Hirdetés
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
babosf
aktív tag
válasz Balázs1986 #19894 üzenetére
ma reggel indítás után már nem a live wp volt a háttér, hanem amit a rom telepítéskor felrakott.
nem így kapcsoltam ki, nem állítottam át, "saját hatáskörben" csinálta...???
Galaxy S23 Ultra
-
ferikek
aktív tag
Végre A LG Mobile Updater (1.5.5.1) most már nem azt írja ki v20l-re, hogy ennél is van újabb frissítés, hanem h ez a legfrissebb Ehhez kellet jó 9 hónap...
LG terméktámogatás szinte a 0-val egyenlő -
Crytek
nagyúr
Nagyon rég jártam már erre.
Van már 4-es Android a telóra? Ha nincs mikor lesz elérhető?Next PC Upgrade: 2022
-
god992
aktív tag
Elkepezto hogy kikapcsolt adatforgalom mellett mennyivel jobban birja a telefon, 3-4oran az ki volt kapcsolva es nem merult semmit a telefon(ugy hogy csak a zsebembe volt),bekapcsolt adatforgalommal meg igy is elegge merul:S amint bekapcsoltam es bongesztem egy kicsit egybol el kezdett merulni
-
ferikek
aktív tag
válasz god992 #19905 üzenetére
jaja. nekem reggel 7-től folyamatos adatforgalom + 3g + wi-fi 100-ról 63%
12-tól no adatforg. + 2g + wi-fi 59%A telót csak hívásra meg kicsi talkozásra használtam
Egyébként az, hogy be van kapcsolva az adatforgalom de nem működik az szolgáltató vagy telefon hiba? Újraindítás után ok, de sokszor megadja magát az "adatforgalom"
[ Szerkesztve ]
-
ferikek
aktív tag
Érdemes beleolvasgatni az lg facebookjába. ez ám a támogatás és a tipikus magyar hozzáállás
-
Crytek
nagyúr
Nekem most 2.3.4-es a telom.
Ezt a Nova HD™ v1.1 - Android 4.0.3 ICS Rom -ot én feltudom rá rakni?
Ha igen van valahol magyar leírás?Next PC Upgrade: 2022
-
webwolf
csendes tag
Sziasztok!
Az akksi kalibráláshoz szükséges fájlok mennyire kapcsolódnak a ROM-hoz?
Történetesen arra gondolok, hogy most raktam fel egy CM romot a gyári 2.2 helyett, illetve frissítettem a Baseband-RIL kombót, és végül nyomtam egy aksi kalibrálást.
Nézegetem egyéb romokat (WIUI, NovaHD). Ha ezeket felrakom, akkor nyakonvágom a kalibrálási fájlt, - és felesleges volt az előző akcióm - vagy ez megmarad?
Illetve valaki le tudná írni, - vagy belinkelni valami hasznosat - hogyan is működik ez a fájl?
Mi alapján építi fel a készülék?Kicsit más.
Amikor V10D-ről frissítettem V20L-re, illetve a Basebandet 1035.21_20110725-re, utána gyakran előfordult, hogy eldobálta a hálózatot, vagy 0 térerőt jelzett, közben csörgött, illetve ami legbosszantóbb volt, a GPS meghülyült, teljesen használhatatlanná vált. i*O 8-al, GM-el és GPS Status-szal próbálkoztam, de negatív.
Utána olvastam, hogy a Baseband/RIL/ROM párosnak illik "harmoníában" lenni.
A RIL frissítés után már jobbnak tűnik a helyzet, de nem akarom elkiabálni, mert még csak 2 napos az új bélés.
1035.21_20110725 / 0725 (V10d, Europe) / CM-7.1.0-Optimus2X-signedEddig egyedüli negatívum, hogy 3G nyista.. akár hogy szórakáztam a beállításokkal. (Voda)
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
válasz ferikek #19911 üzenetére
Nem tudom, te melyik LG profilt szoktad nézni (van több is), én az LG Magyarországot szoktam.. A hozzászólók közt vannak a barmok (és hidd el, nem csak Magyarországon vannak barmok ). Amit tudni kell, hogy ez az FB profil egy informáló oldal, őket anyázni / rajtuk követelni a szoftverfrissítést egyszerűen ökörség. Nem szoftverfejlesztők, de még csak nem is informatikusok. Egyszerű információ szolgálatosok, nem több. Nem várható el tőlük, hogy majd bemennek a fejlesztőkhöz és leanyázzák őket. Viszont ha megnézed, tényleg jó fejek: akárhogy anyáznak az üzenőfalon, normálisan válaszolnak. Nem törlik, nem szarják le. Volt olyan, hogy egy hozzászóló kérésére választották ki a köv. akció nyereményét, és egy smart blueray player nem filléres Meg egy gyerek csak úgy poénból írta hogy van 10 LG terméke, ha lefotózza kap-e valamit, erre ment a válasz hogy fotózza le és kitalálnak neki valami jutalmat... Oké, hogy a szoftver szar, de ez egy teljesen más asztal, és itt pont korrektek.
Komolyan én is gondolkozok egy fotózáson, bár csak 5 LG termékem van[ Szerkesztve ]
-
Pokolika
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy tud-e valaki olyan kollégát aki árul az előlapba való kétoldalú ragsztót az lcd-hez?
Barátom ragaszkodik hozzá azért kellene,bár szerintem fölös.
Válaszotokat előre is köszi.Üdv
-
Pokolika
tag
válasz Balázs1986 #19917 üzenetére
Szintén tőle rendeltünk fehér kit-et de nem említette hogy lenne neki olyan.
De egy telefont megér ha neki tuti van.
Az enyémben pl nincs hisz az lcd-nek házon belül miliméter pontos kerete van és arra épül minden ergo nem mozog lötyög stb.Köszi -
ferikek
aktív tag
válasz Balázs1986 #19915 üzenetére
lg Magyarországot.
tudom h nem ők fejlesztik a szoftot ők csak "kommunikálnak".
Viszont képviselik itthon az LG-t. És pont egy olyan hozzászólásukat kaptam el, amiben épp azt írták, hogy ők sajnos nem tudnak mit tenni, mert nem rajtuk múlik... ez rossz hozzáálás. nagyon. a másikra mutogatás tipikus esete... -
Balázs1986
addikt
válasz Pokolika #19918 üzenetére
Csak nehogy majd egyszer kapjon egyet, és akkor hiányozzon az a minimális kis rugalmasság amit ez ad...nem jó az, ha minden összefeszül.
Biztosan van neki. Nekem sem említette, csak amikor külön rákérdeztemferikek: Pont ezt mondom, hogy ez nem hozzáállás kérdése, hanem ez egész egyszerűen így van. Ha azt hazudják, hogy jön a szoft, csak várd, az a baj. Ha azt hazudják, hogy mindent megtesznek, beszélnek a fejlesztőkkel, az a baj. Ha őszintén megmondják, hogy ők csak infó szolgálat, nincs közük a fejlesztőkhöz, az a baj. Van olyan, ami megfelel tőlük (tehát nem a fejlesztőktől, hanem az információsoktól)?
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
válasz ferikek #19919 üzenetére
v20o + tweak pack, 5 kezdőképernyő, naptár widget, időjárás & óra widget, teendők widget (ez 2 képernyőn is), jegyzet widget, energiagazdálkodás widget, zene widget, rádió widget. Kamera, galéria, videolejátszás, youtube, gmail, böngésző, ébresztőóra, zseblámpa ikon.
276 óra 17 perce bekapcsolva, nincs késés. Ami kicsit fura hogy most csak 110mb a szabad ram, ilyen még nem volt De ettől függetlenül is teljesen gyors. Haver iphone4-én egyébként 30-40mb szokott szabad lenni és úgy is villám. Mindjárt indítok egy GTA-t, az majd kitakarítja 150-160 körüli szabadra[ Szerkesztve ]
-
ferikek
aktív tag
válasz Balázs1986 #19921 üzenetére
persze, semmi sem jó
de a megoldás egyszerű lenne: kedves user beviszi az LG-hez a telefonját, ők teszteli és tapasztalni fogják a user által leírt hibákat. Ilyenkor vagy cseréik újra, vagy pedig visszavásárolják. Ez lenne a normális.
tehát fb-n is azt kellene javasolniuk, hogy vigye be a tulaj a telefonját, ők megnézik és ha tényleg gáz van a telóval, akkor intézkednek, nem pedig azt válaszolni h több lépcsős folyamat meg h nem miattuk van, stb... na mindegyvan iphone 4-em is, azzal semmi gond, full gyári, már lassan 15 hónapos és soha semmi lassulás. nagyon gyors és iszonyú jól kezelhető.
ios és lg andorid -
Balázs1986
addikt
válasz ferikek #19924 üzenetére
Igen, pont arra céloztam, hogy az a gép kevés szabad ram mellett is stabilan működik. Na de az egy zárt rendszer, egy adott hw-ra egy adott op.rendszer, ez nagy pozitívum, és előny
Azért az elég egyértelmű szerintem, hogy ha baja van a telefonomnak, akkor beviszem a szervizbe, ahol elvileg kivizsgálják. De akkor sem értem, mi köze van ennek az kommunikációs csoporthoz... Az fb profil nem szerviz, de még csak nem is terméktámogatási oldal. Egyszerűen csak kihirdetik az aktualitásokat. Már az pozitívum hogy nem csak azokkal foglalkoznak, hanem a totál témához nem illő hsz-ekkel is.
Amit meg kell érteni, hogy baj -> szerviz. Támogatottság hiányolása -> panaszlevél az itteni központba és ha bugos is a kint levő szoftverrel, akkor szerviz is. Az, hogy ott megakad a dolog, már más kérdés, ha oda reklamálnak, az teljesen jogos. De ezek a szerencsétlen ügyfélszolgálatosok tényleg nem tudnak (és nem is feladatuk) semmi olyat tenni vagy mondani, amitől megjavul a telefon, vagy új szoftver kerül rá. Ezért értelmetlen az, ami az üzenőfalon megy. -
ferikek
aktív tag
válasz jooker82 #19927 üzenetére
És ez még gyorsnak mondható. van olyan felvételem, ami ennél sokkal durvább.
"Kedvencem", amikor csörög a telefon, de csak 5-6 sec múlva látom h ki keres és még 3-4 sec mire fel tudom venni, ha egyáltalán működik a képernyő...
Alkalmazás: 3g watchdog, shazam, skype, winamp, androzip, zseblámpa, hír24, tunein, box és ennyi.
A teló full gyári, semmit sem változtattam rajta (tehát megy a car home, f-secure + on-screen)
kb. ennyi memóriával gazdálkodok 36 óra elteltével (bár ez sokban nem befolyásolja)
[link]
eddig 29 volt a rekord és 148-150-ről indul újraindítás után
szoktam újraindítani, kb hetente, amikor már annyira lassú h magától kikapcsolTudom h mindenféle rom-mal ezeket kiküszöbölhetőek. de azért arra jó a videó h lássuk hogyan működik vagy inkább nem működik 100% gyári cuccokkal.
jah: no facebook, no mail, no gmail szinkfornizáció.
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
válasz jooker82 #19931 üzenetére
A "futó alkalmazások" között csak az látszik, amelyik aktív. A ram-ban amellett még kismillió másik app is lehet. Például nem látod futni a böngészőt, de ha kikeresed alkalmazáskezelőben, aktív lesz a "leállítás" gomb, így nyilván valahol a háttérben fut.
ferikek: 3g watchdog, shazam, hír24, tunein, box. Én ezek között keresném a bűnöst. Főleg, hogy a javuk tényleg tipikusan háttérben lapuló és figyelő.
Egyébként a gyári v20l-t sokáig használtam mod nélkül, és nem volt ilyen gondom, tehát ez nem lehet rom hiba. -
jooker82
nagyúr
válasz Balázs1986 #19934 üzenetére
Szerintem sem rom hiba....Inkább egy factory reset kellene neki.. ,h letisztuljon minden...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
ferikek
aktív tag
válasz Balázs1986 #19934 üzenetére
az általad felsorolt alkalmazások közül amelyik fut: 3g watchdog, többi nem leállítható
factory reset hogyan? adatvédelem, gyári adatok visszaállítása? ekkor megmarad a 2.3.4, nem?
köszi a tanácsot, majd 20q ha nem javul akkor fr, utána szerviz (bár ott sem tudnak mit kezdeni vele[ Szerkesztve ]
-
Zlika
aktív tag
válasz ferikek #19929 üzenetére
Hu az tényleg durva...Nekem valamikor az elején volt ilyen szutyi.De akkor még nem nagyon tűnt fel.(5800 után)Aztán jöttek a lefagyások is sorjában.Mondjuk angol megjelenés után pár nappal vettem tehát a nagyon kezdeti software volt rajta.Azt hiszem utána pár héttel indult meg a "fikázás" is a fórumon.Meg a disszidálások (ugye Rotate... ).
Na de lényeg a lényeg hogy amint lett használható custom rom én azokat kezdtem tesztelgetni azóta nem is volt gyári vagy ha igen akkor is csak mert valamit elcsesztem és smartflashel visszaraktam egy gyárit alapnak de utána rögtön root/cwm/custom rom.
Én a hypnos 2x-romot nyűtem sokáig az nagyon frankó volt sebességben is üzemidőben is.De kb 1 hónapja előjött a "nem tudtak elérni full térerő mellett" probléma.Szerencsére akkortájt jött a CM9 is szóval tettem egy próbát.Na azóta nem is került rá más.Igaz még egy pár dolog nem működik -video felvétel/lejátszás hardware-esen- de messze ez a leggyorsabb,legjobb üzemidővel működő rom amit eddig láttam.Szóval van remény.Ha nem is az LG de valaki úgy is megcsinálja az ICS megabrutál romot amivel végre tényleg azt érzi az ember hogy egy felsőkategóriás telefonja van...
Hagyjad te is a francba a gyÉri romokat. -
ferikek
aktív tag
válasz jooker82 #19938 üzenetére
köszi szépen! várok én még a fatory reset-tel, adok esélyt a 20Q-nak
bizt mentés van a telról és folymatosan mentek rla mindentZilka: enyém is sajnos elég korai darab uh ezért lehet ilyen "ócska". nálam csak gyári játszik/játszana, arra nincs nagyon időm s türelmem h próbálgassam a romokat, de mondjuk ha kijön egy jó ics akkor lehet h megpróbálom
-
Balázs1986
addikt
válasz Tesztelo.hu #19942 üzenetére
Miért lenne szükséges hozzá otg?
Ezt a cikkben sem értem egyébként. Egyrészt bluetooth perifériák is léteznek, másrészt meg a periféria már önmagában is csak egy egy lehetőség. Kiváltható akár képernyőbillentyűzettel is, az egérkurzor meg ujjal az érintőn.
De amúgy sem újdonság. XDA-n is írogattak róla régebben, csak feltételezem ez nem egy népszerű felhasználási módja a telefonnak.[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz Balázs1986 #19943 üzenetére
Jó lenne, ha menne. ICS-vel próbálta már valaki? Én majd kipróbálom egyszer, de valszeg hibás a kábelem, szóval ha nem müxik, akkor lehet, hogy csak azért.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Balázs1986
addikt
válasz korpicschess #19944 üzenetére
Nagy valószínűséggel hardveres korlát is van: beszéltük is már hogy valószínűleg a 2x usb portja csak felvenni tud tápot, leadni nem, így az otg örök álom marad
-
ikarus3
csendes tag
Sziasztok!!!
Legyen szíves valaki pontosan leírni a 2x frissítését 2.3-ra.
Köszönet
Sziasztok
-
korpicschess
veterán
válasz Balázs1986 #19945 üzenetére
Beszéltük, de erre SGS-nél is gondoltunk. ICS-nél meg működővé varázsolták.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Levi941127
senior tag
Valaki linkelen egy v20q romot zip formátumba amit cwm-ből kell telepíteni ??
-
Mogcaa
aktív tag
teló leesett kb 120cm ről szőnyegre es azóta az sd nem akad be ha betolom a helyére az a kérdésem, hogy szét lehet-e kapni úgy, hogy gariba ne lássák hogy bele volt nyúlva mert nincs semmi csavarmatrica stb. es ha szet tudom szedni valamit lehet vele csinálni hogy jó legyen? mert elég messze lakok szervíztől és kedvem sincs megválni töle hetekre :S
(szedtem már szét pár telót szóval némi tapasztalatom van de ez az sd foglalat nem tudom hogy működik :S)
jelenlegi megoldás ragasztógyurma +hátlap :S valaki segítsen
-
Crytek
nagyúr
Nekem most 2.3.4-es a telefonom.
Ezt a Nova HD™ v1.1 - Android 4.0.3 ICS Rom -ot én feltudom rá rakni?
Ha igen van valahol magyar leírás hogyan kell?Next PC Upgrade: 2022
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs