Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Srácok a Modern Combat 5 túlmelegítette a telefonom és 15 perc játék után kilépett a játékból.
Attól félek, hgy ez javúlni nem tud, mert a kompakt méretnek ez az ára így a komolyabb játékok nem fognak menni a jövőben sem[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet leváltanám az iPhone 5S-em egy LG G3-ra és a 32GB/3GB-os ramos modellen gondolkozom. A kérdésem, hogy van-e a használatban Magyarországon hátránya ennek? Azon kivül, hogy szürkeimport és nincs rendes gari. Értem ez alatt hálózati szempontból, hogy tökéletesen megy a hazai Telekom LTE hálózaton stb.
Rom szempontjából ugyanúgy felrakható EU-s rom is rá? (létezik EU-ban egyáltalán 32gb-s modell?)
Amúgy partneronál venném, sok telót vettem már ott, köztük annó a G2-met is, semmi problémám nem volt vele. De aki esetleg vett 32-est már akkor megoszthaná röviden a tapasztalaiait és hogy hol vette.
Köszi a helpet.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Jodanovich #4085 üzenetére
Számítógép és kártyaolvasó segítségével leginkább.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Kasya
nagyúr
2945#*855#
Helyesen(#4081) Jodanovic formázd az sd kártyát exfatra.
[ Szerkesztve ]
-
Jodanovich
senior tag
Miért nem tudok 5GB os filmeket rámásolni a telóra vagy az sd kártyára?
Life is Short... Ride Hard!!!
-
-
jacis
nagyúr
Ilyen vezetékmentes töltőm van srácok és működik vele a G3-om szépen.
Igaz nem mindegy hogyan teszem rá, de működik
A vezetékmentes tőltés nekem nagyon fontos volt amikor megvettem így már ez is ki van pipálva[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Akkor azt oda lehet írni nem?, hogy érdekesség képen, hogy akkor is volt aki meglépte elsőnek egy nagyobb változást nem csak úgy egy szakmaiba bedobni. Főleg úgy, hogy hányszor volt téma a laggolás, felbontás, gyenge hardver hozzá és stb. Nem agresszív vagyok csak mostanában elképesztő mik mennek topikokban...
(#4070) jacis: Továbbra sem vagyok ideges.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Nem biztos hogy le kell hurrognod.... szerintem nem akarta megkérdőjelezni a G3 felbontásának fontosságát inkább vissza akart tekinteni hogy régen milyen felbontástól voltak oda az emberek.
Kicsit agresszív a fellépésed a fórumban ami sz'tem nem jó.[ Szerkesztve ]
-
arsenix
tag
válasz Grawens #4052 üzenetére
Hmmm.
Most nincs nalam a doboza, de "lg phone from" appal megneztem az enyemnek a kodjat es szinten 6HUKG.Lehet hogy ezert sem ajanlja fel meg a b-s frissitest sem..(meg mindig a-t irja a legfrissebbnek)
Most sajnos nincs mas szolgaltato kartyaja a kozelben, de otthon rarakom en is a legfrissebb romot. -
Úgy éreztem ez idekívánkozik.
Retro teszteket olvastam, mikor rábukkantam erre a gyöngyszemre:
"Nézzük az adu-ászt, a kijelzőt. Átlója 2,8 hüvelyk, színmélysége 16 bit, felbontása pedig - tessék kapaszkodni - 480 x 640 pixel. Bár nem ez a világ első telefonos PDA-ja ilyen felbontással, de eddig 3,5 hüvelyk alatt nem nagyon láthattunk VGA kijelzőt. Ez egyébként már a gép bejelentésekor is heves vitákat váltott ki: van értelme ekkora felbontásnak ilyen kis méretű kijelzőnél? Milyen hatása van az üzemidőre?"[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
DJ. Ru$y
félisten
Nillkin üveg fent, mivel nem teljesen pontos és van egy kis hely, így az alja kicsit oldalra csúszott, mert a kamera, hangszóró kivágásra figyeltem főleg, első felrakásnak szerintem nem rossz és rohadt jó.
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
havernak kellene rootolnom a g3-at.
mivel a legegyszerűbb?
melyik a legstabilabb rom hozzá, illetve van-e olyan, amiből ki van takarítva a fölösleg?
előre is kösz!#?*@&!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Grawens #4052 üzenetére
Ha van egy nem telekonyos kártyád próbáld ki, hogy függő-e, bár szerintem azért lett átmatricázva, mert független volt, de mivel telekonyhoz került "lezárták", vagy szimplán csak átmatricázták, hogy azt hidd
-
Grawens
senior tag
Sziasztok!
A tegnap előtti napon én is csatlakoztam az egyre gyarapodó G3-as táborhoz, egy a Telekomnál vásárolt (cserélt) Titán készülékkel.
Pár érdekes kérdésre azért nem találtam választ.
Észrevettem, hogy a készülék doboza át van matricázva, értem ezalatt, hogy a gyári matricára a Telekom ráragasztott egy másikat. Úgy vettem észre, hogy amikor levettem a dobozról és megfordítottam, tisztán kivehető, hogy régiónak "6HU" van ráírva, míg elől "6MH". Az LG CSMG Tool szerint is "A6HUTN" nem pedig "A6MHTN". Rendjén van ez így? Na nem mintha nagyon bánnám, csak fura kicsit.
Végül is letöltöttem a program által linkelt v10h-s kdz-t, és felpakoltam rá. T-s bootanim helyett végre a gyári van. A 100+ szemét eltávolítása érdekében rootoltam, majd rootexplorerrel a "data" mappából töröltem a ".OP" mappát és toltam neki egy FR-et, így eltűnt minden felesleges szenny.A készülék első nekifutásra nagyon rendben van, gyors, nem akadozik, nem melegszik és az akkuidő is príma. Hozzáteszem Galaxy Mega-ról váltottam erre a készülékre csereigazolás segítségével.
[ Szerkesztve ]
-
ivatti10
aktív tag
Köszönöm! :-) Nekem feldobott egy figyelmeztető üzenetet, csekély angol tudásommal értelmezve valami olyasmit, hogy nem támogatja a telefonom, és veszélyes, meg órákig eltarthat, folytatom-e. Így maradtam a PurpleDrake-nél.Ez a figyelmeztető üzenet a youtube-os videón nem látható a srácnak, így nem mertem kockáztatni.
ZTE nubia Z60 Ultra
-
ivatti10
aktív tag
Letöltöd a PurpleDrake Lite-t innen, vagy máshonnan: http://downloads.codefi.re/thecubed/lg_g3/purpledrake/PurpleDrake-Lite_R03.tar.gz
Előbb download módban csatlakoztatod a mobilt(kikapcsolt állapotban benyomott hangerő fel gomb mellett dugod az usbcsatlakozóba), majd elindítod a programot: kattints a "purpledrake_windows.bat"-ra. Innen végigvezet, minimális angol kell hozzá, gyakorlatilag entert kell nyomnod talán 3-szor. Ja, ami fontos, hogy a progi indítása közben majd figyeld a képernyőt, éleszd fel, mert egy ablakot le kell okéznod.ZTE nubia Z60 Ultra
-
jacis
nagyúr
Akkor én szerintem ezt kihagyom mert nem akarok kockásítani
Ilyen szempotból a samsung többet tud, de idővel hátha jobb lesz itt is. Amúgy ezen kívül nagyon tetszik a telefon így használva. Anno amikor nézegettem nem nagyon tetszett...
[ Szerkesztve ]
-
DIEGO15
őstag
Kell hozzá root, és pl egy root explorer. Aztán a system/build.prop fájlt meg kell nyitni szerkesztésre és bemásolni a sor végére a "programkódot". Menteni kell és utána csekkolni a jogokat(permission) rw-r-r nek kell lenni. Ha mindent megcsintál akkor egy újraindítás és már él a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
DIEGO15
őstag
Benyomtam az XDA-s tweakeket, elsőre jobbnak tűnik így. Több szabad ram, de látszatra nem zárja be hamarabb az appokat, 560dpi jobban áll egy ekkora vászonnak. Telefonkönyvben már nulla azaz 0 akadás van, tehát ha valakit ez zavart akkor az tegye be ezeket a build.prop-ba.
#Faster Scrolling
ro.max.fling_velocity=12000
ro.min.fling_velocity=8000
#Helps scrolling responsiveness
windowsmgr.max_events_per_sec=240 -
Pityukaka
tag
SD kártya hozzáférést hol tudom jelszóval levédeni?
-
Kasya
nagyúr
válasz DIEGO15 #4026 üzenetére
Probaltam. Mivel mar ejfel volt es faradt voltam, elfelejtettem a szerkesztes/bemasolas utan megfelelo rw-r--r-- jogot adni, ezert a telefonbol kocka lett. Azota nem probaltam.
Forum hsz-eket erdemes megnezni. Elvileg megy. Bar engem az erdekelne, hogy mondjuk a jatekot hogy teszi ki egy bongeszovel egyutt a kijelzore. -
Kasya
nagyúr
Kicsit kiestem az elmult heten...turaztam, buliztam stb... Ezt a lehetoseget kihasznalva, jol lestrapaltam a telefont. Most az LG Health-rol ejtenek par szot:
Brutal jol mukodik;
- Gyalogtura /erdoben/ alkalmaval a lepesszamlalo bar pontos /+-8 szazalek/, a tavolsag nem stimmelt. Ugye, kisebbeket lep az ember ... Az elteres az igen meredek emelkedon keletkezett, ahol mar "tamaszkodva" kapaszkodik az ember.
- Egyenes/normal korulmenyek kozt /varos, mezo stb/ teljesen pontos.
- Extrem korulmenyek kozt (B.my lake fesztival) - ez egy erdekes teszt volt. Egy ora elteltevel mutatott szamot visszaosztottam, hogy kijon-e a BPM. Nos, kijott -+10%-al. A kulonbseg a zene akusztikus reszenel bejovo par masodperces nyulgalmi helyzetekbol adodott.
- DubStep/Drum n Bass - Keptelen voltam visszakovetni a lepeseim szamat, igy elhittem az izomlaznak es a tobb km/fel oras szamnak, hogy aranylag megfelelo ez is.Az aksiban nem lattam komolyabb merulest. Legalabbis nem tunt fel.
Az ellenorzest fel orankent neztem zene alatt, osszesen 1 orat. Turazas/setalas eseten 1000-ig szamolva fejbe 2 ismetlesben. Az elteres vagy a telefon, vagy az en fejemben tortent
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Roottal lehetseges, ha a build.prop fajlt atirod. Reszletes leiras
(#4024) jacis: en meg azt, hogy a Chrome mkodni fog ugy is klikkeleskor, hogy ne kelljen belenagyitani a szovegbe.... hiaba latom olvashatoan a szoveget, ha nem tudok rabokni pl. linkre :/
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Böngészés közben fullra összehúzva a weboldalt nagyon zavaró a betűket körülvevő fehér "árnyék". Remélem ezt javítják nagyon gyorsan mert ez így elég mocsok....
-
mckangi
senior tag
Azt nem tudja véletlenül valaki,hogy a kdz file tartalmazza-e a baseband-et illetve a modem.img partíciót ?
Poco F3
-
Pityukaka
tag
Srácok,
a G2-höz hasonlóan hol lehet beállítani,h.feldobjon opciókat,ha vmit csatlakoztatok,fülhallgatót,pendrive-ot pl.? -
apaszka
veterán
válasz Stukker1987 #4015 üzenetére
Bocs lejárt a szerk időm!
az_android_memóriakezelésehttps://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
De miért? Az a jó, ha benne vannak a dolgok.
[link] Olvasd mit ír itt? Nem foglalkozom vele, mert nekem elég így ahogy van. Soha nem volt gondom. Tudok otp alkalmazáson keresztül utalni/feltölteni. Nem tölti újra, hogy új SMS t kelljen kérni a jóváhagyáshoz.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
plejik
addikt
válasz Stukker1987 #4015 üzenetére
Nekem 900-1300mb között ugrál,de én is kilövöm azt ami nem kell...
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
Stukker1987
senior tag
Nem sok appot használok és én is zárom őket rendszeresen,de 400-500Mb között szokott szabad RAm maradni.
Eddigi negatív rekord 150Mb volt(látszólag indokolatlanul,mert nem futott szinte semmi),ennél jóval többször láttam már 600 körüli értéket.Windowshoz hasonlóan ez is jobban terpeszt ha több memória van alatta....
[ Szerkesztve ]
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
jacis
nagyúr
Néha rá szoktam nézni mennyi ram-om van használva és azt tapasztalom, hogy sokszor 2,1-2,2 is le van foglalva. Kiváncsi lennék hogy ezt a 2GB-os teló hogyan oldaná meg. Igazából mindog mindent zárok csak nagyon sok ooyan app-om van ami fut a háttérben.
-
apaszka
veterán
-
apaszka
veterán
válasz skylaner #3998 üzenetére
Tényleg, de 32 es címszóval......Na ebbe minden belefér
Asszonynak nézegettem, hogy honnan érdemes majd venni. S3 már elég régi neki, bár nincs baja vele. De egy csajnál meglátta a G3 .at és nagyon tetszett neki.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
mate198712
tag
Most frissítettem PcSuite keresztül V10h-EUR-XX verzióra, ahogy jönnek a frissítések egyre simábban fut a telo.
A szoftver verziójából meg lehet állapítani, hogy függő a készülék vagy független ? Nekem elvileg telenoros, de volt már telenoros független S4-em -
mckangi
senior tag
Igaz,csak OTA-n frissítettem egyenlőre a v10i-t,amit észrevettem,persze a simább futáson kívűl,az a VolTE ki-be kapcsolási lehetőség.
Poco F3
-
plejik
addikt
Eddig semmi akadást bem tapasztaltam.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
jacis
nagyúr
válasz Gergőke88 #3822 üzenetére
Mellesleg eddig mindig megkaptam a teljes összeget minden boltól amikor visszaküldtem valami. A boltnak sem érdeke további problémákba belemenni.
Ma kapta meg a B-tel a telót és már a számlámon is van a pénz (a teljes összeg).iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
válasz geccoblaze #4000 üzenetére
Nekem nem még, de ha ennek el kell repedni akkor az enyém megint rossz így küldöm is vissza
Amúgy a V10i tényleg nagyon jól sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Na ez a v10i jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest