- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothak
tag
válasz anorche1 #35343 üzenetére
Nekem mondjuk a CM telefonálási hangminősége elég gyér volt. Bár ez mondjuk inkább ízlés kérdése, mert eddig senkitől nem hallottam, hogy problémája lett volna vele.
Amúgy azt és a kamerát leszámítva, teljesen használható daily drive-ra is. Meglepően gyors még a 2/16-os verzió is vele. Alapvetően tényleg csak a hang és a kamera miatt tértem vissza Stock-ra. Nameg azért, mert nem hozta a számomra elvárt akku időt. De ennek az oka valószínűleg a felhasználói szokásaimban keresendő.
Amíg a G3-at használtam (ami mostmár eladó sorban van) addig nagyon meg voltam vele elégedve :-) -
tothak
tag
Szia,
Ez azért van, mert valamilyen különös okból kifolyólag a Gmail nem biztonságos levelező kliensnek gondolja a gyári LG klienst és ezért nem engedi beléptetni.
Én is beleszaladtam már ebbe a problémába és viszonylag mélyre kellett mászni a Google beállításokban ahhoz, hogy be tudjon jelentkezni. Kipróbáltam, működött, aztán vissza is kapcsoltam, mert nem voltam meggyőződésem arról, hogy mennyire biztonságos a dolog...
További problémát tud okozni a 2 szintű azonosítás is, úgyhogy azt is ki kell kapcsolni, ha a gyári LG megoldást akarod használni.Egy szó mint 100, ha ezt akarod használni, akkor mélyre kell ásni, ami sztem már nem éri meg, de ha mindenképpen ki akarod próbálni, akkor a Google biztonsági beállításaiban kell keresni a megoldást (higy pontosan hol, már emlékszem, de ha minden igaz, akkor a gyári LG alkalmazás súgója segíthet ebben).
-
tothak
tag
válasz Zolio3 #22852 üzenetére
Egészen biztos, hogy nem a root miatt nem megy, ugyanis nálam működik rendesen (mármint a Horizon go), ellenben néha szokott olyat mondani, hogy nem UPC wifi-n vagyok és ezért nem játsza le az élő adást.
A TVGO-t még anno Nexus 5 éxus 7 eszközön próbáltam. Nem voltak rootolva, de nem indult el rajtuk a lejátszás. én arra tippelnék, hogy nem a root a gond nekik, hanem az, hogy a rendszervezió nem az, amit szeretnek. (A támogatott eszközök között fent volt a Nexus, de csak 4.4.2-vel, az enyémen meg 5.0 volt.)
Úgyhogy alapvetően szerintem itt inkább arról van szó, hogy a rendszerverziót nézik meg ezek csodák (főleg a TVGO), és az alapján döntik el, hogy lejátszák-e a műsort vagy sem.
-
tothak
tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy kérésem és egy kérdésem is.
A kérdés az lenne, hogy a a mostani (5.0-ára tervezett) gyári Google Tárcsázót fel lehet-e tenni Root nélkül a telefonra, a kérésem pedig az lenne, hogy valaki akinek van ideje és kedve, az hajlandó lenne-e feltenni a Google Aszisztens indítót és lefényképezni a telefont. (Fontos lenne, hogy ne képernyőkép legyen, mert az ikonok mérete érdekelne a telefon méreteihez képest.)
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest