Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ofgm
tag
-
SkyLine3000
addikt
Sztem meg a téma összefoglalóban lévő Lolli root bármelyik romra jó, legyen az V20a, vagy b, stb. Ugyanígy volt az F6nál is. Nincs külön root 20a-ra, meg b-re, csak KK-ra, LP-ra, stb. F6on is ugyanazzal rootoltam a v10c, j, meg mittomén milyen romokat.
Ott van: "Minden eddig megjelent Lollipop alapú rom (V20 verziójú szoftverek)"[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
1,
Belépsz a "menübe" -> 3 pötty jobb fent -> "Az alkalmazások megjelenítése a következővel:" - > Felhasználói beállítás (gondolom neked "Ábécé sorrendben" van a kép alapján.2,
Nem fér hozzá az SD-hez minden program, ez KK óta van így. (Lehet itt nem ez a probléma, ez csak tipp)3,
Kiírja, csak nem a fájlkezelő -> Beállítások -> Tárhely[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
Számtalanszor leírtuk, hogy nem feltétlen van rá időnk. Nekünk ezért nem fizetnek, mindenkitől függetlenül javarészt FreaK és egy keveset én teszek hozzá. Ha tudsz jobbat, vagy lusta vagy XDA-t olvasni, akkor jelentkezhetsz tg-nek és csinálhatod nyugodtan.
Itt van a félig kész új összefoglaló és az elemei és készül, folyamatban van, egyszer kész lesz.
V21 egy ugyanolyan ROM, mint a V20 sima Lolli, nem sok különbség van a jelölésen kívül köztük. Elfogytak a V20 mögött a betűk és ezért átlökték V21, valószínűleg nem is lesz több V21, már csak a V30 lesz, ami MM.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Fórumon nem vagy új csak a topikban, de azért javaslom fent a jobb felső sarokban a keresőt, beírod, hogy összefoglaló és kidobja pl FreaK hozzászólását, ahol leírta, hogy nincs ideje.
Én válaszoltam a kérdésedre, hogy nem lehetne-e, de lehet csak nincs rá kapacitás, és felajánlottam a lehetőséget, hogy te is megteheted.
Amint kész lesz bent lesz a helyén, addig az előző linken elérhető abban a logout topikban.
-
Sombrerokid
tag
MAXIMÁLISAN igazad van !Olvastam már én is pár topicot,és ahol tudtam segítettem.....Itt valahogy NEM működik.De még csak nem is reagálnak.Ha mégis,hát,lásd....
Keményen beszúr 1-2 tag.xhjdfkdsjk ja,meg a msdijdhhd ,hdh virág nyelven,és már ők a janik....szánalom....Én pénteken vettem ilyen telót,de már kérdezni sem merek.Még megütne 1-2 tag.(tisztelet a kivételnek)
Ha gondolod,szívesen megosztom a tapasztalataimat veled,és fogadom is.
Telenoros a készülékem."Aki megoldást akar,az módszert keres,aki nem,az kifogást..."
-
MODERÁTOR
-
Blac1
aktív tag
Érdekes nekem soha nem felejti el a jelszót. Pedig három különböző helyen is szoktam Wifi-vel internetezni.
Video lejátszónál nem lehetséges hogy a videóknak más más a kiterjesztése és azért kérdez rá?Garancia: A második évben nekem egy Sony-t nem vett el a Telenor. Nekem kellet elvinem a hivatalos márkaszervízbe. Ugyan ilyen garancia volt rá mint neked.
-
SkyLine3000
addikt
+1
Nekem kedden volt egy hetes, de nagyon meg vagyok elégedve vele. Full stock az egész, még csak nem is rootoltam. A duplakoppos felébresztés, kikapcsolás hibátlan, tök kényelmes. Meg ez a fícsör, h bejövő híváskor nem kell felvenni, hanem elég a fülhöz tenni és felveszi, nagyon nagy.
Az akksival én is meg vagyok elégedve. Átlag 5 óra kijelzőidő jön ki, nagyjából kétnaponta töltöm. Persze, játékkal hamarabb le lehet meríteni. A hátlapi gombok tényleg kényelmesek, bár ritkán használom.
Kihangosítva nagyon hangos. Főleg a Xiaomihoz képest. Autóban azt soxor alig hallottam, ezt meg még le is kel kicsit halkítani. A méretével is kibékültem, megszoktam. Bár, ha kézbe veszem az F6-ot, azért az sokkal kompaktabb. Most szinte kicsinek tűnik. Pedig, amikor vettem, tök nagynak láttam.
Sok olyan dolog van benne, amik feldobják az egész telót. Én is csak ajánlani tudom!
LP-n is laggmentes. -
Tibor7878
tag
+1
Az enyém már 15 hónapos! Én sem tudok rosszat mondani a telóra. Anno a 4.4en még voltak röccenések, de mára ez teljesen elmúlt, főleg a 6.0-val. Régen sem volt lassú, most még gyorsabb. Alul felül elrepedt, de ez nem nagyon érdekel. Semmi kijelző problémám nincs a mai napig kopp kopp. Garancia sajna csak 1év volt a 3gigásra, de teljesen megbízok a telóban nem érzem úgy, hogy le kéne cserélnem. Meg mire? Szupi teló! -
SkyLine3000
addikt
Én utoljára samsung w-n romoltam utoljára. Ott kellett. Aztán Lg F6-on nem kellett, ezért nem is volt szinte rá főzött rom. Xiaomin kipróbáltam pár romot, aztán ment vissza a stock. Itt sem érzek semmi késztetést főzött romra. Pedig lp-n vagyok, nem mm-n. Teljesen megfelel a rendszer. Nem laggol, akksi is jó és bőven többet tud a teló, mint kéne. Egyedül a root-ot kéne megcsinálni, h a fölös dolgokat törölni tudjam.
-
Fitzgerald
veterán
"Mi értelme van egy szinte tökéletes ketyerét buzerálni?"
Ha számodra szinte tökéletes a készülék, ne romolj.
Aki romol, az meg nyilván nem osztja a véleményed.
Mit nyerhetsz a romolással? Jobb aksiidőt (nyilván nem több napot, de akár plusz fél-egy óra kijelzőidő is sokat jelenthet Androidon), olyan extra funkcionalitást, amely gyári romon alapból nem elérhető, nem kell szórakozni a rootolással (szinte az összes rom előre rootolt), a retkes bloatware-ek kiszanálásával...tovább is van, mondjam még?[ Szerkesztve ]
-
FGyula30
aktív tag
Mivel írtad h régebben romoltál, feltételeztem h tudod mi az előnye a custom romoknak.
Sorry!
De ahogy írtad az mint régen. Szebb, jobb, optimalizáltabb, simább, hangosabb, jobban bírja az akku.NandorHun: én csak főverzió váltáskor. Nem volt gondom még vele.
[ Szerkesztve ]
-
ofgm
tag
Tökéletes LED ÉRTESÍTÉS Én megvásároltam a pro verziót, ezerféleképpen tudod állítgatni a villogást a LED szinét, fényerősségét, stb.
-
siita
csendes tag
Szia!
Én a jetAudio plus nevű zenelejátszót használom, mert nekem is az volt a feltétel, hogy file kezelőből tudjam megnyitni a zenéket. Ez mindent tud amit te szeretnél, viszont fizetős progi. Nekem ez vált be sok kipróbált alkalmazás közül.
Üdv!
Nagy az Isten állatkertje, a kerítés alacsony és nincs benne áram...
-
Probert75
addikt
Nem akarom én sem az ördögöt a falra festeni! De mivel már kifutott a Telenornál a teló, így szerintem sem fognak a frissítéssel foglalkozni. De érjen bennünket kellemes meglepetés, ha mégis.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Raul227
aktív tag
tökéletes,köszönöm.még annyi,hogy a telon kikapcsoltam,meg unrootoltam a superSU-t de a gépröl valamiért nem engedi,pc suittal.ezt a lépést kihagyhatom?ugy is felmegy a 30c?és ezután,ha felment muszáj gyári beállításokat visszaállítanom?valahol ezt olvastam hogy nem árt,valamint csináltam lg backupot a biztonság kedvéért...
Szerk: azt irja hogy a telepítés környezetének elemzése,azt hiszem aztán meg azt hogy nem lehet végrehajtani .vegyem ki az akksit stb,inditsam ujra.de már másodszor.lehet azért mert gyenge a net,és nem tölti le a szoftvert?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Feloldási effektet hol találom? Egyébként szerintem is smooth-abb a rendszer. Semmi akadás, annó azért volt. Nekem nagyon bejön. Ja, és éjszaka, GPS, wifi, aut. szinkriizáció is ment, és 1 %-ot sem mertült a teló... annó volt 7-8% is simán...
Ám én hiányolom az új háttérképeket... belerakhatták volna.
-
csrobert1981
csendes tag
Szia Fulár, ez így jól hangzik. Akkor ma lehet én is megpróbálkozom a frissítéssel. Köszi a tippet!
Más topik: használ valaki közületek Qi vezeték nélküli töltőt? Bármelyik márkájú jó hozzá ami ezt a qi-t támogatja? Az lg-s picit drága szerintem és gondoltam rendelek Kínából. Van aki esetleg olyat használ?
[ Szerkesztve ]
LG G3
-
Zolio3
senior tag
Itt van pár téves infó! A rar fájlt felesleges kártyára másolni, mert rekóból csak zipet tud telepíteni. A rar fájlt ki kellett volna csomagolni, talán kdz fájl lett volna benne, és driver, meg flashtool a frissítéshez. Fulmics után gond nélkül vissza tudod hozni gyári állapotba: a leírásban van egy LG által adott link, ide bírod az imei számot, majd a legutolsó hivatalos romra fog irányítani, amit le is tudsz tölteni. Ezt az összefoglalóban leírtak alapján mindenképp (!!!!!) kdz flash-sel frissítsd, mókolás után tot nem használható. Ezt feltolod, és a telefon legfrissebb szolgáltatói romja kerül a készülékre root, twrp rekó, és minden nélkül. Ics flash legyen, töröljön mindent, ha gyári romra váltasz vissza.
[ Szerkesztve ]
-
-
macii97
senior tag
Xceed kernelt keresd xda-n! A többit ahogy feljebb elmondták, twrp-ből.
De szerintem a fulmics nem az igazi már. Ez a g5 felület tele van buggal. Nem tökéletes a port, egy gyári rendszer xceed kernellel leveri.
Itt a kernel link, ez a legújabb xceed[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
-
Záridőt fixen kiírja, nem engedi piszkálni, legalábbis nálam. Jobb kéznél lent enged állítani a fényerőn, de ezt a gyári app is tudja.
Látom az Idol 2s-t értelmes telefonra cserélted.
[ Szerkesztve ]
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest