Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
expander
senior tag
sziasztok, egy par napja enis beruhaztam egy ilyen keszulekre, erdekelne, hogy a kijelzoje mennyire karcolodik? egy 920-as lumiat nyomkodtam az elmult 2 evben, azon eleg massziv uveg volt es egyaltalan nem karcolekony, igy folia nem volt rajta, es egy apro hajszalkarc sem. viszont a g3 elso latasra sebezhetobbnek tunik...
illetve spigen ultra hybrid-et hasznal valaki? megeri azt a 20$-t? vagy esetleg van valami bevalt, best-buy tok? -
expander
senior tag
arra van valami lehetoseg, trukk, hogy a facebookkal es viberrel osszeparositott nevjegyeknel, a letoltott kis kepeket ne olyan durvan pixelesen jelenitse meg ?
-
expander
senior tag
válasz SlyChocolate #13194 üzenetére
az elofizetes is ugyanaz? mert ugye az elofizetestol nagysagatol fugg a kinalt savszelesseg!
-
expander
senior tag
válasz SlyChocolate #13212 üzenetére
persze, de ez nem "az a savszelesseg" ! Egyertelmuen, a 3ezer Ft-os es a 20ezer Ft-os havidijas ugyfel nem ugyanolyan savszelesseget fog kapni. Csak peldakeppen gyorsan megneztem kettot:
Next M és XL:
Sávszélességek
Kínált letöltési sebesség
150 Mbit/s
Kínált feltöltési sebesség
50 Mbit/sMove S:
Kínált letöltési sebesség
10 Mbit/s
Kínált feltöltési sebesség
2 Mbit/s -
expander
senior tag
Boldog Karit mindenkinek
Miota feltettem a lollit (T-s telo, PC Suite-tal), a gyari LG-s ora+idojaras widget nem igazan akar folyamatosan frissulni, es hiaba nyomom meg a jobb also sarkaban a nyilacskas frissito ikont, akkor sem. illetve feltettem egy cache cleaner progit, aminek szinten kint van egy widget-je, ami mutatja, hogy jeleni mennyi memoriam szabad/hasznalt, azon is van egy frissito, es egy tisztito gomb. ha megnyomom a frissitot, nem valtoznak az adatok rajta, a tisztito gomb teszi a dolgat, miutan megnyomtam, kiirja, hogy mennyit sikerult felszabaditania.
nem tortent semmi mas a telefonnal, "csak" a kitkatrol lollira valtas, de gondolom ez nem tul egeszseges mukodes, es pont az uj rendszer lehet problemaja, ugyanugy, mint a napokban itt olvasott, es altalam is tapasztalt XCam problemak. jol gondolom? illetve ilyenkor, majd jon frissites a programokhoz es ugyanugy fognak "normalisan" mukodni mint kitkaten ?mas: volt szo itt a gyartasi idorol, en dec 11.-en vettem a telot, a SN pedig 412-vel kezdodik, tehat elvileg decemberi gyartasu. lehetseges ez ?
-
expander
senior tag
Arrol egyebkent lehet valahol informalodni, hogy gyari lollis romokhoz mikor lesz (ha lesz) root?
-
expander
senior tag
válasz KisBundi #14409 üzenetére
nem rossz, de en inkabb szeretem magamnak beallitani a dolgokat, mint az automatikara bizni. az xcam-ben nagyjabol megvan ez a lehetosegem, es talan a kepek minosege is jobb egy hangyanyival... egyedul a lowlight kepessegeivel nem vagyok megelegedve, de tudom, hogy a lumia920 utan, nem is fogok
-
expander
senior tag
válasz Misi1980 #14602 üzenetére
kicsit csuszos, de annyira nem gaz, en "sajnos" nagyon szeretem elejteni a telefonjaimat, de ezt szerencsere csak 1x sikerult, az sem a tok hibajabol ami talan egy kicsit negativum, hogy ala tud menni a kosz, meg ilyen apro pihek, szoval en heti 1x azert le szoktam venni es megtisztitani. (de lehet, hogy ez csak nalam van, es a sok farmerzsebben tartas miatt )
-
expander
senior tag
2014.12.01
es (koppkopp) semmi problema, az igaz, hogy ahol eddig gyenge tererom volt, ott most meggyengebb, vagy nincs is, de random nem dobalja szerencsere
-
expander
senior tag
mitol lehet az, hogy az XCam-mel keszitett fenykepek merete majdnem 2x akkora mint a gyarival keszitettek, viszont sokkal rosszabb minoseguek sokkal tobb a zaj, fakobbak a szinek stb...
-
expander
senior tag
válasz ricsik #16402 üzenetére
nem jelenik meg a sav, viszont ugyanugy tudsz a gyarival "swypeolni", ahol nekem legalabbis eleg nagy szazalekban eltalalja, hogy mit akarok irni (chromeban probaltam ki, egy par url cim megadasaval)
nalam ez a beallitas nem a kijelzonel van, hanem a beallitasokban van kulon kijelzo zarolasa menupont, eleg erdekesnek tartanam, ha nalad kifelejtettek volna
az ota frissites a szolgaltatotol fugg, sokan irtak mar, hogy pl. a T direkt nem adta ki a lollit otan valamiert, a legutolso kitkat viszont tuti megvolt, en is ugy raktam fel
-
expander
senior tag
válasz -FreaK- #17381 üzenetére
nekem is volt hasonlo problemam (ha jol ertem a tiedet), szinten nincs SD-m, ezert a ROM-ot a gepre radugva akartam felmasolni, de hiaba probaltam total commanderrel, es windows intezovel, nem csinalt semmit, olyan mintha lefagyott volna, pedig valojaban nem, ugyhagytam kb 20percre (addig elmentem kajalni ) es mire visszajottem, addigra sikeresen felmasolta !
-
expander
senior tag
válasz Stauffenberg #17780 üzenetére
mire kijon a g4, kezdhetsz el varni a g5re! aztan meg nagy valoszinuseggel jon utana a g6
-
expander
senior tag
a lumiakrol most eszembejutott a fenykepezes...
hogy all ez az lollipoppos camera2 api vagymicsoda, amit elvileg a nexusokhoz mar kiadtak, es eleg sok beallitasi lehetoseget ad a kamerahoz?
-
expander
senior tag
válasz Akosh87 #18654 üzenetére
86x el lett mondva az is, hogy nincs lenyegi kulonbseg a 2gb-os es a 3gb-os keszulek kozott, csak annyi, hogy az utobbinal a plussz memoria miatt, tobb program tudsz egyszerre, egymas mellett futni a hatterben. de ha csak ebbol a telefonbol volt 3 neked, akkor gondolom, nem ez az elso androidos telefonod...
-
expander
senior tag
nemtudom milyen elv alapjan mukodott, de nagyon halvany volt, bar annyira pont eleg, hogy zsebbol eloveve megnezzem az idot, meg hogy van e valami uj ertesitesem. ki lehetett valasztani, hogy folyamatosan menjen ha le van zarva a screen, vagy csak megjelenjen kb 10mp-re, ha elhuzod a telefon elott a kezed, de ha egesz nap ment, akkor sem erzodott meg az akkuidon
-
expander
senior tag
en zsebben hordom, nincs se tok, se folia/uveg, gyakran sajnos megfeszul mikor ulve ki akarom huzni a tepsit a zsebembol (), mar ejtettem is el kb 3x, napi max felorat jatszom rajta, akkor melegszik egy kicsit, de nem lesz forro. es nincs rajta se karc, se repedes! 2014. decemberi
-
expander
senior tag
válasz Huawei4ever #20308 üzenetére
Koszonjuk szepen, most mar leulhetsz !
-
expander
senior tag
válasz Huawei4ever #20310 üzenetére
ertem en, de akkor, hogy lehet az, hogy nekem nem reped, nem karcolodik, nem torik, nem lassu, nem melegszik es meg a halozatot sem dobalja? vagy talan en lennek az a bizonyos 1000bol 1ember, akinek minden klappol? nem hiszem...
arrol meg nem is beszelve, hogy te vagy a legnagyobb kiraly, aki "az egyik szolgaltatonal" dolgozik, es nem vagy kepben a tipushibakkal? es alkalmazottkent huseggel veszel telefont? utana meg idejossz ugatni egy uj kamureg-gel? gondolkozz mar mielott ossze-vissza hazudgalsz
-
expander
senior tag
válasz blt.62 #20514 üzenetére
igy nez ki
hatterkent beallitani? nemtudom mire gondolsz, ez egy widget viszont a lockscreenen vannak animaciok, ha engedelyezed neki, es ott esik az eso, ho, vagy sut a nap, ha eppen olyan ido van -
expander
senior tag
nekem decemberi gyartasu a telefon, orultem is neki, hogy ez mar valoszinuleg egy ujabb szeria, hisz semmi baja nem volt, viszont tegnap eszrevettem, hogy alul a mikrofonnal elrepedt nekemis
-
expander
senior tag
en irtam nem olyan regen, dec. kozepen sikerult beszerezni a telefont, decemberi eleji gyartasu, es kb most 2hete repedt el alul pedig azthittem ha mar kibirt ~4honapot, akkor utana nem fog...
-
expander
senior tag
remelem megkapjuk mi is ezt az ujfajta kameraszoftvert, vagy ha mas nem, gondolom az xda-s tarsasag megoldja...
-
expander
senior tag
válasz Fitzgerald #22094 üzenetére
csak kifakadt o is, hogy mekkora egy fostalicska ez a telefon, amit megerositett 2 ismerose is !!!
biztos valami magneses ter lehet ott korulottuk, mert masnal nem igazan jelentkezett a problema... -
expander
senior tag
válasz gretzky77 #22469 üzenetére
ez alapjan nekem ugy jon le, hogy vagy kifizetik a javitasat, vagy ha nem lehetseges, akkor a jelenkori arat. tul szep, hogy igaz legyen, hogy a vasarlaskori arat adjak, hiszen "veletlenul" leejted, es kb megveheted belole az ujabb modellt? nemhiszem, hogy ez annyira megerne a biztositonak :\
viszont szolj, ha igy van, mert akkor kotok en is, es mikor mar elbukja a telo fele erteket, akkor veletlenul javithatatlanna fog torni -
expander
senior tag
válasz gusthy #22494 üzenetére
pontosan ugyanezt mondtam en is... de latod, hogy elvileg utanakerdezett es 145 van a szerzodesben... szoval ugy kell foldhozvagni veletlenul leejteni, hogy alaplap hibas legyen, vagy erje el a gazdasagi totalkart (nemtudom telefonnal van e ilyen ), es kifizetik a telefon jelenlegi aranak duplajat. itt mar csak az a kerdes, hogy mennyibe faj a biztositas, mert gondolom alaphangon 2k/ho, viszont egy ev utan meg mindig csak 24-nel jarunk, ami azt jelenti, hogy meg mindig van 50-60k "haszon" rajta egy ev alatt
-
expander
senior tag
raadasul a "melegedesi gondok" is 1-2 embernel fordulnak elo, akiknek lathatod hiaba magyarazod, hogy nem a telefon a ludas... meg gondolom nem mindenki 19°C-os irodaban ul, kint a 35-ben ha nem csinalsz vele semmit, akkor is meleg lesz
-
expander
senior tag
válasz s3nsitivity #23520 üzenetére
miskolcon hol van szerviz? megrepedt nekem is, de egyaltalan nem zavaro, gondoltam, ha pest fele jarok, majd bedobom hozzajuk, viszont ha meg lehet csinaltatni itt is, akkor lehet beviszem
-
expander
senior tag
válasz s3nsitivity #23522 üzenetére
wow
es ez valoban "original" LG markaszerviz? szoval ha beviszem a garipapirom, itt is cserelik nekem a repedes miatt a keretet es a kijelzot is, mint a vaci utcai kozpontiban ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- Befagy az egész gép
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája