- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
Szeretném megosztani veletek szerviztapasztalatomat.
Pár hete elkezdett szarakodni a telefon. A kijelzője magától reagált, vagy éppen semmit sem reagált, teljesen használhatatlan lett. Elvittem a Váci úti szervizbe. Elsírtam mi a gond és még megemlítettem azt is, hogy a saját adatkábelével nem mindig akar tölteni. Vittem töltőt, kábelt is magammal. Azt mondta a faszi, hogy azzal nem igazán tudnak mit kezdeni mert tartozékra 1 év gari van, én pont 1 hónappal léptem túl ezt az időt, de kimérik az akkut meg a kábelt, és meglátja mit tehet. 3-5 munkanap, sms-ben értesítenek. Másnap délelőtt jött az üzenet, hogy mehetek érte. Egy csaj adta át a telefont és megdöbbenve látom, hogy az új kijelző mellett új akkut, és adatkábelt kaptam hozzá. Pedig azt már nem kellett volna kicserélniük.
Nagyon rendes dolog tőlük, és nagyon gyorsak is voltak. Feleségem Sony-ja 1 hétig volt oda úgy, hogy azt is helybe vittem a szervizbe. -
NY_A
őstag
Valaki tudna nekem egy lollipop KDZ linket adni?
-
NY_A
őstag
Enyémre valaki?
Egyébként nekem is azt írja ki frissítés után mint Aryon87-nek. -
NY_A
őstag
Sziasztok.
Telekomos G3-ra mi a jelenleg elérhető legfrissebb rom verzió?
Úgy néz ki összefosta magát a telefon. A kijelző teljesen random meghülyül. Össze-vissza kapcsol mindent, kilép belép dolgokba, néha olyan mintha hosszan nyomnám a kijelzőt, pedig semmi sem történik. KDZ-vel felraktam a legfrissebb 6-os androidot hátha észhez tér, de ugyan az a szitu. Feltenném a telekomnál elérhető utolsó romot, hogy aztán lepasszoljam szervizbe. -
NY_A
őstag
válasz Fitzgerald #30051 üzenetére
Bocsánat a dupláért!
Megcsináltam a leírás alapján és először nekem sem volt root, pedig mindent úgy csináltam ahogy le van írva. Aztán a boot zipet, a SuperSU-t és a Sharpening modot újraflasheltem ahogy írtad, és így már van rootom.
Köszönöm. -
NY_A
őstag
válasz Fitzgerald #30051 üzenetére
Értem. Akkor nekiállok.
-
NY_A
őstag
válasz Fitzgerald #30043 üzenetére
Korrekt kis leírás.
Cloudy alól is megtudom csinálni? -
NY_A
őstag
válasz DJ. Ru$y #25805 üzenetére
Hát az kellemes lesz.
Érdekes mert az Xperia Z és Z3 kábelével működik, csak a sajátjával nem. Ahhoz oldalirányban feszíteni kell. De a két Xperia meg működik a G3 kábelével.
Másik gondom is van. Telekomnál ugyebár most már nem küldenek jótállási jegyet, hanem ki kell nyomtatni. Nos letöltve le van, de kinyomtatva nincs. Vajon PDF formátumban is jó nekik? -
NY_A
őstag
Sziasztok.
Velem olyan történt, hogy beszart az adatkábelem. Már régóta megfigyeltem, hogy töltés közben szórakozik néha mozdítani kellett rajta, hogy működjön. Most pár fotót akartam áthelyezni PC-re, és semmi. Az Xperia Z-m működik vele, de a G3 semmit sem csinál. Most már töltést sem vesz. A Z kábelével hibátlan. Ilyenkor mi van? Ezt is gariztatják?
-
NY_A
őstag
válasz Fitzgerald #25010 üzenetére
Kipróbáltad?
-
NY_A
őstag
válasz Fitzgerald #24749 üzenetére
Most már tiszta. Köszönöm.
-
NY_A
őstag
válasz Fitzgerald #24742 üzenetére
Értem, köszönöm.
A Cloudy telepítésénél írt valami Xposed cuccot, azt hittem azt is telepít, de semmi. -
NY_A
őstag
Hogy tudom Cloudy alatt az Xposedet életre kelteni?
-
NY_A
őstag
A Cloudy nyert. Remélem nem bánom meg.
-
NY_A
őstag
Lehet, hogy elcsábulok és felrakom én is valamelyiket. Cloudy vagy Lion, még nem tudom melyiket válasszam. Talán amelyik hamarabb lejön!
-
NY_A
őstag
Igen volt újraindítás. Egyéb más beállítás jól működik, csak ez nem. Akkor lehet beruházok a tweaksbox-ra, ha ebben ez nem működik.
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
A gravitybox-ban beállítottam a teljes képernyős hívó képet, de ugyanúgy kis karikával mutatja. Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
Ma megérkezett az üveglapom: [link]
A gondos kis kínaiak tok híján egy hungarocell lapba vágták bele, és egy másikkal lefedték. Mikor kibontottam először azt hittem átvertek, de benne volt.
Meglepően egyszerű volt felhelyezni és olyannyira jól sikerült, hogy már-már ellenállhatatlan ingert érzek aziránt, hogy rátegyek egy fóliát.
Egyetlen egy helyen látok rajta egy nagyon kicsi pöttyöt, de azt is csak kikapcsolt állapotban, és hosszas keresés után.
Ajánlom figyelmetekbe a terméket. -
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
A TV GO nevű programot nem tudom használni tv nézésre mert rootolt a G3, és ezt érzékeli a progi. Létezhet erre valami megoldás?
-
NY_A
őstag
Nagyon sokan dicsérik itt az LG szervizt és bevallom, nálam ez is közrejátszott abban, hogy végül G3-at vettem. Annak idején szívtam eleget Sony és Samsung telefonokkal a Cordonban. Az mekkora egy szarházi banda. Bár ami azt illeti, nemrég járt nálunk egy faszi (autókereskedésben melózok) aki a Cordonban a vízálló Xperiákat szervizeli és azt mondta, hogy lecserélték az egész bagázst és nyalják az ügyfelek seggét, mert rettentő sok panasz volt. Olyan telefonokat is javítanak gariban amin látják, hogy kajak földhöz volt vágva.
Azért egy jó szerviz rengeteget számít. -
NY_A
őstag
Sziasztok.
Egy ilyen üveglap felhelyezése mennyire körülményes? [link]
-
NY_A
őstag
Szép estét mindenkinek!
A gyári LG Qi töltő tölt tokon keresztül? Rápattintós tokot használok.
Én is rendeltem olyan ócska olcsó Qi töltőt ami után a kolléga telefonja összefosta magát, de ezek után inkább ki sem fogom próbálni, veszek egy gyárit. -
NY_A
őstag
Szolgáltatónál vásárolt telefon esetében van olyan, hogy független készüléket kapunk? Telekomnál vásároltam feleségemnek Z3 kompaktot, és az kártyafüggetlen. Azt service kóddal lehet ellenőrizni. G3-nál van ilyen?
-
NY_A
őstag
Hogy tudom kideríteni, hogy mikori gyártású a telefonom? Csak az akkun találtam dátumot.
-
NY_A
őstag
LTE-n nekem is 3-4 jel van, a hívás minősége tökéletes. Xperia Z LTE-n rosszabb volt, ott gyakran csak 1-2 jel volt. Ilyen a lefedettség.
-
NY_A
őstag
Valaki használ közületek Enhanced SMS & Caller ID+-t?
Már 4 éve használom, eddig mindegyik telefonomon tökéletesen üzemelt. Most a G3 esetében azt csinálja, hogy amikor felolvassa a hívó nevét, akkor addig megszakad a csengőhang. Nagyon zavaró. Lehet, hogy a Lollipoppal nem kompatibilis a program. Más tapasztalt ilyet? -
NY_A
őstag
Sziasztok.
Ma csatlakoztam népes táborotokhoz, én is G3 tulaj lettem. Az Xperia Z-met váltottam amit már 2 éve boldogan használok, de kellett valami más, valami új. Nos első benyomásra a G3-al nem nyúltam mellé.
Lollipoppal érkezett a cucc, és ezzel [link] sikeresen rootoltam. Marha egyszerű volt, köszönöm DonLaca@-nak a linket. -
NY_A
őstag
Sziasztok.
A leírásban említett ismert hibák tudomásotok szerint az összes G3-at érintheti? Jelenleg egy Xperia Z-m van, már 2 éve használom. Ennek is voltak ismert betegségei amiket én szerencsére megúsztam, de azokat egy idő után orvosolta a gyártó. Későbbi szériáknál már nem jelentkeztek. Értem ezalatt többek között a kijelző felválást. Nagyon bekattant, hogy nekem G3 kell, de az igazat megvallva nem akarok olyan hibák miatt aggódni amelyek bármikor előjöhetnek, mert a típus velejárója. Veszekedtem már eleget szervizekben, nem vagyok rájuk kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest