Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dusee
őstag
válasz Balázs1986 #19694 üzenetére
setiron google+ oldalan irtak, nekik megoldotta, gondoltam neki is segithet
meg aztan nem is art h az ajanlott van fent, mert a cm9ben 218as van.[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
Kíváncsi voltam, megkerestem. 1 ember tényleg ezt ajánlotta, őszintén szólva fogalmam sincs, miért. Lehet, hogy neki sincs
Viszont ment rá a válasz: " I tried the 725 ril but I still couldn't download. will try getting a matching bb". Nem tudom hol olvastad, hogy jó lett neki ril cserétől, nem találtam. Vagy én vagyok figyelmetlen
Azon lepődtem volna meg, ha megoldjagod992: Akkor nem tudom, nem használtam kdz updater-t. 100%, hogy mindent pontosan a leírás szerint csináltok?
Ha végképp nem megy, tegyétek fel a CWM telepítős verziót.[ Szerkesztve ]
-
god992
aktív tag
válasz Balázs1986 #19702 üzenetére
igen mindent a leírás szerint csináltam, pár hónapja még gond nélkül működött a dologm ezért nem is értem, a cwm-es verziót azért nem akarom mert az wipeolni fog nekem :S
-
torok6
aktív tag
én így csináltam de így sem jó http://logout.hu/bejegyzes/rotate/lg_optimus_2x_frissitese_kdz_fajl_segitsegevel/hsz_1-50.html
-
Dusee
őstag
válasz Balázs1986 #19702 üzenetére
mondjuk tenyleg nem irta h megjavult neki, csak javasolta
felre olvastam
belegondolva tenyleg nincs sok ertelme, csak nekem is a bbhez passzolo ril van, es megy market, igy osszefuztem a szalakat -
Zlika
aktív tag
Nekem is jó a market CM9-el pedig semmi extrát nem csináltam csak rom fel,előtte wipe data,cache,dalvik.Ironkernel,gapps felrak és jó...
-
Dusee
őstag
válasz Rover623 #19710 üzenetére
ez jó volt
van ics alapú miui
csak a mobilnet nem megy róla, meg manuálisan kell regisztrálni a telót a hálózaton, hogy tudj hívni/sms-ezni
Wajk most küldött egy új béta verziót, ki kell próbálni, hogy be bootol-e, illetve mi működik meg mi nem.
holnap valszeg tölthető lesz mindenkinek -
mariobros
tag
Én felraktam a legújabb 32mb ramhack-es kernelt, azzal nem ment a Marketről a letöltés, a 48mb-ossal meg igen. Ki érti ezt ? Ja igen, mindenféle ril-t próbáltam...
Üdv: Dani
-
Dusee
őstag
válasz mariobros #19712 üzenetére
én nem értem, nekem is 32mb-os van és gond nélkül megy
az se jó ha össze vissza cserélgeted a ril-eket, azt rakd fel amit a getril ajánl, és kész
esetleg legújabb gapps-t próbáld meg felrakni.
ilyesmit mellesleg nekem cm7-tel csinált még, de ott el se jutottam a letöltés gombig, rányomtam a market-ra, és azzal a lendülettel ahogy megnyitotta be is zárult -
babosf
aktív tag
sziasztok,
felraktam a v20o-t a Balázs féle tweak-kel. Kérdés: ha az üzenet beállításnál Értesítések, üzenet megjelenítése az állapot mezőben, nincs kipipálva akkor nem jelez bejövő sms-nél.Ha be van, akkor jó de akkor fölül kiírja az sms-t (állapot mezőben) ez miért?régebben kérdeztem: miért kell 3g az MMS küldés/fogadáshoz???
köszi.
Galaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
válasz Balázs1986 #19716 üzenetére
az ok, de miért kell 3g egy MMS-hez??? 5 éve sima Nokián ment a GSM hálózaton, minek ez a hókusz-pókusz?
Galaxy S23 Ultra
-
Amarton
tag
Na sikerült működésre bírnom a CM9-et,
Először is raktam fel 5-ös CWM-et.
CM7.2-re nyomtam egy wipe-ot.
Felraktam selfkang2 cm9-et.
googleapps
battery percentage mod
iron kernel 32mb
Most teljesen máshogy jelentkezett be a telefon.
Működik a market is.
Egy bajom még mindig van. Megjelent egy plusz menü, amit ki szeretnék kapcsolni.
nyilacska, házikó, és dupla téglalap ikon a lancher menügombja és a telefon menügombja között.
Feleslegesen elveszi a hasznos területet.
Erre valami megoldás?http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
god992
aktív tag
válasz torok6 #19725 üzenetére
log nekem se volt, a hostot meg neked kell kiegészíteni a következővel :
127.0.0.1 csmg.lgmobile.com
Úgy csináld hogy a host file-t kimásolod asztalra, ott jegyzettömbel beírod ezt a végére, elmented és visszamásolod a régi helyére, felülírva azt.
Ha minden lépés megvolt indítsd újra a gépet és a próbáld meg a frissítést -
Cruiserke
tag
Menniyre jó a CM7 üzemideje, ill a variánsok közül melyiknek a legjobb?
Valamint tervezek egy kis órajel emelést, ehez melyik kernelt ajánljátok? (1.2-1.3 körül)?Aorus Z590 Ultra, i9 10900, RTX2080, GSkill trident Z NEO 32GB, Samsung S21, Iphone 12 Mini
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Karácsonyra kaptam az LG optimus 2x készülékemet, és azóta frissítettem android 2.3.4-re.
Előtte nem próbáltam a gps-t, most viszont megfogott a gps-es dolog és gondoltam kipróbálom. A maps tökéletesen megjeleníti helyzetemet olyan 30mp alatt, de közbe kiírja azért hogy jelenlegi helyzete nem elérhető. a Google navigációja viszont CSAK akkor tervez utat, ha wi-fi re van kapcsolódva. Ha a háztól arrébb megyek, és nincs wi-fi, akkor azt mondja, hogy az adatkapcsolat megszűnt. A rejtett menüben a GPS tesztnél a műholdakat megtalálja, de a google navigációja nem tervez. Akinek valami megoldotta a problémát az el tudná nekem is mondani hogy hogyan tudnám wi-fi nélkül a gps-t használni?
(nincs mobilnetem, és ezt megcsináltam, de nem működik:
http://www.lg-cellphone.com/tipthe-way-to-fix-lg-optimus-2x-gps-issue.html)Nagyra értékelném segítségeteket!
ui: Kicsit sietek és bocsánat az esetleges helyesírási, vagy a mondatkezdési hibákért!
Androidos Outlookból küldve
-
jooker82
nagyúr
válasz Algotis #19730 üzenetére
Gondolom a v20l szoftod lehet most fenn,abban valóban voltak gps gondok,tehát érthető az általad emlitett gps hiba....Namost kb 2 napja jött ki a v 20q szoft melyben minden kilett javitva..... olvasgass visszább kicsit és egy linket is látni fogsz róla,azt kdz-s eljárással tudod frissiteni...1 hsz... nem veszik el semmilyen adatod...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Cruiserke
tag
Azt raktam fel.
Viszont:
Úgy érzem mintha nagyobbat rezegne a telefon amikor, az érintőgombokat nyomom, ez másoknál is ígyvan? mert elég zavaró.Aorus Z590 Ultra, i9 10900, RTX2080, GSkill trident Z NEO 32GB, Samsung S21, Iphone 12 Mini
-
Cruiserke
tag
Közben megtaláltam a hozzá kapcsolódó beállítást mostmár nincs gond.
Aorus Z590 Ultra, i9 10900, RTX2080, GSkill trident Z NEO 32GB, Samsung S21, Iphone 12 Mini
-
dergander
addikt
amúgy a cpu húzásnak semmi értelme,csak a benchmarkokba,ugyanez gépen a helyzet felhúzás nélkül is elfut a játék maxon mégis lehet...a tegra élből több áramot vesz fel mint a hasonló teljesítményű SOC-ok,dehát nah nvidiás alaplapom van és az ehez egy kategóriás lapokhoz képest majd dupla annyi wattot eszikmszerintem ezt van telefonoknál is.
-
Dusee
őstag
hivatalosan is kint van a CM9 SelfKANG2: [link]
changelog: SK2, fixes touch sensitivity, MMS unreliability, brightness controls -
dergander
addikt
nekem hibát ír ki a ling letöltésnél
oké megoldodva
[ Szerkesztve ]
-
MrChris
nagyúr
ezen az ics-es romokon javult a reccenés? Nálam bármilyen finoman is gördül a képernyő mégis mindig megvan az 1-2 másodpercenkénti alig, de észrevehető megakadás.
-
fuzzyka
tag
Hali!!
A viber azóta se műxik cm9-en?megnézné nékem valaki?
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Melon87
tag
válasz Amarton #19719 üzenetére
Nekem is jelentkezett ugyanez a probléma!
Valószínűleg az iron kernel kavar be (most raktam fel az új 32-est) mert utána nyomtam neki egy factory resetet és új életérzést kapott a market!
Azóta megy minden szépen, de nekem is eltűnt az ironos bootanimáció!
(előtte már kétféle CM9 volt fent de csak most jelentkezett ez a hiba)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest