Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
erik88
aktív tag
válasz gusthy #22887 üzenetére
Akkor nekem lehet nem átlag volt de a meizum 6 órát bírt kijelző üzemidővel. Nem hiszem, hogy ennyit valaki ki tudna hozni a g3-ból. Vowney v5 akku két éve bírja a gyűrést és majdnem minden nap töltve van. S4 akkuja 1 évig bírta viszonylag tűrhetően. De amúgy feltettem egy kérdést, ketten válaszoltatok úgy, hogy a kínai így meg úgy és egy ember válaszolt úgy, hogy ő tapasztalt már ilyet. Látom azért itt is megvan az összetartás
-
veterán
válasz DJ. Ru$y #22895 üzenetére
Így van, sztem is abból/abban a méretben nem tudnak nagyobbat csinálni. Nemrég vettem a G3-s -hez egy 2800 mAh-est, 1250 ft-ért. (alapban 2450 mAh) De, jó ha a 70 %-át tudja, max tényleg csak pótakksinak jó, hosszabb utazásra, de arra is inkább valami powerbank....
https://gamergep.hu/
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz erik88 #22886 üzenetére
És amilyen kínai akkuk, fele annyi ideig nem fogják bírni, mint a gyári. Az érhet valamit ami ki is áll a hátlapból és új hátlap jön hozzá, de azzal viszlát NFC és Qi töltés. Egységnyi helyre a gyártó miért tenne kisebb aksit, mint amit elbír? Abból a méretből csak bemondásra lehet nagyobb aksi csinálni szerintem.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
veterán
-
erik88
aktív tag
valaki próbált már nagyon aksit belerakni a telefonba ebayen lehet venni 3500-3800 miliampereset is csak mert kínai telefonom van majdnem mióta bejött az android és hozzászoktam, hogy bírja akkuval rendesen és félek, hogy a g3 nagyon szar lesz ezen a téren
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Gondolkozom az utóbbi pár napban hogy újra Android-ra kéne kicsit váltani iOS után. (1 év i5s használat után)
Pont az LG G3-ra esett a választás, mert már elfogadható áron hozzá lehet jutni használtan is.
Lenne pár kérdésem:1. Legújabb szoftverrel mennyire pörög a telefon?
2. Melegedéssel vannak-e gondok ha játszik vele a felhasználó?
3. Videó/fotó képességei milyenek?
4. Bármi olyan dolog ami zavarhat a telefonban? (azoktól kérdezném akik már legalább fél-1 éve használják a telefont)Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv Gyuri
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
macii97
senior tag
válasz DJ. Ru$y #22873 üzenetére
Elhiszem. Akkor nem tudom mi van de csak azt tudom mondani amit eddig. Épp a napokban utaztam el, ahova csak a kábelt vittem. Itthon feltöltöttem vezeték nélkül, 2 napig bírta. Ott kábellel, 2 napig bírta. Kb ugyanazzal a használattal (pár fotó, wifi hotspot, net). Szóval nekem ez a jelenség nem érezhető.
-
Probert75
addikt
-
doe2
tag
Sziasztok!
Hogy tudnám megnézni,hogy a telefonom rootolt-e?
Illetve a knox számlálót hol lehet leellenőrizni?
Még 1 kérdés:Ha a telefon más nevén van,de megvan a számla és a garanciapapír,akkor én is bármikor bevihetem a telekom szervizbe,ha ott lett vásárolva?
Köszönöm -
Cleo69
csendes tag
válasz gretzky77 #22855 üzenetére
Sziasztok,
Nekem stock 20H van fent, nem rootolt és tökéletesen működik a TV GO.
"A TV GO alkalmazásban a Telekom TV meghatározott csatornái, mozifilmek, filmes hírek és cikkek érhetőek el mobil eszközökről.
• Tartalomvédelmi okokból a „feltört” (rootolt) készülékeken a szolgáltatatás nem vehető igénybe!" -
DJ. Ru$y
félisten
válasz macii97 #22872 üzenetére
Érezhetően gyorsabban merül 100%-ról, a részleges töltést nem is említve. Akar kábelen, akár vezeték nélkül töltöttem, mindig rajta volt +0.5-1 órát, hogy ténylegesen maxra töltsön, és sajnos gyorsabban merült.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
Aryon87
félisten
válasz blt.62 #22869 üzenetére
Play áruház, beírod a keresőjébe hogy weather & clock, és első találatnak ki is adja
miután felkerült a telóra, belépsz az app-ba és az időjárás opciót választod. majd kilépsz.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Beri78
őstag
válasz zoleeno1 #22861 üzenetére
Sziasztok!
Ez a töltő teljesen jó a G3-hoz?
Érdemes ilyet venni? Ez most tényleg elég jó ajánlat....
Van bármilyen hátulütője az ilyen töltésnek? (gondolok itt arra, hogy pl jobban melegszik a telefon, és ki tudja mit csinál odabent az alkatrészekkel....-lehet nagy butaság )
Köszi[ Szerkesztve ]
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
zoleeno1
veterán
NOKIA vezeték nélküli töltő akciósan 3000 HUF (kivéve a fekete) a Tréonline-nál, ha valakit esetleg érdekel: [link]
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
Raul227
aktív tag
tegnap megrendeltem egy 16g-s G3-at a ter-erotol,a weboldalukon 2-3 ora mulva felhivtak,elvileg holnap jön izgatottan várom egyébként szerintetek belenézhetek a dobozba a futárnál,hogy minden rendben van e? azért 95 ropi az 95 ropi
-
Promi
aktív tag
TVGO egyértelműen a root miatt nem működik, ugyan is anno a reklamálásomra válaszolt a T-Home szolgáltató ez ügyben.
-
tothak
tag
válasz Zolio3 #22852 üzenetére
Egészen biztos, hogy nem a root miatt nem megy, ugyanis nálam működik rendesen (mármint a Horizon go), ellenben néha szokott olyat mondani, hogy nem UPC wifi-n vagyok és ezért nem játsza le az élő adást.
A TVGO-t még anno Nexus 5 éxus 7 eszközön próbáltam. Nem voltak rootolva, de nem indult el rajtuk a lejátszás. én arra tippelnék, hogy nem a root a gond nekik, hanem az, hogy a rendszervezió nem az, amit szeretnek. (A támogatott eszközök között fent volt a Nexus, de csak 4.4.2-vel, az enyémen meg 5.0 volt.)
Úgyhogy alapvetően szerintem itt inkább arról van szó, hogy a rendszerverziót nézik meg ezek csodák (főleg a TVGO), és az alapján döntik el, hogy lejátszák-e a műsort vagy sem.
-
saintex72
aktív tag
Hallottam ilyen programokról, de azt is, hogy nem mindig működnek. Ezek szerint ebben az esetben igen. Vagy csak általánosságban írtátok?
-
takika258
tag
Ha felrakok egy romot a gyárira akkor az sokat javit az üzemidőn?
Sony Xperia P,Sony Xperia SP,LG G3
-
daser97
tag
Mit gondoltok a P8 esetleg jobban megérné, mint a G3?
-
Robyka
aktív tag
20P-hez kérnék egy linket amit flashtool-al feltudok tolni.
-
V.Dave
senior tag
sziasztok lenne egy kérdésemV20p-t feltettem. egy csomó bloatwaret felnyomott, ezeket letöröltem. Most felugrálnak ilyen hibaüzenetek hogy xy működése sajnos leállt. Ilyenkor mi a teendő?már semmi újraindítottam és megoldotta
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi 8 6/128
-
saintex72
aktív tag
Rootolt lollival rendelkező kollégákat kérdezném! Valaki megtudná mondani nekem, hogy a tvgo, és az hbo go működik e?
Elvileg nem mennek rootolt telefonon, de KitKat-on működtek a mi telefonunkon.
Köszönöm -
V.T.
aktív tag
Sziasztok!
Nem sokára váltanék HTC One M8-ról G3-ra.
Sokat olvastam a topicot, előtte G2-m volt.
Ha valakinek van eladó gyári garanciális esetleg akkor érdekelne kp-ra.
Tudom hogy itt nem szabad eztSzerintetek LG smart tv-vel nagyon könnyen kommunikál? Tehát a miracast rendesen működik a menüt és mindent ki lehet tükrözni a tv-re?
-
Nikaré
őstag
Ez a kamera sw nem az új szenzor és a színspektrum stb köré lett írva?
Ha igen akkor kötve hiszem, hogy lesz portolás. -
-
macii97
senior tag
Gyerekek, elég jó gép lett a G4 a teszt szerint is! Nekem is bejön, mondjuk a g3-at nem cserélném le. Egy cloudyG4 romban azért reménykedek
-
erik88
aktív tag
-
Zolio3
senior tag
-
gusthy
veterán
válasz csiziktomi #22816 üzenetére
Vissza és pl KDZ telepítéssel.
-
csiziktomi
senior tag
Sziasztok, arra lennék kíváncsi, hogy vissza lehet-e térni KK romra? Ha igen, akkor hogyan?
-
gusthy
veterán
válasz Fitzgerald #22814 üzenetére
Viszont nem is kerülnek annyiba ezek a készülékek, mint egy G3. És ahogy te is írod, teljesen jól használhatók a legtöbb embernek. Ha az ember csúcskategóriát akar, akkor az mani.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
4 új ikon téma, letöltés a szokásos helyen...
Lollipop téma (ha valaki vissza akar térni az eredetire)
White dots téma
Minimal dots téma
Blank téma[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
-
Zolio3
senior tag
válasz Raul227 #22808 üzenetére
Azért a 8 magtól se vágd magad hanyat! Azok a procik melegednek is, ezért a készülék alaposan le is korlátozza. Ezalatt meg lassabb lesz, mint a G3. Lásd flex2. A Samu más kategória, az saját fejlesztésű processzort használ. Az is melegszik, de nem annyira, és az most kb. negyedmillió. Nem rossz választás a G3, és most megint ment lentebb az ára. Ezért a tudásért ez már túl olcsónak is mondható. Most nem említve a kínai cuccokat, de az meg olyan, amilyen.
-
Raul227
aktív tag
Koszi a valaszokat akarhogy keresgeltem a g3 lesz nekem optimalis,100ezer alatt van es tudja a mai megfelelo tudast,na jo nem 8 mag meg ilyenek,de az minek is nekem Valahol olvastam hogy a telo ugy van optimalizalva hogy 2 gigaval legyen jo,szoval a 3 vagy 2 eszre se venni igazan.de persze valahol csak megerezni a plusz 1 gigat.
Ugy dontottem holnap megrendelem 16 gigas sdm van,azzal csak eleg
A titan nem jo szin?[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
válasz Raul227 #22798 üzenetére
Ez már volt téma, mostanában. Nem fog egyből esni az ára valszeg, hanem szép lassan hónapok alatt. Egyébként így is kb. a fele annyibe kerül a G3, mint a G4 2 kilós nyitó ára. Ha lesz jó színben 32 GB/3-s én biztos nem várok tovább...
Akkor majd jövök, a hogy rommoljunk kérdéssel... (1. hsz-t persze átnyálazom. )
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Raul227
aktív tag
valaki tudna valamit erre?
vacillálok,állítólag hét végén megjelenik a g4,talán lenyomja a g3 árakat.így volt ez a g2nél?mennyi idő alatt esett az ára jobban?vagy csak pár ezret esett a g3 kijövetelekor?mi ilyenkor a trend?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Horgász topik
- LEGO klub
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5