Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Emlékszik erre valaki?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- DPD tapasztalatok
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz szabochris #23499 üzenetére
Akkor ne szólj hozzám, már megint beszólsz, megint nem teszed OFF-ba. Túltárgyaltuk. Ott a G4 topik megkaptad a válaszod.
s3nsitivity
Igen, így van. Teljesen nyom nélkül eltüntethető. Nehezen lehet brick-et csinálni is belőle, de azért pár embernek sajnos már összejött.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
s3nsitivity
addikt
válasz DJ. Ru$y #23496 üzenetére
Kár érte.
Még egy kérdés. Már bocsi csak biztosra akarok menni.
A mókolás nyom nélkül eltűntethető, right?
Gyári KDZ flashelés és már a kutya se mondja meg, hogy valaha is főzött rom volt rajta ,ugye?" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
la_cc
addikt
Vki aki tapasztalt az Amazon-os rendelésekkel kapcsolatban írna egy privit nekem?
Sajnos NILKIN védőveg helyett valami műanyag noname szart kaptam...
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz s3nsitivity #23494 üzenetére
Na látod, ezt mondtam, hogy mindenki mást mond és mindenki mást tapasztal.
"Semmit" nem lehet állítani. HDR, panoráma, mágikus fókusz ennyi kb. Persze ez gyári kamera app esetén érvényes.
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz s3nsitivity #23494 üzenetére
Vannak állítási lehetőségek de ha jól emlékszem záridő állítás nincs.
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
s3nsitivity
addikt
válasz gretzky77 #23492 üzenetére
Na ez az, hogy össze vissza van minden.
Nem tudja senki csak valaki ezt, valaki azt hallotta.Az ügyfélszolgálat meg b/szik rám.
Más,
A kamerában van manuális mód?
Vagy legalább pár dolgot, iso, zár idő, lehet állítani?
Ha igen akkor milyen mértékben?(#23493) ivatti10
Te vagy az ember, pont egy személyes véleményre vártam, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
ivatti10
aktív tag
válasz s3nsitivity #23489 üzenetére
Nekem 0 százalékos számlával javították. Feltehetően nem vagyok kivételezett, így mindenki hasonló elbírálás alá esik, aki ilyen számlával rendelkezik.
ZTE nubia Z60 Ultra
-
gretzky77
veterán
válasz s3nsitivity #23491 üzenetére
Anno nekem azt mondták,ill itt is mondta már valaki,hogy az a lényeg,hogy ha van Magyarországon kiállított hivatalos számla akár 0%-os is lehet.
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
varmi2
nagyúr
válasz s3nsitivity #23489 üzenetére
Az a lényeg, hogy olyan számla kell, ami 27% áfát tartalmaz. A 0%-os nem jó, nem érvényesíthető a gyártói garancia. Csak a 27%osnál.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
s3nsitivity
addikt
válasz Beri78 #23488 üzenetére
Na rákérdeztem én is az online ügyfél fogadással.
LG Electronics Magyarország Üdvözlöm! XY vagyok. Miben segíthetek?
Én Üdv! Ganaciális feltételekről szeretnék érdeklődni!
Én Konkrétan egy LG G3 (D855) típusú készülékről.
Én a GSMHOME oldaláról lett vásárolva egy fél éve. Ha jól tudom akkor minden euban hivatalosan vásárolt készülékre jár a vásárlástól 1 év LG garancia, ez igaz?
LG Electronics Magyarország Igen, ha számlával tudja igazolni a vásárlását.
Én Remek! Még annyit kérdeznék, hogy a számla 0 % áfáról szól, ez probléma-e ?
LG Electronics Magyarország Egy EU-s vagy magyarországon kiállított hivatalos számlára van szükségünk.
LG Electronics Magyarország A 0% áfáról nem tudunk információvalszolgálni.Hát nem lettem előrébb.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Beri78
őstag
válasz s3nsitivity #23487 üzenetére
Én online vettem fel a kapcsolatot a szervizzel (Bp - központi). Azt mondták, az a lényeg, hogy EU-s legyen a készülék (imei) és a számla áfa-s legyen.
"szer visszakérdeztem, hogy biztos ez....és megerősítették[ Szerkesztve ]
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz s3nsitivity #23485 üzenetére
Erre nem merem azt írni, hogy biztos, hogy nem. Ugyanis volt aki azt írta, hogy IMEI-nek kell a számlán lenni, volt aki azt írta, hogy nem lehet 0% ÁFA-s csak rendes ÁFA-s számlával menni, volt akinek pedig 0%-os számlára is megcsinálták. Ha biztosra akarsz menni és pesti vagy, Váci úti szerviz és ki kell deríteni, lehet, hogy ennyit megér, még vásárlás előtt.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz s3nsitivity #23483 üzenetére
0%-os ÁFA-val adják a számlát, 0 perces, de használtként adják el, vagy valami ilyesmi. Régebben volt szó róla itt, már nem tudom, hogy terelgetik a dolgokat, és ebbe nem is akarok belemenni, mert ez ingoványos terület.
-
s3nsitivity
addikt
válasz DJ. Ru$y #23481 üzenetére
Mondjuk amit nekem ajánlottak az "original box".
Ami elvileg annyiban különbözik a "full box"-tól, hogy nincs rajta áfa.
De áfa nélkül ,hogy árulják magánszemélynek legálisan pl?
Meg akkor ahhoz jár vajon számla vagy csak a fű alatt intézik?" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz szabochris #23479 üzenetére
Ember, ha már ezzel a megszólítással élsz. Adtam linket? Adtam. Mióta vagy tag? Kereső jobb felül fórum főoldalán a topikok címében keres G4 és már meg is van. Ez neked "arcoskodás", akkor még nem találkoztál olyan emberrel aki "arcoskodik".
Továbbiakat lehet privátban intézni, ha problémád van, nem itt a fórumot szénné offolni, amit mellesleg OFF-ba sem raksz.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz McLaca #23480 üzenetére
Igen. Csak magyar számlával is javítanak 1 évig a vásárlástól számítva. IMEI rajta kell, hogy legyen, nem lehet 0%-os ilyen dolgokat mondanak néha, van akinek meg nem kellett, de, ha baj van be kell menni és nagy valószínűséggel javítják a készüléket, ha 1 éven belül van az ember.
-
McLaca
őstag
válasz DJ. Ru$y #23470 üzenetére
A gsmhome garanciális tájékoztatója alapján nekem nem úgy tűnik...
A Nextelshopban pl. korrekten kiírják, hogy mire van bolti és mire LG garancia és előbbit részletezik is.
Az LG nem kér garancialevelet? Csak a számlát?Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
-
SkiDev
őstag
válasz s3nsitivity #23474 üzenetére
Utolsó OFF: Komolyan mondom kezd elmenni a kedvem ettől a telefonvásárlástól. G3 vs 1+1 közül lesz a nyertes, de azért kissé fusztráló, hogy minden telefonnak nyáron jön ki a nyűg.
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
s3nsitivity
addikt
válasz SkiDev #23473 üzenetére
Készülék függő, nálam például semmi baja nincs.
Plusz akinek volt és felrakta a patchelt kernelt annak se jelentkezett utána.
Nem melegszik fel annyira, hogy meghülyüljön tőle vagy akár újra is induljon. Mindössze a touchra panaszkodnak néhányan, hogy hülye lett a melegben a panel fix nélkül" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
SkiDev
őstag
válasz s3nsitivity #23472 üzenetére
Igaz, ott nem kapcsol ki a telefon, hanem ha a többséghez tartozol, akkor csupán frigókivétel után használhatod ismét a telót, mivel a melegedéssel elvileg a kijelző sem akar működni.
Persze a javítás már érkezett, de még tesztelik az ottani fórumlakók.Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
expander
senior tag
raadasul a "melegedesi gondok" is 1-2 embernel fordulnak elo, akiknek lathatod hiaba magyarazod, hogy nem a telefon a ludas... meg gondolom nem mindenki 19°C-os irodaban ul, kint a 35-ben ha nem csinalsz vele semmit, akkor is meleg lesz
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz s3nsitivity #23467 üzenetére
Ne higgy el mindent, 1 évig az LG javítja, ha van róla magyar számlád. Szóval, de az LG szervizbe IS viheted.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz szabochris #23455 üzenetére
Csinálj neki egy csoportot facebookon, de tessék
-
s3nsitivity
addikt
válasz McLaca #23466 üzenetére
Egyet értek.
Egy 32/3-as tavaly év végén vásárolt gsmhome-os titán G3-at ajánlottak az 1+1 emért.
Viszont meg van repedve a mikrofonnál és akkor ezek szerint nem is az lg szervízbe kéne vinnem ha zavarna.
Na meg ez a melegedés.. Mondjuk lehet csak a gyári frimware kavar be neki, ki tudja.Nehéz helyzet.
Van akinek szintén repedt a mikrofonnál? Csak esztétikai dolog vagy bele is kutyul valamibe?
Félek ha visszadobom a gsmhome-ba azt mondják, hogy külső behatás miatt van.[ Szerkesztve ]
-
McLaca
őstag
válasz s3nsitivity #23462 üzenetére
Tapasztalatom szerint ez bolti gari, 1 év hardver + 2év szoftver.
Ahol gyártói garit adnak, ott azt szó szerint kiírják. Legalábbis sok helyen láttam így.
Viszont a gyártói garisokat bem lehet 115-120 alatt megvenni. Én is most győzködöm magam, hogy akarom-e ezt a telót, de eléggé elkeserítenek a jelenségek, amiket produkál (pl. a fenti melegedési gondok).Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
A gsmhome oldalán 1+2 év forgalmazó garanciaként hírdetik a készüléket.
Abból az első év a teljeskörű lg garancia?
Van valakinek róluk tapasztalata?" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
V.Dave
senior tag
valaki lenne oly kedves és leírná a telepítés menetét a lollipop camera modhoz, odáig megvagyok hogy van root és explorer, de nem bírja bemásolni mert védett a fájl.
Xiaomi mi 8 6/128
-
Zolio3
senior tag
válasz birka1001 #23458 üzenetére
Ha van recovery a telefonon, akkor indítsd abba, advanced menü-->wipe dalvik cache. Újraelemzi az appokat, talán segít valamit. Ha nincs recovery, akkor az fb és messenger adatait, és gyorsító tárát érdemes lenne törölni. Nekem a billentyűzettel nem volt még bajom, azt leszámítva, hogy nem igazán tetszik. Mivel van recovery, így az Xperia Z3 billentyűzetét használom, ezzel nincs gond. Az LG billentyűzet sem csinált ilyet. Lehet esetleg melegedés miatt, vagy valami nagyon használja a telefont, és azért reagál lassan.
-
birka1001
csendes tag
Srácok olyan problémám van, hogy folyton lefagy a facebook, és a fb messenger kidobja ezt az alkalmazás nem válaszol ablakot. A másik problémám pedig, hogy a gyári billentyűzet nem jön elő csak ha kb 20x rábökök ahova írni akarok. És ha nagy nehezen elő is jön nem birok egyből írni mert az első betűt is 20adjára veszi be. Találkozott más is ilyen hibával? Ez a hiba gyári és főzött romon is jelentkezik nálam.
-
d.tiborz
aktív tag
Nem konkrétan Neked, de a mostani témához:
Nekem a LP alapból nagyon melegítette a telefont, visszaálltam KK-ra. Kocsiban én is Sygicot használok, észrevehetően melegszik. Hétköznapi használatnál (gps, adat, szikronizálás állandóan megy, buszozás közben hotspot) , nincs melegedés. -
k5.20
senior tag
válasz Quattro #23444 üzenetére
A rom alatt azt értettem, hogy gyári KK, vagy Lollipop, esetleg főzött...
Az érdekes, hogy több "melegedőnél" a waze dolgozott éppen.
Okoskodni nem akarok, de ha az online van, akkor az adat-forgalmat generál.
Az pedig már itt többször előkerült, hogy bizonyos helyeken a rádiójel keresése, a hálózatok váltása miatt dolgozik rendesen a vas, ami okozhat melegedést is talán...de csak hangosan gondolkozom.
Nálam minden esetre nem csinált ilyet még egyszer sem, igaz más navit használok (Sygic ill. google) -
TODI1111
veterán
Próbálta már valaki a Lion 4.0 romot?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz szabochris #23447 üzenetére
Létezik már a G4-es topik, ezeket már oda szerintem.
DonLaca@
Az érdekes, mert pont mikor laptopot vettem és Intel proci hőmérsékleteket néztünk itt fórumon, akkor írták a szakik, hogy nincs hőmérő...Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
SZATA
senior tag
válasz Quattro #23444 üzenetére
Szintén zenész, csak 2/16 GB-os. QC tok, waze, egy szűk 20 perces út alatt odáig jutott, kiírta, ha tovább emelkedik a hőmérséklete, ki fog kapcsolni. Mondjuk sütötte a nap.
Rusy, az elméleteted a hőmérséklet mérésről véleményem szerint azért nem helytálló, mert ez kizárná a környezeti hatásokat, pl. a külső hőt.
-
Aryon87
félisten
válasz szabochris #23447 üzenetére
Nem forgalmazzak meg. Ma kerestem, es szinte szemberohogtek. Telenornal kapni, csak bemutatodarab nincs. Vodat nem neztem. MM-be van, muanyag hatlappal.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
JoseGee
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék...hátha. Nemrégiben sikeresen összetörtem a kijelzőmet. Rendeltem egyet az ebay-ről, meg is jött időben. A videó alapján neki is láttam a munkánek és kicseréltem a kijelzőt. Összerakás után jött a hideg zuhany. A bootolási idő botrányosan hosszú lett és csak egyszer volt hajlandó felállni a rendszer, de azon nyomban össze is omlott. Gyorsan csináltam is egy recoveryt, csinálta is a frissítéseket, de a rendszer már nem állt fel csak a végtelenített LG animációt látom. Nem értem, mit ronthattam el. Esetleg valakinek valami tippje van-e?
Ami késik, az nem jön időben
-
takika258
tag
Szerintetek regisztraljam a termekem az LG oldalára?Megéri?
Sony Xperia P,Sony Xperia SP,LG G3
-
Mittu88
senior tag
Az mitől lehet, hogy ha bedugom a fejhallgatót és bekapcsolom a rádiót, zsebbe rakáskor valamilyen hatásra spontán bekapcsol a gyári zenelejátszó?
Az őrületbe kerget. Cloudy G3 2.1em van, 5.0s androiddal. Van erre valami megoldás? -
Quattro
tag
válasz DJ. Ru$y #23437 üzenetére
Így van, mint ahogy mondtam én nem vagyok sem okostelefon sem android szakértő. Éppen ezért fordultam hozzátok. Akkor legyen ez az én szégyenem. Csak próbálom megfejteni, hogy mi az oka a túlmelegesdésnek ezzel elkerülve a felesleges vitát a bolttal, hogy hülyeségeket beszélek mert biztos, hogy próbálnak megvezetni, akit csak lehet. Tisztelet a kívételnek. De lehet, hogy én vagyok a hülye és a bolt korrekt és ennyi tudd a telefon.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Quattro #23436 üzenetére
Nem érted... Egy olyan folyamat fut a háttérben, ami közel maximumon hajtja a processzort, fél óra alatt akár csinál rá alvó módban 5000+ ébresztést, na ezt úgy hívjuk hogy beragadt folyamat, erre vannak programok, amik ezeket a folyamatokat listázzák pl Wakelock Detector és szépen meg lehet nézni vele, hogy mi tartotta ébren a telefont nekem egy Google folyamat volt *net_scheduler* néven 1 órából 32 percet ébren tartotta a telefont. És ez nem a telefon szégyene, ez a rendszer, vagy a Google szégyene... Legkevésbé a telefoné. A droidhoz "kell" egy kis hozzáértés...
-
Quattro
tag
válasz DJ. Ru$y #23432 üzenetére
Igen, szerintem nem megy semmi. Egy sima felhasználó vagyok nem vagyok okostelefon guru de tényleg semmi extra programot nem indítottam el. Előfordulhat, hogy a háttérben fut vmi de nehogy emiatt már túlmelegedjen egy ilyen kategóriájú telefon. Ez akkor a telefon szégyene, hogy elindít az ember egy google-t és 60 fok fölé megy a hőmérséklet...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Quattro #23434 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy nincsenek hőmérők a telefonban? Ezek az értékek úgy generálódnak, ahogy a bizonyos alkatrészek felveszik az energiát vagy leadják. PC esetén sincs a processzorban egy hőmérő sem a videokártyában. De javítson ki valaki, ha rosszul tudom.
-
Quattro
tag
Köszi a visszajelzéseket. Egy kérdésem lenne még mielőtt reklamálni mennék nehogy megvezessenek vagy butaságokat beszéljek. AIDA64-vel figyelem a hőmérsékletet de itt van több hőmérsékleti adat is. Kezdve az akksi 37-től 56+++ig. Melyik itt a mérvadó hőmérsékleti adat? Mennyi az a határ, ami még elfogadható és nem lehet vele reklamálni? Egyáltalán van ilyen számszerű határ.
-
Zolio3
senior tag
válasz Quattro #23427 üzenetére
Olvastam, hogy rootoltnál lehet kezdeni, x foknál csökkenti a teljesítményt. De én nem nyúltam hozzá. Párszor volt nekem navi, összesen 1 navi alatt állt le. Egyébként jól bírja a meleget. Gondolom nekem az is számit, hogy komolyabb tokban van, nem engedi annyira szellőzni.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Quattro #23425 üzenetére
Szerinted nem ment semmi... Ki tudja mi futott a háttérben ami használta a CPU-t ezzel együtt melegítette és a kikapcsolási határig húzta a hőfokot... Pont emiatt kellett frissítenem Lollira, mert sajnos a droidnál ez nem ritka...
-
Beri78
őstag
-
Quattro
tag
válasz gusthy #23426 üzenetére
Fel volt töltve, kb 80%-on volt. Eddig még nem reklamáltam a boltban. Gondoltam először megkérdezlek Benneteket. De gondolom elhajtanak mert amúgy működik a teló... A melegedésre meg azt fogják mondani gondolom, hogy ez normális dolog egy ilyen teljesítményű és tudású okostelefnoknál.
-
Quattro
tag
válasz Zolio3 #23408 üzenetére
Köszi az infót! Lehet vmit tenni ezzel a melegedéssel? Vagy ez ilyen? Így használhatatlan a telefon... Pont akkor hagy cserbenmikor a legjobban kellene a segírsége. Ínnentől kezdve nem tudok, nem merek rá számítani. Ki tudja legközelbb mikor és hol fog cserben hagyni. Hihetetlen, hogy egy ilyen telefonra nem lehet számítani. Pedig semmi extra elvárás nincs vele szemben.
-
Quattro
tag
válasz hali13 #23418 üzenetére
Szia!
Akkor nem csak Nálam gond ez... Ez elég szomorú. Itt van egy nem 2 FT-os telefon és nem tudom használni... Így nem is merek elindulni vele külföldre mert bármikor cserben hagyhat... Most vegyek külön egy gps-t... Nevetséges. Pedig a telefonon semmi nem ment. Kb.3 perc után beadta kulcsot. És nem is volt olyan extrém meleg a kocsiban.
Amikor pedig csak netezni szoktam, pl. megnézem a postafiókomat már akkor is erősen melegedik a telefon. Most elégggé ki vagyok akadva a telefonra. Nem tudom mit kezdjek vele. De ez így nagyon nem oké. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz geris197 #23421 üzenetére
Hogy micsoda?
Igen, cserélni kell a kártyát, a régi típusú kártyák, csak 3G-t tudnak. A telefon, ha automatán használod mindig a legjobb hálózatra fog ráállni. Szóval, ha van 4G, akkor mindig a 4G-re, ha kiérsz a 4G lefedettségből és már csak 2G és 3G van, akkor 3G-re vált stb. És onnan fogod tudni, hogy 4G-t ír ki a hálózat mellett.
-
geris197
tag
Egy kis útbaigazítás kellene nekem. A mobil hálózatoknál a 4g-t úgy tudom engedélyezni ha a GSM/WCDMA/LTE automatikus-ra teszem.Ez eddig világos.De sosem akar-akart ráállni 4g-re.Szolgáltatómtól kértem információt azt mondták azért nem tudja a mobilom mert a sim kártyám nem 4g képes,cserélnem kell olyanra.Ezt nem is tudtam,ez igaz??? És ha cserélem 4g képes kártyára és ráállítom arra a menüben akkor honnan tudja a mobilom,hogy mikor áll rá 4g-re? És ha pont nem azon van hanem 3g-n és én 4g-re akarok ráállni akkor hogyan veszem rá a készüléket? Bocs ha baromságokat kérdeztem.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Zolio3 #23419 üzenetére
Tudom mire jó. Nyugi, és tudom, hogy mire való a KDZ is. Nem akarom agyon ROM-olni a telefonom ezt fogadtam meg, amikor megvettem a G3-at, és ha feltenném a TWRP-t, akkor nem lenne visszaút tuti jönne a Cloudy aztán nekiállnék próbálgatni...
-
Zolio3
senior tag
válasz DJ. Ru$y #23417 üzenetére
Gyárilag nincs recovery, csak az Android recovery. Az viszont csak cache, és factory resetre jó, másra nem lehet használni. De a bootloader nem nyitódna ki attól sem, tehát ilyen gond nincs. Ha gyári állapotba akarod hozni, akkor kdz flash, és eltűnik minden nyom. Egy normális recovery nagyon jó dolog, lehet pár dolgot telepíteni, komplett mentést készíteni, visszaállítani, stb.
-
hali13
tag
válasz Quattro #23399 üzenetére
Szia.
Én is ezeket tapasztaltam. Tegnap autóban navigálás közben nem tudtam módositani a fényerőt, mert nálam is túlmelegedésre hivatkozott. De elég sokszor meleg a telefon, bár cikkek és tesztek alapján nem melegedős fajta. És nekem is a 3 GB memóriás van. Lehet ezeknél van valami külön melegedés?
Poco M4 Pro "Öregember nem gyorsvonat......"
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Zolio3 #23416 üzenetére
Csak nem akarom lecserélni a gyári reco-t, nem lehet valahogy megszakítani a folyamatot a root után, de a TWRP telepítés előtt? Nyilván csak viccelek.
Amúgy nem, elvileg működik a DP és az általam linkelt verzió is Lolli alatt bizonyos verziószámig. XDA-n a topikjukba írták is jó páran, aztán most látok jó pár fennakadást is velük...
-
la_cc
addikt
Cloudy alatt, ha felraktam az Adaway-t, akkor annak nem kellene megjelennie az alkalmazások között?
Telepítéskor bepipáltam, de közben most meg youtube-on vannak a videók közötti hírdetések...
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz storm3 #23411 üzenetére
Közben megnéztem a DP programban és nem rootoltnak írja a készüléket, egy Play reset után sikerült felrakni a SU-t és azt mondja nincs bináris telepítve... Szóval nem lehet rootolni a V20G-t Igen, mondhatjátok, hogy még ott van a One Click Root + TWRP, de a recot nem szeretném cserélni egyelőre... Ez így bajos lesz. Minek kell nekem menekülni állandóan
Szerk.: Kimaradt: XDA-n találtam egy másik 1 Click-es rootot, ami elvileg szintén végig fut hiba nélkül, de az sem tudta rootolni. Franc.
[ Szerkesztve ]
-
storm3
senior tag
válasz DJ. Ru$y #23410 üzenetére
Egy probat meger, vannak oldalak, ahol le tudsz tolteni apkkat egybol. A vegeredmeny ua. lesz mintha playbol raktad volna fel.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
DJ. Ru$y
félisten
Segítségre szorulok Srácok! Nem sikerült megoldani a net scheduler miatti merülést, ezért előremenekültem a lolliba, V20G (SEA legfrissebb ROM). Rootoltam a DP-vel elvileg, de mikor letölteném a SuperSU-t leáll a Play áruház és bemondja az unalmast... Esetleg, ha külső APK-ból telepítem a SuperSU-t az megoldás lehet szerintetek?
-
tgb
senior tag
válasz s3nsitivity #23400 üzenetére
Akkorát nem szól mint az OPO,de viszont szép tiszta hangja van,aranyban pedig kifejezetten jól mutat.
az irányár nem félarat jelent!
-
saintex72
aktív tag
Az m7 jóval halkabb. Nekem volt mind a három színben, a titán jön be legjobban.
-
gretzky77
veterán
válasz s3nsitivity #23403 üzenetére
Szia mégse nexus?
-
varmi2
nagyúr
A ter-ero.com 2 év garanciát vállal, egy év gyártói teljeskörű, és egy év bolti teljeskörű garancia.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
szabochris
aktív tag
Nekem arany van jól néz ki nagyon sztem nem buzis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest