Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
Pont ma van 1 hete,hogy beszereztem a G3-at.Ahogy telnek múlnak a napok egyre jobban kezdem megszeretni.Talán csak szokni kellett.Ez a kijelző felbontás szerintem még továbbra is egy jó nagy baromság(szerintem)de hát ez van.
Pár negatívum és furcsaság a részemről:
- A teló nem ébreszt kikapcsolva.Tudom!Ez így ökörség mert 10-ből 9 teló nem ébreszt így,csak az utóbbi évek során olyan Kínai csodákat birtokoltam amik képesek voltak erre.(Zte Blade S;Op3n Dott;Alcatel Idol 2s)Pedig mára ez már kuriózum.
- A G3 néha elfelejt dolgokat.Pl.El van tárolva az otthoni Wifi jelszava de ennek ellenére már párszor újra kérte azt.Videólejátszónak Mx Playert használok de szinte minden második videó lejátszás indításánál rákérdez,hogy mivel játsza le a videókat,hiába van beállítva alapértelmezettnek.
- Zenelejátszásnál valamiért nem tudom alapértelmezettnek beállítani a kedvenc lejátszóimat.Meg sem jeleníti őket mit választási lehetőséget.Fura.
Ezen kívül azt hiszem csak jót mondhatnék erről a készülékről!Most viszont lenne egy nagyon fontos kérdésem a Telenor garanciaidejével kapcsolatban!
Nagyjából az a lényeg,hogy beszart egy telóm,beadtam gariztatni de nem tudták megcsinálni és mivel már nem forgalmazták az a típust(Zte Blade S)ezért ráfizetéssel kihoztam az Alcatel Idol 2s-t és mivel ez egy új teló volt elvileg újra indult a 2 év garancia.Ez 2015.Január elején történt! Időközben viszont lejárt a hűségem is és ezért hoztam ki a G3-at.Csak,hogy közben megadta magát az Alcatel is.De ha 2 évet adnak rá akkor az még elvileg garis.De én elvesztettem a fonalat mert azt mondta a ügyfélszolgálatos hölgy,hogy csak 1 évet ad a Telenor és másik 1 évet a gyártó.Ami azt jelenti,hogy mivel már a második évben vagyok ezért nekem kell azt eljuttatnom a gyártóhoz javításra mert ők ezzel már nem foglalkoznak.Tehát már nem úgy működik,hogy beballagok vele valamelyik Telenor Boltba és a többit ők intézik.Valaki fel tudna világosítani,hogy ez tényleg így van e vagy esetleg engem félretájékoztattak? Tehát röviden a Alcatel 2016 Január elejétől már a második évében van.Ez most garanciális és vihetem a Telenorhoz vagy sem? Bocs ha hosszú lett és remélem nem bonyolítottam túl?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- OLED TV topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen joysticket vegyek?
- Kupon kunyeráló
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Automata kávégépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest