Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kirrr
aktív tag
válasz Fitzgerald #31498 üzenetére
Én is várom már. Kíváncsi vagyok mit tudnak kihozni az új rendszerből.
-
ofgm
tag
válasz Fitzgerald #31498 üzenetére
Én is várom, gondolom, egy bizonyos zárt körben már zajlanak a "tesztek"
-
Fitzgerald
veterán
Fulmics jöhetne már, 3 napja volt róla szó hogy valószínűleg még aznap jön...
-
Yugo
tag
válasz gixxergabi #31496 üzenetére
értem, rendben van
Nagyon szépen köszönöm az információkat
-
gixxergabi
senior tag
Sokan sok féle hibát írtak... (de ezek valszeg csak user error)
A lényeg hogy cse flasht csinálj, és utána telefon beállításnál gyorsan nyomkodd végig, majd a telefonból csinálj egy gyári adat visszaállítást (elvileg így elkerülnek majd az ilyen-olyan problémák) aztán mehet a root, twrp amit akarsz...A kamera mod, növelt bitrátával dolgozik, több adat lesz egy képen, jobb minőség és nagyobb méretű lesz a fájl, meg engedélyezi a 60fps 1080p
[ Szerkesztve ]
-
Yugo
tag
Srácok!
Akkor most ez a lengyel 6.0 jó vagy nem? Valaki gond vele esetleg, kamera meg ilyenek?
Van aki azt írja hogy belassul meg melegszik, van aki azt hogy tökéletes.
Köszi előre is a segítséget!
-
gixxergabi
senior tag
válasz Viktor0610 #31490 üzenetére
Biztos csak építő jellegű kritikának szánta...
-
MODERÁTOR
-
Sziszifeca
őstag
Sracok.
Ok megkaptam a valszt mert ha visszateszem a gyari romot akkor nem veszik el a gari.>>Youtube/Sziszifeca<<
-
ofgm
tag
válasz DJ. Ru$y #31486 üzenetére
...na, jó ez fiúk, csak nyomjátok a funky-t
Legalább van egy kis élet a topikban
és végül is, mindkettőtöknek igaza van (Probert75) ...amúgy tényleg, néha nagyon fárasztóak a kérdések, vagy alapól már ész nélkül teszik fel. Sokan meg sem kísérlik az összefoglalót megnyitni...[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Probert75 #31485 üzenetére
Kicsit paranoias vagy nem? Azert, mert neked nem szervizelt a Telemax, attol mar senkinek sem fog, a KDZ egy hivatalos LG frissito alkalmazas a KDZ fajl egy hivatalos LG ROM, miert feltetelezne a szervizes, hogy ha 5.0-ra felteszel egy 6.0-s gyari, hivatalosan megjelent ROM-ot, hogy te elotte szetromoltad. Kicsit tulgondolsz mindent, de hidd azt, hogy igazad van, ha te attol jobban alszol.
Tovabbi problemaid privatban, nem szeretnem miattad OFF-fal terhelni a topikot.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Probert75
addikt
válasz DJ. Ru$y #31484 üzenetére
Ne ez az, hogy nem kell belelátni! Akkor pontosan arra válaszoltam, amit kérdezett: "ha felramom a 6.0-t akkor nem veszik el a gari ugye?"
Ha nem kell belelátni, akkor te miért feltételezed, hogy ő, ha gariztatásra kerül a sor, visszarakná a MO-i hivatalos romot és nem 6.0-val szeretné azt. Miből vontad le, csak nem feltételeztél a kérdéséből tovább?!
Ha engem a root maradványai miatt nem szervizelt, akkor miből gondolod, hogy nem azt fogja feltételezni, hogy azért van rajta 6.0, mert az 5.0-át esetleg szétromolta!
Szóval továbra sem kérek a kioktatásból.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Probert75 #31483 üzenetére
Nem irta, hogy garanciaztatni akarja, csak, hogy feltenne, ez pedig meg mindig nem jar garancia vesztessel, de megkockaztatom, hogy mivel gyari rendszer van rajta meg 6.0-val is siman megcsinalnak es nem szolnanak erte.
(Nem kell tobbet belelatni a hozzaszolasba, mint amit a user ir.)Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Probert75 #31481 üzenetére
Ha nem ertesz valamihez ne valaszolj ra hulyeseget, dehogy veszik el.
Sziszifeca
Nem veszti el, csak, ha visszavinned, akkor vissza kell rakni a gyari ROM-ot, Tema osszefoglaloban a gyari visszallitasnal megtalalod ennek menetet.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz Sziszifeca #31480 üzenetére
De, mert MO.-on még nincs hivatalosan 6.0.
-
Sziszifeca
őstag
Hali
Kdz-flash-el ha felramom a 6.0-t akkor nem veszik el a gari ugye?
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
dkovizoli
addikt
válasz DJ. Ru$y #31478 üzenetére
Az gáz. Én kb háromszor töltöttem vele - egy hete jött meg nagyjából - de szerencsére nincs vele gond, sőt tetszik. Arra kell figyelni, hogy a telefonra merőlegesen le és fel viszont könnyen elmozdul, így is kell ugye leválasztani a csatiról. Lógatva viszont simán megtartja a telefont. Nem lehet hogy elmozdult?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz dkovizoli #31477 üzenetére
Öröm az ürömben, hogy tegnap 6 óra alatt 41%-ig sikerül feltöltenie valamiért megállt a töltés, bedugtam a két oldalas BlitzWolfot és már ment is tovább, szóval ma futok még pár kört mérek stb, lehet az enyém hibás mégis. Noname, de valószínűleg ott készült, ahol a tiéd. Kiszedőt, mint kiderült kapnom kellett volna leírás szerint, de nem kaptam, így megreklamáltam.
-
-
k5.20
senior tag
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy ebben az N&N romban, van e, sharping fix és cct mod? Vagy ezt utolag kell még, rányomni?Gazember
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz varmi2 #31472 üzenetére
Közben szerkesztettem, tökéletesen működik. 27%-ról 2 órát ír teljes töltésre, ez mondjuk nekem, mintha kicsit karcsú lenne, de majd rámérek holnap, csak a csatit borzasztó nehéz kiszedni, mert szerszámot nem adtak hozzá. Nem tudom, hogy ki mondta, hogy gyenge benne a mágnes, ha a peremén van a vég úgy beugrik, hogy az ujjamat majdnem becsípte.
-
DJ. Ru$y
félisten
Ígértem, hogy írok a mágneses USB kábelről, a másik topikba írtam, nem akarom ugyanazt beilleszteni, így csak a linket teszem be, de egyelőre semmi jó.
Szerk..: Beletoltam, csak nagyon feszült és féltettem az USB csatikat, úgy áll, mint Katiban a gyerek és tölt, mint a bolond. Működik.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Bazs1981 #31467 üzenetére
Rusy-t kiegészíteném azzal hogy még a G4 se kapta meg a Telekomos 6.0-t, így nektek még jóval később fog kijönni OTA-n és Pc Suite-n (vagy mi a másik program a G3-hoz). Ott a független verziós 6.0 amit KDZ-vel fel lehet tenni az összefoglaló alapján, ami gyerekjáték, és megspórolsz sok napot/hetet/hónapot
Nálunk már ott virít a Mályva (Telekomos és Telenor (G4)) és hibátlanul megy.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Bazs1981 #31467 üzenetére
Soha. Most mit vársz? Ha lett volna róla infó, már megírták volna cikkben és itt linkelve lett volna, napok, hetek, de akár hónapok is. Főleg, hogy még a szolgáltató bele is akar nyúlni, még később. Majd, ha minden nap megkérdezi egyszer valaki, akkor sem jön ki előbb.
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok! Szerintetek mikor lesz elérhető a t-mobilos marshmallmow frissítés?
-
LevyKee
tag
A 6.0 óta nem látja a bluetooth platronics füleseket
-
TupacakonHUN
csendes tag
Jól kalkuláltam emberek 67%-kal zártam az utam
Figyelni kell rá, nem lehet állat módra nyomkodni egész nap, de nem vészes ennek az akkumulátorja ahogyan azt én olvastam mindenhol. Lehet korai de kijelenthetem, hogy ez egy jó kis teló.Ez az alapértelmezettes szituáció nálam is fenn áll. Főleg, ha képet nyitok meg (képek vagy galéria?) És akárhányszor beállítom a galériát rákérdez, de nem annyira zavaró.. Sokadik kép megnyitásánál már vártam is, hogy felugorjon a kis ablak
-
Fulár
senior tag
Köszi Blac1 és Ofgm!
Nem,a videók egytől egyig Avik.
Kacifántos ez a garancia cucc.Sok az ellentmondásos információ.Csak azért szeretnék a végére járni mert falusi vagyok és a legközelebbi Telenor jó mesze van és nem szívesen utazgatnék potyára egy csomót.[ Szerkesztve ]
-
Blac1
aktív tag
Érdekes nekem soha nem felejti el a jelszót. Pedig három különböző helyen is szoktam Wifi-vel internetezni.
Video lejátszónál nem lehetséges hogy a videóknak más más a kiterjesztése és azért kérdez rá?Garancia: A második évben nekem egy Sony-t nem vett el a Telenor. Nekem kellet elvinem a hivatalos márkaszervízbe. Ugyan ilyen garancia volt rá mint neked.
-
Fulár
senior tag
Pont ma van 1 hete,hogy beszereztem a G3-at.Ahogy telnek múlnak a napok egyre jobban kezdem megszeretni.Talán csak szokni kellett.Ez a kijelző felbontás szerintem még továbbra is egy jó nagy baromság(szerintem)de hát ez van.
Pár negatívum és furcsaság a részemről:
- A teló nem ébreszt kikapcsolva.Tudom!Ez így ökörség mert 10-ből 9 teló nem ébreszt így,csak az utóbbi évek során olyan Kínai csodákat birtokoltam amik képesek voltak erre.(Zte Blade S;Op3n Dott;Alcatel Idol 2s)Pedig mára ez már kuriózum.
- A G3 néha elfelejt dolgokat.Pl.El van tárolva az otthoni Wifi jelszava de ennek ellenére már párszor újra kérte azt.Videólejátszónak Mx Playert használok de szinte minden második videó lejátszás indításánál rákérdez,hogy mivel játsza le a videókat,hiába van beállítva alapértelmezettnek.
- Zenelejátszásnál valamiért nem tudom alapértelmezettnek beállítani a kedvenc lejátszóimat.Meg sem jeleníti őket mit választási lehetőséget.Fura.
Ezen kívül azt hiszem csak jót mondhatnék erről a készülékről!Most viszont lenne egy nagyon fontos kérdésem a Telenor garanciaidejével kapcsolatban!
Nagyjából az a lényeg,hogy beszart egy telóm,beadtam gariztatni de nem tudták megcsinálni és mivel már nem forgalmazták az a típust(Zte Blade S)ezért ráfizetéssel kihoztam az Alcatel Idol 2s-t és mivel ez egy új teló volt elvileg újra indult a 2 év garancia.Ez 2015.Január elején történt! Időközben viszont lejárt a hűségem is és ezért hoztam ki a G3-at.Csak,hogy közben megadta magát az Alcatel is.De ha 2 évet adnak rá akkor az még elvileg garis.De én elvesztettem a fonalat mert azt mondta a ügyfélszolgálatos hölgy,hogy csak 1 évet ad a Telenor és másik 1 évet a gyártó.Ami azt jelenti,hogy mivel már a második évben vagyok ezért nekem kell azt eljuttatnom a gyártóhoz javításra mert ők ezzel már nem foglalkoznak.Tehát már nem úgy működik,hogy beballagok vele valamelyik Telenor Boltba és a többit ők intézik.Valaki fel tudna világosítani,hogy ez tényleg így van e vagy esetleg engem félretájékoztattak? Tehát röviden a Alcatel 2016 Január elejétől már a második évében van.Ez most garanciális és vihetem a Telenorhoz vagy sem? Bocs ha hosszú lett és remélem nem bonyolítottam túl? -
Shinjike87
aktív tag
válasz TupacakonHUN #31459 üzenetére
Ha nem nyúlsz hozzá, bírja 3 napig is.
-
TupacakonHUN
csendes tag
válasz Shinjike87 #31458 üzenetére
Reméltem, hogy még létezik ilyen
________
Egyébként jól bírja az akksim, még mindig 94%on vagyok. Nap végére ilyen tempóban 70%kal végzek kb.
40%os képernyő + mobilnet -
Shinjike87
aktív tag
válasz TupacakonHUN #31456 üzenetére
Használat közben (én mondjuk játék/skype/fb videóüzenet alatt szoktam észrevenni, hogy alig pár %-ot nyom fel rá, de félretéve kurva gyors a feltöltés a gyári töltőjével. Számítógépről USB-s töltés elvileg jobb neki (azaz a lassú töltés), ezt Rusi tigristől hallottam.
Komolyan van még olyan, aki ezeket a lítium-ionos akkukat még be akarja járatni? Mikor hal ki ez a tévhit végre? -
ofgm
tag
válasz zsutti82 #31452 üzenetére
Legyen ez egy nagy tanulság. Pont azért vannak így kitalálva ezek a telefonok, hogy kihasználjuk a mentési lehetőségeket, amely most nagyon hiányzik neked is. Tökéletesen lehet szinkronizálni a telefonszámokat a google fiókba, vagy éppen a dokumentumokat vagy a képeket számtalan más tárhelyre. Néha, a fiatal kollégáimon szoktam rendkívül csodálkozni, amikor a függetlenül vásárolt, vagyonokat érő telefonjaikon a faszbukot tekerik ezerrel, de amikor esetleg behall a memóriakártya, vagy leesik, összetörik vízbe esik a teló, akkor jön a kétségbeesés...
Szóval, ezentúl, mindent tessék szinkronizálni. -
TupacakonHUN
csendes tag
Sikerült megvennem a G3-am. Murphy törvénye természetesen teljesült, előttem vitték el a kiszemelt példányt. Elbuszoztam egy másik boltjukhoz ahol olyan rendesek voltak, hogy ugyanolyan árban adták a készüléket, mint eredetileg vettem volna. A készülék tökéletesen működik, viszont ha "nyomkodom" akkor valami iszonyat lassan tölt.. Kb. 1 óra alatt 5%-ot sikerült feltornásznia a töltöttségi szintnek. De kikapcsolt állapotban amíg lezuhanyoztam 50%ra feltöltődött nagyjából 10ről.
Ez már este volt szóval a kijelző 0% és a zavaró tényezők közül csak a WIFI volt bekapcsolva.
Itt is létezik olyan, hogy be kell járatnom a telót, mint régen? -
andrasko
senior tag
válasz SkyLine3000 #31448 üzenetére
Ma vettem a telenornál egy G3 titánt...
A rajta lévő gyári rom: V20t
Amit azonnal frissített V21a -ra.
Tapasztalat róla?ÚJ MEGBÍZHATÓSÁG (78): http://hardverapro.hu/tag/andrasko RÉGI MEGBÍZHATÓSÁG (106): http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=andrasko TELEFON: +36 (70) 505-0202
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz VeszelkaD #31451 üzenetére
Milyen választ vársz az első kérdésedre egy G3 topikban?
Itt tedd fel a kérdésed.Nekem nincs bajom a G3 front kamerájával, nyilván nem egy hátlapi minőség, de szerintem nem kell ennél jobb semmire.
Lagról meg olvasd el a téma összefoglalót és választ fogsz kapni.
zsutti82
Ha a "fővezérlő" (SoC) megrepedt, és nem tudja ellátni a feladatát, akkor, hogy szeretnél bármihez is hozzáférni? Mindenhez kell a SoC, hiába nem sérült a memória, ha nem éred el a megrepedt SoC miatt. Adatmentő cégek erre szakosodtak. Mélyen zsebbenyúlós történet szerintem.[ Szerkesztve ]
-
VeszelkaD
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy LG 3 3/32 GG-os verzióját vagy a Huawei P8 melyik telefont ajánljátok?
Hátsó kamerája mind2 nagyon jó előlapiról mi a tapasztalatotok a G3-nál ?
Mennyre maradtak meg a kezdeti laggolások?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
DJ. Ru$y
félisten
Telenor tarifákkal és csomagokkal kéretik átfáradni a Telenor topicba!
Köszönöm!Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
SkyLine3000
addikt
Én is hasonló csomagban vagyok a telenornál. 2540 az előfizu és 12ft mindenhova, másodperc alapú számlázás, + lebeszélhető az előfizu és ingyenesen csoporthívás van. Ezzel a csomaggal 54990ért vettem a telót.
[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Használ valaki vendég üzemmódot, vagy próbálta már? Egyszer elindítottam a folyamatot, de marha nehézkes lett a telefon, így visszaléptem. Csak az elején ilyen, vagy nagyon megterheli a telefont? Lassú az átváltás? Tulajdonképpen a másodlagos gmail címemmel lépnék be, drive és a gmail. Ha ezekbe be akarok lépni a másodlagos címmel, az egész rendszerbe be kell jelentkeznem, azt meg nem akarom, volt már másik telón ebből katyvasz. Ezért gondoltam a vendég üzemmódra, ha nem lassítja be a telót.Boldog Karácsonyt
-
zsutti82
újonc
Sziasztok
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy elvileg megrepedt a G3-as processzora. Minden adat a belső memórián volt. Le lehet menteni valahogy ezeket az adatokat? ( képek, jegyzetek, telefonszámok) A telefont már nem lehet bekapcsolni. -
veterán
válasz FGyula30 #31432 üzenetére
dolgozói 6,3 mp
Van még jobb csomag is, ahol 6Ft lenne a csomag, mindig elhatározom, hogy átváltatom, de kb pont a határon vagyok, hogy egyik hónapban egyik, másik hónapban a másik érné meg nekem jobban.
Viszont ahogy látod, ez flottás csomag. Bár sokezren vannak benne, de nem publikus. Viszont sok flottás csomag van, nem csak ez...
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
FGyula30
aktív tag
-
Fulár
senior tag
válasz Viktor0610 #31436 üzenetére
Értem.Kösz!Akkor valószínüleg nekem azért maradt meg mert tovább vittem az előfizetésemet.
Az pedig gebasz mert ezek a My Tariff cuccok egy kalap szarral egyenlőek.(szerintem) -
MODERÁTOR
-
Fulár
senior tag
válasz mediumgecso #31433 üzenetére
Telenornál esetleg a Smartarifa 2-3-at ajánlom.Nekem a kettes van.3380 Ft havidij.Ebből 3000 ft lebeszélhető bármilyen irányba tűrhető percdíjak mellett.500 mega net(4g)Ha ledaráltad a netedet akkor belassítják,nem lövik le.Lelassítva Youtubozni meg letöltögetni nem muszáj de olvasgatni bőven jó.Pár másodperc alatt simán betölt bármit.Ezzel a csomaggal 47 papírért adták a G3-at.
Félre értés ne essék!Nem akarom favorizálni a Telenort mert szerintem mindegyik szolgáltató alapvetően egy mocsok de azért vannak még tűrhető csomagok. -
gixxergabi
senior tag
kijött a UniQ Revolution ROM 1.2
amíg várjuk a fulmics 3-at addig kipróbálom -
-
veterán
válasz Gábor-KJ #31427 üzenetére
Havi 1900Ft a csomagom, mp alapú, teljesen lebeszélhető, 8Ft/perc +40 ingyen sms. Ehhez a csomaghoz a telefon 55k.
Sok éve van ez ez előfizum, nem érzem életfogytiglani büntetésnek, sem nyomornak. Attól, hogy neked nem jó a szolgáltató/szolgáltatás, másnak még nem kell, hogy gondja legyen vele.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
-
ofgm
tag
válasz mediumgecso #31425 üzenetére
Beállítások/Biztonság/Eszközkezelők - kiveszed az alkalmazásból a pipát - törölheted.
-
mediumgecso
őstag
Miért nem engedi eltávolítani a screen on off programot??? 6.0
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
andrasko
senior tag
-
Sefneni
őstag
Már megvolt, 5.0 és 6.0 is. Wipe-olva is volt, bár én nem értek ezekhez a dolgokhoz
#31418 DJ. Ru$y Basszus, és tényleg! Belekeverek már ezekbe a dolgokba. Akkor helyesbítek, Lolli volt rajta meg most az MM, Kitkattel nem is próbálkozott.
[ Szerkesztve ]
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Sefneni #31415 üzenetére
Biztos KK volt az és nem lolli? KK még a lolli előtt volt, direkt azért írtam, hogy arra vissza, hátha azon nincs hiba. KK->Lolli->MM így jönnek most sorban.
mate1396
Biztos tudsz venni? Nem nagyon van már készleten sehol, szóval csak óvatosan a Telenoros G3-mal, mert konkrétan nincs.
Olvasd el a téma összefoglalót, ha még nem tetted meg.ofgm
Vagy akár egy TOT flash, hogy tényleg 100% gyalu legyen.[ Szerkesztve ]
-
mate1396
tag
Sziasztok
Telenormál tudok venni 50k-ért LG G3-at, szerintetek ennyit megér 2 éves csúcsmodell?
Egykét kérdésem lenne még a telefonhoz
- aksi mennyi ideig bírja? (1 nap aktív használat de nem játék lenne a cél)
- amit cikkben említettek akadozások jelen vannak még?
- menyire jó a támgadása a telefonnak? (Custom romok is érdekelnek)
- 2GB ram-os telefonba mennyire fogy el a memória?Köszi a válaszokat!
-
Sefneni
őstag
válasz DJ. Ru$y #31414 üzenetére
Na ez az amit én se értek. Egyik nap még megy minden, másik nap már folyton ledobta... De úgy, hogy vizsgaidőszak volt, szóval még esélyem se volt elejteni mert végig otthon voltam (ott pedig csak este nyomogatom)
MM-ről nem mentünk még vissza KK-ra, csak stock KK-ról romolt KK-ra, arról pedig ugye a KDZ-vel az MM. De mindegyiknél ugyanúgy jelentkezett a probléma (sim és sd kártya nélkül)
Sőt, a romolt KK-nál még programot se telepítettem a telefonra és már úgy csinálta. Szóval hajlok a hardveres hiba felé. (De hogy mitől jött ez meg elő... )Az a baj így még eladni se nagyon lehetne, fillérekért meg felesleges.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Sefneni #31413 üzenetére
Mivel lejárt az egy év (garjegy nélkül ennyi van rá) így már, ha akarnád, ha nem, nem lenne jó a számla.
Nekem meg az a fura, hogy, ha eddig működött és nem érte semmilyen behatás a készüléket, akkor a hardver mitől halt meg? Lehet mégis szoftveres baj. Próbáltatok KK-ra visszamenni?
-
Sefneni
őstag
válasz macii97 #31409 üzenetére
Igen, minden hálózaton csinálja sajnos, ezért is zárnám ki hogy a routerrel lenne baja (érdekes módon a hiba fennállása előtt soha nem dobta el sehol a wifit)
A szoftveres hiba pedig azért zárható ki, mert mint ahogy írtam, többször is újra lett rakva a telefon, és sehogy se tetszett neki a helyzet#31408 ofgm: barátom szedte szét, bár nem értem az idézőjeles szerelgetést, hiszen semmi mókolás nem volt a telefonnal egyébként. Szétszedte, megnézte, összerakta . A telefon egyébként 2014 szeptemberi, de hozzám csak rá 2 hónapjára került, használtan vettem. A garancia szerintem nem is volt rá érvényes, mert nem is kaptam hozzá garanciajegyet, plusz a számlán amit a srác adott hozzá, ki vannak takarva az összegek (céges vásárlás volt, egyszerre több dolgot is vettek), emiatt gondolom hogy főleg nem fogadnák el garanciásnak.
Köszönöm a válaszokat!
-
andrasko
senior tag
Sziasztok,
Most készülök venni egy telenoros G3-at. (G2 mini-ről váltanék...)
Van valamilyen "gyári hibája", ami gyakran előjön?
/A keret alsó részének törését hallottam/Van hozzá hivatalos telenoros hun 5.0.2 rom?
... ITT nem találtam...Köszönöm,
[ Szerkesztve ]
ÚJ MEGBÍZHATÓSÁG (78): http://hardverapro.hu/tag/andrasko RÉGI MEGBÍZHATÓSÁG (106): http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=andrasko TELEFON: +36 (70) 505-0202
-
Sefneni
őstag
Sziasztok!
Pár napja írtam, hogy a telefon teljesen stock 5.0-nál dobálja a wifit, vagy meg se látja. Azóta a telefonom kapott egy 6.0 KDZ flasht, szét is volt szerelve, hátha az antenna mozdult el vagy húzódott ki, de nem sok eredményre jutottunk.
Az MM telepítése után úgy tűnt, megjavult minden, de aztán pár órával később ugyanúgy jelentkezett a probléma.Érdekesség, hogy alvó módban (mikor a kijelző sem aktív) könnyedén felmegy a wifire, viszont amint felébresztem (legyen közben akár a kezemben, akár továbbra is az asztalon), 2 percen belül eldobja a wifit, utána pedig nem hajlandó visszamenni.
Ezekután van esetleg még valami tanácsotok? Lassan már kb a pokolba kívánom az egész telefont
Előre is köszönöm a választ
-
Fulár
senior tag
válasz Sombrerokid #31304 üzenetére
Köszönöm!
-
Balázs1986
addikt
Ha csak a headset-tel vacakol, és mással jó, akkor lehet, hogy a gyári headset csatlakozója vacak (egy fél hajszállal keskenyebb mint kéne, netán megkopott), nem az alaplapi aljzat. Ilyenkor meg lehet próbálni egy kompatibilis headset-et. Ha azzal sem jó akkor lehet hogy tényleg a telefon aljzata a ludas, de ha azzal jó, akkor headset-gond.
Nem biztos, hogy jó ábrákat találtam, de amiket néztem azokon a mikrofon érintkezője (ami miatt headset-nek látja a telefon és nem fejhallgatónak) a legfelső gyűrű, ott lehetne keresgélni az aljzaton / dugón. -
saintex72
aktív tag
válasz Clander #31401 üzenetére
Nekem van egy pár centis jack hosszabbító kábelem én azzal használtam a fülest amíg nem javíttattam meg. Érdekes módon azzal nálam sem akadozott. Gondolom amikor valóban line in/out módon használod, tehát egy jack kábelt dugsz bele, és nem a fülhallgatót érzékeli hibásan annak, akkor jó.
[ Szerkesztve ]
-
Clander
tag
válasz saintex72 #31400 üzenetére
Ne viccelj, miért bántottál volna meg . Annyira nem zavar, ha a 6.0 is ilyen bugos lesz mint az 5.0 akkor úgy is cserélem a telót, már kicsit kezd elegem lenni, hogy állandóan van valami baja . Egyébként próbáltam fejhallgatóval + rádugtam hangfalra is és hiába mozgattam ott működött rendesen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest