
    Biztonság (pl. WPA2 PSK
    jelszó
    Jelszó megjelenítse (pipázható)
    Max. felhasználó
    Bővített opciók megjelenításe (pipázható): Adócsatorna

Mindezek végén a "mentés"-el elmenti, és ki is írja felvillanó üzenetben, hogy "Elmentett konfiguráció".

Új hozzászólás Aktív témák