- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
addikt
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Nikaré #26614 üzenetére
Még a gyárival is ezt csinálja. Volt itt valaki akinek Nexus-a is volt, és a gyári Nexus töltőjével töltve a Nexus is gyorsabban merült. Kábelt a seggébe. Normális adapterrel, és kábellel, annál jobb sosem lesz!
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Carline
őstag
válasz Nikaré #26607 üzenetére
Míg megvolt az S4-em annak a vezeték nélküli töltőjével próbáltam tölteni a G3-at, de sokszor csak annyit írt ki hogy lassú töltés.. volt amikor azt, hogy vezeték nélküli töltés, de pár másodpercenként abbahagyta a töltést és újra felirat, újra töltés között váltogatott.
Volt amikor töltéskor ha levettem a töltőpadról azonnal újraindult a telefon.
Az S4-et meg rendesen töltötte, semmi anomália nem volt vele.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Probert75
addikt
válasz Nikaré #26274 üzenetére
Ha USB-n akarod akkor így kell, csak el kellene olvasni az összefoglalót.
"◆ Nem tudom Total Commander-el láttatni a telót, ahogy a régebbi telefonjaimon. Mi a megoldás erre?
Mostanában a telefonok már MTP átvitelt használnak, ez egy kicsit máshogy működik, de ugyan úgy használható TC alatt is, egy kicsit más módon mint korábban:
Beállítások\általános beállítások\képernyő\szülő könyvtár megjelenítése a gyökér könyvtárban is -> pipa be
Ez után feljebb tudsz menni mint a gyökér könyvtár, és ott lesz elvileg legalul a telefonod, ahol be tudsz lépni a tárhelyre."Wifin keresztül pedig akár ES File Explorer-rel is össze lehet hozni.
-
veterán
válasz Nikaré #26274 üzenetére
Hátha ezeket még kihagytad:
Beállítások/fejlesztő opciók/usb hibaelhárítás => pipa be
Aztán amikor rá van dugva a pc, lehúzod az értesítősávot, és rákattintasz a médiaeszközre, majd egyesével szépen mind kiválasztod, közben megvárod, míg telepit a windows mindegyiknél. Aztán ha mind kész,
Beállítások/fejlesztő opciók/usb hibaelhárítás => pipa ki
és megint mindet végigcsinálod egyesével, így telepíti szinte az összes cuccost (a többit csak recovery-ben, download módban, stb.)
A végén ezt persze vissza: Beállítások/fejlesztő opciók/usb hibaelhárítás => pipa be
És teszteld le másik usb porton is.De ha ezeket is már megcsináltad akkor, vedd semmisnek a hozzászólásomat
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
Ace owner
addikt
válasz Nikaré #26064 üzenetére
Én rendeltem ebayről olcsó 500ft-os üveget, kb 2 hét alatt meg is jött meglepő módon a 2 tokkal együtt. Nem karcolhatatlan, de jól illeszkedik, nem is akar feljönni. Eddig egy pici karcot sikerült ejteni rajta, de azt is úgy hogy betonozás közben koszos kézzel használtam..
Galaxy Fold 4
-
Zolio3
senior tag
válasz Nikaré #26064 üzenetére
Itt több dolgot írtál, az egyikre válaszoltak. A térerő vesztésre a legegyszerűbb app a no signal alert alkalmazás. Erre a dologra az ingyenes verzió is alkalmas, nyilván a proval több lehetőség van.
Nem tudom milyen redőny a másik, de ha az értesítési sávra gondolsz, akkor az a gyári romban is benne van. Lehúzod az értesítést, az ikonokat addig húzod balra, amíg a legvégén megjelenik a szerkesztés gomb. Arra nyomsz, és bepipálod a vaku nevű lehetőséget. A csúszkával fel-le tudod mozgatni, hogy az értesítési sávon az mennyire elöl, vagy hátul jelenjen meg. Ha a készülék rootolt, van xposed, és tweaksbox, akkor akár arra is van lehetőség, hogy a hangerő le, vagy fel gomb hosszú megnyomására be-, kikapcsolja a világítást. Ahhoz a tweaksbox pro verziója kell.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest