Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Máté94
addikt
CWM miatt van az, hogy ha a hangerő le gombot nyomom, miközben kivettem az aksit, és be van dugva a USB kábel egyszerűen rezeg egyet a telefon és nem jelenik meg a Software Uprgrade felirat?
-
ntomka
nagyúr
Vadonka ma este írta az xda-n: "i dont know what did setiron that the 1080p video recording is working in the 64m version, and because he is leving xda probably never tell this."
ツ Headphones on - World off
-
Cruiserke
tag
válasz Crytek #19950 üzenetére
Felrakod marketről a ClockWorkMod ot, ott rámész h flash recovery (kell hozzá rootolás)
Utána vagy a progiból reboot to recovery vagy, amikor ki vagy kapcsolva a hangerő le + power gom együttes megnyomásával bejutsz a recoverybe. Töltsd 100% ra a telót.
Ezután ott:
-data/factory reset
-wipe cache
- advancedben: wipe dalvik cache
visszalépsz
-install zip from sd car -> choose zip.... betallózod > pár perc után felrakja, ha szükséges fel kell rakni hozzá egy gapps-ot.
Ezek után reboot, és már bootol is az új rom.Aorus Z590 Ultra, i9 10900, RTX2080, GSkill trident Z NEO 32GB, Samsung S21, Iphone 12 Mini
-
joebacsi4
tag
sziasztok.
kijelző ragasztási problémám van. olvastam a régi hozzászólásokat, de rengeteg oldal van és nem szeretném az összest végigolvasni.
az érdekelne, hogy mi lett a megoldás erre a problémára (csere, szervíz)? valamint, hogy tovább romlik e a helyzet vagy marad olyan amilyen jelenleg? -
Balázs1986
addikt
válasz korpicschess #19947 üzenetére
Hm...akkor reménykedjünk. Bár, még mindig benne van az, hogy az sgs usb-je így lett kialakítva, a 2x-é meg nem...de bízzunk benne, én csak örülnék, ezt az egy funkciót hiányolom most is
Levi941127: Tessék
Mogcaa: Igen, szétszedhető úgy, hogy ne legyen észrevehető utólag. De csak óvatosan! De ha nem tartja bent a kártyát akkor szerintem azzal nem sokat tudsz kezdeni...
Cruiserke: Ez kicsit össze-vissza lett Marketről a ROM Managert teszi fel, és abból flash-eli a CWM-et
joebacsi4: Személyesen vidd be a szervizbe, az a legbiztosabb, akkor nehezebben ráznak le. Telemax-ot ajánlom. Vagy egy helyi szerviz partnert, biztos van a közelben leadási pont (Szegeden pl. a Samsunggal egyben). Ott is korrektek szoktak lenni. Lényeg, hogy ne szolgáltatóval küldözgesd, és ne hagyd magad lerázni, ha durva a bevilágítás. Ha épp csak egy kicsi, azzal viszont nem foglalkoznak (és te se tedd )
Máté94: Nem, a cwm-nek ehhez nincs köze. Lehet, hogy ami usb-ről tápolod, az csak egy hub egyik portja, és úgy leterheled más eszközzel, hogy nem tudja rendesen meghajtani a telefont. Próbálj egy másik, alaplapi usb portot.
[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
válasz Balázs1986 #19955 üzenetére
Megoldotta. Köszi!
Jó így elsőre ez a V20Q. Egyébként kint a smartflash-es verzió is belőle. -
jooker82
nagyúr
Na itt vannak az LG ICS telefonjai,mármint a 3D-n kivül....[Videók]
Szerintem szuper telók lesznek
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
joebacsi4
tag
nem olyan vészes a bevilágítás,de nem fog tovább romlani a helyzet?
köszönöm a segitséget. -
Mogcaa
aktív tag
valami fénykép vagy rajz a foglalat működéséről vagy felépítéséről nincs lehet hogy valami elgörbült vagy tört esetleg ha kiszedem a rugót hogy ne lökje ki folyton mert picit megakad de nem tartja bennt :S
-
Superbad
tag
A napokban volt néhány romcserém, de visszatértem a CM7-hez.
Viszont az a probléme áll fenn, hogy a telefonom nem szinkronizál automatikusan, azaz a leveleket (gmail) csak akkor kapom meg, ha elindítom az app-ot, és nyomok egy frissítést. Ugyanez a helyzet a twitterrel is és az összes többivel.A szinkronizálás be van kapcsolva, az enegia widget-ben is benyomtam a frissítést.
Valamit kihagytam? -
dergander
addikt
az LG telefonok külsőre jók,és csalógatóak a hiba a belsejében van,szerinted az az ICS ami ezeken lesz jó lesz? persze hogy nem tele lesz bugokkal,mint mindegyik LG felső kategóriás telefon,na és majd ráteszik a Jelly Bean-t ? kötve hinném ha rá is majd 2 év múlva...
a CM9 előrehaladottab lesz mire tökéletes lesz,addig az LGnél jönnek azok a hibák mint most.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Egyébként azt nem értem hogy ha már neten eléthető a 4-es android a telóra (ugye van ez a nova hd-s cucc) akkor hivatalosan miért csak sokkal később adják ki?
Vagy ezt a 4-es androidos nova cuccot hogy csinálják ha nincs is kint a rendes cucc rá?Next PC Upgrade: 2022
-
no1r
őstag
hello!
kis gondom akadt a CM9-el... rádugva usb-vel a gépre win7 alatt a pc nem találja az illesztőprogramot így nem ismeri fel a gép a telefon memóriakártyáit.
a Dusee által javasolt drivert ([link]) már telepítettem, de így sem történt változás. valakinek valami ötlet esetleg?a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
no1r
őstag
igen, megpróbáltam mtp és ptp-vel is... egyiknél sem talált illesztőt, csak magát az eszközt (eszközök listáján ott a tel, csak sárga felkiáltójellel). és hibakeresés-troubleshooting opciónál sem talál semmit magától...
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Balázs1986
addikt
válasz Máté94 #19956 üzenetére
Nincs mit
jooker82: A 4x elég meggyőző
joebacsi4: Elvileg nem fog. Aztán ha mégis, legalább nyugodt szívvel mondhatod a szervizesnek, hogy először kicsi volt, de folyamatosan nő. Akkor csak hamarabb szétszedik, mint ha csak egy kicsi van folyamatosan.
Mogcaa: Sajna nem találtam, de a kártya kinézetéből adódóan a slot belsejében oldalt keresd a pöcköt. Ami képet Tutu7030 abból kiindulhatsz, annyi a különbség, hogy ahogy elnézem, annál egy nyelvet nyújt ki amikor bedugod a kártyát, amit ha benyomsz kiadja. A telóban meg ugye magát a kártyát nyomod be. Lehet, hogy itt is megvan az a nyelv, csak a slot végében, és a kártyával nyomod be. Passz.
Crytek: Nem olvastam utána, de feltételezem, hogy kihagyták az nvidia drivereket és maguk alkottak többé-kevésbé (hsz-ek alapján inkább többé ) működőket. Meg ugye a Nova HD-nál azt mondják, hogy tessék, itt van alfa állapotban, teszteljétek, és telepítheted. Az lg ezt nem teheti meg se alfa, se beta állapotban, csak a véglegeset adhatja ki. Bár, a június akkor is indokolatlan, na de hátha hamarabb kijön. (nem reménykednék benne )
-
Levi941127
senior tag
A gyári v20q romon tényleg jó az xda fórumon feltüntetett horse power RC12-es OC kernel ? és cwmből elég feltenni ?
-
mariobros
tag
Itt van a 20Q baseband, ha valakinek csak az kéne, mondjuk CM7-hez [link]
Üdv: Dani
-
jooker82
nagyúr
válasz Balázs1986 #19971 üzenetére
igen,látszik,h ott már nem "tapad" a kezelőfelület a kijelzőhöz,mint itt a 2x-nél.....hanem simán gördülékenyen megy a weboldalnál is,a menüben is....
Az 1GB Ram sokat segit........ Mellesleg egy dijnyertes kijelzőt tettek bele,mely jelenleg a legjobb a világon,fogyasztás ,szinhűség tekintetében...
De ezt a telefont is nézzétek meg, ez se les piskóta,mármint mézeskalács ,szóval fagyi lesz ICS.... 4 colos és 4,3-as Nova IPS kijelzővel... És elvileg fémházban lesznek,bőrhatású felülettel..[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
dergander
addikt
érdekes ez a kdz-s v20q amit feltett valaki az xda-ra a v10d-s BBvel volt...most nemértem akkor az még nem végleges v20q vagy ez a baseband milenne?
-
jooker82
nagyúr
Ti,hol látjátok a v20Q smartflash verziót??
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
dergander
addikt
41 perc és le is jön sajna 2 megás a netem
a kdz-s v20Q egyszerüen ramaty volt,igy magába tweak cuccok nélkül,nálam gondolt egyet és csak úgy random bekapcsolta a gps-t,meló közbe ránézte a telefonra már csak 20%on volt az aksi igaz a bb az 0725
-
jooker82
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Arra nincs valami megoldás ne két év legyen mire betölt a telefon?
Mert vicces hogy két mag meg minden és csomó idő míg bekapcsol!Next PC Upgrade: 2022
-
dergander
addikt
nemértem miért raknak vele 2 zenelejátszót,mikor a másik semmit nem ér....
-
Dawee
tag
Most telepedik smartflashel a v20q, majd mondok tapasztalatot, ill. ha van valami amit nézzek meg szóljatok.
A WORD elszáll, az írás megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Napelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest